UGG saappaat

Uggs emu

Uggs emu

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Uggs Emu - kengät, joilla on laatumerkki
 2. Mikä on tällaisen suosion salaisuus?
 3. Mallit jokaiseen makuun
 4. Alkuperäiset värit
 5. Vinkkejä koon valitsemiseen tai löytämiseen?
 6. Miten luodaan upea kuva?

Ottaa juuri ilmestynyt Amerikassa ja Euroopassa, voitti nopeasti rakkauden valtavan määrän faneja. Yksi suosituimmista pidetään Emu ugg boots - nuori brändi, joka on onnistunut toteuttamaan unelman täydellisistä talvikenkistä.

Uggs Emu - kengät, joilla on laatumerkki

Uuden brändin perustaja oli Australian liikemies Gordon Jackson. Otettuaan lämpimät lampaiden saappaat pohjaksi surffaajien muotiin, hän paransi muotoilunsa ja perusti vuonna 1994 yrityksen lämpimien, mukavien ja tyylikkäiden talvikenkien valmistukseen.

Kaksi vuotta myöhemmin Australiassa sijaitsevassa Geelongin pienessä kaupungissa avattiin ensimmäinen luonnollisen lampaan värjäys työpaja. Muutaman vuoden kuluttua uuden yrityksen tuotteet alkoivat voittaa kuluttajien sympatiaa Kanadasta, Yhdysvalloista, Japanista ja monista Euroopan maista. Vuonna 2008 Venäjän markkinoiden kehitys alkoi.

Mikä on tällaisen suosion salaisuus?

 • Alkuperäiset Emu-saappaat on valmistettu yksinomaan hienostuneesta lampaan ihosta. Lisäeristeenä käytetään luonnollista villaa ja turkista.
 • Materiaalien yhdistelmä pitää jalat lämpimänä ja kuivana, samalla kun ne voivat hengittää ja varmistaa ilmankierron.
 • Laadukas laiteohjelmisto, joka ei ainoastaan ​​anna voimaa, vaan näyttää myös esteettiseltä.
 • Saappaiden pohja on kaksinkertainen. Se suojaa myös jalat kylmältä, mutta ei anna liukua edes vahvan jään aikana.
 • Sisäpuoli, jossa on гей ки внутри sisäkkäin, suojaa edelleen jalat pakkaselta ja tekee kulutusprosessista mahdollisimman mukavan.
 • Vankka nahkakorko auttaa pitämään muodon pitkään ja pidentää tuotteiden käyttöikää.
 • Vesi- ja likaa hylkivät koostumukset, jotka käsittelevät tuotteiden ulkopintaa, antavat niille mahdollisuuden ylläpitää edustavaa ulkonäköä pitkään. Tästä syystä, vaikka säkinen sää, et voi huolehtia siitä, että jalkasi kastuvat, ja sinun täytyy kävellä likaisissa kengissä.
 • Brändisuunnittelijat huolehtivat mallivalikoiman säännöllisestä täydentämisestä. Valikoimassa ei ole vain naisia, vaan myös miehiä ja jopa lapsia. Ne voivat olla eri värejä, alkuperäisiä koristeita ja täysin ilman koristeellisia "siruja".
 • Kohtuullinen hinta. Huolimatta siitä, että merkkikengät ovat huippuluokan tuotteita, löytyy myös erikoiskokoelma, joka on valmistettu bronte-tekniikalla yhtiön luettelossa. Tällaiset UGGS: t ovat edullisia lähes kaikille kuluttajille.
 • Ensisijaisen huomion kiinnittäminen Eun laatuun kunnioittavasti koskee sen mainetta ja pyrkii kaikin tavoin suojelemaan tuotemerkkiään väärennöksiltä. Erityisesti tuotemerkin alkuperäiset mallit on maalattu tiukasti määritellyillä väreillä ja sävyillä. Lisäksi jokaisella parilla on välttämättä logo, joka on jatkuvasti monimutkainen.

Mallit jokaiseen makuun

Australian yrityksen arsenaalissa on kymmeniä eri malleja, joiden joukossa ovat hyvin nuoret muoti-naiset, ja keski-ikäiset naiset voivat löytää parin itselleen.

Niinpä liike-naisille ja niille, jotka haluavat tiukkaa tyyliä, Emu tarjoaa klassisen version: ugg boots, joka ulottuu mustan kaviaarin, ruskean ja harmaan keskelle ja lähes ilman koristeita.

Huomattava kysyntä, erityisesti teini-ikäisten ja aktiivisen elämäntavan ja urheilutyylin ystävien keskuudessa, on lyhennetty. Voi olla turkisten kanssa tai ilman.

Epätavallisen näköisiä tapauksia, tyyliteltyjä käsintehtyjä. Ne on sisustettu alkuperäisillä nauhoilla, joissa on hieman pitkänomaisia ​​ja teräviä nappeja. Tämän mallin ominaisuus on hyvin pieni pääntie ja karkeat saumat.

Tyylikäs malleja, jotka varmasti arvostavat niitä, jotka haluavat erottua, löydät saappaat:

 • Vaaleanpunaisella ruskealla taustalla;
 • Metalliset niitit;
 • Kanssa strassit;
 • Hihnoilla.

Kun olet valinnut sellaisen, on helppo piristää paitsi itseäsi, myös myös ympärilläsi olevia. Jopa kaikkein kylmimmässä ja pisimmässä päivässä.

Alkuperäiset värit

Värin paletti Emu: sta on hyvin erilainen - klassisesta mustasta aurinkoiseen keltaiseen ja akvamariiniin. Voit löytää vihreän, sinisen, punaisen, vaaleanpunaisen ja jopa violetin kukkia, joissa on piilotettu kuvio koristeiden muodossa.

Romanttiset luonteet sopivat hopeaa tai koristavat hopeaa.

Australian maisemien innoittamana tuotemerkin suunnittelijat suosivat kuitenkin edelleen harmaiden eri sävyjä, sekä pistaasipähkinöitä, pähkinäpuuta, violetteja ja muita Australiassa vallitsevia värejä.

Vinkkejä koon valitsemiseen tai löytämiseen?

Jotta ei tule pettymään maailman tunnetuimmasta australialaisesta tuotemerkistä, on tärkeää, että saamme alkuperäisen, mutta myös oikean koon. Tämä pätee erityisesti silloin, kun tilaat kenkiä verkkokaupoissa, joissa etukäteen haluamasi pari ei toimi.

Tarkka koon määrittäminen asiantuntijoiden on suositeltava noudattamaan erityisiä ohjeita:

 1. Mittaa jalka peukalon kärjestä kantapäähän.
 2. Jos vasemman ja oikean jalan jalan pituus on erilainen, sinun on keskityttävä suurempaan indikaattoriin.
 3. ”Puolen” koon kanssa on syytä pyöristää arvo ylöspäin.
 4. Useimmissa tapauksissa asiakkaat käyttävät helpointa - he ostavat talvikengät, jotka ovat tavallista suurempia. Jos esimerkiksi tavallinen kengän koko on 36, niin ne ostetaan 37 koosta.

Miten luodaan upea kuva?

Aluksi pidettiin yksinomaan työjalkineita. Australian yrityksen modernit tuotteet voidaan kuitenkin kutsua täysin universaaleiksi - ne sopivat monipuolisimpiin vaatteisiin.

Tehokkaimmin nämä kengät näyttävät klassisilta farkuilta ja leggingsiltä. Tällöin on hyvä, että ne eivät käytä niitä, sillä ne näyttävät liian massiivisilta.

On mielenkiintoista yhdistää lämpimät sukkahousut ja lyhyet mekot tai tunikat. Mutta on parempi olla kokeilematta golfia, sukkia ja sukkia.

On syytä muistaa, että tytöt, joilla on lyhyet jalat, eivät saisi osallistua korkeatasoisiin malleihin. Paras vaihtoehto heille olisi lyhyempi saappaat. No, pitkäkestoisille rajoituksille tältä osin, ei.

Merkittävä rooli kuvan luomisessa on väriä. Joten pari klassista sävyä sopivat paitsi sopivaan vaatetustyyppiin, mutta myös sopiva etsimään romanttisia asuja. Esimerkiksi valkoisilla turkisilla koristetut ruskeat saappaat ovat ihanteellisia suoralle mustavalkoiselle hameelle koristeella.

Lisäksi mallin värin valitseminen, suunnittelijoiden ja stylistien on suositeltavaa kiinnittää huomiota siihen, että se täydentää tulevan "rakastajan" hiusten ja kasvojen väriä. Niinpä, tukkaisten tyttöjen pitäisi ajatella ostaa kastanjaa tai ruskeaa kopiota. Brunetit näyttävät uskomattomilta mustalta, harmaalta ja siniseltä. Punapää sopivat ruskeat ja beige-tuotteet.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet