UGG saappaat

Ugg bearspaw

Ugg bearspaw

liittyä keskusteluun

 

Uggs - mukavat ja muodikkaat kengät luonnollisista raaka-aineista ovat viime vuosina tulleet erittäin suosittuja. Nämä lampaiden saappaat sopivat ehdottomasti kaikille: lapsille, tyylikäsikäisille naisille ja nuorille muodikkaille naisille.

Hieman historiaa tuotemerkistä

Bearpaw-yhtiö valmistaa laadukkaita vapaa-ajan kenkiä. Nimen kirjaimellinen käännös on "karhun tassu". Ajatus löytää lampaiden alkuperäinen käyttö oli Tom Romeo.

Mukavat kengät Bearpaw pitävät venäläisiä. Luonnolliselle lampaannahalle, josta se on valmistettu, on hyvä lämmönsäätely, joka imee täydellisesti kosteutta.

Omalla muotoilullaan oleva korkean teknologian kangas mahdollisti mallien parantamisen ja pidentää saappaiden käyttöikää merkittävästi, tehdä niistä kestäviä hankaukselle ja reagenssien vaikutuksille teillä.

Erilaisia ​​malleja

Muistellen fashionistas, Bearpaw-suunnittelijat luovat erilaisia ​​vaihtoehtoja. Jotta naiset näyttävät tyylikkäiltä, ​​valmistajat yrittävät ennakoida erilaisia ​​makuja ja toiveita.

Väri voi olla valkoinen, harmaa, ruskea, musta sininen, vaaleanpunainen ja jopa punainen. Suosittuja malleja, joissa on kontrastinen turkisleike tai leoparditulostus.

Saappaat valmistetaan eri tyyleissä: joku tykkää korkeammasta, keskellä jalkaa, toiset ovat varsin tyytyväisiä hyvin lyhyeen, tuskin peittämään nilkan.

Kuka sopii?

Uggs sopii erinomaisesti tytöille, jotka ajavat autoa. Saappaiden tasainen pohja on kätevä ajamiseen. Autosta poistuttaessa kenkiä ei tarvitse vaihtaa: ne ovat melko kauniita, joten ne näyttävät hyvältä jokapäiväisessä ulkonäössä.

Nuoret äidit, jotka kävelevät lasten kanssa pitkään, eivät pysäytä jalkojaan ja eivät väsy.

Housewives mennä myymälään parhaat kengät eivät tule esiin. Nopea kenkä, joka kulkee myymälään - vain unelma!

Lemmikkieläinten rakastajat voivat kävellä pelaajillaan missä tahansa säässä ja samalla tuntea olonsa erittäin mukavaksi.

Miten erottaa alkuperäinen?

  • Jotta ei osteta väärennöksiä, sinun on tiedettävä, että alkuperäiset saappaat on pakattu tuotemerkkiin, jossa on yrityksen logo yrityksen kannessa.
  • Niiden erityispiirteet - siisti leikkaus, laadukkaat linjat. Kantapää on vahvistettu, se on yrityksen logo ja karhu-tassu.
  • Kengät on kiinnitetty kauniisiin painikkeisiin, joissa on vahva kierre. Koska silmukka käyttää paksua elastista nauhaa, joka mahdollistaa housujen täyttämisen. Ommellut silmukat siistit neliöt.

  • Pehmeällä pohjalla, joka nousee hieman kantapäähän - logo, joulukuusi ja karhunjalat. Uggit sukkien aikana istuvat jalalla ja luovat mukavuutta omistajalle.

Arviot

Kuluttajat sanovat, että ne ovat erittäin lämpimiä, pohja ei liukua. Jopa suurella jalalla, ne näyttävät siistiltä. Näyttää tyylikkäästi ja turkiselta, ja untuvatakki.

Heillä on luonnolliset turkikset ja mokka, kestävät sukissa, tarjoavat enemmän kuin yhden talven. Pakkasen tarkistus - jopa 20 kertaa ne ovat lämpimiä ja miellyttäviä, ja jalat eivät kastu kaduilla. Tämä on loistava vaihtoehto sekä talvikylmän säälle, että kun ulkona on korkea kosteus, ja haluat käyttää jotain lämpimämpää.

He eivät hankaa jalkasi eivätkä väsy. Ja minkä tahansa ongelman koolla - vaikka jalka on leveä, korkea nousu, koko on suuri - pari on helppo noutaa. Kaiken kaikkiaan kengät eivät eroa vain laadusta ja omaperäisyydestä, vaan myös muotisuunnittelusta.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet