Pukukankaat

Jacquard-mekot

Jacquard-mekot

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Ominaisuudet ja edut
 2. Tyylit ja mallit
 3. pituus
 4. Täydellinen
 5. ilta
 6. häät
 7. pistorasia
 8. Kankaan hoito

Jacquard on ylellinen kangas, jossa jokainen tyttö näyttää kuninkaalta, koska ennen jacquard-mekkoja kului vain tuomioistuin ja kuninkaalliset persoonat. Nykyään taidokkaalla yhdistelmällä ne sopivat jopa jokapäiväiseen tyyliin. Tärkeintä - valita oikea leikkaus ja viimeistely, kohtuulliset lisävarusteet ja tarvikkeet. Ja jos valitset juhlalliselle tapahtumalle jacquard-mekon, et varmasti ole yhtä suuri!

Ominaisuudet ja edut

Jacquard on erittäin tiheä kangas, joka on luotu tiettyä kuviota muodostavien langojen taiteellisesta kudoksesta. Aikaisemmin vain luonnonmateriaaleja, kuten silkkiä, villaa, puuvillaa tai pellavaa, käytettiin jacquardin valmistukseen, ja nykyaikaisen teknologian kehittämisen myötä myös alkoivat käyttää keinotekoisia materiaaleja.

Nyt he käyttävät enimmäkseen näiden ja muiden säikeiden yhdistelmää, jonka ansiosta se osoittautuu joustavaksi, tiheäksi, vaatimattomaksi ja samalla se näyttää edelleen ylelliseltä.

Jacquard-kankaalla on monia etuja:

 • vahvuus;
 • kestävyys;
 • lisääntynyt kulutuskestävyys;
 • ei taipumusta taipua;
 • helppous.

Tyylit ja mallit

Jacquardista ommella kaikkein erilaisimmat mekot. Yleisimpiä lakonisia malleja, jotka sopivat melkein kaikille, ovat eniten kysynnässä.

tapaus

Jacquard-kangan kauneutta voi korostaa vain yksinkertainen ytimekäs mekko, kuten vaippa.

Se voidaan laittaa sekä viralliseen vastaanottoon että juhliin, ja jos lisäät monofonisen takin pukukangasta, mukavat veneet ja vaatimattomat tarvikkeet, se näyttää hyvältä toimistossa.

rehevä

Lush jacquard-mekkoissa on korsetti. Runko ei ole korostettu yhtä paljon kuin hame. Se on koristeltu koristeilla, epäsymmetrialla, ryppyillä.

vuosi

Jacquard-merenneito-leningit, joissa on bustier bodice ja kaikkein kapeampi hame, sopivat vain erityistilaisuuksiin. Polvista palanut "hännän" putoaa kauniisiin raskaisiin taittumiin kankaan plastisuuden vuoksi, ja hameen muoto pitää tyllien vuori.

Pukeutua tällaiseen pukeutumiseen, sinun täytyy olla hyvän hahmon omistaja, koska tämän mallin tiukassa yläosassa korostetaan paitsi etuja myös paljastaa puutteet.

Paita mekko

Erinomainen esimerkki jacquard-puvusta joka päivä on paitapuku. Tässä suoritusmuodossa kangas näyttää hyvin demokraattiselta ja sopii erinomaisesti kävelyyn kaupunkiin tai tapaamiseen kahvilassa ystävien kanssa.

Valitse monofoninen kangas, jonka kuvio ei ole kovin suuri, ja asu näyttää hyvin tyylikkältä.

suljettu

Suljettu mekko on täydellinen työhön, se on ihanteellinen, kun haluat näyttää kauniilta, mutta älä ylitä toimiston pukeutumiskoodia.

Vyötärön korostamiseksi käytä ohutta nauhaa, ohuella ketjulla oleva lakoninen riipus voi toimia koristeeksi. Talvella valitset pitkähihainen mekko tai ¾. Jos valitset hihaton malli, tee se lyhyellä takilla. Kausikengät, joissa on kantapäät, sopivat suljettuun pukeutumiseen.

Takaisin auki

Avoin selkämekko on toinen vaihtoehto julkaisemiseen. Se voi vaihdella tyylin, koon ja muodon mukaan. Glitter-jacquard antaa tyylikkäästi ylellisen ulkoasun, joka auttaa sinua näyttämään yksinkertaisesti jäljitettävältä.

Jos olet ison rinnan omistaja, valitse hienovarainen malli, joka tunkeutuu tuskin harteillesi, mutta voit korostaa moitteettoman maun. Tytöt, joilla on siro kuva ja pieni rinta, voivat valita selkeämmän leikkauksen takana.

Neulottu jacquard-kuvio

Viihtyisä mekko-villapaita, löysä tai asennettu neulottuja malleja, joilla on tiheä ja suuri jacquard-kuvio, jossa on vaihtelevaa monimutkaisuutta - tämä on täydellinen vaihtoehto talvikaudelle.

Tällaiset mallit soveltuvat naisille, joilla on kaikki muodot ja joiden avulla voit tuntea olonsa mukavaksi ja mukavaksi. Lisäksi ne näyttävät hyvin tyylikkäiltä, ​​varsinkin jos oikeus lisätä lisävarusteita. Tämä voi olla muodikas kaulus tai massiivinen kaulakoru, ohut vyö mahdollistaa vyötärön korostamisen.

pituus

pitkä

Jacquard-leningit lattialla ovat sopivia gaalapahtumassa. Tällaisessa mekossa jokainen nainen tuntee itsensä luottavaiseksi, koska volyymi ja kuvioitu jacquard voivat piilottaa kaikki puutteet. Jos sinulla on ne, valitse malli, jossa on asennettu runko, korostamalla vyötäröä ja laajentamalla pohjaan.

Tyttöjä, joilla on hyvä hahmo, voi varata "kalan" tyyliin, joka sopii seksuaalisesti kuvion käyriin polvilleen, ja alareunassa se hajoaa raskailla taitoksilla, joissa on matala vyötärö.

Jos mekko on auki, voit pukeutua kauniisiin koruihin, ja jos se on kylmä, heitä turkisverkko hartioiden päälle.

midi-

Nuoret tytöt, jotka pitävät jacquard-kangasta, valitsevat usein midi-pituuden. Se sopii erityistapahtumaan ja joka päivä. Ne voivat olla olkaimeton tai hihat ¾, tyyli "tulppaani" tai kotelo, joissa on korkea vyötärö.

Jacquard-cocktail-mekko on täydellinen valinta aina. Tyydyttyneen kuvion ansiosta se ei vaadi ylimääräistä viimeistelyä, sillä se on täysin omavarainen.

Voit lisätä sen vain yksitoikkoisella hihnalla tai muulla aksentilla siinä paikassa, johon haluat kiinnittää huomiota. Tämä voi olla kyynärvarren tai kauluksen alue.

lyhyt

Jacquardin mini-mekko näyttää hyvin romanttiselta, ja voit valita minkä tahansa tyylisi, joka sopii kehon tyypille.

Se näyttää hienolta mini-mekosta, jossa on hame-aurinko. Se sopii juhliin, kävelyyn tai jopa kokoukseen. Tyylin avulla voit piilottaa lonkat, korostaa vyötäröä ja korostaa kuvan feminiinisyyttä.

Jos olkapäät ovat lantioista leveämpiä, valitse malli, jossa on puoli hame. Se lisää äänenvoimakkuutta lantioihin ja tasapainottaa kuvan visuaalisesti.

Toinen hyvä vaihtoehto on mekko, jossa on kellon hame. Sen avulla voit myös korostaa vyötärön viivaa, mutta ei piilota lantiota, vaan lisää äänenvoimakkuutta. Siksi sopii tytöille, joilla on pojan kuva ja jotka haluavat lisätä itseään naisellisuus. Sinun täytyy käyttää sitä korkokorkoisilla pumpuilla.

Lähes jokaiselle sopii mekko, jossa on tulppaanihame. Se voi piiloutua liialliseksi ohueksi ja pehmeäksi lonkaksi, joten voit valita sen missä tahansa muodossa oleville tytöille.

Täydellinen

Täydellisillä tytöillä on kuvan tyypistä riippuen kaksi yleisintä ongelmaa - halu piilottaa vatsan tai lantion. Sekä tämä että muut tehtävät ratkaisevat menestyksekkäästi "trapezium"-siluetin jacquard-mekon.

Valitse asu, jolla on pystysuora kuvio, joka auttaa visuaalisesti venyttämään siluettia.

Jos haluat korostaa rintakehää ja piilottaa lonkat, pidä mieluummin mekko, jolla on korkea vyötärö, joka antaa ohut hahmon. Jos haluat piilottaa vatsan, valitse vaippa, joka on hieman sovitettu vyötärölle ja lantiolle.

Joka tapauksessa sinun ei pitäisi valita lyhyitä malleja, vaikka olisit hoikka jalat. Mekon pituuden tulisi olla vähintään polvi, ja tytöille, joilla on täysi jalka, pituus on hieman pienempi kuin polvi. Ihanteellisen vaihtoehdon julkaiseminen olisi kaunis lattiapuku.

ilta

Juhlallisen juhlan mekko voi olla mikä tahansa leikkaus, se kannattaa valita, alkaen kuvion piirteistä.Se olisi tarkoituksenmukaista kuin pitkä lattia lattialle ja lyhyt malli, joka avaa jalat.

Yläosa voidaan valita myös makusi mukaan: syvä pääntie, ohut tai leveä hihna, epäsymmetria yhdellä olalla tai tiiviisti suljettu mekko, jossa on syvä pääntie takana.

Voit valita mekkoja, joissa on ylimääräistä pitsiä tai sifonkia.

Iltapuku voi olla monofoninen tai värikuvio.

Iltapuku on täydennetty lakonisilla koristeilla, joilla korostetaan varovasti mekon kauneutta ja hienostuneisuutta. Kenkien tulisi olla mahdollisimman tiiviit, jotta ne eivät häiritsisi huomiota mekosta. Ihanteellinen vaihtoehto on kengät, joissa on korkea tai keskikorko.

häät

Häät jacquard-mekko on kauneimpien tyttöjen arvoinen kuninkaallinen valinta. Kudoksen tiheyden vaihtelusta johtuen kuvio, moniväristen lankojen käyttö kudoksen kudontaan, pukeutumisen siluetti ja väri voivat olla mitä tahansa.

Usein käytetään jacquardia yhdessä toisen kankaan kanssa. Esimerkiksi ne ompelevat jacquard-korin tai hameen, joskus sitä käytetään leikkaamaan joitakin yksityiskohtia.

Upea hääpuku krinoliinilla on klassinen häätmuoti, mikään tuleva morsian ei sitä vastusta. Hyvin näyttävä malli, jossa on sifonkijuna, joka näyttää aivan ylelliseltä. Lyhyesti sanottuna jacquard-kangan käyttö häätpukujen valmistamiseen on todellinen löytää!

pistorasia

Ei ole erityistä pukeutumiskoodia, kun valitaan prom-mekko, mutta kannattaa harkita, että frankinen pääntie tai liian lyhyt hame ei ole paikallaan. Pukua valittaessa sinun tulisi keskittyä hahmosi ansioihin voidaksesi taitavasti korostaa niitä.

Useimmat tytöt unelmoivat pitkästä puvusta lattialle, koska tällainen asu on käytettävä pari kertaa elämässämme. Maxi-mekko vetää visuaalisesti siluettia ja auttaa luomaan tyylikkään kuvan.

Johtuen siitä, että nykyään yhdistelmä erilaisia ​​kuvioita on muodissa, on tervetullut jacquard-mekko yhdistettynä satiiniverhoiluun. Se voi olla tiheä jacquard-hame yhdistettynä kevyeen yläreunaan, joka pian kaikki tytön puutteet, jopa täydellä kuvalla. Ohuiden siluettien omistajat sopivat epäsymmetrisiä inserttejä sisältävään hame-vuoteen.

Sinun ei kuitenkaan pidä ripustaa pitkää mekkoa, koska nuoret tytöt voivat turvallisesti osoittaa nuoruutensa ja kauneutensa lyhyissä mekkoissa reiteen keskelle.

Muodikkain siluetti on muokattu uusi ulkoasu, jonka jacquard-kangas on täydellinen. Lyhyt pörröinen hame ja asennettu yläosa mahdollistavat kaiken kuvan edun korostamisen. Samaan aikaan tällaisen pukeutumisen siluetti näyttää edelleen hyvin juhlalliselta ja juhlalliselta.

Kankaan hoito

Edellä mainittiin, että jacquard-kangas koostuu erilaisista langoista, ja siksi se vaatii eri lähestymistapaa. Peseessäsi kiinnitä huomiota etikettiin, joka sisältää suosituksia.

 • Erittäin usein konepestävä käyttämällä tavanomaisia ​​tuotteita, jotka eivät sisällä valkaisuaineita.
 • Mekkoa ei voi painaa rumpun kirjoituskoneeseen ja kiertää käsin. Hänen täytyy antaa vähän.
 • Kuivuu ripustettuina ripustimiin paikassa, jossa suora auringonvalo ei putoa.
 • Jotta kuvio ei pilata, pukeutuu mekko väärälle puolelle.

Kuten näette, jacquard-mekko voidaan helposti liittää mihinkään pukukoodiin. Kirkas kohokuvioitu muotoilu antaa kuvan juhlallisuudesta, naisellisuudesta ja viehätyksestä. Voit valita tyyliä liiketoimintakokoukselle, kävelylle, päivämäärälle, juhlalliselle vastaanotolle ja aina näyttää hyvältä!

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet