Pukukankaat

Villapuvut - tyyli ja mukavuus jopa kylminä päivinä

Villapuvut - tyyli ja mukavuus jopa kylminä päivinä

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. edut
 2. pituus
 3. Tyylit ja mallit
 4. Lämmin mekko
 5. Täydellinen
 6. kudottu
 7. Kangas ja rakenne
 8. Värit ja tulostus
 9. Missä käyttää
 10. lisälaitteet
 11. Hoidon erityispiirteet
Villat asiat ovat aina olleet suosittuja jo pitkään. Tämä pätee erityisesti mekkoihin, joissa on kaunis ulkonäkö, jotka ovat täynnä eleganssia ja pystyvät lämmittämään jopa kylminä päivänä.

edut

Villapaita varten on useita etuja kerralla:

 • kyky lämmetä;
 • älä kurista;
 • ne eivät ole alttiita saastumiselle;
 • oikea kuva alleviivaa;
 • suuri valikoima tyylejä.

pituus

Villapuku on yleinen asia. Voit kokeilla sitä, valita mielenkiintoisia tyylejä ja muuttaa oman pituuden.

pitkä

Viime aikoina on ollut taipumus valita lattialle villapuvut, varsinkin kun kyseessä on talvikausi. Kyllä, ja mitä nainen kaipaaa mahdollisuutta näyttää houkuttelevalta ja naiselliselta talvella, mutta se ei jää kylmäksi.

Huomaa, että neuletussa mekossa on lisämäärä, joka korostaa kaikki kuvion puutteet. Se on aivan toinen asia villamateriaaleista, joiden käyttö ei ole vasta-aiheista tyttöille, joilla on minkäänlaista kuviota.

lyhyt

Yhdistä lyhyt villapaita, jossa on leggingsit, farkut, hame tai tiukka sukkahousut - voit luoda hyvän kuvan, jota voidaan käyttää useaan otteeseen.

Mallit, joissa on lyhyet hihat tai ilman niitä, näyttävät hyviltä turtlenecks tai jopa puseroissa.

Älä mene ympärille pukeutua, jossa on etninen kuvio. Ne ovat nyt suosion huipussa, ne näyttävät tyylikkäiltä, ​​hieman kodin tyyliltä, ​​ne mahdollistavat heidän ympärillään olevat ihmiset.

midi-

Jos lyhyet asusteet korostavat puutteita ja tekevät kuvasta järjettömän, ja pitkä ei sovi tiettyyn pistorasiaan, niin midi-villaiset mekot tulevat käteviksi.

Jos sinulla on rehevä rintakehä, sinun pitäisi ehdottomasti valita nämä mekot, joissa on V-pääntie.

Älä mene hihnan sivulle, mikä voi rajata vyötärön ja piilottaa muutaman senttimetrin vatsaan.

Tyylit ja mallit

Nyt vain laiska suunnittelija ei toimi villalla. Kaikki kauniita olentoja, koska voit valita monenlaisia ​​tyylejä ja malleja.

suora

Muodissa yksinkertaisuutta arvostetaan yhä enemmän, joten suora, tiivis mekko on oikea valinta.

Meidän on siirryttävä pois käsityksestä, että kauneus vaatii uhrausta. Moderni tyyli muodostuu tiukoista silueteista, suorista linjoista, minimalismista koristeluun ja ylimääräisten yksityiskohtien puuttumiseen.

Line

Jos suorat mallit liittyvät turvajärjestelmään, niin A-linjan mekot - romantiikkaa ja villakangasta - myötävaikuttavat vain tähän.

Pitkät ja lyhyet hihat

Jos villapuvussa on hihassa, sillä on välttämättä suora leikkaus. Tämä on sanaton sääntö, jota kaikki suunnittelijat noudattavat. Mutta pituudella voit kokeilla täyteen.

Jos holkki on hyvin lyhyt, mekko voidaan yhdistää pitkään hihaan.

Meille hyvin tunnettu ja kaikkien kolmen vuosineljänneksen suosikkiversio, joka löytyy toimisto-, älykäs- ja vapaa-ajan vaatteista.

Kaikkien ikäisten naisten joukossa on taipumus valita hyvin pitkät hihat, jotka peittävät koko käden, mutta jopa osan kädestä, joskus päästä sormiin.Visuaalisesti samanlaisia ​​asuja voidaan tarkastella Chanelin kokoelmissa.

Dress tunika

Erityisellä viehätyksellä on malli, jossa on turkisleikkaus, villa-applikaatit tai pitsi sisustus.

Mekko-tunika tai villapaita voidaan muuttaa tavallisesta pukeutumisesta juhlalliseksi versioksi vain oikeaa sisustusta käyttämällä - kuohuviiniä, loistavaa ja värikkäitä.

Tavanomaiset mekot, joissa villasäikeet kulkevat kultaa tai hopeaa, näyttävät aivan erilaiselta.

Häkissä

Jokapäiväisessä ulkonäössä solu näyttää hyvältä. Ja jos se on myös villapuku, tyylikäs ulkonäkö taataan.

Tällaisen mekon pituuden valinta määräytyy yksinomaan mieltymyksesi mukaan, miksi villapuku on pukeutunut häkkiin ja kuvion piirteisiin.

Nuoret valitsevat usein lyhennettyjä malleja, joissa on hehkutettu hame. Tulos on hieman tiukka ja hieman seksikäs kuva.

Kauluksella

Lämmin mekkoinen kaulus voidaan valmistaa useissa versioissa, mutta puristimen ja jalustan muodossa olevat elementit ovat suosituimpia. Kauluksen ensimmäinen versio on valmistettu kirjoituskoneen langasta tai käsin neulomalla.

Pysyvä kaulus on ominaista tekstiiliprosessilla, jossa käytetään usein ruutua.

Lämmin mekko

Moderni lämmin mekko ei voi olla tylsää, koska suunnittelijat tarjoavat meille suuren valikoiman tyylejä ja ohjeita:

 1. Mukavuutta ilmentää rento tyyli, jolle on ominaista löysät tyylit. Tällaisia ​​mekkoja suositellaan yhdistettäväksi huivit, farkut, lämpimät ja jopa moniväriset sukkahousut, leggingsit.
 2. Romanttisen tyylin mekot korostavat varmasti kuvan feminiinisyyttä ja korostavat jokaista käyrää. Tärkein materiaali on löysät neuleet, jotka luovat minkä tahansa kuvan vaaleutta. Suunnittelijat ovat kaikkein taipuvaisia ​​pastelliväreihin, vaikka muutkin värit välittävät tämän tyylin hyvin.
 3. Kansan tyyli välittää kansallisten elementtien ja kuvioiden henkeä, joka on oltava koristuksessa. Usein mekkoja yhdistetään liivit, jotka muodostavat yhden koostumuksen. Suunnittelijat yrittävät koristella luomuksiaan käsin tehdyillä elementeillä, jotka näyttävät aina myönteisesti muita malleja vastaan.
 4. Glamorous tyyli menestyy samanaikaisesti villaisten leningien kanssa. Suunnittelijat ovat oppineet yhdistämään mukavuuden kauneuteen ja glamouriin mukavuutta. On vain tarkasteltava pitkiä mekkoja, joissa on matala ylä- ja kimalteleva sisustus, joten ei ole epäilystäkään jäljellä.
 5. Jopa voit pelata urheilua villasta valmistetussa mekossa, jolle on ominaista asennettu ja hieman pitkänomainen tyyli, jossa on hieman alhaalla oleva kevyt leima. Urheiluasuissa koristeelliset ja toiminnalliset vetoketjut, vetoketjut ja niitit näyttävät sopivilta ja epätavallisilta. Vaikka et olisikaan urheilufani, voit pukeutua villapuutarhaan huonolla säällä.

Täydellinen

Melko rajallinen on naisten lämpimien mekkojen valinta kehossa. Pelastus on villapuvuja, joiden pituus on midi.

Tärkeää on värin valinta:

 1. Musta asuja pitäisi valita ensin, jota ei voida sanoa kirkkaista sävyistä, jotka lisäävät lisää äänenvoimakkuutta.
 2. Mekot talvella voivat olla mustia, ruskeita ja harmaita sävyjä.
 3. Hyvä vaihtoehto on burgundinen väri, joka pystyy tekemään epätavallisen asun tavallisesta mekosta.

kudottu

Neulomaiset neulat

Valitsemalla mekko joka päivä, harkitse vaihtoehtoa ostaa neulottu villapaita. Näissä malleissa on yleensä pehmeät siluetit, jotka sopivat kuvaan hyvin.

Ohut olento voi valita kirkkaat mekot, pehmeät vaihtoehdot, joihin on lisätty angoraa.

Jopa juhlallisissa tilaisuuksissa sopii neulottu mekko, jossa on epätavalliset värit ja mielenkiintoinen leikkaus. Neulominen antaa mahdollisuuden luoda mielenkiintoista langojen, punosten ja geometrian yhdistymistä.

virkkaus

Neulottu mekko on valittava oikein, jotta jokainen ihmisarvo on korostettu ja puutteet piilotettu. Erittäin suosittu pastellisävy ja kuohuviini.

Kangas ja rakenne

Jotta pukeutumista käytettäisiin pitkään ja hemmoteltu ensimmäisen pesun jälkeen, kiinnitä huomiota materiaalin koostumukseen.

akryyli

Älä sekoita akryylin keinotekoinen alkuperä.

Sen edut ovat niin suuret, että jopa luonnollinen villa haalistuu taustaan:

 • akryyli on paljon edullisempaa kuin luonnonvillamateriaalit;
 • ei piikikäs;
 • se poistuu täydellisesti ja säilyttää muodonsa.

viskoosi

Villaan lisätään viskoosia luonnollisen materiaalin parantamiseksi, kylläisyyden lisäämiseksi ja villan suojaamiseksi sen muodon muuttumiselta.

Viskoosivillan ansiosta se saadaan pehmeämmäksi ja tällaisesta materiaalista valmistettu mekko ilahduttaa sinua upeasti.

kasmirmatto

Yksi luonnollisen villan lajikkeista. Tämä on aluskarva, joka on käsin kampattu vuoristossa elävistä vuohista.

Materiaali on erittäin pehmeä, kevyt, ei piikikäs ja lämmin, joten hyvin kylmänä vuodenaikana kävelemiseen tulisi valita kasmirmatto.

Mekot, jotka on valmistettu kaksoiskierteestä (kasmirmatto puuvillaa, silkkiä), eivät ole niin lämpimiä.

tweed

Talvella mekot ovat tyypillisiä malleja. Kylmälle tämä on erittäin hyvä vaihtoehto.

Tweed on villakangas, jota käytettiin suoran, paksun langan valmistukseen kiertämättä. Kudosten ansiosta lanka voidaan taittaa hienoiksi koristeiksi.

Coco Chanel on erityisen huolestunut Tweedistä, josta hän loi kauniita ja käytännöllisiä naisten vaatteita. Tweed-mekko on jonkinlainen klassikko.

Merinovilla

Eliitin materiaalia pidetään merinovillana. Se saadaan eliitistä lampaista. Tällä materiaalilla on hieno fleece-rakenne, jossa on pitkä nokkakangas. Joidenkin suunnittelijoiden kokoelmissa on tämä materiaali, joka on suosittu maailmankuulujen joukossa.

Valmistettu villasta ja silkistä

Kun villaa yhdistetään silkkiin, saadaan kevyt kangas, joka on miellyttävä käyttää ja on helppo hoitaa. Näissä mekkoissa ei ole kylmää talvikaudella ja kuumana kesällä.

Valmistettu huovasta villasta

Design-mestarit ovat hallinneet ainutlaatuisen teknologian, jolla luodaan kevyitä huopakankaita, jotka voidaan laittaa myös kesällä, esimerkiksi illalla.

Syksyn aikana samankaltainen asu näyttää hyvältä kevyellä vaipalla tai sadetakilla. Joka tapauksessa voit löytää huovutetusta villasta valmistetun mekon, joka on vastustamaton sen omaperäisyydessä.

Värit ja tulostus

Loman vuoksi on hyvä valita valkoiset värilliset villapuvut.

Joka päivä ja cocktailjuhlia varten on hyvä saada musta tai sininen mekko. Älä unohda, että se on täsmälleen musta väri, joka hoikka kuvio, antaa charmia ja viehätystä.

Harmaat sävyt korostavat kasvoja ja korostavat kaikkia kuvioon ominaisia ​​etuja.

Mekko kirkkaissa väreissä, voit valita tytön, jolla on hyvä hahmo.

Suunnittelijat kiinnittivät huomiota kuvioihin, jotka koristavat villaa. Peter Pilotton tuotemerkillä tuotetaan väritulosteita. Mekko muuttuu kankaaksi, jossa tapahtuu väkivaltaista toimintaa abstraktien ja graafisten mosaiikkipainojen mukana.

Suosittu tuli afrikkalaisista tekstiileistä pehmeässä muotoilussa ilman räikeitä elementtejä.

Missä käyttää

Toimistolle voit valita ei kovin paksu villapaita ja poimia sen alla olevan sateenkaaren tai paidan, paksut sukkahousut matta-värissä. Varjojen pitäisi olla neutraaleja. Lisää kirkkaita vaihtoehtoja on sopivia lomille.

Joka päivä sinun pitäisi valita yksinkertainen mekko, jossa voi olla himmennettyjä viivoja. Lisäelementit auttavat tekemään tällaisesta kuvasta mielenkiintoisen: huivi tai helmiä.

Iltaisin voit valita turvallisesti villapuvun, joka asettaa sävyn ulkonäkösi. Pitkät villapuvut ovat monia arvokkaita vaihtoehtoja.Valitse kirkas laaja vyö ja useita koristeita monofonille.

lisälaitteet

Villapuku on itsenäinen asu, mutta silti sinun ei pidä kieltäytyä lisävarusteista. Kaulakorut ansaitsevat erityistä huomiota.:

 • huivi;
 • huivi;
 • kultaiset ketjut;
 • kaulakoru.

Jos vaatteessasi on suuri neulottu ja läpikuultava rakenne, tarvitaan tiukat sukkahousut samassa värissä kuin mekko ja runko.

Turkki, jossa on villainen mekko, näyttää rikkaalta ja jopa hieman säälittävältä - sopii juhlalliselle tapahtumalle.

Liiketoiminnan ulkoasu voidaan muodostaa musta mekko, korkokengät, nahkahihna ja muodikas laukku.

Hoidon erityispiirteet

Villapuvun tulisi olla miellyttävä hoidon kannalta. Tätä varten materiaalissa on oltava synteettisiä lisäaineita. Villan ja synteettisten aineiden optimaalinen suhde 60 - 40%.

Jos synteettisiä lisäaineita on enemmän, niin tällaista mekkoa kutsutaan vain villaksi ja se peitetään pian pelleteillä, jotka tuhoavat pysyvästi tuotteen ulkoasun.

Miten mekko huolehtii vaatteesta riippuu sen ulkonäöstä ja käyttöikästä. Hyvin merkittävä vaikutus villatuotteeseen on pesu. Täällä on tärkeää noudattaa useita vaatimuksia:

 1. Käsinpesu on edellytys, joka on täytettävä myös nykyaikaisen pesukoneen omistajilla, joilla on kehittynyt herkkä tila.
 2. Sinun täytyy hankkia erityisiä kemiallisia pesuaineita, jotka on suunniteltu villatuotteille.
 3. Pesty vaatetus on käsiteltävä hyvin huolellisesti, ei purista, älä kierrä sitä tai ripusta sitä köyteen, kuten tavallisilla vaatteilla. On parempi puristaa vähän vettä ja levittää pyyhkeeseen.
 4. Nivkoem-kotelo, älä kuivaa mekkoa paristolla. Tämä virhe voi tulla korjaamattomaksi ja suosikki mekko on heitettävä pois.

Älä pelkää täyttää vaatekaappiasi villapuvuilla, jotka tulisi valita neuvojemme ja suositusten mukaisesti. Tällaisten mekkojen avulla, jopa vakavissa pakkasissa, kaikki ihailevat kauneutta ja naisellisuutta.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet