Pukukankaat

Veluurimekot - upea kuva, jossa on muistomerkkejä aatelista

Veluurimekot - upea kuva, jossa on muistomerkkejä aatelista

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. edut
 2. muodista
 3. pituus
 4. Täydellinen
 5. väri
 6. hoito

Velour-mekot tänään trendinä. Suunnittelijoiden ponnistelujen ansiosta tämä tyylikäs ja upea naisten vaatekaappi sopii sekä juhla- että arkipäivään. Lisäksi velour on pehmeä, miellyttävä kosketusmateriaalille, joka palaa suosikkikuvallesi uudestaan ​​ja uudestaan.

edut

Velour-mekko on tyylikäs ja kaunis, mutta se ei ole ainoa etu:

 1. Ensinnäkin se on pehmeä ja mukava kangas, jossa olet mukava. Puuvilla on sen perusta, joten sen iho hengittää ja materiaali ei aiheuta allergioita.
 2. Toiseksi velour-mekko voi olla erinomainen vaihtoehto neulolle, koska se on lämmin talvikaudella.
 3. Kolmanneksi velour-mekko luo äänenvoimakkuutta. Jos olet hauras tyttö, joka haaveilee viettelevistä käyristä, tämä asu sopii sinulle täydellisesti. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että tytöt, joilla on univormut, ovat kiellettyjä käyttämään veluurikuvioita. Tärkeintä - oikea tyyli, joka tekee sinusta todellisen kuningattaren.
 4. Neljänneksi velourin mekko yhdistyy täydellisesti erilaisiin vaatteisiin ja asusteisiin. Tämä kangas on "ystävällinen", jossa on satiini, pitsi, sifonki. Ja joka päivä velour-mekko voidaan yhdistää denimiin, niin epätavallinen tandem näyttää käytännössä hienosti!

muodista

Sheath Dress

Se sopii sinulle, jos olet liiketoiminnan nainen, joka on kyllästynyt tylsää työvaatteita. Valitse keski-polven malli, jossa on hiha ¾ tai jopa ilman sitä, varsinkin jos aiot käyttää vaippaa tai lyhyttä vaipaa ylhäältä. Tällainen tyyli peittää täydellisyyden täydellisesti, joten se sopii muotoihin.

Velour-vaippa-mekkoa voidaan käyttää myös juhlavaatokseen. On mielenkiintoista katsoa mallia, jossa on avoin selkä tai yksi olkapää, jossa on katkaisu ja insertit.

Line

Tämän tyylin etuna on se, että se sopii lähes kaikille, koska hehkutettu hame auttaa piilottamaan sekä liiallista ohuutta että rasvaa.

Jos valitset pukeutumisen joka päivä, pidä mieluummin löysempää leikkausta, ehkä jopa hieman säkkiä. Erikoistapahtuman pukeutumisen tulisi olla tiukka, korkea vyötäröinen malli, joka korostaa vyötäröä ja rinta näyttää hyvältä.

Mekko A-linja

Velour on kaunis omavarainen materiaali, se ei tarvitse epätavallisia verhoja tai liiallista viimeistelyä. Siksi yksinkertainen leikkaus ja velour-mekko on ilmainen siluetti, joka sopii juhlaan. Pääntie tuo viehättävään pukeutumiseen.

Epäsymmetrinen ja syvä leikkaus

Jos haluat silti kokeilla hieman, kiinnitä huomiota epäsymmetrisiin mekkoihin tai malleihin, joissa on syvä rako. Tämä on ihanteellinen vaihtoehto tytöille, joilla on hoikka jalka.

Kuurojen pukeutumisen valitseminen lattialle, aina pitkähihainen, ja viettelevä leikkaus, joka avaa reiteen kävelyn aikana, on seksikkäin milloin tahansa.

Hihat

Eri pituisten suorien hihojen lisäksi veluurikuvioissa on leveät yksiosaiset hihat ja pyyhkeet.

pituus

Veluuripuvun pituus voi vaihdella sen mukaan, mihin tapahtumaan aiot mennä.

Joka päivä täydellinen minipituus. Tämä on loistava vaihtoehto luoda rento ulkoasu. Vaihda suosikki rento mekko velour-mekolla, joka täydentää sitä karkeilla saappailla ja denim-takilla.

Midi-mekot ovat ajattomia klassikoita. Se sopii liike-elämän naisille, he voivat pukeutua juhliin, juhliin, tavata ystäviä tai tutustua poikaystävän vanhempiin. Velour antaa juhlallisuutta kuvalle, ja lakoninen pituus ei salli kunnon rajojen ylittämistä riippumatta siitä, missä tilanteessa olet.

Pukeutumismekot veluurista - sopivat juhlalliselle juhlille. Tämä tyylikäs asu tekee sinusta lomailijan kuningattaren, ei ole ihme, että tähdet valitsevat tällaiset leningit matolle. Avoin selkä tai seksikäs leikkaus on ulkonäön kohokohta.

Täydellinen

Velour-mekot, joissa on korkea vyötärö, näyttävät hyvältä rasvaisilla tyttöillä. Muissa asioissa tämä on yleismaailmallinen vaihtoehto, joka sopii minkä tahansa muodon omistajille.

Jos sinulla on massiivinen yläosa ja ei ole kovin tilava pohja, voit tasapainottaa hahmoa käyttämällä klassista vaippa- tai A-linjaa. Jos on tarpeen piilottaa vatsa, valitse pukeutunut puku.

Jos olet kuvion "päärynä" omistaja, älä peitä hartiat ja rintakehää tiheän velourin alla. Mieluummin mekko-bustier, joka voi olla täysin ilman hihnoja tai eri muunnelmia tästä aiheesta. Varustettu siluetti ja verhot - nämä ovat tärkeimpiä korttisi, jotka auttavat sinua näyttämään upeilta!

Kylpytakit sopivat täydellisille tytöille, hajujen ansiosta ne auttavat piilottamaan täyteytensä, vyön avulla voidaan korostaa vyötäröä ja viettelevää pääntie - upea rinta.

väri

Värillisen veluuripuvun valinta riippuu ensinnäkin maun mieltymyksistäsi. Väripaletti ei ole liian monipuolinen, yleensä se on rikas, rikas väri.

Suosituimpia veluurimekkojen sävyjä ovat tummansininen, bordoninen, smaragdi, suklaa ja tietenkin kukkien kuningas - musta. He sopivat sekä liikemiehen että seurakunnan kanssa. On erityisen kätevää käyttää tällaista mekkoa, jos olet menossa juhliin illalla. Riittää vain vaihtaa kenkiä ja korvata liiketoimintakatto klubitakilla.

Jos valmistaudut etukäteen juhlalliselle tapahtumalle, voit heti valita lisää rohkeita värejä: al-punainen, lila, teräs, kultainen beige. Tässä mekossa, jossa on rikas viimeistely, tuntuu kuin todellinen kuningatar!

Mieluummin yksivärinen mekko. Jos tuntuu siltä, ​​että se näyttää liian yksinkertaiselta, ajattele sisustus - leikkaamalla pitsiä, kimallusta, strassia tai kauniita koruja, jotka täydentävät asuja.

hoito

Velourin korkealaatuinen mekko ylläpitää kauneuttaan hyvin pitkään, vaikka sitä pestään usein, vain asianmukaisen hoidon olosuhteissa:

 1. Mekko on pestä käsin tai ”manuaalisesti” tai ”herkällä pesulla”. Veden lämpötila ei saa ylittää 30 ° С.
 2. Jos pese käsin, älä kierrä mekkoa. Se riittää helposti pyörittämään, joten mekko ei epäröi. Loppujen lopuksi, sinun ei tarvitse rautaa velour-mekkoja, ne eivät yleensä murene ja säilyttävät alkuperäisen ulkonäköään myös pesun jälkeen.

Velour-mekossa jokainen nainen tuntuu yksinkertaisesti ylelliseltä. Asianmukaisesti valittu tyyli pukeutuu korostamaan kaikkia etuja ja piilottaa virheet kukoistavan drapery-kerroksen taakse. Anna itsesi olla ylellinen kauneus - osta velour-mekko, joka on vaatekaapin kohokohta!

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet