Pukukankaat

Crepe-mekot

Crepe-mekot

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. edut
  2. laji
  3. Täydellinen
  4. pituus
  5. häät
  6. Kankaan hoito

Crepe-mekot eivät koskaan mene ulos tyylistä. Tämä on kevyt ja viihtyisä kangas, joka korostaa kaikki naishahmon edut, tekee siluetista helpon ja lentävän. Crepe-kankaan monipuolisen valikoiman ansiosta voit valita joka päivä pukeutumisen, romanttisen päivämäärän ja julkaisun. Samalla tunnet aina mukavan ja mukavan.

edut

Crepe soveltuu erinomaisesti ompeluasuihin. Kierteisten kierteiden erityisteknologian ansiosta materiaali saadaan hieman karkea, mutta samalla kestävä ja ilmava.

Kreppistä valmistettu mekko on erittäin käytännöllinen, koska kangas on erittäin kestävä, jopa vuosien varrella sen ulkonäkö pysyy muuttumattomana. Tämä asu on mukava ottaa mukaasi lomallasi, koska sen ei tarvitse rautaa, kreppia melkein ei ryppy.

laji

Crepe on yksi suuri joukko kankaita, joilla on erityinen kuvioitu kudos. Tähän ryhmään kuuluvat: crepe de chine, crepe morochen, crepe raschel, crepon, crepe satin, crepe-venytys ja rapattu kreppi, mutta suosituimpia ovat krepe georget, kreppikifonki ja kreppi-satiini.

  1. Crape georgette. Tästä materiaalista ommellaan useimmiten yksinkertaisia ​​kesäpukuja joka päivä. Se on ohut, läpinäkyvä ja joustava kangas, jonka rakenne on selkeä. Jotta tämän kankaan asu näyttää kauniilta, valitse kirkkaita sävyjä ja värejä, joissa on äänenvoimakkuus. Menestynein tyyli - tunika tai löysä huppari.
  2. Ohukainen-sifonki. Ohut läpikuultava materiaali, jossa on kohokuvioitu rakenne. Se soveltuu erinomaisesti ompelemaan ilmavia kesän mekkoja, jotka tekevät jokaisesta tytöstä erittäin lempeän ja naisellisen. Crepe-sifonki-verhoilut hyvin voidaan myös käyttää ompelemaan juhlapuvuja.
  3. Crepe Satin. Se on kaksipuolinen kangas, kiiltävä sileä ja toisaalta matta karkea. Materiaali on melko tiheä, mutta se soveltuu hyvin verhoiluun, joten iltapuvut ja niihin liittyvät asusteet on usein ommeltu siitä.

Tyylit ja mallit

Crepe ommella yksinkertaisia ​​mukavia mekkoja, joita voidaan käyttää joko päivittäin tai erityiseen tilaisuuteen. Ruffles ja flounces, epäsymmetria ja syvä leikkaukset ovat nyt muodissa, mutta on olemassa useita malleja, jotka eivät koskaan mene pois muodista.

Suora siluetti

Suorat mekot ovat yleisiä, voit taitavasti lyödä heitä, riippuen kuvion tyypistä. Vähintään yhden suoran, hieman asennetun, neutraalin värillisen puvun avulla voit luoda useita onnistuneita sarjaa, jotka sopivat kävelyyn ystävien kanssa, romanttinen päivä, liikekokoelma tai matka teatteriin.

Tärkeintä - tämä tyyli ei koskaan mene pois muodista.

Line

Crepe-satiini soveltuu erinomaisesti kauniiden juhlisten mekkojen valmistukseen, joissa on hehkutettu hame. Tätä materiaalia käytettiin kuuluisan uuden ilmeen siluetin syntymän aamulla. Se on runsaasti eri värejä ja sävyjä, ja sen alttius verhoilulle antaa paljon tilaa hienolle lennolle.

T-paidat

Jos haluat olla trendissä, kesällä et voi tehdä ilman mekkoa. Ja jos haluat näyttää tyylikkäästä ja sulasta kuumuudesta, valitse tuote crepe de chine -tuotteesta.

Se voidaan asentaa tai irrottaa, drapata tai minimalistinen. Tämä asu näyttää aina hyvin naiselliselta, koska se korostaa tytön haurautta ja hienostuneisuutta.

löysä yleistä

Viime aikoina haalarit ovat kysyntää nuorten tyttöjen keskuudessa.Ne ovat hyvin hengittäviä, joten kesällä ne eivät koskaan ole kuumia, ja vapaa leikkaus ei haittaa liikkumista, joten ne ovat täydellisiä joka päivä.

Kylmänä vuodenaikana voit käyttää pitkähihaisia ​​haalareita. Vyötärön korostamiseksi niitä voidaan täydentää ohuella hihnalla.

Huppari voidaan yhdistää kenkään, sandaaleista lenkkariin, ne ovat yhtä tyylikkäitä kuin kantapää ja tasainen pohja.

Täydellinen

Crepe-mekot sopivat täydellisille tytöille. Virtaavan kankaan avulla voit korjata viat ja korostaa kuvan arvokkuutta. Onnistuneimpia tyylejä ovat lattialle suunnitellut pukuhousut, korkea vyötäröllä varustetut mekot ja mallin pohjaan sytytetyt mekot.

Jos sinulla on rehevä rintakuva, korosta se V-kaulalla tai puolipyöreällä kauluksella. Se näyttää hyvältä runsaasti verhoiluja ongelmallisilla alueilla, jotka on valmistettu krepistä mahdollisimman hyvin.

Monet täynnä tytöt valitsevat mekkoja, haalareita, koska he toivovat, että tällainen tyyli piilottaa kaikki heidän puutteensa. Ne soveltuvat kuitenkin vain omenan omistajille, jos olet "päärynä" tai "tiimalasi", valitse tyylit, joista keskusteltiin edellä. Ohut vyötärö on loppujen lopuksi tärkein etu.

pituus

lyhyt

Lyhyt crepe de chine-mekko on täydellinen kesällä. Ne ovat kevyitä, ilmavia ja näyttävät kauniilta kaikenikäisille tytöille. Tämä on täydellinen asu joka päivä, tavata ystävä tai päivämäärä.

midi-

Crepe-midi-mekot ovat suuria toimistotyötä varten. Kun olet lisännyt tällaisen mekon, jossa on helppo takki ja veneet, saat erinomaisen yrityskuvan.

Midi-mekko, joka on valmistettu lentävästä kangasta, jossa on kukka-painatus, joka näyttää erittäin söpöiseltä ja helposti. Kesällä voit pukeutua hihnoihin. Kangan kevyen mutta melko tiheän tekstuurin ansiosta sundress on käytännöllisesti katsoen painoton ja mahdollisimman mukava.

pitkä

Kesä on erittäin merkityksellinen kevyt maxi-mekko. Voit valita monofonisena mallina, jossa on suuri kasvis tai geometrinen tulos. Se sopii erinomaisesti romanttiselle päivämäärälle, ostoksille tai kävelylle meren rannalla.

Crepe-iltapuvut voivat olla mitä tahansa tyyliä. Tässä kaudella tärkeimmät ovat lentävien kankaiden suljetut mallit, joita täydentävät ruffles ja ruffles. Läpikuultava krepe georgette on erittäin tervetullut tähän. Kaikkein rohkeimmat tytöt voivat käyttää sitä ilman vuoria, sileitä kehon tai mustia alusvaatteita.

Böömin tyylin suosion vuoksi pitkät monikerroksiset krep-chiffon-mekot ovat merkityksellisiä.

Iltaisin on parempi valita monofoninen asu, mutta aina kaunis kyllästetty sävy.

Ametisti, smaragdinvihreä, klassinen punainen, kerma ja musta ovat suosittuja.

häät

Heidän crepe de chine -mallinsa voi olla ommeltu vaatetusta tyylistä, mutta mallit, joissa on virtaavat hameet, näyttävät menestyneimmiltä. Se voi olla yhtä sileä kreppa-satiini ja ilma krepe-sifonki. Koriste-elementteinä käytetään kiveä, kirjontaa, pitsiä ja niin edelleen.

Crepen häätpuku näyttää erittäin tyylikkäästä ja ylellisestä, se sopii sekä kylmään että lämpimään vuodenaikaan. Hyvin täydennettynä tyylikkäillä koruilla ja asusteilla, se tekee todellisen prinsessan mistä tahansa morsiasta!

Kankaan hoito

Crinee Chine-mekko pitkään miellyttää sinua kauneudessaan, tutki huolellisesti tuotetunnisteen tiedot. Yleensä tätä kangasta näytetään käsi- tai konepesu alhaisessa lämpötilassa. On parempi käyttää erityisiä pesuaineita herkkien kankaiden pesuun - silkkiin tai kashmiriin. Tuotetta on syytä silittää sisäpuolelta hieman kosteassa tilassa.

Jos olet ostanut monimutkaisen leikkauksen, jossa on Lurex tai kullattu, ei ole suositeltavaa pestä sitä ollenkaan, on parempi puhdistaa se.

Crepe-mekkojen tärkein etu on, että he eivät koskaan menetä merkitystä.Tässä asussa näyttää aina naisellinen ja tyylikäs. Oikeasti sopusoinnussa muodon kanssa ja täydennetty onnistuneesti lisävarusteilla, se auttaa sinua kaikissa tilanteissa näyttämään moitteettoman maun!

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet