Pukukankaat

Tweed-mekot - tyylikäs liike

Tweed-mekot - tyylikäs liike

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Edut ja haitat kankaasta
 2. malli
 3. hoito

Tweed-takit ja -takit ovat pitkään tulleet todelliseksi klassiseksi ja hyvän maun indikaattoriksi. Tästä jalosta materiaalista ei kuitenkaan ole ommeltu vain puvut ja päällysvaatteet, vaan myös naisellinen, tyylikäs asu, mukaan lukien mekot ja hameet. Tweed-mekko näyttää tyylikkäästi ja tuntuu kuninkaalta, koska tweed on englannin kuninkaiden ja aristokraattien käyttämä kangas.

1930-luvulta lähtien tweed-puvut ovat olleet monien Windsor-dynastian jäsenten suosikkivaatteita, esimerkiksi Edward seitsemäs ja George viides. Kuninkaallisen perheen jälkeen suurin osa englantilaista aatelistoa käytti tweed-vaatteita.

Tässä artikkelissa kerrotaan teille, mitä ominaisuuksia tweed ja muodikkaimmat tyylit mekkoja tämän materiaalin.

Edut ja haitat kankaasta

Harkitse aluksi tweed-kudoksen positiivisia ja negatiivisia ominaisuuksia. Tämän materiaalin etuja ovat:

 • enimmäkseen luonnollinen koostumus;
 • epätavallinen helpotusrakenne;
 • kyky pitää lämpimänä;
 • elastisuus;
 • miellyttävät tunteet, pehmeys;
 • kulutuskestävyys ja kestävyys;
 • korkea lujuus;
 • kyky säilyttää väri pitkään, myös suorassa auringonvalossa;
 • kyky poistaa nopeasti pidätys tai vedä.

Huolimatta melko pitkistä etuista, tämä kangas ei ole haittapuoli. Tässä ovat tweedin miinukset:

 • Koska kangas sisältää suuren osan villasta, se on erittäin houkutteleva koirille;
 • tweed liittyy vakavuuteen ja hillitykseen, ja lisäksi tällä kankaalla on tietty ikivärisävy - nuoret tytöt pukeutuvat pukeutumaan epämukavaksi.

malli

Tweed-vaatteiden perustaja on Coco Chanel, joka esitteli muotia alkuperäisiin ja tyylikkäisiin tweed-takkeihin ja naisten housuihin.

Chanel-tweed-mekot ovat erittäin suosittuja, sillä ne auttavat luomaan luotettavan kuvan liikemiehestä.

Tweed-leningit ovat liike-elämän vaatteita. Näin tapahtui niin, että tämän kankaan romanttiset, ilta- tai cocktailmekot eivät koskaan koskaan ompele. Huolimatta melko tiukasta kehyksestä, joka rajoittuu liike-elämän tyyliin, tweed-mekot vaikuttavat tyylin kauneuteen ja monipuolisuuteen.

Koska tämä kangas on melko tiheä, se ei peitä hyvin, joten tweed-mekkoilla on yleensä yksinkertaisin, suorin tai hieman asennettu siluetti. Jos kuitenkin valitset ohuemman tweedin, johon on lisätty keinotekoisia kuituja, voit löytää pukeutumisen, jossa on tilava hame kuin tulppaani tai kello.

Suosituin tweed-mekon malli on tietysti tapaus - todellinen naisellisuuden ja eleganssin symboli. Lisäksi tweed sopii pukeutumiseen, pukeutua hajuun ja pukeutumaketjuun.

hoito

Tweed koostuu suurimmaksi osaksi villasta, joten se tarvitsee huolellista hoitoa, muuten tuote voi menettää muotonsa. On suositeltavaa pestä tweed-mekko lämpimässä vedessä (lämpötilassa, joka ei ylitä 30 astetta) manuaalisesti tai pesukoneessa herkässä pesutilassa.

Jotta mekko ei muotoutuisi kuivumisen aikana, levitä se vaakasuoraan kuivausrumpuun tai lattialle ja aseta siihen kevyt puuvilla. Käännä tuote ulospäin ennen silitystä. Rauta ei saa joutua kosketuksiin tweedin kanssa, joten sinun täytyy pestä mekko kostutetulla ohuella kankaalla tai sideharsolla.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet