Pukukankaat

Taftimekot - olkaa illan kuningatar

Taftimekot - olkaa illan kuningatar

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Taftan edut ja haitat
 2. tyypit
 3. rakenne
 4. häät
 5. muodista
 6. hoito

Tafti on hyvin erikoinen materiaali, jota käytetään usein iltapukujen räätälöinnissä, koska se on tunnusomaista ylellisyydestä, vauraudesta ja vie meidät keskiajan aikoihin. Tämän kankaan erityispiirteenä on, että se koostuu tiiviisti kierretyistä langoista. Kankaalle on ominaista tiheys, mutta se on hyvin ohut ja kevyt. Taftan maa on Persia. Tämä sana kääntyy "kudotuksi".

Taftan edut ja haitat

Tafetin ominaisuudet riippuvat tämän materiaalin valmistuksessa käytetyistä raaka-aineista. Nykyään tällä kankaalla on monia lajikkeita, jotka eroavat väriltään ja koostumukseltaan sekä perustuvat eri lähteisiin. Mutta kaikilla tafta-variantteilla on yhteisiä etuja ja haittoja.

Plussat:

 • Kudonnan tiheys iskee voimakkaasti veteen, joten materiaalille on ominaista erinomaiset vedenkestävät ominaisuudet.
 • Taftan kulumiskestävyys on siinä, että sillä on suuri lujuus.
 • Asianmukaisella hoidolla taftasta valmistettu mekko säilyttää alkuperäisen ulkonäköään pitkään.
 • Tätä materiaalia käytetään usein iltapukujen räätälöinnissä, koska se erottuu kauneudestaan, sillä on hämmästyttävä kiiltävä kiilto. Tafti voidaan korvata, kun taas taitokset eivät virtaa ja säilyttävät täydellisesti muotonsa. Näin mekko pysyy täydellisesti muotonsa.

miinukset:

 • Tätä kangasta leikataan usein suihkuttamalla.
 • Korkeissa lämpötiloissa pesu voi kutistua.
 • Materiaali vaatii herkkää hoitoa, koska mekko voi muodostaa ryppyjä tai taitoksia, joista on vaikea päästä eroon. Jopa silitys ei auta ratkaisemaan tätä ongelmaa.

tyypit

Tafetilla on monia lajikkeita. Jokainen luokitus perustuu tiettyyn arviointiperusteeseen.

Käytettävästä materiaalista riippuen tafta on:

 • silkki - tuotannossa käytetään vain luonnollista silkkiä. Tämä kangas on erittäin kallista, mutta sille on ominaista ympäristöystävällisyys, hygroskooppisuus, hypoallergeenisuus ja kestävyys;
 • puuvilla - valmistettu luonnonpuusta. Tällä materiaalilla on ominaisuuksia, kuten ilmatiiviys, hypoallergeenisuus, ympäristöystävällisyys ja hygroskooppisuus;
 • viskoosi, joka perustuu keinotekoiseen viskoosiin. Tämä kangas on edullisempi, mutta sillä on vähemmän kulutuskestävyyttä, varsinkin märkänä. Hänellä on hohtava kiilto, erittäin miellyttävä keholle. Sitä käytetään usein kesämekojen räätälöinnissä;
 • asetaatti / polyesteri - valmistettu polyesteristä. Kangas eroaa tiheydestä ja sileydestä, ja sillä on myös tyylikäs kiilto. Tätä materiaalia käytetään usein ompelemalla iltapuvut, jotka hiljaa liikkuvat.

Väripaletin mukaan tafti voi olla:

 • yksivärinen - käytetään samanvärisiä lankoja;
 • shanzhan - yhdistelmä eri värejä. Monipuoliset yhdistelmät ovat hämmästyttäviä ja yllättäviä. Kangas kaadetaan eri sävyissä valaistuksesta ja näkökulmista riippuen. Yksinkertainen leikkaus tästä materiaalista näyttää ylelliseltä ja kauniilta.

Lankojen tyypistä riippuen tafti voi olla:

 • se on valmistettu käyttämällä erityistä puristinta ja vain, kun se on alttiina lämpötilalle. Se ei ole tarkoitettu silitykseen;
 • sileä;
 • ramming.

rakenne

Tafti on erittäin mielenkiintoinen kangas, koska sen koostumus voi olla hyvin erilainen. Käytössä on kankaan vaihtoehtoja, kun käytetään vain luonnollisia kankaita. Usein se yhdistää synteettiset kuidut.

häät

Hyvin usein morsiamet valitsevat hääpuvut tafetista, koska tällainen asu näyttää romanttiselta, ylelliseltä ja naiselliselta. Tätä kangasta voidaan käyttää pääasiallisena materiaalina tai vain pettikeiden räätälöinnissä.

Juhlallisissa tapahtumissa, kuten häissä, käytetään usein polyesteriä tai viskoositaftaattia. Tämän kankaan tärkein etu on monipuolisuus, koska tafta sopii häätpuvun luomiseen kesällä ja talvella. Kun ompelet hääpukua, suunnittelijat pitävät mieluummin kuvakudosta, viskoosia tai polyesteriä.

Tafta-hääpuku voidaan esittää klassisessa tai avantgardeisessa tyylissä.

Tärkeintä on, että tyyli soveltuisi morsiamelle, korostaisi hänen arvokkuuttaan ja piilottaa kuvan puutteet.

Tafti on ohut kangas, jossa on erityinen kiiltävä ylivuoto, mutta se on kestävä ja sitkeä, joten se on erinomainen valinta ompelumallin ompeluun. Tafti voi olla ohut tai tiheä. Jos haluat säilyttää mekko muodon, sinun pitäisi valita tiheä tafta.

Taftasta voit luoda upeita ja upeita pörröisiä mekkoja, iltapuvun, jossa on suora leikkaus baskilaista tai amerikkalaista käsivartta. Tilavuus sisustus antaa pukeutua majesteettisuus ja hienostuneisuus.

muodista

> Lush

A-linjan taftipuvussa on pörröinen hame, joten se sopii kaikille tytöille kuvasta riippumatta. Tässä asussa jokainen tyttö näyttää ohuelta ja houkuttelevalta.

Onnistunut mekko-design luo tiimalasin siluetin, joka piilottaa lantion tai jalkojen viat. Keveyden ja keveyden vaikutuksen aikaansaamiseksi sinun täytyy lisätä hieman läpikuultava organza, kun koristelet mekkoa.

> Dressy

Suunnittelijat haluavat käyttää kirjontaa, maalausta tai pitsiä taidepuvun sisustamiseen. Tyylikäs mekko voidaan esittää mihin tahansa tyyliin, koska tämä materiaali näyttää hyvältä, siinä on viehättävä kiilto. Tafti on erittäin suosittu kangas, kun ompelee tyylikkäitä mekkoja erilaisiin juhlaillisiin tapahtumiin.

> Täydellinen

Tytöt, joilla on upeat muodot, voivat koristaa kuvasi tafta-mekolla. Suosituin tyyli on Empire-tyylinen malli. Tässä asussa on korkea vyötärö, joka asetetaan rinnan alle. Tämä malli on yleinen, ja se houkuttelee myös muiden huomion kaulussuuntaan. Tämä asu piilottaa pienen vatsan tai reidet. Empire-tyylinen mekko on ihanteellinen naiselle, jolla on päärynämuotoinen kuvio, ja näyttää hyvältä myös lyhytkasvuisissa tyttöissä.

Täydelliset tytöt eivät saa valita vain pitkiä mekkoja, koska lyhyt asu, jossa on baski, antaa myös kuvan naisellisuudesta. Voit piilottaa täydet kädet valitsemalla mekot, joissa on pitsiä. Lyhyen pituisen pörröisen puvun avulla voit piilottaa leveät lonkat ja luoda kuvion suhteellisuuden.

hoito

 • Tafti vaatii huolellista hoitoa, joten etusija tulisi antaa käsienpesulle, vaikka konepesu on sallittu herkässä tilassa, ja veden lämpötilan tulisi olla 30 astetta.
 • Pesuun kannattaa valita nestemäisiä välineitä, mutta ei jauheita.
 • Aggressiivisten pesuaineiden käyttöä tulisi välttää.
 • Pesukoneen pyöräytystä on ehdottomasti kielletty.
 • Kangasta voi painaa vain manuaalisesti, mutta älä purista tai kierrä tuotetta. Sinun on pakattava se pyyhkeeseen, jotta kaikki vesi imeytyy siihen ja jätä se vaakasuoraan, kunnes se on täysin kuiva. Lisäksi on tarpeen peittää tuote kuivalla liinalla.
 • Jos on tarpeen kuivata mekko tai taftahame, voit ripustaa tuotteen varovasti ripustimien avulla.
 • Taffeta-tuotteiden kuivaus on kiellettyä kiukaan lähellä.
 • Materiaali voidaan silittää, mutta vain väärältä puolelta tai ylimääräisen puuvillakankaan kautta ja pienimmässä lämpötilassa.
 • Säilytä vaatteita taftasta, joten sinun on käytettävä ripustimia ja kannet. Tästä materiaalista valmistetut verhot tai päiväpeitteet on taitettava taitettavasti.On kiellettyä säilyttää tuotteita suljetuissa pusseissa ilman ilmaa.
Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet