Pukukankaat

Puuvillapuku

Puuvillapuku

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Edut ja haitat kankaasta
  2. Mallit ja tyylit
  3. pituus
  4. Suuri koko
  5. Raskaana oleville naisille
  6. Yhdistetty
  7. väri
  8. hoito

Kevyet luonnonkudokset ovat välttämättömiä kesällä, joten puuvillapuvut pitäisi varmasti olla jokaisen tytön vaatekaapissa. Heistä tulee todellinen pelastus, kun se on hyvin kuuma, ei ole mitään kulumista, ei ole aikaa valita sopivaa asua. Tyylin ja tyylin moninaisuuden vuoksi löydät oikean puvun mihin tahansa tilaisuuteen. Yksi suosituimmista ratkaisuista on puuvilla-mekko.

Edut ja haitat kankaasta

Puuvilla on erittäin suosittu sen yleisen saatavuuden ja edullisten kustannusten vuoksi. Tämä kangas on valmistettu tekstiilikuidusta, jota käytetään myös muille luonnollisille kankaille. Esimerkiksi batiste, calico, satiini, tic ja monet muut.

Puuvillan etuna on, että se on erittäin kestävä, halpa ja helposti värjättävä. Se on ihanteellinen hygienian kannalta, koska keho hengittää siinä eikä aiheuta ärsytystä. Asianmukaisella hoidolla, vaikka toistuvat pesutkin, se säilyttää alkuperäisen ulkonäönsä.

Mallit ja tyylit

Puuvillamekot erottuvat yksinkertaisella leikkauksella, joka ei estä liikkumista. Tämä on erittäin tärkeää kuumille kesäpäiville, kun haluat saada maksimaalisen mukavuuden.

Puuvilla itsessään näyttää melko yksinkertaiselta, joten se sopii paremmin jokapäiväiseen käyttöön. Jos etsit pukeutumista ulospäin, valitse kankaasta, jossa on silkkilangat, jotka antavat sille eleganssia ja ylellisyyttä.

Hihassa

Mekot, joissa on hihat ovat miellyttäviä ja käytännöllisiä, ne sopivat erinomaisesti toimisto-pukeutumiskoodiin, ja ne sopivat paremmin jokapäiväiseen elämään tai epävirallisiin tapahtumiin.

Holkki voi olla eri pituinen rakenteen ja kuvion ominaisuuksien mukaan. Suosituimmat rannekkeen hihat tai ¾, jotka näyttävät kauniilta ja vaikuttavilta. Koska puuvilla on hyvin kevyt, tällaisessa mekossa ei koskaan tule kuumaa.

sundresses

Kesällä on vaikeaa tehdä ilman puuvillan sundressia, joka on välttämätöntä sekä kaupunkien arkielämässä että lomalla.

Mekko voi olla joko pitkä tai hyvin lyhyt.

Suositut A-muotoiset siluetit, 60-luvun tyyliset sundressit, vauvan dollarit ja mallit, joissa on suora siluetti. Yleisimpiä malleja on midi, koska se sopii kaikkiin tilaisuuksiin.

Dress tunika

Lyhyt tunika, jossa on hihnat tai pitkät hihat, on täydellinen kesävaihtoehto.

Lomalla voit tuskin ottaa sen pois, laittaa sen rannalle, kävellä tai disko. Kaupungissa se on myös välttämätöntä, kun lämpö sulaa asfaltin. Täydellinen lisä tähän asuun on gladiaattorisandaalit tai sandaalit, joissa on litteät hihnat.

Paita mekko

Puuvillapaidan mekko on toinen monipuolinen vaatekaappi. Se voi olla mini-, midi- tai maxi-pituus, asennettu tai vapaa, painikkeilla tai nauhoilla, kääntökauluksella tai ilman sitä.

Voit käyttää sitä missä tahansa kengässä, mutta parhaiten sopivat sandaalit tai lenkkarit, jotka sopivat ihanteellisesti kaupunkinäyttöön

Bustier-mekko

Tämä asu sopii erinomaisesti nuorille tytöille, jotka eivät pelkää paljastaa selkäänsä ja harteitaan. Mekko voi olla ohuilla hihnoilla tai jopa ilman niitä.

Se sopii erinomaisesti romanttiseen päivämäärään tai ulkonäköön. Avoimet hartiat tekevät kuvasta hauras ja naisellinen, jos olet pieni ja ohut.Tytöille, joilla on massiiviset hartiat, on parempi kieltää tällainen mekko tai peittää kädet takilla, niemellä tai bolerolla.

pehmoinen

Tämä tyyli mekko on ihanteellinen juhlallinen tilaisuus - prom, syntymäpäivä, rooliin morsiusneito. Ne sopivat erinomaisesti korkea- tai keskikorkeisiin tyttöihin, joilla on ohut vyötärö.

Tilavuuden pohjan ansiosta mekko sallii leveät lonkat ja lisää tarvittaessa äänenvoimakkuutta.

suora

Tämä malli on yleinen ja sopii lähes kaikkeen. Mekon etuna on eleganssi ja yksinkertaisuus. Se on helppo yhdistää eri asioihin, esimerkiksi takki, liivi tai denim-takki.

Ohut vyö kohottaa vyötärön ja antaa kuvan naisellisuudesta.

Neulonta ja virkkaus

Käsin tehdyt vaatteet eivät koskaan mene pois muodista. Neulottu puuvillapuku sopii erinomaisesti joka päivä, romanttisesta päivämäärästä, lomasta tai tapaamisesta ystävien kanssa.

Muodissa ovat lyhyet mallit, yhden olkapäähän tähtäävät avokengät, joita täydentävät hameet ja erilaiset koriste-elementit. Se sopii täydellisesti denim- ja mokkanahka-tarvikkeisiin.

Kirjonta ja applikaatio

Etno-tyyli ei ole mennyt muodista useiden vuodenaikojen ajan, joten yksinkertaiset puuvillakengät, joita täydentävät kauniit kirjonta, ovat suosion huipulla. Tämä voi olla kone- tai käsin kirjonta, kohokuvioidut kuviot.

Nämä mekot löytyvät monien suunnittelijoiden kokoelmista, ne ovat ihanteellisia boho-chicen faneille.

pituus

pitkä

Maxin pituus ei mene pois muodista monta vuotta, tällaiset mekot ovat kysyntää ja suosittuja. Huolimatta siitä, että mekko on täysin suljettu, se ei ole täysin kuuma.

Sekä kengillä varustettu mekko on mahdollista yhdistää tasaisella radalla ja sandaaleilla kantapäässä tai alustan pohjalla. Puuvillapuvussa on yleensä yksinkertainen leikkaus ja tyylikäs sisustus, joten se näyttää moitteettomalta ja tyylikkäästi.

Kuten koruja, voit käyttää kaulakorua tai riipusta. Mutta älä liioittele sitä niin, etteivät ne pilata mekon tyylikästä yksinkertaisuutta.

lyhyt

Myös lyhyet puuvillakengät ovat erittäin suosittuja. Monet suunnittelijat innoittivat New Look -tyylistä, joten mallit, joissa on asennettu yläosa ja polvin yläpuolinen hame, ovat nyt muodissa.

Jos haluat pienen, valitse malli, jossa on täydellinen leikkaus ja runsaasti koriste-elementtejä. Tämä mekko sopii täydellisesti kaupunkien arkielämään.

Suuri koko

Puuvilla ompelee erinomaiset mekot ja sundressit tytöille, joilla on univormut. Jos sinulla on "päärynä" tai "omena", malli, jolla on korkea vyötärö, on ihanteellinen sinulle, sillä se auttaa piilottamaan vatsaa tai lantiota korostaen ylellistä rintakehää.

Loistava valinta on puuvillapaidapuku, joka auttaa kuvaamaan siluettia ja piilottamaan levottomat paikat. Jos mekko on pitkä, sitä voidaan käyttää itsenäisenä asiana, ja lyhyt voi käyttää leggingsillä.

Jos se on kuuma ulkona, et voi tehdä ilman kevyttä puuvillaa. Ne sopivat erinomaisesti tytöille, joilla on päärynä- ja tiimalasin muoto, koska avoin yläosa houkuttelee huomiota rintaan ja hartioihin, eikä kukaan kiinnitä huomiota ongelman lonkkaan. Mutta jos sinulla on leveät hartiat, on parempi valita pieni mekko.

Raskaana oleville naisille

Mekot naisille, jotka odottavat vauvaa, on mukava ja mukava. Yleensä heillä on ilmainen siluetti ilman ylimääräisiä saumoja ja taitoksia.

Erittäin suosittu malli, jossa on korkea vyötärö, jota voidaan käyttää vauvan syntymän jälkeen. Jos raskaus laskee kesällä, löysä puuvilla-mekko on täydellinen ratkaisu sinulle.

Yhdistetty

Valmistettu puuvillasta ja liinavaatteista

Muotisuunnittelijat käyttävät nykyään yhä enemmän tekstiilikuituja. Pellavan ja puuvillan tandemi on suosittu, koska kangas on luonnollinen ja kestävä. Näistä ne yleensä ompelevat mini-pukun tai midi-pituuden, suosituin on asennettu ja trapetsiläinen siluetti.

Puuvilla ja viskoosi

Itse asiassa viskoosi on hyvin samankaltainen kuin luonnollinen kangas, koska se luodaan käsittelemällä puukuituja.Yhdessä puuvillan kanssa se on ihanteellinen materiaali kesän sundressien ja mekkojen ompeluun, koska se on erottuva rikkailla väreillä ja runsailla väreillä.

Puuvilla ja silkki

Näiden kuitujen seoksesta valmistetaan erilaisia ​​kankaita, jotka soveltuvat jokapäiväisten mekkojen ompeluun ja iltaväliin (esimerkiksi jacquard). Tyypillisesti tämän seoksen kangas on erittäin miellyttävä kosketukseen ja siinä on kevyt kiilto, joka antaa sille eleganssia ja ylellisyyttä.

Pitsillä

Kesän mekot, jotka on valmistettu puuvillapitsistä, ovat suosittuja, ne ovat edustettuina monien suunnittelijoiden kokoelmissa, mutta niitä esiintyy useimmiten Valentinossa. Nämä mekot ovat hyvin lempeitä ja naisellisia, ne on yhdistetty hyvin eri tarvikkeisiin.

väri

valkoinen

Valkoinen puuvilla-mekko sopii erinomaisesti kesälle, koska luonnollinen kangas estää tukevuuden ja antaa keholle hengittää, ja valkoisen värin voittaa auringon säteet. Täytä se valkoisella puuvillahattua ja takaa maksimaalisen mukavuuden.

Se on helppo hoitaa, se kestää täydellisesti pesua ja silitystä, ei haalistu eikä haalistu.

sininen

Sininen mekko sopii vapaapäiviin ja kaupunkien arkipäivään. Se sopii hyvin valkoiseen ja mustaan, joka on monipuolinen. Sininen mekko on täydellinen joka päivä, koska se on merkitsemätön ja tiukka.

musta

Musta mekko on ihanteellinen kesäillan kävelyyn. On toivottavaa, että se oli rohkea ja alkuperäinen, niin musta väri ei näytä tylsältä. Pitsi, hame, pitsi ja muut koriste-esineet ovat tervetulleita.

kukallinen

Kukat, joissa on kukka tulostettu, ilahduttavat silmiä eleganssilla ja yksinkertaisuudella.

Muoti, sekä suuret että pienet kuviot. Jälkimmäinen näyttää kaikkein romanttisimmalta ja sopii tytöille, joilla on ongelmallinen hahmo, koska ne mahdollistavat puutteiden korjaamisen.

raidat

Puuvillainen raidallinen mekko on melkein yleismaailmallinen, ja nauhojen sijainnin ansiosta voit säätää hahmosi paremmaksi.

Pystysuuntaiset raidat ovat ohuita, ja vaakasuorat raidat auttavat tekemään kuvasta laajemman, joten ne sopivat ohuiksi. Ne ovat käteviä, käytännöllisiä ja sopivat sekä työhön että kaupunkien arkeen.

Häkissä

Ruudulliset värit eivät ole yhtä suosittuja, kun puuvilla mekkoja ompellaan. Värien yhdistelmä voi olla hyvin erilainen.

hoito

Puuvillakankaat ovat erittäin kestäviä ja eivät pelkää korkeaa lämpötilaa. Mutta sinun täytyy pestä ne huolellisesti, koska he voivat ajaa. Optimaalinen lämpötila on 30 - 40 ° C, herkkä tila on edullinen.

On parempi olla kuivattamatta värillistä kangasta auringossa, jotta se ei pala pois eikä käytä pesupulveria pesuun. Rauta-puuvillatuotteet ovat hieman kosteat, ja jos mekossa on kirjonta, se silitetään väärältä puolelta.

Puuvillakengät ovat erinomaisia ​​kuumille päiville, ne ovat monipuolisia yksinkertaisuuden ja tyylikkyyden vuoksi. Varmista, että saat kevyen luonnollisen mekon, joka ei anna sulaa kuumasta kesästä!

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet