Pukukankaat

Liinapuvut - todellinen mukavuus ja läheisyys luontoon

Liinapuvut - todellinen mukavuus ja läheisyys luontoon

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. makeiset
 3. haittoja
 4. muodista
 5. Suositut mallit
 6. Kirjonta
 7. Pitsillä
 8. Kesäasetukset
 9. pituus
 10. Ovatko täydet naiset sopivia?
 11. Mitä yhdistää?
 12. lisälaitteet
 13. kengät
 14. Pesula ja hoito

Pellava-mekot ovat nyt melko yleisiä ja niitä löytyy monien naisten vaatekaapista. Miten he houkuttelevat fashionistas? Mitkä tyylit ovat enemmän kysyntää aikamme aikana? Mikä on pellava-mekko ja miten hoitaa tällainen tuote? Selvitetään vastaukset näihin ja muihin kysymyksiin liinavaatteista.

piirteet

Liinavaatetta voidaan kutsua täydelliseksi kesävaatteeksi, sillä jopa vahvimmalla lämmöllä tuntuu mukavalta.

Erilaisten mallien ansiosta tällaiset mekot sopivat eri ikäisille naisille, joilla on erilaiset luvut.

Lisäksi liinavaatteet ovat erinomainen valinta juhlille, vapaa-ajalle ja toimistolle.

makeiset

 • Pellava on suosittu luonnollinen kangas, joka on hengittävä eikä ärsytä ihoa.
 • Se on miellyttävä keholle kuumalla säällä ja auttaa suojaamaan ihoa ultraviolettisäteiltä.
 • Tämä kangas on allerginen.
 • Hygroskooppisten ominaisuuksiensa vuoksi pellava kankaalla imee hyvin hikeä ja estää bakteerien kehittymisen, joten tällaisessa mekossa ei ole epämiellyttävää hajua.
 • Liinatuote kuivuu nopeasti, joten se voidaan pestä lähes joka päivä.
 • Pellava kangas on erittäin kestävä ja venyttävä.
 • Pellava mekko ei ole sähköistetty.
 • Moderneihin liinavaatteisiin kuuluu puuvillan, viskoosin tai muiden materiaalien kuituja. Tämä lisää tuotteiden käytännöllisyyttä.

haittoja

 • Kun pukeutuu pellavaa, se on helppo murskata.
 • Pellava kutistuu merkittävästi pesun jälkeen, jotta vältytään, veden lämpötilan tulisi olla minimaalinen, 30 astetta riittää.
 • Erittäin ohuesta pellavasta valmistetut mekot ovat läpikuultavia, joten heitä suositellaan käyttämään vain tyttöjä, joilla on virheetön kuva.
 • Liinakangas ei ole joustava eikä venytä, joten koko valinnan on oltava tarkka.

muodista

Modernit mekot, valmistettu pellavasta, on esitetty seuraavissa perustyyleissä:

 • Sundress. Tämä tyyli on yleisin liinavaatteiden keskuudessa. Liinavaatteiden pituus vaihtelee - malleja, joiden pituus on nilkoihin asti, keskipitkällä pituudella ja myös mini-hameella. Pellavasta lattialle lattialle on usein avoin selkä.
 • Mekko paita Tämän tyylin pellava-mekko on yleinen, sillä se sopii sekä nuorille tytöille että vanhemmille naisille. Voit käyttää sitä kävellä tai tavata liikekumppaneita. Tyypillisesti pellava-mekko paita täydentää vyötä.
 • Sheath Dress Tällaista mallia vaatii liiketoiminnan nainen, koska tällaisen pellavan mekko voi olla toimistossa. Se on kulunut yksivärisellä käsilaukulla ja pumpuilla.
 • Mekko hajua. Tämä liinavaatteiden tyyli näyttää naiselliselta ja sopii sekä vapaa-aikaan että työhön. Tämä mekko kuluu gladiaattoreilla tai sandaaleilla, joissa on tasainen pohja.
 • Vapaa leikkaus. Tämä tyyli on sopiva ja ohut tyttö, joka haluaa lisätä ylimääräistä ruumiinvoimaa ja täynnä nuoria naisia, jotka haluavat piilottaa ylimääräisen painon.

Suositut mallit

Tällä hetkellä tällaiset pellava mekko-mallit ovat eniten kysyttyjä:

 • Löysät mekot etniseen tyyliin, leikattu pitsiosilla tai kirjoilla.
 • Tiukat cocktail-mekot, joissa on yksinkertainen leikkaus ja pitsi.
 • Puolikiinteät klassiset mekot, joissa on keskipitkät hameet.
 • Asennetut mallit, joissa on täydellinen hame tai leikattu frill.

Jos puhumme pellavanpuvun suosituimmista väreistä, niin aina aina haluttujen beige- ja valkoisten mallien taustalla kirkas tuote alkoi kysyä.

Houkuttelevat mallit, joissa on yhdistelmä kontrastisia värejä tai useita samanvärisiä sävyjä.

Cocktail-liinavaatteisiin, joissa käytetään pastellivärejä, sekä sinistä ja vihreää gammaa.

Romanttisille pellavamekoille käytetty kirkas kangas - keltainen, koralli, turkoosi, oranssi, vaaleanpunainen, sininen. Pastelliliinasta on usein ommeltu kangasmekko ja etno-tyylinen mekko.

Kirjonta

Liinavaatteet, joissa kirkas kirjonta, näyttää alkuperäiseltä ja hyvin kauniilta. Yleensä kirjonta on väriltään kontrastia ja se sijaitsee tuotteen hihoissa ja helmassa.

Jos haluat kiinnittää huomiota rintakehään, voit ostaa liinavaatteet, joissa on kirjonta rinnassa tai jopa kivillä.

Pitsillä

Liinavaatteet, jotka on koristeltu pitsi, ovat todella ylellisiä.

Viimeistely voi olla missä tahansa mekko-osassa. Esimerkiksi mallit, joissa on pitsi, ovat erittäin suosittuja.

On erittäin kätevää pukeutua pitkää pellava-mekkoa, jossa on vapaa leikkaus. Tämä asu voidaan liittää nykyään hyvin suosittuun boho-tyyliin.

Pitsi voi olla koristeltu melko tiukalla vaipalla. Tässä tapauksessa pitsiosat ovat monokromaattisia, ja ne esitetään rauhallisina.

Useimmiten tällaista pitsiä käytetään pellavan vaatteiden leikkaamiseen:

 • Pellavansiemen. Tämä on erittäin houkutteleva, mutta melko mittava pitsi, jota käytetään useimmiten etnisen tyylin pukeutumisessa.
 • Knitting. Hänet luodaan usein omin käsin, ja he saavat todella hienoja asuja. Tämän tyyppisen pitsin paksuus määräytyy teoksessa käytettyjen kierteiden mukaan.
 • Synteettisistä kuiduista. Se on ominaista kevyydeltään ja aukiolta, joten se ei sovi hyvin tiheään liinavaatteeseen.
 • Ompelu. Pitsissä on puuvillapohja, joka antaa sille luonnonmukaisuuden. Tällainen kevyt materiaali näyttää melko epätavalliselta.

Kesäasetukset

Kesän pellava-mekkojen valikoima on hämmästyttävää, koska kangas on erittäin mukava käyttää kesällä.

Kevyet pellavapuvut ovat eri pituisia, ja niitä edustavat useimmiten ohuet hihnat tai avoin pääntie. Liinavaatteiden kesävaatteiden väri vaihtelee, mutta suosituimmat mallit ovat valkoinen ja beige.

pituus

lyhyt

Liinavaatteet, joiden pituus on polven yläpuolella, on useimmiten kesälämpö. Tällaiset vaatteet ovat kysyttyjä ohuiden jalkojen kanssa. Niitä täydentävät usein kevyet sandaalit.

Minin pituus on tyypillinen myös värillisten pellava-leningien iltaisille versioille, jotka voidaan laittaa päivämäärään tai juhliin.

midi-

Useimmiten keskipitkät pellava-mekot edustavat räikeitä, romanttisia malleja ja tiukkoja suojakenkiä. Niitä voidaan käyttää työhön, jotka täydentävät vaippaa tai huivi, ja myös laittaa romanttiseen kävelyyn tai teatteriin.

Pellava-midi-mekko on suositeltavaa käyttää naisille, joiden kehon muoto on heikentynyt, koska tämä malli peittää ne täysin.

pitkä

Pellavan ja lattian tuotteet ovat useimmiten kesän sundresseja. Heillä on usein avoin selkä.

Pitkät liinavaatteet on yleensä ommeltu kevyestä, ohuesta kankaasta, ja niiden sisustuksessa käytetään hienoja pitsiä tai kirkas kirjonta. Mukana on myös täysin suljettuja asuja.

Ovatko täydet naiset sopivia?

Linssituotteet, jotka on valittu kuvion vivahteiden mukaan, auttavat piilottamaan täyteyden, joten tästä materiaalista valmistetut mekot ovat kysyttyjä kaarevia muotoja edustavien naisten keskuudessa.

Useimmiten kehon nuoret naiset valitsevat itselleen mallin, jossa on vapaa leikkaus. Jos lantiot ovat tilavia, ja vyötärö korostuu, mekkoa täydentää ohut kirkas vyö.

Epäsymmetrinen pellava-mekko, joka on valmistettu hienosta kangasta kirkkailla väreillä, näyttää hyvin kauniilta rehevissä kuvioissa.Naiset, jotka haluavat korostaa rintakehän kauneutta, mutta samalla piilottaa koko lonkat, ovat suositeltuja malleja, joissa kori on asennettu ja hame on palanut tai tulppaani. Hyvä vaihtoehto kaarevia muotoja varten on tuote, jolla on korkea vyötärö ja V: n kaltainen pääntie.

Mitä yhdistää?

 • Valkoisen pellavanpuvun alla on käytettävä vain ihonvärisiä alusvaatteita. Jos käytät valkoisia alusvaatteita, se loistaa.
 • Tiukka liinavaatepuvut voi noutaa huivi, huivi tai bolero. Romanttinen liinavaatepuku, luonnonkangasta valmistettu huppu tai huivi on hyvä valinta.
 • Valitsemalla päällysvaatteet pellavan mekolle, sinun tulee välttää liian tiheitä materiaaleja. Paras valinta olisi neulottu vaipallinen takki, pehmeä matalan avaimen neuletakki tai neulottu takki. Hyvä vaihtoehto liinavaatteelle voidaan kutsua myös denim-liiviksi.

lisälaitteet

Rannekorut ja helmet, joiden valmistukseen käytetään puuta, luua tai kiviä, ovat erinomainen lisä pitkälle pellavalle vapaan leikkauksen rinnalla. Tällainen mekko, jossa on olkipussi, näyttää hyvältä. Kudottu nahkahihna sopii pellavan paidan pukeutumiseen.

Älä käytä mustaa nahkasäkkiä, jossa on pellava. Tällaisella ”talvi” -lisävarusteella liinavaatteet näyttävät poissa käytöstä. On parempi kiinnittää huomiota vaaleanruskean sävyn nahkatuotteisiin sekä kangaspusseihin.

kengät

Sandaalit sekä avokengillä varustetut kengät sopivat parhaiten pellavasta valmistetulle pitkälle irtonaiselle mekolle. Tiukkaan liinavaatteeseen he käyttävät kenkiä, joissa on korkokengät, ja asennettuja romanttisia malleja - kiilakenkiä tai balettilaseja. Pellava-paidan mekko sopii täydellisesti gladiaattoreihin ja pitsijalkineisiin.

Liinavaatteisiin sopivat kengät, joissa on matala kantapää, joka sopii tuotteeseen. Voit myös valita kenkiä kontrastina. Sinun ei pitäisi käyttää nahka- tai mokkanahkaa, jossa on liinavaatteita.

Pesula ja hoito

 • Pesu liinavaatteet on parempi manuaalisesti. Jos haluat pestä tällaisen tuotteen kirjoituskoneessa, valitse luettelosta herkkä pesu.
 • Älä käytä kloorattuja tuotteita liinavaatteiden pesussa, sillä ne tuhoavat pellavakuituja. Poistetaan tahranpoistoaineiden ja valkaisuaineiden käyttö kloorilla ja ostetaan jauhetta huolellisesti tutkimalla koostumusta.
 • Paras valinta liinavaatteiden pesussa on lasten vaatteita, koska se sisältää vähemmän aggressiivisia ainesosia.
 • Värillisen pellavanpuvun pesussa poimi erikoisjauhe värillisillä rakeilla, jotka estävät värin häviämisen. On myös mahdollista käyttää pesuaineita herkille kankaille.
 • Muista, että pellavakangas imee voimakkaasti vettä, joten pese tämän materiaalin mekko runsaalla vedellä ja huuhtele ne huolellisesti.
 • Liinavaatepuvun lämpötila ei saa ylittää 30-40 astetta.
 • Jos haluat poistaa tahraa liinavaatepuvusta, käytä tahranpoistoainetta tuotteen näkymättömällä alueella. Jos tällaisen käsittelyn jälkeen asian väri ei ole muuttunut, voit levittää tuotteen värjäykseen.
 • Älä irrota pellava mekkoa huuhtelun jälkeen. Suorista kankaalla varovasti kädet ja ripustaa sitten kuivumaan paikassa, jossa on hyvä ilmankierto. Ei ole suositeltavaa kuivata pellavaa valmistettua aurinkoa.
 • Varmista, että liinavaatepuku ei kuivu, sillä sitä on vaikeampi silitys. On parasta aloittaa silitys hieman märällä tuotteella.
 • Erittäin ohuen pellavakudoksen silitys on tiheän materiaalin läpi.
Kommentit
 1. Lizavetta
  23.02.2016

  Rakastan myös pellavaa. Totta, hän ei yleensä näytä kovin hienolta. Mutta kuin jokapäiväinen mekko - eniten sitä.

 2. Tatiana
  15.02.2016

  Pellavamekot kesällä ovat erityisen mukavia, koska pellava on hengittävä kangas. Valitettavasti nämä mekot eivät ole halpoja.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet