Pukukankaat

Miksi suosittuja krepe de chine -vaatteita?

Miksi suosittuja krepe de chine -vaatteita?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. arvokkuus
 2. pituus
 3. muodista
 4. Täydellinen
 5. ilta
 6. häät
 7. Väri ja tulosta
 8. Hoito-ominaisuudet

Kiinalainen kreppi tai niin tuttu ja rakastettu meille Crepe de Chine on muotiteollisuudessa usein suosion huippu. Tämä tyylikäs kangas, jota käytetään aktiivisesti jokapäiväisessä elämässä, on voimakas ja mielenkiintoinen tarina.

arvokkuus

Kangas itse on eräänlainen kreppikangas, ja se saadaan käyttämällä erityistä tekniikkaa silkkilangojen kiertämiseksi. Siten se absorboi silkin ja krepin ruosteen matta-kiillon, ja sillä on myös rakeinen pinta.

Crepdeshynillä on useita etuja:

 • mekot ovat yhtä hyviä kylmälle säälle ja kuumille päiville;
 • miellyttävä keholle sukassa;
 • sopii hyvin kuvaan;
 • kuluneet mekot eivät haalistu eikä menetä alkuperäistä ulkonäköään;
 • huono murskaus - melkein ei tarvitse rautaa;
 • hyvä hengittävyys ja keveys - erittäin kevyt ja hengittävä kangas, joka sopii kesällä ja antaa kylmyyden tunteen kuumina päivinä.

Puuvillaa, silkkiä ja polyesterikuituja sekoitetaan kankaaseen. Tiheämpiä ja lämpimämpiä materiaaleja kankaassa voi nähdä villalanka. Eri kuitujen epäpuhtauksien vuoksi kankaassa ei ole enää mahdollista kutsua sitä puhtaaksi crepe de chine: ksi ja se menettää osan sen ominaisuuksista.

pituus

pitkä

Couturiersin muoti-kokoelmissa on monenlaisia ​​crepe de chine -vaatteita joka päivä ja erityisissä tilaisuuksissa, joissa on juna ja lentävä helma.

Crepe de chine-mekkojen todelliset värit ovat musta, koralli, keltainen ja erilaisia ​​kirkkaita kukka-tulosteita.

lyhyt

Crepe de chine -mallin lyhyitä mekkoja voi käyttää kaikissa vuodenaikoissa ja eri tilanteissa.

Kesällä tunikkipuvut, polvipituiset sundressit ja paloitellut mallit, joissa on leikkauksia ja avoin selkä, ovat merkityksellisiä. Muina aikoina tyylien ja mallien valinta on rajaton, joten valitsemasi puvun valitseminen on helppoa.

muodista

Crepe de Chine, yksinkertainen mekot eri tyylejä (suora, flared, A-siluetit, paita mekkoja ja wrap) on enimmäkseen ommeltu eri tyylejä ja eri kohokohtia.

Mallit korostavat epäsymmetriaa, verhoja, röyhelöitä ja röyhelöitä, junia ja leikkauksia, hihoja ja kauluksia sekä monia muita elementtejä.

Mutta on useita suosituimpia tyylejä.

suora

Monet tytöt arvostivat suoran pukeutumisen monipuolisuutta, ja yhdessä crepe de chinen monien etujen kanssa siitä tulee todellinen sauva kaikille tilaisuuksille.

Line

Crepe de Chine'n Noble-kiiltoa voidaan arvostaa A-siluettipuvun hehkutetuissa hameissa. Muuten tämä erikoinen kangas oli suosittu uuden ulkonäön tyylin syntymisen aikana sen saatavuuden ja monipuolisten tulostusten vuoksi.

Sarafaanit

Crepe deshine sopii erinomaisesti kesän sundressien valmistukseen. Kevyen tekstuurin ja tietyn kankaan tiheyden takia on mahdollista luoda painottomia, reunustamattomia sundresseja.

löysä yleistä

Mukavat mekot, jotka on valmistettu vapaasti leikatusta crepe de chine -mallista, ovat suosittuja fashionistasissa. Hyvän ilmanläpäisevyyden takia keho hengittää, eikä mekko vapaasti leikkaa liikkumista.

Myös viileässä säässä on hupparit ja hupparit. Usein nämä mekot on sidottu jonkin verran mielenkiintoista vyötä. On suositeltavaa käyttää löysiä vaateita kantapäällä.

Täydellinen

Crepe de chine -mekko sopii erityisesti naisille.Tiheä, kevyesti virtaava ja samalla painoton kankaalla voit luoda erinomaisia ​​malleja, jotka korjaavat haitat ja korostavat kuvan edut.

Tyylikkäästi täytetyt tytöt näyttävät pitkistä crepe de chine -mekoista. On mielenkiintoista ja houkuttelevaa katsoa mekkoja, joilla on korkea vyötärö, sidottu rintakehän alla olevaan nauhaan. Asennettu siluetti sopii erinomaisesti naisille, joilla on tiimalasi.

Crepe de chine -valikoiman kirkkaiden värien rikkaus muistuttaa lämpimästä ja aurinkoisesta kaudesta.

ilta

Cocktail-juhlissa tai epävirallisessa ympäristössä, edes yksinkertaisen leikatun crepe de chinen mekossa, sinua ei jätetä huomaamatta. Ylellinen kiilto, jossa on minimaalinen tekojalokivi tai pitsi-koriste, lisää kuvan eleganssia ja hienostuneisuutta.

häät

Crepe de Chine on hyvä vaihtoehto kalliille satiinille ja silkille. Jopa kuninkaalliset menevät crepe de chine-mekkoihin. Ja hyvästä syystä matta kiilto menee hyvin pitsi, ei houkuttele kohtuutonta huomiota ja yhdistyy erilaisiin lisävarusteisiin.

Väri ja tulosta

Crepe de chinen värivaihtoehdot ovat yllättäviä. Mekot voivat olla perinteisiä sävyjä kaikilla väreillä tai yhdistelmä rohkeita värejä yhdelle kankaalle.

Hoito-ominaisuudet

Crepe de chine -tuotteiden huoltoa koskevia erityisvaatimuksia ei ole. Mutta on kuitenkin joitakin suosituksia:

 1. Pese ne käsin (jos se on pesukone) herkkien kankaiden pesun tilassa.
 2. Jauheen sijaan on parempi käyttää erityisiä geelejä pesuun.
 3. Lurexin tuotteet ja pölytys on puhdistettava.
 4. Kuivaa crepe de Chine -tuotteita, joita tarvitset ripustimessa. Ei lähellä pattereita eikä kirkkaan auringonpaisteen alla.
 5. Yleensä kuiva tuotteet eivät näytä liian rypistyneinä, mutta jos tällainen tarve syntyy, voit silittää sen kuumalla rautalla väärällä puolella.
 6. Mekot tallennetaan kansiin ja on tärkeää, että niihin pääsee ilmaan.

Kun valitset kreppipuvun, näytät aina merkitykselliseltä ja naiselliselta. Ne auttavat luomaan vertaansa vailla olevan kuvan ja soveltuvat mihin tahansa tilanteeseen.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet