Pukukankaat

Nahka-mekko - upea kuva, jossa on vihjeitä kapasiteetista ja kapinoinnista

Nahka-mekko - upea kuva, jossa on vihjeitä kapasiteetista ja kapinoinnista

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Tyylit ja mallit
 2. pituus
 3. Yhdistetty
 4. Täydellinen
 5. Mikä olisi nahkainen iltapuku?
 6. jokapäiväinen
 7. toimisto
 8. väri
 9. Miten nahkatuotteita pitää käyttää ja hoitaa?
 10. Mitä poimia nahkasta?
 11. muotoilu

Monet tytöt ovat alttiita kapinalle. Kielet, huijaukset ja opetukset pyrkivät jotenkin erottumaan toisistaan, tekemään jotakin tavallisesta ja julistamaan itsensä koko maailmalle. Voit kapinoida eri tavoin, mukaan lukien vaatekaapin muuttaminen radikaalisti. Hieman hirvittävää, rehellistä - ja nahka-mekko antaa omistajalle innostuneen ja kateellisen ulkonäön sekä korostavat kapinallisuutta.

Tyylit ja mallit

suora

Nykyään klassinen suora mekko ei menetä eleganssiaan nahan toteutuksessa.

Muotimerkit osoittavat vuosittain sekä vähäpainotteisia vaihtoehtoja että epäkeskeisyyttä, jossa on erilainen pääntie: ovaali, pyöreä, neliö ja V-muotoinen.

Tytöissä, joilla on täydellinen hahmo, lyhyet avoimet mallit näyttävät hyviltä, ​​mallit, joissa on hihat ja taskut, mekot, joissa on insertit.

Erilaisia ​​värivaihtoehtoja on nahkahousut.

Line

Kuvassa oleva yläreuna ja hehkutettu pohja korvaavat helposti tylsät klassiset mallit, joissa yhdistyvät tarkkuus, tyylikkyys ja kevyyys.

trapetsi

Nahkaiset trapezoidikengät piilottavat leveät tai pienet lonkat, keskimääräinen pituus altistaa ohuet jalat ja leikkaukset ja insertit korostavat rintaa.

Paita mekko

Nahkainen paita, jossa on suora leikkaus hameesta, sopii erinomaisesti urheilullisiin tyttöihin, ja jos haluat korostaa naisellisuutta, on erittäin hyödyllinen paita pukeutunut pohjallinen.

Rintataskut houkuttelevat vastakkaista sukupuolta, ja lyhyet hihat tarjoavat yleiskatsauksen kauniilla kahvoilla.

epäsymmetrinen

Toinen suosituin, kun nahasta valmistettu suora mekko on nimeltään epäsymmetrinen.

Alkuperäiset ja poikkeukselliset näyttävät tällaisia ​​malleja ohuille tytöille. He korostavat seksuaalisuutta ja antavat rohkeutta kuvalle, ja voin myös avata feminiinisen puolellanne kaikille.

Epäsymmetriaa voidaan soveltaa eri mekko-osiin:

 • epätavalliset hihat;
 • leikkaukset takana;
 • pääntie;
 • sivulevyt.

Mitä tulee hameen leikkaamiseen, täältä löydät myös monia vaihtoehtoja:

 • lyhyt etu ja juna takana;
 • tasaisesti putoavat ihonpalat;
 • toisella puolella lyhennetty hame;
 • kolmiomaiset muodot leikkauksessa, ja se ei ole kaikki.

Lohkaisulla

Ehdokkaat ja suljetut mekot, joissa on syvä pääntie, näyttävät hyvin kirkkailta ja häikäiseviltä. Joskus he tekevät ulos guipure, mesh, vetoketju tai nyöritys.

Paljaat hartiat

Avoimet hartiat, nahkaiset mekot, luovat viettelevän ja aistillisen kuvan, jonka ansiosta muut voivat ihailla jälleen harteillasi.

Avoin yläosa on yhdistetty lähes kaikkiin mekkoihin ja se on viimeinen aksentti.

Korsetti

Korsetilla varustetut nahkahousut antavat erityisen ylivoimaisuuden ja tietyn lisenssin.

Kasvavyöhykkeen ystäville tällaisia ​​malleja pidetään erityisen miellyttävinä, koska jopa ilman tätä ohutta vyötäröä korsetti kiristyy, jolloin se on ohuempi, ja rintakehä näyttää suuremmalta.

Korsetin pohjan pohja voi olla mikä tahansa: suora, palanut tai epäsymmetrinen, lyhyt, keskikokoinen tai maksimipituus.

Sama pätee hihojen, pääntien ja korsetin suunnitteluun. Kaikki riippuu tapauksesta ja mallista.

Suunnittelijoiden rohkeita päätöksiä ilmaistaan ​​kaikenlaisten niittien ja metallielementtien sekä pitsiosien läsnä ollessa.

Perforoitu nahka

Mekot, koristeltu rei'illä, erittäin kevyet ja antavat mahdollisuuden käyttää niitä kuumassa säässä ilman epämukavuutta - mielenkiintoiset reiät sallivat kehon hengittää. Samalla näiden reikien sijainti voi olla tärkeä tekijä kuvan luomisessa.

Perforointiasetukset voivat olla mielenkiintoisimpia ja monipuolisimpia:

 • pieni rei'itys dekoltti-alueella antaa mysteerin;
 • suurempi rei'itys sivuilla keskittyy vyötärökäyriin;
 • Täysin rei'itetty mekko houkuttelee toisten näkemyksiä samanaikaisesti omaperäisesti ja salaperäisesti.

Hihassa

Kylmempiä vuodenaikoja varten nahkamekot, joissa on kolme neljäsosaa hihat ja pitkät hihat, ovat täydellisiä.

Monenlaisia ​​tyylejä tarjoaa meille valtavan valikoiman mekkoja kaikkiin tilaisuuksiin.

Mekot, joissa on hihat, näyttävät tiukasti ja hillittyinä, mutta koristeesta ja sisustuksesta riippuen tämä vakavuus pehmenee.

pituus

Kuten kaikki muutkin, nahkamekot ovat mini-, midi- ja maxi-pituisia hameita. Erittäin suosituimmista.

lyhyt

Lyhyet nahkamekot sopivat erinomaisesti tytöille, joilla on hoikka jalat, jotka eivät pelkää näyttää niitä ja rohkeasti rohkeasti.

Tällaiset mekot edustavat omistajaa flirttailevana, leikkisänä ja naisellisena luona, heiltä ja hengittävät nuorisoa ja tuoreutta.

pitkä

Kausista riippumatta ja kaikissa muissa olosuhteissa pitkät nahkaiset mekot näyttävät aina edullisilta ja tyylikkäiltä. Pudotun hameen pehmeiden taitosten ansiosta se tuo mukanaan ylellisyyttä ja vaurautta sekä tiettyä kypsyyttä tytölle, joka käyttää sitä.

Helmen epäsymmetria ei ole yhtä onnistunut kuin lyhyt mekko näyttää jalkojesi kauneuden.

Älä unohda, että aikamme suunnittelijat kokeilevat rohkeasti nahkaa ja muita materiaaleja. Tällaiset enimmäispituudet sopivat upeasti.

Yhdistetty

Nykyisten tekniikoiden ja ominaisuuksien ansiosta monet suunnittelijat antavat huomiomme yhdistetyille nahka- ja eri kankaille, jotka täydentävät toisiaan.

Nahkaa yhdistetään myös turkiksen, mokkanahan ja pitsien kanssa, ja jokainen yhdistelmä on erilainen omalla tavallaan.

Sisältää nahka-aukot ja raidat

Jos haluat luoda ekstravaganttisen kuvan, sinun pitäisi valita ylimääräinen mekko, jossa on nahkasisäosat.

Ne voivat olla missä tahansa: kyynärpäissä, hartioilla, rintakehässä, vyötäröllä, selässä ja jopa sivuilla.

Nahkaiset vaakasuorat raidat tekevät sinusta laajemman ja pystysuora ohuempi ja ohuempi.

Pitsi ja nahka

Varmasti paras ratkaisu olisi yhdistää iho ja pitsi. Läpikuultavat kankaat, joissa on kiharat, lisäävät kuvaa ja naisellisuutta.

Tällainen asu on komeellinen ja leikkisä kuvioiden kontrastin takia, minkä ansiosta sen omistaja voi olla huomion keskellä.

Nahkahihoilla ja hartioilla

Nahkahihoissa yhdistyvät vain yksinkertainen monofoninen mekko, eikä sinun pitäisi olla kiihkeä puku koruilla ja asusteilla - kaikki on vähäistä tai kokonaan poissa. Nämä mekot kuuluvat klassikoihin, mutta käyttävät niitä paremmin illalla ja juhlallisina mekkoina.

Olkapäiden nahkaverhot tekevät niistä korostuksen, mikä antaa kuvan vakavuuden ja tiivistymisen.

Nahan yläosa

Nahkapäällysteiset mekot näyttävät kaukana mekkoista.

Eri materiaalien ansiosta näyttää siltä, ​​että käytät kahta eri asiaa - nahkatakki ja tekstiilihame. Siksi kannattaa pitää tällainen asu vaatekaapissa.

Se piilottaa myös ei-täydellisen vyötärön, ei kovin elastisen ihon kustannuksella, ja korostaa lantiota tiukalla hameella.

Nahkahame

Mutta mekot, joissa on nahkahame, päinvastoin piilottavat lantion puutteita ja korostavat vyötäröä, hartioita, käsiä ja rintakehää. Tämän vaikutus ei vähene.

Joka tapauksessa tämä asu näyttää mielenkiintoiselta ja epätavalliselta.

Nahka kauluksella

Mekko, jossa on nahkainen kaulus, näyttää epätavalliselta, koska painopiste on kaulassa. Tämä henkeäsalpaava yksityiskohta asusteena on erikoinen kohokohta, silmän tarttuminen ja asun valmistaminen.

Neuleilla

Nahasta ja neuleista valmistetut mekot ovat hyvin käytännöllisiä, ei pelkästään niiden ulkonäön takia, vaan myös siksi, että melko elastinen nahka yhdistettynä neuleisiin istuu täydellisesti kuvaan, se ei ulotu ajan myötä ja siitä tulee hyvin epätavallinen asu.

Suede ja fringe

Täydellinen yhdistelmä valmistetaan kiiltävästä nahasta ja matta mokkanahasta, jonka avulla voit luoda ylimääräisen ja ylimääräisen asun. Mekot, joissa ihon ja mokkan vaihtoehtoinen järjestely näyttävät hyvältä.

Täydellinen

Kurvikas muoto ei ole esteenä, jos haluat pukeutua nahkatavaroihin. Valitse vain yksinkertainen ja ytimekäs tyyli ilman kirkkaita ja tarttuvia yksityiskohtia tai yhdistetty mekko, jossa on nahkaverhot.

Mikä olisi nahkainen iltapuku?

Nahasta valmistettu iltapuku voi olla mitä tahansa tyyliä ja leikattua, mitä käsiteltiin edellä. Peitto, metalli ja hapsut ovat sopivia.

Leikkaukset antavat kuvan äärettömyydelle ja näyttävyydelle. Ne voidaan sijoittaa etupuolelle, mutta myös takaosaan ja sivuille.

Ainoa asia, joka on lisättävä, on se, että lisävaruste antaa sinulle vielä enemmän charmia.

Nosta yksinkertaiset korut sekä käsilaukut ja kengät, jotta ne sopivat pukeutumiseen - huolimatta hirveydestä ja hirvittävistä asuista tärkeintä ei ole liioitella sitä.

jokapäiväinen

Yksinkertaisuus on tervetullut jokapäiväisessä elämässä. Mekko joka päivä pitäisi olla yksinkertainen eikä tarttuva, ilman kirkkaita yksityiskohtia: leikkauksia, lisäosia ja metallielementtejä.

toimisto

Jos uskallat mennä toimistoon nahkaa valmistavassa mekossa, sen pitäisi olla klassinen, musta, beige tai vaaleanpunainen.

On myös syytä kiinnittää huomiota nahkaiseen pukeutumiseen: minimi sisustus ja ainoa lisävaruste on laaja vyö.

väri

musta

Kuten aina, musta on edelleen suosituin väri muiden joukossa. Se on eri pituisia mustia nahka-mekkoja, joita pidetään tyylin klassikoina.

beige

Beige-väri säilyy suosikeina, koska tämänväriset leningit houkuttelevat toisten silmät, mikä antaa vaikutelman, että olet poissa vaatteista.

vihreä

Tällä kaudella suosittuja vihreitä, tummia oliivien tai krokotiilien ihoa. Tämän värin avulla suunnittelijat voivat jäljitellä krokotiilin ihoa onnistuneesti, mikä tekee kuvastasi poikkeuksellisen ja alkuperäisen.

harmaa

Harmaa nahka-mekko voi jossain määrin liittyä myös klassikkoihin. Värin rajoituksen vuoksi sitä voidaan käyttää turvallisesti toimistossa tai työssä sekä kokouksissa.

ruskea

Lämmin ja kylläisempi väri kuin beige antaa puolellesi naisellisuuden ja vakavuuden. Kaikki ruskean sävyt näyttävät jaloilta ja rikkailta, joten näiden kukkien mekot puhalevat ylellisyyttä.

punainen

Tämä on intohimon ja tulipalon väri, joten sinun pitäisi valita varovasti punainen sävy. Itseään se näyttää jo niin vaikuttavalta, joten älä ole liian älykäs meikki ja asusteet.

viinimäinen

Kypsemmät naiset sopivat Burgundy-väreihin - aateliston ja suuruuden väri, muistutus entisestä ylellisyydestä, se antaa ulkonäönne kuninkaan näköiseksi.

valkoinen

Näyttää erittäin mielenkiintoisen ihon valkoisen mekkoina.Tällaisista mekkoista puhaltaa puhtautta ja tuoreutta, nuoria ja nuoria sekä kevyesti.

keltainen

Kirkas keltainen mekko, joka on valmistettu nahasta, näyttää hyvältä puhtaana ja yhdessä muiden värien kanssa. Monet hyvin turhaan kieltävät itsensä sellaisen valoisan asun valinnasta, joka näyttää sinulle uuden kuvan.

pinkki

Täydellinen nuorille tytöille, jotka haaveilivat olevan Barbie-nukke tai joku prinsessa satua, eikä vain. Riippuen pukeutumisen tyylistä sen ympärillä olevat ihmiset myös muuttavat sitä. Täällä sinun täytyy olla varovainen.

sininen

Musta sininen, taivaansininen, sininen ja muut siniset värit nahkakuvissa näyttävät epätavallisilta ja mielenkiintoisilta. Yhdessä klassisen mustan värin kanssa tällainen asu on täydellinen ratkaisu illanviettoon tai juhlalliseen tapahtumaan.

Miten nahkatuotteita pitää käyttää ja hoitaa?

Jos haluat säilyttää asun alkuperäisessä muodossaan - anna se kuivapesulle, koska pesun aikana tapahtuva virhe on lähes mahdotonta korjata.

Pääsääntö, kuten minkä tahansa muun vaatteen kohdalla, on suojata kaikenlaisilta saasteilta ja liialliselta kosteudelta.

Jos uskot puhdistaa nahkaa ja nahka-asusteita kotona, muista yksi tärkeä asia: pese se kädelläsi, käyttämällä mietoa saippuaa tai erityisiä hoito- ja puhdistusaineita nahkatavaroille ilman puristamista tai kuivumista, muuten muodonmuutos on väistämätöntä.

Jos pukeutumalla on tahroja, on parempi pyyhkiä se kostealla liinalla, eikä sitä saa pestä usein.

Mitä poimia nahkasta?

Saappaat ja muut kengät

Riippumatta siitä, miten nahka-mekko on tyyli, ulkonäön olosuhteet ja syy, mustat kengät, nilkkakengät ja saappaat sekä kengät, jotka on sävytetty pukeutumaan, ovat suosittuja.

Kevyemmät mekot voidaan yhdistää sandaaleihin, joissa on kantapäät ja ilman niitä.

lisälaitteet

Nahka-leningit yhdistyvät parhaiten nahan lisävarusteisiin vastaamaan sävyä. Koristeilla kannattaa noudattaa minimalismia ja yksinkertaisuutta tai täydellistä poissaoloa. Voit lisätä hatun, huivin tai käsineet ja älä unohda hihnaa. Samalla on muistettava kuvan yksinkertaisuus ja hillintä.

sukkahousut

Musta mekko alla voit käyttää lihasvärisiä sukkahousuja - se on kaunis ja sopiva. Jotkut tummat värit sopivat kontrastiin tai sukkahousuihin.

Käytä varovasti sukkia ja muita alusvaatteita - missään tapauksessa se ei saa olla näkyvissä.

muotoilu

Sinun kampauksen pitäisi vastata kuvaa. Löysät tai kerätyt hiukset pitäisi olla - kertoo sinulle tilanteen, syyn ja pukeutumisen.

Muodikas muotoilu, perm, erilaiset hännät, tavalliset kampaukset ja löysät hiukset - kaikki vaihtoehdot voidaan ottaa käyttöön.

Muistutamme jälleen kerran, että itse iho on jo valoisa ja tyylikäs valinta, joten kampauksen ja meikkien tulee olla yksinkertaisia ​​ja hillittyjä, jotta kuva ei ole pilaantunut.

Voit kokeilla ja kokeilla jotain uutta, varsinkin kun nykyään löydät melkein kaiken. Muista, että kaikkien asujen takana ei pidä piilottaa todellista kauneutta. Yritä siis näyttää se ensin.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet