Pukukankaat

Mekot ekologisesta nahasta - käytännöllinen ja tehokas kuva

Mekot ekologisesta nahasta - käytännöllinen ja tehokas kuva

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Mikä on eko-nahka
 2. edut
 3. malli
 4. Suurille koot
 5. Eco-nahka ja neulottu
 6. Sisältää lisävarusteita
 7. väri
 8. Miten pestä

Monet tytöt eivät käytä nahkaa, koska ne ovat lähes ilmatiiviitä, mikä aiheuttaa allergisen reaktion ihottuman muodossa. Aika ei kuitenkaan pysähdy ja tekstiiliteollisuudessa on esiintynyt uusi tuote - eko-nahka. Valmistajat ovat jo ottaneet sen käyttöön ja tarjoavat täydessä vauhdissa upeita mekkoja.

Mikä on eko-nahka

Kuten olet jo ymmärtänyt, ekologinen nahka on korkealaatuinen ekologinen materiaali, joka saadaan keinotekoisesti. Ominaisuuksien mukaan ulospäin ja kosketukseen se on hyvin samanlainen kuin luonnollinen nahka. Se on lämmin, miellyttävä ja joustava materiaali.

Eco-nahka on erottuva puuvillakankaalla, johon huokoinen polyuretaanikalvo levitetään useissa kerroksissa tai yhdessä.

edut

 1. Materiaali on lähes identtinen aitoa nahkaa. Jos haluat erottaa luonnollisen ihon keinotekoisesti ja päinvastoin, sinun on tarkasteltava väärää puolta.
 2. Materiaalin keinotekoisen tuotannon ansiosta siitä tulee ympäristöystävällinen ja hypoallergeeninen.
 3. Se on kätevä, kun räätälöidään suurikokoisia asuja: leveä kangas on helppo leikata ja leikata.
 4. Kyky tuottaa laaja väripaletti.
 5. Häipymisen kestävyys sekä lämpötilan toleranssi alle nollan ilman ominaisuuksien menettämistä.
 6. Korkea joustavuus ja hengittävyys.
 7. Ecoskin ei kuluu ajallisesti eikä käytännössä kulu.
 8. Pehmeä ja pehmeä materiaali keholle.

malli

Äskettäin esiintynyt laajalla tuotannolla eko-nahka on nopeasti kasvanut suosiotaan, ja se on vilkastunut muodikkailla kappaleilla useiden vuodenaikojen ajan.

Yksinkertaisia, mutta kirkkaita suoran leikkauksen malleja ovat suosittuja. Yksi vaihtoehto olisi punainen mekko, jossa ei ole hihat ja jossa on muutama väänti vyötäröllä.

Upea valinta tyylikkään kuvan luomiseen on mustaa mekkoa, joka on valmistettu rei'itetystä nahasta ja jossa on täydellinen hame.

Liikemielisempää tyyliä varten kannattaa poimia minimalistinen, keskipitkä tai A-linjainen puku.

Halutun kuvan luominen on sopivan mallin valitseminen. Tätä varten tehdään bordonivärinen mekko, jossa on matala pääntie, tai suora leikattu asu, jossa on lyijykynähame ja taskulampun hihat.

Suurille koot

Täydelliset tytöt sopivat parhaiten klassisiin malleihin:

 • perinteinen puoliksi asennettu siluetti;
 • viereinen mutta ei tiukasti sopiva tyyli, jolla on toivottava keskipitkä;
 • A-linjan mekot ovat edullisia;
 • trapetsi.

On tarpeen valita yksinkertaiset puoliksi suljetut tai suljetut asusteet, joihin voidaan lisätä eri leveyshihnoja. Voit täydentää kuvan pussin ja kytkimen avulla. Kengät, joissa on matala- tai keskikorkoiset kengät, jotka tekevät visuaalisesti korkeammaksi ja ohuemmaksi, sopivat täydellisesti pukuunne.

Eco-nahka ja neulottu

Neulemekot ja nahkaelementit ovat hyvin epätavallisia ja mielenkiintoisia. Neuleet peittävät herkästi kuvasi, ja iho antaa kuvan kohokohta.

Poikkeuksellinen mekko, jossa on neulottu yläosa ja suora nahkainen hame, näyttää siltä kuin kaksi eri asiaa. Tämä kokonaisuus tarttuu silmään ja ihon ansiosta kuluu helposti. Hame voidaan myös palaa - kuva muuttuu leikkisäksi ja naiselliseksi.

Myös erittäin houkuttelevat ovat neulomallit, joita täydentävät nahkahihat.

Sisältää lisävarusteita

Vähemmän suosittuja kankaisia ​​mekkoja, joissa on nahkaverhot. Ne näyttävät erittäin mielenkiintoisilta ja epätavallisilta, minkä ansiosta kuvasta tulee itsessään leikkisä ja hieman salaperäinen.

Mekot, joissa on nahkaverhot, sopivat kehoon ja ne on valmistettava kirkkaista väreistä. Kontrastimateriaalien avulla korostat vahvuutesi ja piilotat pieniä virheitä.

väri

Voit valita asun eko-nahasta mitä tahansa väriä, mutta sinun tulee kiinnittää huomiota tällä kaudella suosittuihin väreihin ja sävyihin.

Muodikkailla raiteilla mustat, bordoniset, ruskeat, tummansiniset ja tummanvihreät värit värittävät malleja. Myös kirkkaita oransseja ja tummanpunaisia ​​värejä oli.

Mekot, joissa on tulosteita tai rei'ityksiä, näyttävät hyvin alkuperäisiltä. Suosituin tulos on käärmeen tai krokotiilin ihon jäljitelmä.

punainen

Punainen mekko on erittäin valoisa vaatekaappi ja sinun täytyy pystyä käyttämään sitä. Suorat mekot, joissa on pitsi, lisäävät intohimoisen ja avoimen luonteen, joten sinun pitäisi laittaa mahdollisimman vähän meikkiä.

Voit täydentää kuvaa ohuella ruskealla hihnalla ja kengillä, joissa on kantapäät.

musta

Genren klassikko - pieni musta mekko sopii melkein kaikkiin tilaisuuksiin, vaikka se olisi eko-nahasta valmistettu mekko.

Musta asennettu asu epäsymmetrinen pääntie ja yksi holkki luovat kuvan vapautta rakastavasta kapinallisesta ja rock-tähtestä.

Suunnittelijat koristavat asuja kivillä, kiveillä, metalli niiteillä, napeilla ja vetoketjuilla, mutta uutuus oli mekko, joka oli runsaasti nastoilla peitetty.

ruskea

Kaikkien ruskean sävyjen mekko näyttää erittäin mielenkiintoiselta ja epätavalliselta. Musta vaaleanruskea iho, jossa on suora siluetti ja tummaa ihoa sisältävä insertti, on varattu ja tyylikäs. Pieni käsilaukku ja nahkaiset sandaalit tekevät kuvasta täydellisen.

beige

Beige-asuja on lähes kaikissa nykyaikaisen suunnittelijan kokoelmissa ja hyvästä syystä. Beige väri tarttuu silmään, kaukaa, näyttää siltä, ​​että kävelet ilman pukeutumista, mutta lähempänä voit nähdä mekon täydellisen ylellisyyden. Usein on beige-mekkoja, joissa on keskipitkät ja pienet pituudet, koristeltu rei'illä tai rhinestonesilla.

Miten pestä

 1. Ekologisesta nahasta valmistettuja tuotteita ei saa mekaanisesti puhdistaa. Manuaalista puhdistusta varten käytä pehmeää liinaa, pyyhi raskaan saastumisen paikat 50% alkoholin ja veden seoksella.
 2. Voit säilyttää veden hylkivän vaikutuksen käsittelemällä tuotetta erityisillä välineillä.
 3. Ecoskin ei pidä klooria, joten vältä klooripitoisten tuotteiden käyttöä.
 4. Tuotteet on kuivattava luonnollisella tavalla ilman, että niitä käsitellään erityislaitteilla.

Ekologisesta nahasta valmistetut tuotteet ovat hieman eri ominaisuuksia kuin luonnontuotteella, mutta ne ovat suhteellisen edullisia.

Ulkoisia eroja ei ole käytännössä, joten harvat tietävät, että käytät nahkaa. Ekologiset ihohuvut eivät aiheuta allergisia reaktioita, joten niitä voidaan käyttää myös niille, joilla on hyvin herkkä iho. Faux nahka on kulunut helposti ja melkein ei muodosta, mutta näyttää upealta.

Käytä eko-nahka-asuja nautinnollisesti!

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet