Pukukankaat

Jersey-mekko - eleganssi ja mukavuus

Jersey-mekko - eleganssi ja mukavuus

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. edut
 2. Tyylit ja mallit
 3. pituus
 4. Täydellinen
 5. Väri ja väri
 6. Hoito-ominaisuudet

Maailmassa on monenlaisia ​​kankaita, mutta suunnittelijoiden intohimo jerseyille ei putoa. Tämä neuleet antaa tytöille mahdollisuuden katsoa upeita ja samalla tuntea olonsa niin mukavaksi, että joskus saattaa tuntua siltä, ​​että vaatteet ovat kokonaan poissa.

edut

Maailma oppi tästä kankaasta lähes vuosisataa sitten, kun Coco Chanel esitteli pikku mustaa mekkoaan. Joten sen avulla syntyi kaksi yleistä asiaa.

Tänä aikana jersey on toistuvasti muuttanut kokoonpanoa. Se oli alun perin tehty kuudesta, mutta myöhemmin puuvillaa, pellavaa ja silkkiä lisättiin kokoonpanoon, minkä vuoksi se sai monia myönteisiä ominaisuuksia:

 • kulumista Tämä on kankaan tärkein etu. Se ulottuu leveäksi ja ei anna pituuden muodonmuutoksia.
 • kangas ei ole käytännöllisesti katsoen rypistynyt ja monien pesujen jälkeen se jää jäljelle, kuten ostoon.
 • käytännöllisyys, ei tarvita erityistä hoitoa.
 • pehmeys ja joustavuus. Kangas toistaa kehon käyrät, joten mekko istuu kuin käsine.
 • kauniisti verhottu.

Tyylit ja mallit

Jerseyn käytännöllisyyden ja ominaisuuksien vuoksi siitä peräisin olevat mekot ovat erilaisia. Ja heidän valintansa riippuu kuvion ominaisuuksista. Mutta on useita malleja, jotka ovat erityisen kysyttyjä.

Sheath Dress

Suora tai sopiva mekko sopii erinomaisesti tytöille, joilla on tarkka luku, ja jos sinulla on joitakin vikoja, ne voidaan kätevästi piilottaa putoavan neuloksen kudoksista.

soittokello

A-siluetti pukeutuu upeaan ja kauniiseen rintaan, joka ottaa ylimääräisen huomion pois aivan täydellisestä kuvasta.

Hihat

Lukemattomien jersey-neuleiden mallien joukosta löydät saman sarjan hihamalleja: alkaen lyhennettynä ja päättyen pitkähihaisen muuntajan kanssa.

Valittaessa mekko on keskittyä kausi ja kausi. Lähempänä kesää, kiinnitä huomiota lyhythihaisiin mekkoihin ja hihojen pituuteen kolmella neljänneksellä. Talvi-syksyn aikana on parempi antaa etusijalle pitkät ja pitkänomaiset hihat, jotka pitävät kädet lämpimänä.

Haju

Mekko, jonka haju on ohut jersey-rakkaus ja pullea ja ohut tyttö. Koko salaisuus on kyky piirtää kuva ja lisätä puuttuva tilavuus oikeaan paikkaan.

Sisustuksessa

Pääntien tai lantion verhoilu houkuttelee huomiota ja luo ilmeikäs ja viettelevä siluetti, korostaa seksuaalisuutta. Myös syvän lämpimät ja kylmät värit, esimerkiksi punainen, vihreä, oranssi, auttavat.

pituus

Eri tyylit ovat jersey-mekkoja, niillä on eri pituudet, ministä maxiin. Epäsymmetrialla on myös paikka, koska asusteet eivät ole vain tiukkaa liiketoimintaa, vaan myös kehittyneet, sopivat vain punaiselle matolle ja maallisille ja juhlallisuuksille.

Täydellinen

Kaarevien muotojen omistajat löytävät myös neuleesta valmistetun mallin.

Pukeutumismalleja ja -malleja on useita:

 • yksinkertaiset leikkaukset;
 • suora;
 • hiutaleella;
 • haju;
 • Dress vuoden;
 • c V-muotoinen tai pyöreä pääntie;
 • eri pituiset hihat.

Leikkaukset muotoilevat ja korostavat rintakehää, pehmeät taitokset piilottavat puutteita, ja tietty pituus täydentää ulkoasua.

Muotisuunnittelijat vapauttavat pukeutumista harvoin lattialle jokapäiväiseen käyttöön, tämä pituus on suositeltavampi iltapukuille, joissa pohja on hämärtynyt ja vapaasti virtaava.

Paras vaihtoehto olisi keskipituus, joka peittää polvet ja piilottaa lantion täyteyden.

Tyttöjen, joilla on upea hahmo, ei tarvitse olla monofoninen. Useimmiten suunnittelijat suorittavat värillisiä mekkoja, joissa on pieniä tulosteita ja jotka kiinnittävät huomiota puutteisiin.

Väri ja väri

Tyylikäs ja monivärinen neulemekot ovat erityisen edullisia tällä kaudella. Muotisuunnittelijat menevät äärimmäisestä toiseen: joko kirkas värillinen tai tarttuva väritulostus.

Geometristen värien trendinä ja useiden kirkkaiden värien yhdistelmänä.

valkoinen

Valkoisella jersey-mekolla on usein valinnanvaraa. Väri liittyy viattomuuteen, sävyttää rusketuksen hyvin ja siinä on monia sävyjä.

musta

Musta neulottu mekko on muodin klassikko ja tekee sen omistajista entistä tyylikkäämpiä ja tyylikkäämpiä, vähentää visuaalisesti ja täyteydeltään.

sininen

Kaikkien sinisien sävyjen mekkoilla on samat ominaisuudet kuin mustalla, vain ne näyttävät hieman jaloisemmilta, muistuttavat meren syvyyksiä ja viittaavat hienovaraisesti tytön luonnon syvyyteen ja romantiikkaan.

beige

Beige on eleganssin ja samalla seksuaalisuuden väri, jos valitset sävyn, joka vastaa ihon sävyä.

punainen

Punainen mekko auttaa paljastamaan persoonallisuuttasi. Tiukasti istuva jersey-asu osoittaa erinomaisesti luonnon intohimoa ja intohimoa.

Hoito-ominaisuudet

Käytännöllinen kangas ei vaadi erityistä huolellisuutta, mutta haluan vielä antaa pari esimerkillistä sääntöä:

 1. Kankaalla ei ole kylmää eikä kuumaa vettä 40 asteen sisällä.
 2. Pesu tuotteet voivat olla molemmat kädet ja pesukoneessa. Ainoa asia on varovasti puristaa ja kuivata suoristetussa muodossa. Kangasta ei deformoida pesun jälkeen, vaikka se näyttääkin väärältä. Kun tuote kuivuu, se saa alkuperäisen ilmeen.
 3. Silitys jersey mekot on kuin villa ja vain pitkin. Kun silitys, jotkut kankaat muuttavat väriä tummemmiksi, mutta jäähdytyksen jälkeen ne muuttuvat samanväriseksi.

Jersey-mekko on maaginen sauva, joka soveltuu jokapäiväiseen käyttöön ja ilta-aukkoihin. Ne yhdistyvät täydellisesti erilaisiin lisävarusteisiin ja kuviin ja piilottavat myös puutteet ja korostavat etuja. Käytä niitä iloisena.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet