Pukukankaat

Neulottu mekko - viihtyisä kuva

Neulottu mekko - viihtyisä kuva

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Parittelun tyypit
 2. pituus
 3. muodista
 4. Kesällä ja talvella
 5. Muotimallit
 6. Yhdistetty
 7. Täydellinen
 8. Raskaana oleville naisille
 9. tekosyy
 10. väri
 11. valkoinen
 12. Mitä käyttää?
 13. hintoja

Useiden vuosien ajan fashionistasin näkemykset on kääntynyt neulottuihin mekkoihin. Monille suunnittelijoille tällainen naisten mekko on mielenkiintoinen ja houkutteleva. Tietäen, kuinka omistaa pieni neulonta tai virkkaus, voit luoda omin käsin yksinomaisia ​​asioita, jotka lämpenevät talvella ja näyttävät kauniin hahmon kesällä. Onneksi tytöt, joilla ei ole tätä taitoa, voivat ostaa tällaisia ​​asioita myymälässä.

Parittelun tyypit

Käyttämällä vain lankaa ja neulontatyökaluja käytetään todellisia mestariteoksia jokaiselle tilaisuudelle.

Neulomaiset neulat

Neulojen avulla luodaan laaja valikoima muodikkaita mekkoja, jotka lämpenevät ja koristavat naista milloin tahansa. Sinun ei tarvitse olla laaja kokemus tästä työkalusta.

Erilaisia ​​värejä sisältävien lankojen yhdistäminen neulottuihin levyihin antaa uskomattomia tuloksia. Voit mennä helpommin ja valita melange (joka on luotu useista eri väreistä koostuvista langoista) tai osittain värillisistä langoista.

Neulottu ryuku

Virkkaa luomalla verkkokalut, jotka sopivat paremmin kesäkaudelle. Jotta voit luoda hääpuvun, tämä tekniikka on hyvin merkityksellinen ja kysyntää. Kuvion valinta rajoittuu kukka-koristeisiin ja geometrisiin selkeisiin viivoihin.

Nykyaikaiset käsityöläiset ovat oppineet luomaan talvimallit mekkoista, jotka ovat tiukasti neulottuina koukulla.

Autolla

Mekot on luotu nopeasti koneen neulomalla, jolle on ominaista korkea laatu ja monenlaisia ​​monimutkaisia ​​kuvioita ja elementtejä.

pituus

Neuloksissa pituus voi olla eniten erilainen. Suunnittelijat tässä asiassa osoittavat moniselitteisyyttä ja antavat oikeuden valita naiset, jotka ovat havainneet, että vaatekaapissa on oltava neulottu mekko.

pitkä

Lattialle suunnattu mekko voi muodostaa perustan talvikuville (jos ne on luotu neulomalla ja neulotaan tiukasti), kun haluat kietoa itsesi johonkin lämpimään. Pitkät mekot luodaan myös koukulla, mikä merkitsee ulkonäköä ja keveyttä, ja tämä sopii paremmin kesälle.

midi-

Neulottu midi-mekko on klassinen, joka sopii kaikkiin tilanteisiin. Tämä lakoninen neulottu mekko voidaan laittaa töihin, vierailla teatterissa tai istua kahvilassa ystäviensä kanssa.

lyhyt

Kevyt neulottu mekko, jossa on avokätinen kuvio - ei ole täydellinen juhla-asu? Hieno sandaaleilla tällainen kuva voi väittää olevansa kaikkein romanttisin.

Rantapuvuilla on mahdollisimman kevyt, ilmava ja läpinäkyvä. Kaikki nämä ominaisuudet ilmentävät bohon tyyliä, joka on myös yleinen ja jota voidaan käyttää paitsi rannan vierailuun.

muodista

Neulottujen mekkojen tyylit vaikuttavat merkittävästi tytön valintaan. Jokaisella tyylillä on omat säännöt, joiden noudattaminen auttaa sinua olemaan aina vastustamaton.

Suorat viivat

Sheath-mekolla on yksinkertaisin tyyli, jonka vain suunnittelijat suunnittelivat. Mitään ei kannata luoda sellaista asua yksin. Jos tulevan pukeutumisen tulisi olla tiukkaa, valittujen silmukoiden lukumäärää on vähennettävä useilla kappaleilla.

Korkea pituus ja terävä pääntie sopivat korkeisiin ja ohuisiin tyttöihin.

rehevä

Upeat neulotut mekot eivät ole myytti, vaan melko todellisia malleja, jotka valitaan usein häät ja muut yhtä tärkeät tapahtumat. Neulotun hameen alla voidaan sijoittaa tiheä, tilava aluspaita, jossa on kontrastivärinen.

Kesällä ja talvella

Kullakin kaudella luodaan erilaisia ​​malleja neulekuvista.

Kesällä

Kesä neulottu mekko luodaan ohuella koukulla tai neulalla. Tämä asu välttämättä osoittautuu avoimeksi ja valoksi, joka on luotu reikistä, langoista ja kudoksista.

lämmin

Talvi on aika, jolloin avoin mekko ei näytä sopivalta, mutta on hyvä huolehtia terveydestä. Huomaa, että lämmin neulottu mekko ei voi olla yhtä seksikäs, ja se on luotu myös pörröisistä langoista, joiden kosketus keholle osoittautuu pehmeäksi ja miellyttäväksi.

Toinen etu mallista, jossa on tiheä viskoosi - piilottamalla ylimääräisiä kiloja, vaikka hän näyttää hieman töykeältä.

Talvella lämpimät mekot, joissa on geometriset motiivit, ovat yhä suositumpia. Ja kauluksen läsnäolo on kiistanalainen ja kiistanalainen kysymys. Yhden kauden aikana suunnittelijat kokeilevat volyymimittareita, jotka voivat jopa korvata huivin. Ja toisella kaudella kaikilla mekkoilla ei ole edes pienintäkään vihjettä kauluksesta.

Lähes sama asenne on hihoissa. Jos sinulla on lämmin mekko ilman hihoja, voit yhdistää sen erilaisiin villapuseroihin ja golfiin.

Muotimallit

Dress tunika

Ohut mekko-tunika olisi ostettava ainakin voidakseen saada yleisen asun kävelyyn ja tapaamiseen ystävien kanssa.

Mekko villapaita

Mekko-villapusero vaatii farkkujen tai leggingsien valinnan, jos asussa on ohut neulo. Sitä voidaan käyttää joka päivä, se lämpenee hyvin talvella, lisäksi se mieluiten näyttää korkealla saappaalla. Lyhyesti sanottuna, mukavuus tytölle, joka on pukeutunut samaan asuun, kaatuu.

yksinkertainen

Minimalismin tyyli on ominaista neulotuotteille. Se koostuu yksinkertaisesta neulomisesta, esimerkiksi sukista tai joustavasta.

raidat

Muodikkaat naiset ovat jo kauan rakastaneet kaksi- tai monivärisiä raitoja. Raitat ovat merkityksellisiä missä tahansa kuvassa, mutta raidat säätävät täydellisesti muotoa.

leikkauskoristeiden

Avomaisen neulonnan luomalla mekolla on sekä kesän ranta-asu, että romanttinen iltapuku ja juhlallinen tilaisuus. Neulottu mekko tulee tiheän pitsi- neulon ja kierteiden värin taustalla.

Hihat

Suunnittelijat, kuten he haluavat kokeilla hihojen pituutta ja muotoa. Leikatut hihat tekevät puvusta liiketoimintaa ja jopa toimistoa, voit yhdistää sen golfiin ja pelata tällä tavoin väriä.

Vaalea mekko, päällysvaatteet muodossa takki tai takki ei vahingoita.

Bat on eräänlainen hiha, joka on todellinen pelastus rasvalle, liian ohuille tytöille. Pukun yläosan leveyden takia kehon tilavuus tasoittuu.

Punokset

Mekko, jossa punokset, jotka tulevat hirvittävän suosituiksi, sitten hieman unohdetaan ja menevät taustalle. Mekot vaihtelevat lähes tunnustamatta: poikittaiset ja pitkittäiset, kauluksessa, röyhelöissä, hihnassa ja koko pituudelta.

Koristeella ja jacquardilla

Jacquard- ja koristepuvut erottuvat useista hyvin valituista väreistä. Piirustuksessa voidaan nähdä eri kansojen etnisiä aiheita.

Ihmisen kanssa

Pukeutumalla oleva koukku antaa kuvalle tietyn romantiikan, korostuksen. Tämä leikkausosa voidaan tehdä monin eri tavoin: olla kontrastia, avokätinen, kauluksella tai ilman.

Motiiveista

Virkattu neulepuku on usein tehty yksittäisistä kuvioista.Ne voivat olla kukkia, perhosia tai geometrisia muotoja.

Sarafaanit

Kesällä sundressit ovat hyvin yleisiä, kevyitä ja avokätisiä. Ne soveltuvat mihinkään tilanteeseen eivätkä ole vastoin mitään tyttöä, ja mallit valitaan henkilökohtaisten mieltymysten perusteella.

soittokello

Neulotut asusteet ovat A-siluetin hyvin yleisiä lyhyitä malleja. Sitoutumisen tyyppi riippuu juhlan tapahtumasta ja paikasta.

ilmaiseksi

Vapaa leikkauksen mekot on tarkoitettu piilottamaan kuvion puutteita. Heidän syvyyssä kirkastaa alkuperäistä kaulusta tai leikkaa, syvälle leikattu.

Yhdistetty

Suosion huipulla on yhdistettyjä mekkoja, joissa kangas ja neulonta yhdistyvät. Niiden optimaalisen pituuden tulisi olla keskitasolla.

Neulotut topit

Avaras neulepusero ja hame valmistettu paksusta kankaasta - alkuperäinen sekoitus. Avokärkiset topit ja paisutetut hameet ovat arvokas vaihtoehto yhdistelmäasuille.

Neulottu pohja

Se tapahtuu ja päinvastoin, kun hame on sidottu, ja yläosa on tehty kevyestä kankaasta. Tämä vaihtoehto sopii toimistoon ja romanttiseen päivämäärään.

Neulottu kaulus

Toinen mielenkiintoinen yhdistelmä on tiukka mekko ja neulottu kaulus. Siten on mahdollista antaa vanhalle uudelle elämälle tai antaa yksinkertaiselle mallille omaperäisyys.

Täydellinen

Turhaan täynnä naisia ​​kulkevat neulotut mekot, uskomattomasti uskomalla stereotypioihin. Kun valitset oikean mallin, et voi näyttää vain seksikäs, mutta myös vähentää visuaalisesti kehon äänenvoimakkuutta:

 • Vertikaalisesti sijoitetut elementit (punokset, polut ja merkkijonot) ovat oikea ratkaisu kuvion vetämiseen ja ohueksi.
 • Midi-pituus ei ole tabu, samoin kuin villapaidan suora leikkaus. Hajua kannattaa ehdottomasti kokeilla.
 • Kaulus, kuten syvä terävä pääntie rinnassa, tasapainottaa kuvaa ja pienentää sen yläosaa.
 • Suurten mekkojen vyö on aina tervetullut.
 • Ainoastaan ​​suhteellisen taitetun muodon läsnäolo voi sallia tiukasti kiinnitettävien neulomuotojen valinnan.

Raskaana oleville naisille

Riippumatta siitä, kuinka kaunis raskaus oli, jokaisella mielenkiintoisessa asemassa olevalla naisella on vaikeuksia vaatteiden valinnassa. Talvella raskaana olevan naisen neuleet ovat todellinen pelastus. Tämän asusteen ansiosta voit ympärilläsi lämpöä ja mukavuutta.

Neulotut vaatteet raskaana oleville naisille ovat erityisen muotoiltuja, minkä vuoksi vatsaan ei ole painetta, mikä takaa tarvittavan mukavuuden.

Raskaana oleville naisille sopii useita perusasioita:

 1. Balloon-mekko on erottuva tilavalla alaosalla, joka mahdollistaa näkyvän vatsan ja lonkkan lonkan.
 2. Mekko-villapaita antaa naiselle mahdollisuuden pukeutua uuteen pyöreyteen eikä piilottaa niitä löysien tyylien takana.
 3. Korkea vyötärö. Mallissa on usein koristeellinen nauha niiden rintojen alla, joka ei vain hahmotella uutta vyötäröä, vaan myös houkuttelee silmän rintaan.

tekosyy

Ilta ja älykäs

Mekot ovat yleensä hieno neulonta, helmikorut, pitsiosat, tarvikkeet ja upeimmat viimeistelyt. Tämä mekko voi varjostaa kaikki vieraat gaala-tapahtumassa.

häät

Morsiuspuvut ovat hyvä vaihtoehto, joka on yhä suositumpi. Koukun avulla luotu pitsi-rakenne ylittää kauneuden ja upeuden kauneimman pitsin.

valmistuminen

Korosta neulottujen prom-mekkojen tärkeimmät trendit:

 • Pituus polven tai polven tasolla on klassinen, vaikka voit pysyä ylellisimmässä versiossa, joka on olemassa - neulottu pukeutuminen lattialle.
 • Tarvikkeet neulepuseroille voidaan noutaa suuresta määrästä kunnollisia koruja.
 • Merkki hyvästä makusta - valon sävyiset mekot, joissa on läpinäkyviä kuvioita.

väri

valkoinen

Valkoinen neulottu mekko voidaan valita missä tahansa säässä ja tilanteessa.Sen yleisyys on niin ilmeinen, että se ei yksinkertaisesti ole järkevää todistaa päinvastaista.

vihreä

Vihreä mekko voidaan esittää kymmenissä eri sävyissä, joista jokainen on mielenkiintoinen ja houkutteleva. Jokaisen olemassa olevan värityypin edustajille on mahdollista valita sopiva vihreä sävy.

musta

Klassinen musta mekko on ehdottomasti ostettava, sillä siihen luodaan kymmeniä erilaisia ​​kuvia. Vaihda kenkiä, asusteita, alkuun vaatteita, mutta musta neulottu mekko voi jäädä samaan aikaan näyttämään erilaiselta joka kerta.

pinkki

Vaaleanpunainen mekko näyttää hyvältä keväällä ja kesällä, täynnä ulkomaisia ​​elementtejä ja täydentää erilaisia ​​koristeita. Syksyn ja talven alkaessa paksut vaaleanpunaiset mekot tulevat muodissa, jotka korvaavat tylsä ​​villapaidat ja tylsät tunikat.

punainen

Punaisella mekolla ei ole kausivaihtelua, koska vuoden aikana se näyttää merkitykselliseltä, tuoreelta ja jännittävältä. Haastavasta ja kirkkaasta väristä huolimatta punainen mekko viittaa enemmän yksinkertaisiin asuihin kuin juhlallisiin. Punaiset neulotut mekot näyttävät upeilta helmi-koristeilta, erilaisilta kuvioilta, kuvioilta ja kuvioilta epätavallisten painikkeiden ja kiinnikkeiden muodossa.

sininen

Sinisen värinen mekko tulee merkitykselliseksi syksyn alkaessa eikä menetä sitä ennen keväästä.

harmaa

Harmaa mekko, jossa on punokset, on jokaisen syksyn ja talven kausi. Antakaa kuvio ja esitetään yksinkertaisessa muodossa, mutta harmaata väriä vastaan, se näyttää hämmästyttävän.

keltainen

Keltainen väri, iloisuus, erottaa välittömästi yleisöstä.

ruskea

Ruskea neulottu mekko on korvaamaton, ja kaikki se on yhdistetty erilaisiin kuviin, tyyleihin ja lisävarusteisiin.

beige

Se on yleensä beige mekkoja, jotka antavat lämpöä vaatekaapille. Ja jos ne ovat neulottuja, niin tyylikkyys ja eleganssi tarjotaan milloin tahansa.

viinimäinen

Burgundin ja sen sävyjen väri ei jätä maailman podiumeja. Väri, mutta ei tarttuva, mutta sillä on erityinen voima.

sininen

Herkkyys ja romantiikka ovat sinisen värin luontaisia.

Mitä käyttää?

Tämän asian salaisuus on kengissä, joiden on oltava tyylikkäitä ja varmasti hienostuneita. Hyväksyttävien mallien joukossa ovat saappaat ja kengät.. Paras valinta olisi klassikko.

Mekko itse näyttää näyttävämmältä hihnalla tai hihnalla. Älä unohda pientä eleganttia käsilaukua tai tyylikästä kytkintä. Koruina voidaan käyttää massiivisia rintakoruja, helmiä, turkistuotteita ja tyylikkäitä kelloja.

Päällysvaatteet vaativat myös vakavan lähestymistavan. Kun muodostat talven ulkonäköä, sinun pitäisi katsoa neuletakit ja pitkät takit. Jos mekko on pitkä, kannattaa pysäyttää lyhyt turkki. Mielenkiintoisen huivin ansiosta voit onnistuneesti voittaa kuvan ja antaa pukeutumiselle korostuksen, joka pitäisi olla jokaisessa naisessa.

hintoja

Neulottujen mekkojen hinnat saattavat vaihdella huomattavasti, ja kaikki johtuvat siitä, että lopputuotteen kustannusprosessiin vaikuttavat monet tekijät:

 • mekko pituus ja hihat;
 • kauluksen läsnäolo;
 • kuinka paksu on mekko ja sen kuvioiden monimutkaisuus;
 • onko vuori toimitettu;
 • materiaalien laatu ja määrä.

Jos valitset neulotun hääpuvun, voit luottaa 5 000 ruplaan. Jos morsiamella on useita toiveita siitä, miten mekko näyttää, pukukustannukset kasvavat tästä.

Neulotut mekot avaavat naisille rajattoman kentän muodostaa muodikkaita ja aina erilaisia ​​kuvia, kääntää ideoitaan ja fantasioita. Sama mekko voi aina näyttää erilaiselta - muuta tarvikkeita ja kokeile sisustusta.

Kommentit
 1. Alina
  16.01.2016

  Neulotut mekot ovat erittäin naisellisia. Minä kumaren niille, jotka voivat luoda tällaista kauneutta omin käsin!

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet