Pukukankaat

Neulotut mekot - muoti Coco Chanelilta

Neulotut mekot - muoti Coco Chanelilta

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Ominaisuudet ja edut
 2. Muotimallit ja tyylit
 3. Haju
 4. Yhdistetty
 5. pituus
 6. Lämmin talvi
 7. Kesällä
 8. Joka päivä
 9. juhlava
 10. liiketoiminta
 11. ilta
 12. Täydellinen
 13. Raskaana oleville naisille
 14. valmistajat
 15. Mekko koristeluun
 16. väri
 17. Mitä käyttää
 18. sukkahousut

Neulottujen mekkojen muoti alkoi kehittyä Coco Chanelin ansiosta. Toisin kuin nykyaikaiset neulomekot, ensimmäiset mallit luotiin tiheästä materiaalista, niitä ei eroteltu erilaisilla muodoilla, silueteilla ja väreillä.

Ominaisuudet ja edut

Neulottu materiaali on erittäin suosittu muotisuunnittelijoiden keskuudessa ja kaikki sen edut:

 • kangas on yleinen;
 • kuluneet hyvin;
 • on käytännöllinen;
 • ei ryppyinen;
 • helppo pestä;
 • antaa mukavuutta;
 • helposti verhottu;
 • piilottaa kuvan viat ja korostaa sen etuja.

Naisten vaatekaapissa on välttämättä oltava vähintään yksi neulottu mekko ja mieluiten kaksi.

Muotimallit ja tyylit

suora

Mekko suora leikkaus on hyvä valita pullea naiset, joiden luku ei vaadi sijoitus aksentti vyötäröllä. Slimmereiden on myös harkittava tätä tyyliä, jos halutaan osoittaa kuvion piirteet.

Neulottujen mekkojen suora tyyli tunnustetaan usein laajalla pääntie, geometrinen tuloste kirkkaissa väreissä on tervetullut.

tuppi

Houkuttelevien siluettien ja houkuttelevien kuvien haltijoita kehotetaan valitsemaan sopivia versioita neulosta. Silmiinpistävä esimerkki on vaippapuku. Sille on tunnusomaista sileät viivat ja kyky ympyröidä kuvio. Tällaisessa mekossa piilotettu seksuaalisuus piilotetaan, mikä ilmenee vain suhteessa taitettuun kuvaan.

Tällaisten neulottujen mekojen moderneissa malleissa on usein kontrastinen kaulus. Tämän kuvan lopullinen kosketus voi olla korkeat saappaat.

vuosi

Haluatko käyttää mukavaa, kaunista ja eleganttia mekkoa? Valitse neulottu versio, jolla on vuoden tyyli.

trapetsi

Neulottu trapetsikangas sopii hyvin syksyyn ja kevään, jolloin voit silti käyttää sadetakkia tai turkista, saappaita tai nilkkasaappaita.

Sisustuksessa

Mekot, joissa on verhot, valitaan usein iltapukuina. Suunnittelijoiden kokoelmissa on usein mahdollista löytää mielenkiintoisia ratkaisuja virtaavien flekssien muodossa, joista muodostuu taitoksia.

Hillitty, mutta tyylikäs vaihtoehto - useiden kerrosten neulottu mekko.

Hihassa

Neulottu mekko, jossa on hihat, yhdistää mukavuuden ja tyylin. Hihoissa on harmoninen yhdistelmä asennettuja siluetteja, löysä istuvuus, kotelostyyli ja jopa pyöreä pohja.

Neulepuvut, joissa on kevyet hihat, kuten sifonki, jotka voivat tuoda kuvan vastakkaiselle osalle, ovat yleistyneet.

Mekko, jossa on vapaa holkki, ei vaadi syytä, kolmen neljänneksen vaihtoehto sopii yrityskuvaan, voit mennä päivämäärään, jossa on hihassa-taskulamppu.

Pitsillä

Lace näyttää suotuisasti mustalta neulepuvulta kauluksen muodossa.Tällainen kuva osoittautuu varmasti naiselliseksi ja romanttiseksi, ja jos lisäät koruja pieniä helmiä, monet kateuduttavat tyyliäsi.

ilmaiseksi

Mekko joka päivä voi olla ilmainen, mutta samalla kaunis, salata osuuden eleganssista ja viehätyksestä.

urheilu

Urheiluasut ovat nyt vain urheiluun tarkoitettujen vaatteiden ulkopuolella.

Usein tällaisten mekkojen luomiseksi käytetään neuleita, joissa arvostetaan sen käytännöllisyyttä, vaatimattomuutta ja mukavaa sukkaa.

yksinkertainen

Myös yksinkertaisin mekko, jos se on valittu oikein ja täydennetty asianmukaisesti lisävarusteilla, näyttää alkuperäiseltä.

raidat

Muistamme kaikki säännöt, jotka koskevat raitojen sijaintia pukeutumalla: vaakasuuntaiset lisäävät äänenvoimakkuutta, pystysuorat viivat ovat ohuita ja diagonaaliset näyttävät kuvan dynaamisesti.

lepakko

Tämä puomi on tyypillinen neulepuseroille. Täydelliset naiset, tämä on todellinen pelastus.

Dress tunika

Neulottuun tunika-pukeutumiseen on ominaista löysät hihat kyynärpään tasolle tai pudotuskangas, joka muistuttaa lepakkoa.

Ohuille kaverille tällainen asu voidaan käyttää vyön kanssa vyötärön korostamiseksi, ja naisille täydellinen mekko tunika auttaa piilottamaan ruumiinosia.

Mekko villapaita

Neulemekot tulevat muotiin, jotka ovat tyyliään muistuttavia villapaita. Tällöin soveltuvat monimutkaiset geometriset kuviot ja epätavalliset neulomallit. Kylmänä vuodenaikana voit pukeutua farkkuihin tai tiukkaihin sukkahousuihin.

Taskut

Mekotaskut eivät ole vain mukavia, vaan myös kauniita.

Kauluksella

Korkea kaula tekee neuloksesta mielenkiintoisen ja epätavallisen. Talvella täydellinen vaatetus ei edes kannata etsiä.

Käytettävissä on monia vaihtoehtoja kauluksille:

 • valehtelee;
 • stand-up;
 • pehmeiden aaltojen muodossa;
 • paita.

Kuvasi voi olla tiukka ja liikemainen, romanttinen tai tyylikäs.

Leikkauksella

Älä asu vain V-kaulassa, vaikka se on hyvin suosittu neulottujen mekkojen osalta. Kiinnitä huomiota kaulan tai pudotuksen epäsymmetriseen muotoiluun.

Haju

Hyvä vanha mekko, jossa on haju, ei lakkaa innostamasta suunnittelijoita ja fashionistasia. Siksi jokainen maailmankausi osoittaa, että tällaisia ​​mekkoja on useita epätavallisia malleja.

avoin

Valitse puolueelle tai kesäkävelylle neulottu avoin mekko - kaikki tytöt kadehtivat sinua ja kaikki miehet kiinnittävät huomiota.

kudottu

Kylmänä vuodenaikana haluat pakata kehosi johonkin lämpimään, pehmeään ja pehmeään. Joten anna sen olla neulottu neulottu mekko, joka lämpenee, antaa mukavuutta ja säilyttää persoonallisuuttasi.

Kukat ja tulostaa

Jos pidät värillisistä neulomalleista, pysähdy keväällä. Valitse realistiset värikuvat tai abstraktio, joka on nyt tulossa suosittu.

Yhdistetty

Mekko, joka koostuu yksinomaan neuleista, ei aiheuta kysymyksiä, toisin kuin yhdistetty versio.

Neulotut

Neuleet sopivat hyvin moniin kankaisiin, jopa tekstuurin vastakkaisella puolella. Tätä etua käyttävät monet suunnittelijat, jotka pyrkivät tekemään vaatteistaan ​​alkuperäisiä.

Neulotut topit

Mekko, jossa on neulottu toppi, on valittava huolellisesti kuvion ominaisuuksien perusteella.

Neulottu hame

Mielenkiintoinen yhdistelmä luo sifonin käytön puvun yläosaan, neuleet pohjalle. Vaihtoehto on suosittu, mutta kuvassa on valinnanvarainen. Koska kaksi tuotetta on yhdistetty yhteen tuotteeseen, sinun on saavutettava täydellinen harmonia. Talviversiota ei saa käyttää samankaltaisessa mekossa.

Nahkasisä

Mielenkiintoinen ja epätavallinen näköinen neulottu mekko, jossa sivupaneelit on valmistettu nahasta.Tämä asu voidaan käyttää vähintään joka päivä, yhdistämällä se veneisiin ja nahkapussiin, joka toistaa lisäaineiden materiaalin ja värin.

pituus

pitkä

Muovaus neuloa mahdollistaa suunnittelijoiden luoda pitkät mekot kesälle. Suosio on ominaista monofonisille, mutta kirkkaille malleille tai mekkoille, joilla on epätavallinen kuvio.

midi-

Tällaisen pituisia mekkoja käytetään ”rento” -tyyliin, joka voi tulla tänä vuonna suosituimmaksi. Toimistotyyliin käytetään usein neulottuja, midi-pituisia pastellivärejä.

lyhyt

Neulotut mekot näyttävät hyvältä lyhyessä versiossa. Suora leikkaus ja asennettu, hehkutetut hameet, löysä istuvuus - kaikki sopii täydellisesti läpikuultaviin, ohuisiin neuleisiin.

Suunnittelijat suosittelevat lyhyen pukeutumisen alla kontrastia, suljettuja alusvaatteita. Voit usein löytää tiukka lyhyt mekko, jossa on leggingsit.

Lämmin talvi

Kylmänä vuodenaikana on hyvä pukeutua paksuista neuleista, jossa on pitkät hihat ja laaja kaulus vaatekaapissa, joka voi korvata huivi.

Talvella kashmirikengät ovat merkityksellisiä. Tämän kauden aikana on kiinnitettävä huomiota harmaan ja ruskean sävyn monipuolisuuteen.

Kesällä

Jopa kesällä voit käyttää neulottua mekkoa, joka sopii kuvaan ja jopa valaistua hieman. Tällainen asu voi muistuttaa pitkänomaisen T-paidan, ottaa kirkkaita tulosteita, joissa on kukka-aiheisia kuvioita ja epäsymmetrisiä viivoja.

Joka päivä

Jokapäiväiseen käyttöön voit helposti valita neulottuja mekkoja. Keula neutraaleille väreille, jotka laimennetaan mielenkiintoisilla kengillä ja kirkkailla lisävarusteilla.

juhlava

Draperies pystyy tekemään illan version tavanomaisesta neulosta. Se voi paljastaa hartiat, epätavallinen koristeellinen leikkaus tai tilava hame.

liiketoiminta

Yrityskuvalle valitaan usein neulottu mekko, joka noudattaa tiettyjä sääntöjä:

 • midi-pituus;
 • pastellivärit;
 • yksityiskohtien puuttuminen;
 • suurten taskujen ja häikäisevän sisustuksen puute.

ilta

Illalla neulottuja mekkoja varten ei valita kovin paksuja neuleita, joiden avulla suunnittelijat voivat ilmentää rohkeita ja toisinaan odottamattomia ideoita.

Pitkä neulottu mekko, jossa on paljaat selkät tai asusteet, joissa on palanut pohja, näyttää epätavalliselta. Kaikkein kiehtovimmat mekot juna.

Täydellinen

Peitä pieni vatsa. Se yhdistetään hyvin muihin asioihin ja varusteisiin, jotka ovat mukavasti kuluneet ja kätkevät kuvion epätäydellisyydet.

Läsnä ollessa täynnä lantion pitäisi valita mekko, jossa vyö korostaa vyötärö ja syvä terävä pääntie rinnassa.

Raskaana oleville naisille

Nainen, joka on paikallaan, on erittäin hyvä neuloksissa.

Tähän on useita syitä:

 • naisellisuuden siluetit;
 • pyöristettyjen muotojen tasoittaminen;
 • materiaalin pehmeys.

Etuna on, että mallit, joissa on korkea tai säädettävä hihna ja taittuvat rinnassa. Tutki vaihtoehtoja, joiden avulla voit muuntaa mekkoja, jotka voidaan kääntää moniin muihin asuihin.

Talvella on hyvä ostaa villatakki, jossa on kaulus. Tällaiset mallit näyttävät hyviltä lämpimillä sukkahousuilla tai leggingsillä ja korkealla saappaalla.

valmistajat

Valko

Tätä maata voidaan kutsua johtajaksi neulottujen mekkojen tuotannossa. Venäläiset naiset ovat rakastaneet monia suunnittelijoita. Panda-tuotemerkki tuottaa jatkuvasti alkuperäisiä malleja, Nova Line yhdistää neuleet pitsiin ja sifonkiin, koristaa sen malleja kiiltävillä elementeillä ja kirjoilla.

Anastasia Mack on erikoistunut suurten mallien tuotantoon. DeVitan malleja hallitsevat ulkomaisten valmistajien materiaalit.

Classic-malleissa sinun tulee ottaa yhteyttä Lady-Lineiin.

ukrainalainen

Ukrainassa monet naisten vaatteiden suunnittelijat työskentelevät neuleilla. Andre Tanin valikoimassa on monia onnistuneita malleja.Cardo-tuotemerkillä tuotetaan jatkuvasti uusia neulomekkoja, jotka varjostavat monia muita ulkomaisia ​​merkkejä.

Oksana Karavanskaya hämmästyttää joka vuosi koko maailmaa lumoavilla ja arvaamattomilla asuillaan, joista on monia neulottuja mekkoja.

turkki

Ei turhaan monissa maissa ole erittäin arvokkaita Turkista valmistettuja neuleita. Paikalliset käsityöläiset osoittavat mallien laadun, tarjoavat laajan valikoiman tyylejä ja käyttävät erilaisia ​​värejä.

Kiinnitä huomiota vaatekomerosi neulottuihin mekkoihin, siellä on varmasti turkkilaisten mestareiden luomuksia.

italialainen

Neulepuvun luomisen todelliset mestarit ovat italialaisia ​​suunnittelijoita. Monet heistä ovat jo esittäneet teoksiaan Venäjällä. Roberta Redaellin mekot houkuttelevat huomiota epätavallisella valmistustekniikalla, joka säilyttää joustavuuden, kyvyn venyttää ja pitää neulotun materiaalin muodon. Bramante-brändi käyttää aina Triploritoron erikoislankaa. Se on ohut, mutta kestävä ja kestävä.

Suunnittelijoiden työn tavoitteena on luoda mukavia ja mukavia asuja. Mitä ei voida sanoa tuotemerkistä Via Delle Perle, joka luo neuleista ylellisiä mekkoja. He loistavat ja kipinöivät kiveiden ja kivien runsaudesta.

Mekko koristeluun

Mekko, jonka olet väsynyt, voit päivittää ja tehdä siitä mielenkiintoisen.

Tähän on useita vaihtoehtoja:

 • ryusan luominen;
 • jousien sijoitus;
 • koriste kangaskukat;
 • laastarit helmillä;
 • pitsi.

Valitse yksi vaihtoehto itsellesi ja älä liioittele sitä kiiltävillä elementeillä. Anna välkkymisen vaikutuksen havaita vain vähän, tässä tapauksessa kuva on salaperäinen.

Jos käsityö ei ole elementtisi, voit käyttää koruja. Luonnonkivet ja metallituotteet näyttävät hyvältä tasaisilla vaatimattomilla mekkoilla. Romanttinen kuva tarvitsee kukkia ja kiveä. Älä pelkää yhdistää neulottua mekkoa vyöllä.

väri

Vaatteiden värin valinta tulee aina perustua kuvion ja ulkonäön ominaisuuksiin, erityisesti neulomekkoihin. Materiaalin kyky sovittaa kuvioon antaa kaikki puutteet, joita muut eivät tarvitse tietää.

musta

Tuntuu siltä, ​​että neuleiden mustalla mekolla on maagisia ominaisuuksia. Ja miten muuten voisi selittää, että se näyttää täydelliseltä jokaisella kuvalla - hoikka leiri tulee entistä täydellisemmäksi, ja täyteys on piilossa.

Valitse nilkkurit tai mukavat saappaat - kuva on harmoninen ja mukava. Sesongin ulkopuolella voit lisätä mekkoihinsa farkkujen, nahan tai mokkanahkan takin. Lisää pitsiä, kuohuviiniä tai kirkkaita elementtejä ja saat kunnon illan asun.

valkoinen

Valkoinen väri on hyvä kesällä, joten tyylin valinta on valtava. Kylmän ajan valitset villapaita tai mallia, jossa on väriltään värikäs muotoilu.

Voit muodostaa toimistokuvan, joten voit ottaa pohjaksi valkoisen mekon, jossa on laaja kaulus, täydentää sitä mustilla elementeillä, jotka korostavat pääpuvun valkoisuutta ja luovat kontrastin.

Älä unohda, että valkoinen ja erityisesti paksu neulottu mekko on valmis.

punainen

Burgundin väri antaa neuleille mielenkiintoisia muistiinpanoja, tekee naisesta salaperäisen ja näyttävän.

vihreä

Väristä riippuen vihreää neuletta voidaan käyttää eri tarkoituksiin. Muoti on kalkin, mintun, pullon lasin väri, sinisen ja vihreän yhdistelmä.

sininen

Sininen mekko näyttää tuoreeltaan keväällä. Tämä asu toimii kirkkaana aksenttina vaatekaappissasi.

keltainen

Naisten vaatekaapissa on oltava kirkkaita asioita, joten anna sen olla keltainen neulepuku. Voit helposti löytää syyn käyttää tällaista asua.

Kun valitset lisäelementtejä, muistamme klassiset keltaiset yhdistelmät mustalla, sinisellä ja vihreällä.Työssämme täydennämme keltaista mekkoa valkoisella takilla, ja illalla pukeutuen fuksia, punainen ja sininen väri sopii.

harmaa

Jos olet kyllästynyt musta mekko, harmaa neulottu mekko voi olla monien kuvien perusta.

beige

Luonnolliset värit tulvivat muotisuunnittelijoiden kokoelmia. Beige-neulomekko säilyttää suosionsa pitkään.

sininen

Sininen on suosittu ympäri vuoden. Vain sen sävyt vaihtelevat hieman. Tummansiniset mekot sopivat hyvin liike-elämän tyyliin. Urheilukuvissa on usein sininen väri. Voit luoda harmonisen kuvan valitsemalla punaiset, mustat, valkoiset tai hopea-tarvikkeet.

pinkki

Romanssi on mukana neulomekkoissa, vaaleanpunaisissa sävyissä. Se voi olla rento tai tyylikäs vaihtoehto.

ruskea

Ruskea neulottuja mekkoja sisältyvät erilaisiin mielenkiintoisiin muunnelmiin. Yksi näistä malleista voi korvata mustan perusvaatteen.

violetti

Valoisa ja mieleenpainuva ihminen on helppoa - sinun tarvitsee neuleista valmistettu violetti mekko. Kudoksen tiheys määrää sen kauden, jolle tämä asu sopii.

Mitä käyttää

Neulepuvun alla voit noutaa samasta materiaalista neuletakit ja neuletakit. Pitkät käsineet, leggingsit, isot laukut, paksut sukkahousut - kaikki tämä voi tehdä kuvan täydelliseksi.

Neulepuvun alle sopivat hyvin erilaiset kengät. Veneet ovat monipuolinen klassinen vaihtoehto, saappaat sopivat hyvin villapaita vastaan, ja illalla käytettäessä voit valita siistit sandaalit ja kengät.

sukkahousut

Puvun alla on tiukat sukkahousut tai neulotut sukat. Tätä sääntöä voidaan pitää myös klassisena, joka viittaa neulottuihin mekkoihin.

Yksi neulottu mekko ei riitä, koska tällaisen suuren valikoiman vuoksi on vaikea valita vain yhtä mallia.

Kommentit
 1. mielitietty
  21.02.2016

  Olen aina ajatellut, että kangas on neuleet: D

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet