Pukukankaat

Mekot organzasta - salaperäinen avoimuus ja juhla

Mekot organzasta - salaperäinen avoimuus ja juhla

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Ominaisuudet ja edut
 2. Mekko-vaihtoehtoja
 3. ilta
 4. cocktail
 5. häät
 6. jokapäiväinen
 7. väri

Organza on hämmästyttävä materiaali, joka kuljettaa salaperäistä läpinäkyvyyttä ja paljastaa mutta samalla piilottaa naisen siluetin. Suunnittelijat voivat luoda organza-ilmavia mekkoja ja todellisia veistoksia, jotka säilyttävät muotonsa hyvin.

Ymmärrämme, mikä on tämä kangas ja mitkä mallit ovat suunnittelijoita meille.

Ominaisuudet ja edut

Organza luodaan rayonista, jossa on värikkäitä ja jopa helmiäisiä kiiltoja. Tämä epätavallinen nimi kangas, joka on saatu Amerikan yhtiöltä, joka on erikoistunut silkkikankaiden tuotantoon.

Aluksi orgaaninen silkki otettiin organzaan, johon lisättiin viskoosia. Mutta alhaiset voimakkuuden indikaattorit ja raaka-aineiden korkeat kustannukset pakottivat organzan valmistajan siirtymään synteettisiin raaka-aineisiin.

Organzalla on useita etuja.

Ensinnäkin se voi muodostaa perustan tuleville vaatteille tai käyttää sitä kirkkaana ja ilmeikkäänä yksityiskohtana. Se pitää muotonsa hyvin, joten suunnittelijat voivat luoda organzan ylemmät kerrokset hameissa ja korissa. Myös malleissa on pörröisiä hihoja, röyhelöitä, epätavallisen muotoisia lohkoja, korkeita kauluksia. Uusi sana muotimaailmassa - koriste-elementit, joilla on 3D-vaikutus, jotka on luotu yksinomaan organzasta.

Toiseksi, kevyydellä ja läpinäkyvyydellä, värien pelaamisella ja upealla organzalla on ihanteellinen materiaali verhoiluun, lukuisiin taitoksiin ja monimutkaisiin ryppyihin. Tämän materiaalin mekkoille on ominaista vaaleus ja painottomuus.

Kolmanneksi organza näyttää hämmästyttäviltä sovelluksilta, kirjoilta ja muilta kankailta.

Ja neljäs, yksinkertainen materiaalihuolto. Organzaa voidaan pestä käsin ilman avaamista ja kirjoituskoneessa, jossa on herkkä tila. Veden lämpötila ei saa ylittää 40 astetta. Lisäksi organzaa ei voi silittää - vaikka ilman sitä, se säilyttää täysin alkuperäisen muodonsa, se ei epäröi eikä muodosta osastoja.

Mekko-vaihtoehtoja

Organza voi luoda erilaisia ​​fantastisia ja täysin vastakkaisia ​​asuja. Jokainen kauden suunnittelijat esittävät uusia ratkaisuja, joita ei olisi mahdollista kääntää todellisuuteen ilman organzaa.

Suorat viivat

Orgaanin ommellut tasot tai herkutukset suorilla silueteilla lisäävät kuvan, omaperäisyyden. Joten kuva tulee olemaan, jos valitset mallin, jossa on pehmeän organzan ja pitsin pohja.

Upea lyhyt

Jos suunnittelijan on luotava lyhyt mekko, jossa on pehmeä hame, niin ennen kaikkea se on monikerroksinen hame - amerikkalainen. Mekko on tarkoitettu enemmän erityiseen juhlalliseen tilaisuuteen, joka voi olla valmistumisjuhla tai cocktailjuhla.

Toinen versio rehevistä lyhyistä mekoista, mutta myös pitkät, ovat Tutu-hameita tai tutusia. Organza koostuu useista kerroksista, jotka voivat vaihdella pituudeltaan tai olla samalla tasolla. Samanlaisia ​​elementtejä naisten vaatekaappi oli suosittu XIX-luvulla.

Pörröinen pitkä

Jos pukeutuminen lattialle ja rehevä, lisää tilavuutta käyttämällä krinoliinia, ja ylätasot luovat monitasoisen tai kirjonta kaikenlaisia ​​sisustuksia. Pitkä hame tulee auringon, kellon tai vain palamaan.

Nuoret tytöt valitsevat iltapuvut kirkkaina väreinä illanviettoon.Mekot, joissa on vehreitä sävyjä pimeässä sävyissä, ovat sopivia juhlalliseen tapahtumaan.

Organza-hame

Koko hame luo onnistuneen yhdistelmän satiinikorsetin kanssa. Tämä yhdistelmä soveltuu hyvin iltaisin, joka erottuu omaperäisyydestä ja omaperäisyydestä.

Korissa voi olla koristekasvia, jotka on luotu tyllistä tai nauhoista. Tämän yhdistelmän ansiosta voit tasapainottaa hahmoa, antaa sille harmonian ja tuoda sen lähemmäksi tiimalasin muotoa.

Irrotettavat hameet, joissa on plumes, luovat myös paksua organzaa.

ilta

Organzan iltapuvut ovat melko paljon, mutta silmiinpistävimmät ovat mustat mallit. Organzan kirkkauden takia mekot ovat maagisia ja fantastisia.

Mutta värimalleja ei pitäisi jättää pois mahdollisista vaihtoehdoista. Organza sekoittuu hyvin erilaisiin sisustuksiin, jotka parantavat kirkkauden ja valon pelin vaikutusta.

Ei paljon ilta-kesämalleja, jotka on luotu lattialle läpinäkyvän hameen. He ilmentävät ja eleganssia ja seksuaalisuutta ja mysteeriä.

cocktail

Kuka ei kertoa sinulle, vaan kauneimmista mekkoista organza-cocktailista. Ne ovat myös muodikkaimpia.

Niiden pituus on keskimäärin, ne eivät ole yhtä juhlallisia kuin illalla, mutta ei yhtä tyylikäs. Se, että näitä mekkoja kutsutaan cocktaileiksi, ei häiritse heitä mihinkään juhlalliselle tilaisuudelle: prom-illalle, häätkutsulle, kävelylle illan kaupunkiin nuori mies.

Organzasta valmistettujen cocktail-mekkojen värivaihtoehdot ovat rajattomat: herkimmistä pasteleista, kirkkaista ja tummimmista ja kylläisimmistä.

Hienostuneen, herkän ulkonäön luomiseksi sopivat helmiä ja jauhetta sisältävät cocktail-mekot. Kengät on puhdistettava ja niissä on korkokengät. Ihanteellinen koristelu olisi helmiä, mutta ei välttämättä ole valkoisen värin päällä. Arvokas korvaaminen helmihelmille on laadukkaita koruja, joissa on kuohuviiniä.

häät

Modernien morsiamien joukossa on organzan suosittuja mekkoja. Koska materiaalille on ominaista kyky pitää muotoaan hyvin, suunnittelijat muodostavat siitä monimutkaisia ​​taitoksia ja upeita verhoja reheviin malleihin ja merenneitoihin. Tällaisten päätösten vuoksi organzasta valmistetut mekot ovat alkuperäisiä ja tilavia.

Hääpuvut ovat tervetulleita monitasoisia.

Jos valinta putosi ei-pörröiseen A-linjan pukeutumiseen, ei ole mitään parempaa kuin lentävä organza-hame, joka hohtaa auringossa.

jokapäiväinen

Suunnittelijat tarjoavat organza-mekkojen malleja, joita voidaan käyttää joka päivä. Suurimmaksi osaksi nämä vaatteet on valmistettu pastelliväreistä, niillä on kohtalainen pompi ja pituus polven tasolla.

Layering, sisustus, flounces ja laskostettu hameet ovat kaikki sopivia rento organza mekkoja. Nyt useiden kerrosten värikombi-hameet ovat tulossa hyvin muodikkaiksi.

Kaduilla voit tavata tytöjä, jotka yhdistävät organza-pähkinöitä ja T-paitoja ja tiukkoja T-paitoja. Tämä vaihtoehto sopii henkilöille, joilla on pitkät ja ohuet jalat. Leveän vyötärön läsnäolo on syy hylätä tällainen mekko.

väri

valkoinen

Valkoisen värin erityispiirre on se, että juhlissaan hän häät hän erottaa morsiamen väkijoukosta, ja kesällä hän laittaa rusketuksen pois.

punainen

Punainen organza-mekko näyttää kirkkaalta, mutta ei hirveältä. Tämän osoittavat Vera Wangin häätpuvut vaaleanpunaisina, punaisina ja viininpunaisina väreinä.

musta

Musta mekko voidaan pitää suruna, mutta ei ommeltu organzasta. Ylivuodot tekevät siitä mielenkiintoisempaa.

sininen

Sininen väri yhdessä organzan kanssa muuttuu entistä raikkaammaksi, puhtaammaksi ja kevyemmäksi. Samaan aikaan pukeutumisessa melko pienet insertit organzasta.

Älä pelkää käyttää organzaa, koska se koristaa naista, voit luoda maagisia kuvia, näkyä hämmästyttävissä ja upeissa silueteissa.

Kommentit
 1. usko
  26.01.2016

  Pidän todella organzasta. Tällaisia ​​mekkoja valmistetaan siitä - vain mestariteoksia! Näyttää siltä, ​​että jokainen huijaus voidaan toteuttaa.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet