Naisten laukut

Naisten nahkaiset laukut, reput

Naisten nahkaiset laukut, reput

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. malli
 3. Mitä käyttää?
 4. Vinkkejä valintaan

Matkailuretkiä muistuttavat selkäreput pysyivät kaukaisessa menneisyydessä. Nykyisin naisten nahkaiset laukut, reput ovat tyylikkäitä, kevyitä ja käytännöllisiä lisävarusteita joka päivä.

piirteet

Naisten nahkalaukussa on useita merkittäviä etuja perinteiseen pussiin verrattuna:

 • Kaksi hihnaa, joiden avulla voit käyttää sitä selän taakse. Se on kätevä kävellä ympäri kaupunkia tai puistoa, koska kaikki tarvittavat asiat ovat turvallisesti piilossa, kädet eivät ole ylimääräisiä, ja ryhti pysyy tasaisena, eikä taivuta matkalaukun painon alle;
 • Suuri kapasiteetti;
 • Käytännöllinen ja pitkä käyttöikä.

Selkäreppujen tyypit ovat kahdenlaisia.

kehyksetön

Ensimmäinen tyyppi pussi on täysin pehmeä, ei ole jäykkiä elementtejä.

valmistalo

Kehysmallit ovat välttämättömiä, jotta sisältöä ei sulata. Erikoislevyt antavat reppulle tarvittavan jäykkyyden.

Laukun sisäpussin sisäinen rakenne voi olla erilainen: yksi tai kaksi osastoa sekä lisäkannat netbookille.

Naisten nahkainen reppu tulisi olla jokaisessa metropolin asukkaassa. Tämän lisävarusteen yleisyys mahdollistaa sen yhdistämisen mihin tahansa vaatetyyliin.

malli

Laukut, aitoa nahkaa valmistetut reput houkuttelevat ihastuttavia muotteja ainutlaatuisella sisustuksellaan: pussien värissä valmistetut hihnat ja nauhat.

Luovien ammattien edustajille sekä karismaattisille luonteille, jotka rakastavat olla huomion keskipisteessä, suunnittelijat ovat julkaisseet rock- ja roll-malleja, jotka on koristeltu runsaasti piikkejä, turkiksia ja erilaisia ​​metallisia niittejä.

Sovelluksilla, puuhelmillä, höyhenpeitteillä, käsintehdyllä koruilla koristetuilla nahkailla selkäreput korostavat romanttisesti ajattelevien hellyyttä ja hienostuneisuutta.

Naisten reppu-nahkahousut ovat paljon edullisempia kuin luonnonmateriaalin mallit. Lisäksi keinonahasta valmistetuilla pusseilla on toinen tärkeä etu: laaja valikoima tyylejä ja värejä (musta, harmaa, punainen ja punainen, ruskea, beige, valkoinen, tumma vihreä, tumma kirsikka, tummansininen).

Koska pussin pohja on valmistettu samasta väristä, taskut ja lisävarusteet sisältävät kontrastisia sävyjä ja muita materiaaleja (denim, kangas), on helpompi valita kenkiä ja vaatteita. Kirkkaat luonnot ovat kirkkaita sävyjä sisältäviä pusseja: vaaleanpunainen, punainen, keltainen, sininen.

Ekologisen nahan mallit tarjoavat useita etuja:

 • lisääntynyt vahvuus;
 • elastisuus;
 • kulutuskestävyys;
 • saumojen puute;
 • allergiselle;
 • pakkasenkestävyys;
 • hygroskooppinen;
 • ilman läpäisevyys;
 • UV-säteilyn kestävyys;
 • mukavuutta kosketuksissa kehon kanssa.

Ekotahkaiset laukut voidaan maalata eri väreillä ja luoda niihin kohokuvioitu rakenne.

Vielä trendikäs pussi-reppuja, jotka ovat kopioita kuuluisien tuotemerkkien malleista. Luonnollisesti kopioiden elämä on kuitenkin paljon vähemmän, miksi ei kohdella itseäsi pari vuodenaikaa kauniin ja tyylikkään reppuun.

Maailmankuulujen suunnittelijoiden Versace, Louis Vuitton, Zara, Yana Belyaeva, Moschino ja Fendi ovat tunnistaneet kokoelmissaan erityisluokan naisten reppuja, joissa on etuliite "mini". Nämä pienet lisävarusteet, jotka muistuttavat kytkimen kokoa, on upeasti koristeltu sovelluksilla, lukuisilla rhinestoneilla ja muilla muodikkailla "siruilla".

Mallin haittapuoli on liian pieni, mikä ei salli sen mukanaan kaiken, mitä haluaisimme. Mutta tällainen nahkainen mini-lisävaruste yhdistetään harmonisesti paitsi kaupunkityyliin myös iltapukuilla.Mini-selkäreput ovat tyttöjen valinta, jotka haluavat korostaa luonteensa hienostuneisuutta ja kevyyttä.

Mitä käyttää?

Naisten nahkaiset selkäreput täydentävät vapaa-ajan vaatteita: vapaa-ajan farkut, housut, leggingsit, kevyet tuulitakit, puserot, T-paidat ja eri värejä.

Käsin tehdyt elementit etniseen tyyliin yhdistyvät hyvin pitkien mekkojen, sundressien ja hameiden kanssa.

Muunna selkäreput tai -mallit, jotka muistuttavat liiketoiminta-salkkuja - sopivat hyvin yrityskenkiin.

Mitä sopivimpia kenkiä on laukku-reppuun sopusoinnussa, valinta on todella valtava: balettilattiat, tennarit, sandaalit, kesätakit, kengät, lenkkarit, saappaat korkealla alustalla, massiiviset korot, pyöräilykengät ja muut yhtä mielenkiintoiset mallit.

Ainoa rajoitus: stilettot. Muotimaailmassa on kehittynyt tietty kuva, jonka mukaan korkokengät ovat kauneuden ja naisellisuuden symboli, kun taas nahkapussit ja reput ovat tietynlaista huolimattomuutta ja maskuliinisuutta. Mitä pienempi reppu on sen tilavuudessa, sitä helpompaa ja tyylikkäämpiä on kuva.

9 valokuva

Vinkkejä valintaan

Kun valitset nahkaisen repun, kiinnitä huomiota paitsi sen kauneuteen, materiaalityyppiin, muotoon ja tyyliin, myös moniin muihin kriteereihin, joiden avulla voit luoda kuvan tyylikkäästä ja houkuttelevasta "asialta":

 • monipuolisuus;
 • volyymi;
 • pohjan jäykkyysaste;
 • laatuhihnat ja saumat.

Nahkaiset laukut, selkäreput, koristeltu suurella määrällä koriste-elementtejä, epäilemättä näyttävät hyvin muodikkailta. Ennen tällaisen tuotteen ostamista on kuitenkin tarpeen arvioida sen mukavuuden aste toistuvassa käytössä.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet