Naisten laukut

Helmikorut

Helmikorut

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Syyt suosioon
 2. tarina
 3. Mahdolliset vaihtoehdot
 4. Miten itse kirjata?
 5. suosituksia

Helmillä brodeeratut laukut eivät voi olla vain muotiasusteet, jotka täydentävät illan tai rento ulkoasua. Tämä on loistava tapa näyttää mielikuvitustasi ja sisustaa suosikki käsilaukusi omin käsin. Tämäntyyppinen käsityö on ollut merkityksellinen jo vuosia.

Syyt suosioon

Helmet ovat pieniä monivärisiä helmiä, joiden avulla voit koristaa vaatteita, kenkiä ja asusteita.

Helmiä on jaettu useisiin ryhmiin sen ulkonäöstä riippuen:

 • bugles (värilliset lasiputket, joiden koko, muoto ja pituus voi olla erilainen);
 • brokaatti (läpinäkyvät lasihelmet, joiden reikä on maalattu kullasta tai hopeasta);
 • Kameeleoni (moniväriset lasihelmet on peitetty kontrastiaukolla);
 • unohtumaton (melkein läpinäkymätön materiaali, joka on vanhentunut pastellivärillä ja peitetty kimaltelulla);
 • luonnolliset (himmeät lasihelmet, joita ei ole peitetty glitterillä);
 • metalli (lasi on peitetty maalilla "metallin alla").
7 valokuva

Edellä mainittujen tyyppisten helmien lisäksi ne voivat olla raidallisia, marmoria, värikkäitä, värikkäitä, grafiittisia, kulta-langalla. Muotojen ja värien moninaisuus mahdollistaa kauneimpien ja epätavallisimpien kirjojen luomisen omin käsin. Tämän ansiosta helmillä koristetut pussit ovat niin suosittuja ja eivät koskaan mene pois muodista.

Kirjonta on yksi suosituimmista naisten harrastuksista. On työlästä työtä, joka vaatii tiettyä huomiota, aikaa ja kärsivällisyyttä, mutta tulos ylittää korkeimmat odotukset. Kirkas tai värikäs värikäs kangas, joka on koristeltu pienillä helmillä, tekee jopa tavallisimmista ostoskasseista muodikkaan lisävarusteen.

Helmityö voi kääntyä harrastuksesta tärkeimmäksi tulolähteeksi. Koska tällainen koriste on aina suosittu, on aina kysyntää helmillä koristetuille tuotteille.

tarina

Käsityön historia juurtuu antiikin Pheniciaan. Noin 6 tuhatta vuotta sitten ilmestyi ensimmäiset lasikivet, jotka muistuttivat epämääräisesti nykyaikaisia ​​helmiä. Historiallisten tietojen mukaan nämä kivet saatiin melko sattumalta soda-merimiehet. Yhdessä yöpymisestä he asettivat hänet palon ympärille ja jättivät hänet yöksi. Seuraavana aamuna puretut leiriytyvät merimiehet löysivät lasimaisia ​​kiviä.

Lasi-alusten kehittämisen myötä helmiä tuli yhä suositumpi. Aluksi sitä käytettiin koristelemaan aateliston vaatteita. Tämän koriste-elementin tuotannon salaisuus pidettiin valtavassa salaisuudessa, ja siksi jokainen koruilla kirjonnut asia oli todella eksklusiivinen.

Muinaisessa Venäjällä juhlavat, kalliit vaatteet oli koristeltu helmihelmillä. XVIII vuosisadan ajan se alkoi käyttää kirkon kuvakkeiden kirjontaa.

Nykyään moniväristen lasihelmien tai muuntyyppisten helmien kirjonta on erittäin suosittu ja haluttu käsityö. Melko yksinkertainen kirjontatekniikka auttaa koristamaan tehokkaasti lasten käsilaukun, nuorisotakun, iltakytkimen. Kaikki olosuhteet on luotu tälle tänään: paljon ehdotettuja kuvioita kirjonta, valtava materiaalivalikoima ja henkilökohtainen fantasia.

Mahdolliset vaihtoehdot

Kirjonnan avulla voit koristaa valmiista käsilaukusta, joka on ostettu kaupasta, tai voit ommella / neuloa tällaisen lisävarusteen itse ja samalla luoda sisustuksen.

Neulotut pussit - suosituin vaihtoehto koristeluun värillisillä helmillä. Villa, puuvilla, akryyli, bambu, liinavaatteet, viskoosi, neulottu tai virkattu kangas on täydellisesti yhdistetty herkkää, kaunista kirjontaa.Tällaiset laukut näyttävät aina hyvin vaikuttavilta. Helmet voivat peittää pussin tai sen osan pinnan kokonaan, koristaa hihnan ja käyttää koristelemaan hapsua.

Tilanne on vaikeampaa tiheillä materiaaleilla: se on mokka, luonnollinen ja keinotekoinen nahka, verho. Tällaisissa tapauksissa on parasta kirjontaa ei itse pussiin, vaan ohuelle kankaalle, joka voidaan sitten ommella suoraan alustaan.

Miten itse kirjata?

Helmityöjä ei näy nykyään pelkästään T-paitojen, mekkojen, hameiden, paitojen, vaan myös pussien, käsineiden, päähineiden, hattujen, huivien ja muiden tarvikkeiden osalta. Moniväriset kivet koristavat täydellisesti lopputuotteen, ne näyttävät erittäin epätavallisilta, koska ne ovat helpotusta, tilavuutta, väriä muuttavia auringon säteiden alla. Lisäksi tällainen kirjonta on erittäin kestävä.

Ei ole yllättävää, että jokainen nainen ajatteli ainakin kerran elämässään sellaisen pienen mestariteoksen luomista omin käsin. Tämä vaatii vähän: tarvittavat materiaalit ja sitkeyttä.

Jos kokemus on pieni, kannattaa käyttää kankaalle levitettyä kirjontakuviota. Erikoistavarakaupasta voi ostaa pakkauksen, jossa on tyhjä kirjonta ja tarvittavat helmet. Ammattitaitoisesta työntekijästä tulee vain noudattaa tiukasti järjestelmää, kirjoita kuva.

Jotta ensimmäinen kokemus olisi onnistunut, sinun on noudatettava muutamia yksinkertaisia ​​sääntöjä:

 1. Kirjonnan langat valitaan kankaalle. Mustalla pohjalla voit poimia lankaa vastaamaan helmiä tai kalastuslinjaa.
 2. Langan pituuden tulisi olla noin viisi kertaa valmiiden kirjontarivin leveys.
 3. Helpoin tapa kirjontaa on puoli risti. Tällöin kallistus tulisi tehdä vain yhteen suuntaan, sitten helmet asettuvat tarkasti ja tiukasti.
 4. Helmiä ei pidä säilyttää pusseissa vaan pienissä läpinäkyvissä laatikoissa tai säiliöissä niin, että ne ovat aina käsillä.

Ennen kuin aloitat, sinun on valmisteltava kaikki mitä tarvitset:

 • eri värejä;
 • erityisiä neuloja kirjontaa varten. Ne eroavat tavallisista paksuudesta ja pienistä korvoista;
 • nailon, nailonkierre tai kalastuslinja.

Jos etsit kirjontaasi, et aio käyttää valmiita kuvioita, vaan omaa luonnostasi, sinun on etukäteen päätettävä koristeesta, jotta voit valita väriin sopivat helmet. Se voi olla tietty kuvio, abstraktio, geometria tai fantasiapainatus.

Jos illalla kytkin tai tyylikäs käsilaukku on koristeltu kirjonnalla, on parasta käyttää kiinteitä tai läpinäkyviä helmiä. Näin koriste näyttää tyylikkäämältä.

Jotta voit valmistaa ja koristaa alkuperäisen lisävarusteen omin käsin, tarvitset kangaskassin, sakset, eri värejä ja vahattua lankaa. Koristeella työskennellessä on syytä muistaa yksi kirjonnan sääntöistä: on suotavaa sijoittaa suuria kiviä tai helmiä kirjonnan keskelle. Ne asettavat lopputuotteen perusäänen ja luonteen. Aukkoja ja aukkoja voidaan parhaiten täyttää pienillä helmillä.

Sinun ei pitäisi käyttää välittömästi suurta määrää sävyjä, riittää vähintään 3-4 väriä. Kirjontatuotteissa käytetään tavallisesti saumaa "takana" tai saumaa "kiinnitetty".

suosituksia

Helmityö on alkuperäinen tapa koristella ja päivittää vanha suosikkipussi. Mutta helpoin tapa tehdä tämä on, jos lisävaruste on valmistettu denimistä, tekstiilikankaasta, pellavasta, puuvillasta ja muista kevyistä materiaaleista. Voit koristaa tiheämpiä materiaaleja, kuten nahkaa, mokkaa tai kozhzama, pusseihin tekemällä ensin kirjonnan pienelle kankaalle ja liittämällä sen suoraan pussiin.

Valitsemalla oikean värin valmiille pussille, voit käyttää kontrastin periaatetta. Esimerkiksi vaaleanharmaa keinonahka yhdistetään täydellisesti mustavalkoisten helmien kirjontaan.

Hopea käsilaukku houkuttelee huomiota itsestään, joten moniväristen helmien runsaus tekee tällaisesta lisävarusteesta vähemmän ilmeikäs ja tyylikäs. On parasta valita valkoinen, turkoosi, musta, harmaa, kultainen tai läpinäkyvä helmiä.

Kun valitset sopivan värin helmiä muiden värien pusseihin, muista harkita niiden yhteensopivuutta. Helmet voivat olla kukkaron sävyissä - tämä on win-win tai sitä vastaan.

Esimerkiksi sininen mokkanahka on erinomainen tukikohta vaaleanpunaisissa ja vihreissä sävyissä. Oranssi lisävaruste koristaa tehokkaasti violetteja ja vihreitä helmiä, violetti, turkoosi, valkoinen tai musta väri sopii vaaleanpunaiselle käsilaukulle.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet