Naisten laukut

Laukku termos

Laukku termos

liittyä keskusteluun

 

Pitkä kävely vauvan kanssa, matka klinikalle, matka tai matka - varmasti monet nuoret äidit kohtasivat tällaisia ​​tilanteita. Tätä varten sinun täytyy kerätä melko runsaasti pussi, jossa on kaikki mitä tarvitset vauvallesi. On vaippoja ja vaihtuvia vaatteita, leluja ja hygieniatuotteita sekä tietysti ruoka-pulloja.

Maito, seos, puuro tai muu ruoka voi jäähtyä tai vain huonontua. Jotta ruokaa voitaisiin pitää mukavissa olosuhteissa tietyssä ja vakiolämpötilassa, lämpösäkit luotiin erityisesti. Nykyään ne helpottavat merkittävästi nuorten äitien ja hänen lapsensa elämää, mutta ovat myös luotettavia avustajia pitkillä matkoilla, vaelluksilla, matkustettaessa ja muissa tilanteissa.

Mikä tämä on?

Laukun termos on tarkoitettu tuotteiden varastointiin ja kuljetukseen tietyssä lämpötilassa. Tällaisia ​​pusseja on kolme: kuumien elintarvikkeiden säilyttämiseen, kylmään ja pakastettuun. Jokaisen pussin tyypistä riippuen suoritetaan hyvin määritelty tehtävä. Esimerkiksi yksi suojaa sisällön nopeasta lämmönsiirrosta, toinen - säilyttää halutun lämpötilan.

On olemassa useita malleja, jotka veloitetaan tavallisella auton "savukkeensytyttimellä", joka voi toimia jäähdytys- tai lämmityselementtinä.

Ulkopuolella tämä laukku muistuttaa kotitaloutta tai matkustaa. Vertikaaliset mallit sopivat paremmin reppuun. Tällainen termos on ihanteellinen matkailijoille tai pyöräilijöille.

Horisontaaliset mallit on suunniteltu kuljetettaviksi käsissä tai autossa.

Erikoispussi on erinomainen vaihtoehto tavallisille termosille, jotka eivät aina sovi pitkille, pitkille matkoille. Esimerkiksi pitkän automatkan aikana sinun on otettava paljon ruokaa kanssasi, jotta ei tuhlata aikaa snackingillä tienvarsien kahviloissa. Tämä ei ole aina kätevää ja mahdollista. Erityisesti, jos puhumme vauvasta. Tällainen lisävaruste mahtuu helposti useisiin pulloihin, joissa on valmis seos tai maito.

Lisäksi tällaisten säiliöiden kapasiteetti voi olla erilainen. Lisäksi jotkut mallit tarjoavat varastointi- ja muita hyödyllisiä asioita, kuten märkäpyyhkeet, vaipat, vauvan kerma, lelut, vaatteet. Tätä varten on erityisiä osastoja, eikä äidin tarvitse ottaa useita erilaisia ​​laukkuja ja paketteja tiellä.

Tällaiset mallit on valmistettu ympäristöystävällisistä, käytännöllisistä ja kulutusta kestävistä materiaaleista. Käsilaukkuissa voi olla erilaisia ​​muotoja, malleja, kokoja. Mukana ulkoiset taskut, olkahihnat, kahvat.

Toimintaperiaate

Laukun periaate on käyttää erityisiä eristemateriaaleja. Useimmiten se on synteettisiä kankaita, ne ovat kestäviä, huolimattomia, vedenpitäviä. Lämpötilan vaikutus syntyy käyttämällä polyuretaani-, polyeteeni- tai folio- nauhaa lisävarusteen sisä- ja ulkokerrosten väliin. Ulkoisena materiaalina käytetään nailonia tai muuta vedenpitävää kangasta. Malli on varustettava tiukalla kannella, jotta vältetään ylimääräiset lämpöhäviöt.

Laukun sisällön jäähdytyksen pääasiallinen tehtävä suoritetaan kylmillä elementeillä (muoviset briketit, jotka on täytetty suolaliuoksella tai kuivalla jäällä). Niitä käytetään yleensä lääketieteellisiin tarkoituksiin.

Joissakin malleissa on erityisiä elementtejä, jotka voivat säilyttää vakion lämpötilan pussin sisällä offline-tilassa. Ja ne voidaan ladata akusta tai auton "savukkeensytyttimestä".

Riippuen siitä, kuinka paljon aikaa kuluu tuotteiden kuljetukseen, valitaan yksi tai toinen malli.Esimerkiksi 3–4 tuntia budjettivaihtoehto on varsin sopiva, missä luotettavuuden vuoksi voit laittaa jäähdytyselementin, esimerkiksi kuivajää.

Jos pidempi siirto on suunniteltu, tarvitaan latausmalli. Tämä lisävaruste pystyy pitämään asetetun lämpötilan korkeintaan 2 päivän ajan.

Kun valitset sopivan lämpösäkin, on otettava huomioon seuraavat tekijät:

  • Seinämän paksuus. Niiden on oltava riittävän tiheitä ja paksuja, jotta sisältöä suojataan ulkoiselta mekaaniselta iskulta ja liian alhaisilta tai korkeilta lämpötiloilta.
  • Sulje tiiviys. Venttiilin tai pussin kannen tulee olla tiukasti kiinni. Tämä estää lämpöhäviön ja varmistaa sisällön turvallisuuden.
  • Laukun on oltava riittävän suuri, jotta se sopii kaiken tarvitsemasi.. Materiaalin, josta se on valmistettu, tulee olla vedenpitävä, käytännöllinen, kestävä.

Tuotemerkit ja mallit

Useimmat lasten tavarat, astiat ja syöttöpullojen valmistajat sisältävät valikoimiinsa ja apuvälineisiinsä kuljetuksen tai varastoinnin.

Avent-yritys tarjoaa pusseja 1, 2, 4 vauvapullojen säilytykseen. Kaikki tuotteet on valmistettu korkealaatuisesta eristekangasta, ja niissä on laatikko, kontti tai reppu, jossa on mukavat olkaimet. Mallit on sisustettu kirkkailla ja alkuperäisillä tulosteilla. Kaikki tuotteet ovat täysin yhteensopivia Aventin pullojen ja muiden tuotteiden kanssa.

Lubbyn lämpökonttipussi on ihanteellinen yhden pullon säilyttämiseen ja kuljettamiseen.. Malli on sylinterimäinen kotelo, joka on valmistettu kirkkaasta, kontrastista materiaalia. Ihanteellinen eri valmistajien pulloille. Erittäin kompakti, sopii helposti äitini pussiin, pussiin, rattaaseen.

Thermos, joka on erikoistunut erilaisiin tarpeisiin tarkoitettujen termoosien tuotantoon, tarjoaa alkuperäisen lasten käsilaukun Puppy Days Novelty. Malli on valmistettu vaaleanpunaisesta materiaalista koostuvan kuusikulmion muotoiseksi ja koristeltu hauska painos pentunäyttönä. Tämä laukku sopii erinomaisesti päivittäisiin kävelyretkiin. Se pitää halutun lämpötilan jopa 5 tunnin ajan ilman latauslaitteita.

Monet yritykset tarjoavat pusseja, jotka on suunniteltu paitsi vauvanruokien säilytykseen. "Arctic" -tuotemerkillä tuotettiin laukkuja piknikillä. On olemassa joukko ruokia useille ihmisille. Ja tilava osasto pitää täydellisesti vihannekset, hedelmät, juomat ja muut ruoat tuoreina ja maukkaina.

Elintarvikepakkaus on suuri paitsi piknikille myös jokapäiväiseen elämään. Esimerkiksi MyLunchbag-brändi tarjoaa lounaslaatikoita, toisin sanoen pusseja, joissa on astioita elintarvikkeita varten. Pieni, kompakti käsilaukku on varustettu säädettävällä selkänojalla ja mukavalla kahvalla. Sarja sisältää muoviastioita elintarvikkeita, vettä, ruokailuvälineitä, lautasliinoja varten, joissa on erityisiä taskuja. Tällainen säiliö voi ottaa mukaasi kävelylle, matkalle, piknikille. Ruoka pysyy siinä lämpimänä 4 tuntia.

Saksalainen yritys Ezetil tarjoaa Extreme-malleja, jotka on suunniteltu eri kapasiteetteihin.. Niissä ei ole jäykkä runko, taitetaan tarvittaessa helposti eikä ne vie paljon tilaa. Valmistettu paksusta synteettisestä kankaasta, jota täydentää olkahihna, jossa on silikonipehmuste. Tämä laatikko on varmasti kätevä säilyttää ja kuljettaa ruokaa, juomia, kosmetiikkaa ja muita asioita, jotka vaativat jatkuvaa lämpötilaa.

Dometic FreshWay -eristetty laukku on hyödyllinen niille, jotka rakastavat matkustaa. Sen runko on valmistettu kestävästä, kevyestä materiaalista. Mallin avulla voit helposti sijoittaa paitsi tarvittavat tuotteet tielle myös kaksi litran pulloja vettä tai muita juomia.

Arviot

Kun ostat tällaisen pussin, meidän ei pidä unohtaa, että kyseessä on ruoan pullojen tai konttien väliaikainen varastointi. Tällaiset mallit on suunniteltu tiettyyn ilman lämpötilaan ikkunan ulkopuolella.Se tarkoittaa, että 20-asteisessa pakkasessa käsilaukun sisältö jäähtyy hitaammin kuin tavallisissa pusseissa, mutta se on silti. Paras käyttö on kevät-syksy. Siksi joidenkin ostajien kommentit, jotka ovat tyytymättömiä siihen, että maito tai ruoka on jäähtynyt kylmässä, viittaavat siihen, että he laskivat virheellisesti lämpösäiliön mahdollisuudet.

Useimmiten tällaisissa pusseissa on myönteisiä arvioita. Yksi nuorten vanhempien havaitsemista eduista on lisävarusteiden vähäinen paino. Ne ovat melko kompakteja ja samalla säilyttävät täydellisesti halutun lämpötilan.

Erityistä kiitosta saivat auton savukkeensytyttimistä valmistetut mallit. Tämä vaihtoehto on erityisen kätevä, sillä pienten lasten kanssa on usein tehtävä automatkat: klinikalle, vierailulla, maaseudulla.

Jotkut ostajat huomauttavat tällaisten pussien mukavuudesta pitkillä matkoilla, kuten junalla. Lämmitetty pussi antaa lapsellesi hyvän ravitsemuksen milloin tahansa.

Miten tehdä se itse?

Tee alkeinen termos kotona on melko yksinkertainen. Tätä varten tarvitset sopivan kokoisen pussin ja eristemateriaalin. Tämä voi olla kalvovaahdettua polyeteeniä (polyizoli, lämpöeristys), jota myydään rautakaupoissa. On hyvä, jos materiaali on kaksipuolinen ja sen paksuuden on oltava vähintään 5 mm. Silti tarvitaan skotkia ja saksia.

Valittu pussi mitataan kaikilta puolilta, jotta kalvopäällyste tehdään näillä mitoilla. Kuvio, joka on piirretty folioon ja leikattu. On huomattava, että vuorauksen on sovitettava kokonaan pussiin, joten sen mittojen on oltava useita senttimetrejä pienempiä kuin todelliset.

Seuraavaksi vuori on kiinnitetty teipillä sisä- ja ulkopuolelta, ja se työnnetään pussiin. Kansi voidaan tehdä erikseen tai yhdessä pääkuvion kanssa. Tällainen primitiivinen lämpö auttaa säilyttämään maidon, veden ja tuotteiden useita tunteja oikeassa lämpötilassa.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet