Naisten laukut

Love Moschino Laukut

Love Moschino Laukut

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. malli
 3. Väriliuokset
 4. Sisustus ja tarvikkeet
 5. Miten erottaa alkuperäinen väärennöksestä?
 6. Arviot

Kirkkaat lisävarusteet, jotka on koristeltu monilla yksityiskohdilla, on suunniteltu tytöille, joilla on omat mielipiteensä kaikessa. Italian tuotemerkki Love Moschino luo laukkuja kirkkaille naisille, joilla on kehittynyt maku, jonka itsensä ilmentyminen on yksi elämän ensimmäisistä paikoista.

piirteet

Rohkeus, löysyys, hallitsematon energia - näin voimme kuvata Love Moschinon kokoelmia. Tuotemerkki on vastoin vakiintuneita sääntöjä ja määräyksiä, muuttaa olemassa olevia ja asettaa uusia muotitrendejä. Tämä on tuotemerkin kapinallinen henki, joka ei halua olla kenenkään kaltainen. Love Moschino -tuotteet yhdistävät kuitenkin naisellisuutta, seksuaalisuutta ja eleganssia.

Branded-laukut kiinnittävät huomiota yksityiskohtiin. Brändi keskittyy korujen, tyylien ja värien yhdistelmiin. Sisustuksen tapauksessa suunnittelijat yhdistävät suuren määrän elementtejä, asymmetrisesti sijoittamalla ne pussien pintaan, luoden satunnaisuuden ja luovan häiriön illuusion. Koska pussit sallivat tytön erottua, etsi se, joka kertoo omistajan luonteesta.

Kokoelmat keskittyvät rohkeisiin fashionistasiin, jotka kokeilevat niiden ulkonäköä ja valitsevat oman elämäntavansa. Koska lisävarusteet ovat eri kirkkautta ja suunnittelun omaperäisyyttä. Erilaiset mallit ja värit helpottavat lisävarusteiden etsintää ja niiden valintaa tiettyihin asuihin.

malli

Love Moschino kehittää laukkuja eri tilaisuuksiin: arjen kulumista, juhlia, matkoja, romanttisia päivämääriä. Jokaisesta tilanteesta tarvitaan erityinen lisävaruste, ja brändin suunnittelijat ottavat tämän huomioon kokoelmia kehitettäessä. Niinpä linjassa on suuria ja pieniä pusseja, joille on ominaista muoto, koko ja koko.

Yhtiö tarjoaa useita erilaisia ​​lisävarusteita:

ostajat

Bulkkipussit, kuten heidän nimensä sanovat, sopivat ostoksille. Tarvikkeet ovat tilavia. He voivat laittaa töitä, päiväkirjaa, kosmetiikkapussia tai ostoskeskuksessa ostettuja asioita. Paksu hihna ei kaivu olkaan, koska pussit ovat mukavia käyttää pitkään.

Olkapään yli

Keskikokoiset mallit, joissa on pitkä ohut hihna tai ketju. Soveltuu jokapäiväiseen kulumiseen, ja siinä on nahkatakki sekä puuvillahousut ja saappaat. Tarvikkeilla on suorakaiteen muotoinen, suljettu magneettisella kiinnikkeellä.

Käsi

Tällaisten pussien erottuva piirre on lyhyt hihna. Lisävarusteet ovat kuluneet kädessä, täydentävät heidän jokapäiväisiä kuviaan. Esitetty suurina pusseina, joissa on A4-muotoinen ja suhteellisen pieni, jossa voit laittaa vain tarvittavat tuotteet.

kytkimet

Love Moschinon pienet pussit luodaan erityisesti ilta-ilmiöille. Lisävarusteet kuluvat kädessä, mutta ne voidaan myös varustaa pitkällä ohuella hihnalla. Puhelimen sisällä on avaimet, lompakko, perusvaatteet, muoti.

Reput

Casual-tarvikkeet, jotka on suunniteltu aktiivisille tytöille, jotka viettävät paljon aikaa jaloillaan ja ovat innokkaita vapauttamaan kätensä. Mallit on koristeltu ilkikurtaisilla kuvilla, jotka yhdistyvät lähes millään tavalla. Voit käyttää niitä sekä kesällä että t-paitalla ja shortsilla sekä lämmitetyllä talvitakilla.

Erillisessä luokassa voit valita pussit muotitakkeina. Muotimaailmaan purkautuneet lisälaitteet aiheuttivat tunteiden myrskyn asiakkaiden keskuudessa.Suunnittelupäätöksen tuoreus ja omaperäisyys, esteettinen hulluus, kapina ja löysyys ovat kaikki tuotemerkin kokoonpanossa esiintyvistä epätavallisista pusseista.

Mallit jäljittelevät nahkalaukkuja ja niissä on kaikki päällysvaatteisiin liittyvät ominaisuudet. Tarvikkeet on koristeltu hihoilla, stand-up-kauluksilla, lantioilla, niititaskuilla, vetoketjuilla. Koristeellisia ketjuja voidaan käyttää, reunamallit alhaalla, epäsymmetriset elementit. Lisälaitteiden puolella on jopa lohkoja ja hihnoja, joissa on massiiviset laatat.

Väriliuokset

Kokoelman perusvärit ovat mustat, valkoiset ja punaiset. Yhdessä toistensa kanssa he muokkaavat intohimoa, tunteiden mellakkaa ja himoa kokeiluun. Rakkaus Moschino-tyttö rakastaa kokeilua, koska lisävarusteita täydentävät ilmeikäs kontrastiset lisäosat ja elementit. Lisäksi yhden laukun suunnittelussa yhdistyvät värit, jotka eroavat vain muutaman sävyn mukaan.

Hellävaraisen ulkoasun luominen tekee sinisen ja vaalean sävyjä. Laukut yhdistetään kevyisiin mekkoihin, joita täydentävät viistot, vyöt, jouset ja röyhelöt.

Monokromaattisten pimeiden mallien etuna on, että ne on helppo noutaa vaatekaapin kohteisiin.

Brändi mieluummin käyttää pastellisävyjä, jotka symboloivat nuoruuden henkeä ja neiton luonteen hellyyttä. Love Moschino käyttää värillisiä geometrisia lisäyksiä. Lisävarusteen pinnalle sijoitetut eri värejä sisältävät rommit, trapeziat ja polyhedra antavat sille vakavuuden ja tyylikkyyden.

Malli soveltuu jokapäiväiseen elämään, täydentää farkkuja, neuletakkia, takkia ja kenkiä.

Sisustus ja tarvikkeet

Useimmat viimeisimmän kokoelman mallit on koristeltu sydämillä, jotka resonoivat nimellä Love Moschino. Lisävarusteita täydentävät lisävarusteet, piirustukset, tulosteet. Pienet laukut, joissa on suuri raita-sydän, jotka on valmistettu kiiltävästä materiaalista, ovat osa juhlatilaa. Lakattu sisäkuva tavallisella taustalla antaa lisävarusteelle kätevän käsitteen, minimalismin. Tällaisella lisälaitteella näyttää lyhyt laiha mekko, sandaalit tai kengät.

Sisustuksen osana kirjoituksia käytetään laajalti koko pussin pinnalla. Se voi sisältää neutraaleja lauseita, tuotenimeä, matemaattisia kaavoja tai sarjakuvauksia. Tuotteet ovat läsnä eri pussien malleissa sekä reppuissa. Nainen, joka valitsee tällaisen lisävarusteen, välittää muodin yhteisölle ajatuksen hänen huolimattomuudestaan, nuoruudestaan ​​ja sisäisestä luottamuksestaan.

Toinen tuotemerkin suunnittelijoiden käyttämä koriste-elementtien ryhmä on valtavat raidat ja kirjonta. Enimmäkseen ne sijaitsevat reppuissa. Mallit kuvaavat kukkia, tyttöjä, joilla on käsilaukku, yrityksen nimi.

Käytetään pussien ja tarvikkeiden koristeluun. Salaman kielellä on massiivinen jousitus, metalliosien edessä on merkin nimi. Kytkinpussit on varustettu pitkillä ketjuilla kädensijojen sijasta, massiivinen lukko. Lisävarusteissa voi olla niittejä, vastakkaisia ​​saumoja.

Miten erottaa alkuperäinen väärennöksestä?

Huippumerkin lisävarusteet korostavat omistajan asemaa ja tekevät siitä muodin yhteisöön. Korkea hinta herättää kuitenkin miettimään, ostetaanko Love Moschinon laukku.

Väärennökset on ommeltu Kiinaan ja ensi silmäyksellä ne tuskin eroavat alkuperäisestä. Tällaisilla lisävarusteilla on samat muodot ja mallit, jotka on koristeltu samoilla koriste-elementeillä. Replica löytyy tarkemmin tarkastelemalla useita merkkejä.

 • Hinta. Kriteeri, jolla alkuperäinen on välittömästi erilainen kuin väärennös. Laukut Love Moschino ei voi maksaa alle 150-300 euroa, kun taas replikoiden hinta on 2-3 kertaa pienempi.
 • Materiaalia. Love Moschinon pussit on valmistettu laadukkaasta nahasta, pehmeästä ja pehmeästä. Samaan aikaan väärennettyjen lisävarusteiden pinta on kovempaa ja vaikeampaa. Tarvikkeet, koristeelliset ketjut, lukot ovat myös huonolaatuisia metalleja, koska ne voivat ruostua tai hapettaa kulumisen aikana.
 • Koriste-esineet. Kun ostat pussin, kannattaa tarkistaa raitoja, piirustuksia, merkintöjä ja avaimenperiä. Näiden osien koko ja sijainti saattavat poiketa alkuperäisistä ja väristä - haalistuneemmiksi.
 • Logo. Alkuperäisiä lisävarusteita täydentää aina tuotenimi. Tämän elementin puuttuminen osoittaa, että pussi on ommeltu Kiinaan. Toinen vaihtoehto on logo, mutta se on eri muotoinen tai huonosti tehty. On tarpeen verrata kirjasimia, kirjainten kaltevuutta, yksityiskohtien leveyttä.
 • Saumoja. Kiinnityskierteet, huolimattomat nivelet - merkki siitä, että pussi on väärennetty. Tällaiset lisävarusteet voivat nopeasti repiä, menettää esteettisiä ominaisuuksiaan ja näyttää sitten epätasaisilta. Tässä tapauksessa malli lakkaa olemasta omistajan korkean tilan ilmaus, ja kopio tulee välittömästi havaittavaksi.

Alkuperäiset Love Moschinon lisävarusteet kestävät pidempään, kestävät ja kestävät kulutusta. Lisäksi pussit näyttävät siistiltä, ​​rikkailla väreillä, ja kaikki koriste-elementit täydentävät harmonisesti toisiaan.

Arviot

Tytöt, jotka valitsevat Love Moschino -lisävarusteet, huomioivat tuotesuunnittelun omaperäisyyden. Fashionistasin mukaan alkuperäinen kuva voidaan luoda vain täydentämällä sitä brändipussilla. Tämä riittää aloittamaan houkuttelevan huomiota itseesi, tulla puolueen keskipisteeksi.

Casual-mallit, kuten Love Moschinon fanit ovat todenneet, ovat tyylikkäitä ja niissä on tiukempi muotoilu. Tällaiset pussit valitaan klassisen tyylin, liike-elämän naisten ja naisten, jotka usein puhuvat yleisölle, kannattajilta. Tällöin alkuperäiset lisävarusteet elävöittävät kaikki asusteet ja antavat sinulle mahdollisuuden tarkastella kunnollisia gaala-tapahtumassa.

Muodikkaiden naisten ytimessä ja laajalla valikoimalla erilaisia ​​malleja ja värejä. Monet tytöt etsivät laukun tietylle mekolle, puvulle tai suosikkipäivälle. Love Moschino löytää paikkansa sydämessä niille, jotka rohkeasti vastustavat hallitsevia suuntauksia, koska tämän tuotteet eroavat toisistaan ​​merkittävästi muiden merkkien tuotteista.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet