Naisten laukut

Laukut kesälle

Laukut kesälle

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. piirteet
  2. malli
  3. tarvikkeet
  4. Väriliuokset
  5. Mitä käyttää?
  6. Upeat kuvat

Kesällä kaikki rakastavat kokeilua, ja suunnittelijat eivät ole poikkeus. Siksi kesäkassit ovat uskomattoman monipuolisia, ei missään vuodessa tapahdu muotojen, kokojen ja värien mellakoita. Tutustu kesämallien valikoimaan lähempänä.

piirteet

Kesäsäkkien mallit eivät ole kovin erilaisia ​​kuin kaikki muut, mutta niiden muotoilu ja materiaalit herättävät aina ajatuksia merituulesta, forbsista, hiljaisesta autuudesta ja kuohuvasta auringosta. Niiden luomiseen käytetään usein luonnonmateriaaleja - olkia, pellavasta tai puuvillasta valmistettuja tekstiilejä, denimiä. Sesongin aikana ne eivät ole aina sopivia, talvella ne näyttävät ollenkaan naurettavilta.

Vain kesällä vaatekaappi hyväksyy tällaiset pussit.

7 valokuva

Niiden sisustus on yleensä sopiva. Tämä voi olla simpukankuoria, kirjonta, hame, värikkäitä tulosteita. Sama koskee värimaailmaa - se on joko kirkas, tyydyttynyt tai luonnollinen, "haalistunut", ikään kuin pussi olisi ollut auringossa pitkään. Kaikki riippuu valitsemastasi tyylistä ja kyvystä valita oikea vaatekaapin lisävaruste.

Tarkasteltuasi kesäkassin ominaisuuksia on tarkasteltava jokaista kohtaa tarkemmin.

malli

ranta

Välttämätön laukku retkille rannalle, koska voit laittaa kaiken mitä tarvitset siinä - rusketusvoidetta suosikkikirjaasi. Kaupungissa se ei näytä kovin sopivalta, joten on parempi lykätä sitä kesälomalle.

7 valokuva

kaupunki

Mukava tilava laukku, ommeltu kankaasta tai denimistä. Tämä voi olla ostoskassi tai pussipussi. Se on erittäin kätevää käyttää jokapäiväiseen kulutukseen, koska toisin kuin rannalla, kaupunkien arkielämässä se näyttää orgaanisesti.

urheilu

Niille, jotka rakastavat urheilu näyttää, voit poimia sopiva pussi tiheä tekstiiliainetta. Valitse kesällä kevyt malli niin, että se sopii yhteen vaatteiden kanssa.

romanttinen

Mekot tai hame, voit noutaa pienen käsilaukun pitkälle hihnalle tai kytkimelle. Olkista valmistetut pussit ovat myös suosittuja, se voi olla myös kevyt iho tai vastaava tekstiilityyppi - silkki, satiini, sametti.

ilta

Iltaisin poimi pieni käsilaukku, joka sopii vain puhelimeen, luottokorttiin ja huulipunaan. Valitse valoisa kuohuviini, koristeltu rhinestones, flittereillä, kirjoilla - illalla voit varaa hieman ylellisyyttä.

tarvikkeet

olki

Olkipussit liittyvät yleensä rantaan, mutta tällä kaudella on tullut muotia eri pussikorit, ja nyt jokainen fashionista voi kävellä turvallisesti kaupungin olkipussilla.

Tänä kesänä tämä on uusi ympäristöystävällisestä materiaalista valmistettu laukku. Hän näyttää hyvin tyylikäs ja houkuttelee aina huomiota. Luultavasti ainoa haittapuoli on se, että se on varsin hauras.

Laukku on käsiteltävä erittäin huolellisesti, jotta se miellyttää sen virheetöntä ulkonäköä mahdollisimman pitkään.

tekstiili

Tekstiili on itse asiassa mikä tahansa kangas. Mutta kesäkassien valmistukseen käytetään useimmiten pellavaa ja puuvillaa, toisinaan pressua tai satiinia. Monet nykyaikaiset tuotemerkit korvaavat ne synteettisillä kankailla - polyesteri, nailon, mikrokuituliina. Tällaisten materiaalien pussien etu on suhteellisen edullinen, ainakin suhteessa aitoon nahkaan. Ne ovat kevyitä, vain huolehtivat niistä - voit vain heittää pussin pesukoneeseen.

Tärkeintä on, että ne on yhdistetty täydellisesti kaupunki- ja rantatyyliin, toisin kuin karkea nahka näyttävät täydelliseltä kesän mekkoilla, sundresseilla, denim-shortseilla.

denimi

Denim-pussit ovat luultavasti ainoita, jotka ovat tärkeitä paitsi kesällä, mutta käytännöllisesti katsoen ympäri vuoden.

Toisin kuin odotukset, niitä ei pidä yhdistää farkkuihin, on parempi lisätä mekko tai puuvillahousut.

Joka tapauksessa tämä lisävaruste on hyvin käytännöllinen, koska denim ei ole merkintä ja tiheä. Huolehtiminen denim-pussista yhtä helppoa kuin tekstiili. Ja jos tiedät, miten voit ommella, niin voit jopa rakentaa tällaisen tuotteen omin käsin, ja niillä on mahdollisimman vähän taloudellisia kustannuksia.

Väriliuokset

Kesällä suunnittelijat eivät yleensä taivuta kirkkaita värejä, joten ne luovat monivärisiä käsilaukkuja kaikista sateenkaaren väreistä. Suosittu vaaleanpunainen, keltainen, violetti, punainen, vihreä, sininen, sininen, oranssi, koralli, minttu. Ne voivat olla sekä yksivärisiä että yhdistettyjä.

Monipuoliset valomallit - valkoinen, beige, vaaleanharmaa, vaaleanpunainen, kahvi. Ne sopivat lähes mihin tahansa kuvaan, sopivat liike- tai arkipäiväiseen.

Kulta ja hopea voidaan käyttää ympäri vuoden, mutta ne ovat tyylikäs kesällä. Yksinkertaisin ja lakoninen kuva näyttää uusilla väreillä, joissa on loistava lisävaruste.

Tulosjulkaisuissa kukka-aiheet eivät mene muoti kesällä, vaan myös vihreää kasvillisuutta kuvaava trooppinen tulos. Voit kiinnittää huomiota eläinten ja lintujen erilaisiin kuviin - kasseja sisältävät laukut, pelikaanit, hummingbirds näyttävät mielenkiintoisilta.

Tällainen lisävaruste on varmasti kuin valoisa, luottavainen tyttö.

Mitä käyttää?

Täydellinen jokapäiväinen ratkaisu on valkoinen jersey, toppi tai t-paita, jossa on sininen (tai eri värejä) farkut. Flared-mallit ovat nyt muodissa, mutta myös poikaystävät tai viljely-farkut sopivat hyvin. Jos haluat välttää kuumia, valitse repäistetyt farkut. Täydennä kuva kengillä ilman kantapäätä - sandaalit, balettikengät, birkenshtokami.

Toinen suuri ratkaisu joka päivä on lakoninen lyhyt mekko ja sandaalit tai sandaalit, joissa on paksut ja tasaiset kantapäät. Ne, jotka mieluummin feminiinisiä kuvia, voit valita pukuhousun, jossa on pehmeä hame tai sundress hihnoilla. Lisää trendikäs olkihattu, kiila sandaalit tai pitsi-espadrillit.

Win-win on meri-tyylinen vaatetus. Valitse housut tai mekko puna-sini-valkoisilla sävyillä ja täydennä pussin kuvaa sopivalla värillä. Tärkeintä - älä liioittele sitä. Jos nämä kolme väriä ovat jo asussa, saattaa olla sopivampaa täydentää kuvaa mustalla käsilaukulla.

Totta, tällä kaudella muoti laukut, joissa on tulostaa pukeutuneena värejä. Siksi raita- tai kukka-painatukseen on syytä poimia samanvärinen pussi. Jos asetat korostuksia oikein, saat tasapainoisen ja harmonisen ilmeen.

Upeat kuvat

Denim-jumpsuit-romper on erinomainen vaatekappale kaikissa tilanteissa. Esimerkiksi se näyttää hyvin vaikuttavalta, kun alustalla on sandaalit ja paksu kantapää ja laukku. Kaulan ympärille sidottu silkkihuivi auttaa näyttämään ranskalaisen viehätyksen.

Kevyt pussipussi sopii kevyelle ilmavalle kuvalle, joka koostuu lyhyestä raidallisesta hameesta ja kukka-tulostaulusta. Täydennä tämä ilme beige-balettisilla huoneistoilla ja ohuella ruskealla vyötäröhihnalla.

Huomaa, että kuva on suunniteltu yhdellä värimaailmalla - yhdistelmä valkoista, sinistä ja beigeä, joten se näyttää hyvin harmoniselta.

Lattiaan kobolttipuku voidaan täydentää kirkkaalla oranssilla pussilla ketjussa ja saada uskomattoman upea kesä näyttää. Kengistä etusijalla ovat sandaalit tasaisella pohjalla ja täydentävät ulkoasua tyylikkäillä koruilla ja aurinkolaseilla.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet