Naisten laukut

Puhelimen laukku

Puhelimen laukku

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. piirteet
  2. tarvikkeet
  3. tyypit
  4. Mitä valita?

Matkapuhelimen pussi ei ole vain sen suoja ulkoisista epämiellyttävistä vaikutuksista, vaan myös lisävaruste, joka edustaa omistajan luonteenpiirteitä ja makuja. Oikean mallin valitseminen ei joskus ole helppoa.

piirteet

Puhelimen laukku ei ole pelkästään tapaus, jossa gadget on tallennettu, vaan se on lisävaruste, joka vastaa sen emäntäkuvan kuvaa. Pieni koko, se voi suorittaa monia hyödyllisiä toimintoja matkapuhelimen kätevän kuljettamisen lisäksi. Monet kehittäjät ovat lisänneet siihen osastoja kaikenlaisiin kortteihin ja käyntikortteihin ja jopa kosmetiikkasäkkien paikkaan.

Hyvä vaihtoehto matkapuhelimelle on kosmeettinen kotelo. Valmistettu aitoa nahkaa, se voidaan sulkea vetoketjulla, napilla tai tarranauhalla. Se ei tietenkään ole ulottuvuutta, mutta naiset onnistuvat asettamaan itselleen paljon hyödyllisiä asioita. Ulkoisesti tämä on pieni, tyylikäs käsilaukku, mutta sen sisältö voi aiheuttaa yllätystä ja ihailua, varsinkin jos et unohda laittaa matkapuhelinta.

Esitetty paljon lasten malleja. Tällöin on erityisen tärkeää, että se ei ole pelkästään sen laukaisun kätevyys, vaan myös suoja ulkoisilta vaikutuksilta, jotka ovat pienoisohjelmien alaisia.

Samsung on juuri alkanut luoda älypuhelimia, joissa on joustavat kotelot, jotka eivät pelkää mutkia, kaatumisia ja muita mekaanisia vaikutuksia. Mutta vaikka monien älypuhelimien heikko kohta on kosketusnäyttö, jossa on erityinen lasilasi, joka ei valitettavasti siedä tippoja ja kuoppia. Siksi älypuhelimia käytettäessä on kiinnitettävä erityistä huomiota niiden suojaamiseen ja varastointiin.

Tällaisten puhelimien kotelon pitäisi mahdollistaa kyky kytkeä älypuhelimen sormien liikettä poistamatta sitä suojapussi. Tätä tarkoitusta varten jätetään avoin nauha koteloon kytkentätoiminnolle.

tarvikkeet

Laukkujen, kansien ja kaikenlaisten suojakuorien tuotannossa käytettiin monia erilaisia ​​perinteisiä ja moderneja materiaaleja. Materiaalin on oltava kestävä ja vedenpitävä.

Luotettavin, kestävin ja ympäristöystävällisin materiaali on tietenkin aitoa nahkaa. Alkuperäiset nahkakotelot korostavat puhelimen omistajan elinkelpoisuutta ja ovat usein monitoimilaitteita.

Tällaisten mallien valikoima on hyvin laaja, tässä voidaan esittää laaja valikoima käsityötaitoja ja taideteoksia taideteollisuuden tasolla. Monet tuotteet on valmistettu tekonahasta, vettä hylkivästä kankaasta (polyesteri 88% + elastinen 12%), neopreenista ja tekstiilistä.

Erilaisia ​​merkkejä ja kokoja sisältävien matkapuhelinten pussit herättivät monien käsityöläisten huomion, jotka nyt tekevät alkuperäisiä, ei samanlaisia ​​kuin muut mallit. Miellyttävät, kauniit asiat, jotka voivat houkutella kaikkein vaativimpia kauneuden tuntijoita mihin tahansa sen ilmenemismuodosta, saadaan mistä tahansa saatavilla olevasta tai erityisesti valmistetusta materiaalista.

Erityisessä rivissä käsintehtyjä mestariteoksia on neulottuja lankaa sisältäviä pusseja, täällä on laaja valikoima koristeita, monimutkaisia ​​kuvioita, kirjonta. Tällainen tapaus houkuttelee muiden huomion ja korostaa herkkää makua ja himoa kauniita asioita. Monia vaihtoehtoja eri materiaalien yhdistämiseksi suojaamaan paitsi putoamisesta, myös sateen tai hiki vaikutuksista aktiivisen liikunnan ja urheilun aikana.

Toinen yhtä tärkeä näkökohta eri materiaalien käytössä on kansien, pussien kiinnittyminen ihon ihoon. Olisi oltava materiaaleja, jotka eivät aiheuta allergisia reaktioita, ihon ärsytystä eikä liukastumista hiki-vaikutuksen alaisena. Läheisessä yhteydessä on oltava kudosta, todistettua lääkettä.

tyypit

Tytöt ja nuoret naiset ovat tottuneet menemään puhelimiin kaikkialla - kuntosalille, kävelylle ja lenkille. Tällaisille liikkeenharjoittajille luotiin erityinen urheilukotelo tarranauhalla, joka on asennettu käsivarteen tai pikemminkin kyynärvarren päälle. Voit siis kuulla puhelun ja kuunnella musiikkia.

Erittäin yleiset lisävarusteet, jotka on kiinnitetty hihnaan erikseen tai jo ommeltu joustavaan hihnaan. Ne sopivat urheilijoille ja kaikille aktiivisille ihmisille, joille on tärkeää saada vapaita käsiä urheilussa tai suorittaessaan jonkinlaista aktiivista toimintaa. Hihnassa oleva puhelin on käytettävä kaikissa sääolosuhteissa ja se on suljettava vedenpitävästä kankaasta. Jotta et halua etsiä puhelinta käsilaukussa signaalin jälkeen, voit laittaa sen yksinkertaiseen pussiin, jossa on kaulan ympärillä oleva kaapeli.

Miehet käyttävät usein vyön pussia, joka antaa heille ulkonäön liikemiehelle. On monia malleja puhelimen kiinnittämiseksi pyörään, vyöhön, pulloon vettä, reppuun ja satoja muita vaihtoehtoja.

Vähittäiskaupassa työskentelevillä ihmisillä on suuri tarve kuljettaa koteloita, joissa voit tallentaa rahaa, laskimia, puhelimia, kaikenlaisia ​​kortteja ja paljon muuta, mitä tarvitset työssäsi. Valmistajat varmistivat, että tällaiset pussit olivat monikäyttöisiä ja niillä oli melko esteettinen ulkonäkö, suoja ulkoisista sääolosuhteista ja varkaista.

Mitä valita?

Älypuhelimien, kuten Iphone 6 tai 5-tuumaisen älypuhelimen, suojaamisen tarve osoittaa, että niillä on heikko kohta, joka on näyttö. Jos sattuu vahingossa, näytön häiriöt saattavat näkyä halkeamina.

Kosketusnäyttöjä varten on luotu erityisiä suojakalvoja, jotka suojaavat niitä jossain määrin haitallisilta vaikutuksilta, mutta suojalasi on luotettavampi. Se säästää, mutta se on jopa turvallisempaa sijoittaa älypuhelimesi turvallisiin tapauksiin, joissa on erityiset ikkunat kosketusnäytön ohjaamiseksi, jolloin voit reagoida puhelun kelloon välittömästi.

Monille älypuhelimille urheiluvarsien kannet on valmistettu myös joustavasta ja kevyestä materiaalista (isopreeni), jossa on erityisikkunat koskettamaan näyttöä, sekä kuulokkeiden osastoihin.

Täydellisesti tehdyt käsikannut monien iPhone-mallien omistajille (3G: stä 6 Plus: iin) Tune Beltiltä. Se tuottaa yksinkertaisia, mutta erittäin luotettavia ja turvallisia malleja erilaisille älypuhelimille.

Erittäin mielenkiintoinen useiden tunnettujen yritysten vedenpitävästä materiaalista valmistettujen pussiliuskojen ystäville. Tällainen tuote on aivan kuten hihna, jossa on vetoketju keskellä. Avaa lukko ja aseta puhelin tähän joustavaan pussiin. Se kulkee sinne vapaasti ja suojataan luotettavasti sateelta ja muista ulkoisista ongelmista.

Tapahtumien valinta - matkapuhelinten pussit on erittäin suuri ja ilmeisesti laajenee edelleen, joten sinun täytyy olla valmis valitsemaan enemmän ja enemmän kehittyneitä lisävarusteita.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet