Naisten laukut

Laukku kameralle

Laukku kameralle

liittyä keskusteluun

 

Ammattivalokuvaajan ja innostuneen amatööri-arsenalissa on lisävarusteita, joita ilman laitteiden kuljetus olisi ongelmallista. Puhumme kameroista, jotka on luotu nimenomaan laitteiden omistajille.

piirteet

Kun ostat kameran, ostajalla on mahdollisuus valita, ottaako se pussin kameraan vai ei. Tässä tapauksessa henkilö voi ohjata halua säästää rahaa tai lähteä siitä, että hän ei aio usein kuljettaa laitetta hänen kanssaan. Laitteiden kuljettaminen ilman erikoisvarusteita johtaa kuitenkin sen ennenaikaiseen epäonnistumiseen.

Laukut on suunniteltu vastaamaan valokuvaajien tarpeita ja niiden mitat vastaavat erityislaitteiden kokoa. Kannet ovat hyödyllisiä pelkästään ammuntaan meneville ammattilaisille, mutta myös aloittelijoille tai matkailijoille. Lisävaruste on erityisen kätevä matkustettaessa, kun voit ripustaa sen kaulan tai olkapään ympärille, vapauttaa kädet tai paikan matkalaukkuun.

Kamerien laukkujen toiminnot:

  • laitteiden kuljetus pitkiä matkoja;
  • lisävarusteiden, kaapeleiden, laturien varastointi;
  • Suojaa kamera iskuilta, vedeltä ja lialta.

SLR- ja digitaalikameroiden kannet ovat kooltaan erilaisia. Jälkimmäisille on ominaista kompakti, koska ne soveltuvat pieniin pusseihin, jotka voidaan ripustaa kaulan ympärille, kuljettaa kädessäsi tai laittaa pois tavallisessa repussa. Tällaisilla lisävarusteilla ei yleensä ole muita taskuja ja osastoja.

Kunkin peilikameramallin osalta valitaan myös erilaisia ​​lisävarusteita. Suurimmat ovat täysikokoisia ammattikameroita, joita kuljetetaan usein erikoistuneissa reput.

Amatöörilaitteiden linja, kuten Nikon d3300, Canon eos1200d, Canon 600d, Nikon d3200, sijoitetaan suhteellisen pieniin runkoihin.

Jos vertaamme kahden valmistajan laitteita, ne vaihtelevat myös koostaan. Kameran runko Canon, suurempi kuin muiden merkkien kamerat. Sama koskee optiikkaa. Erityisesti valaalla, niputetulla Nikon-objektiivilla on pienet mitat. Edellä mainitut on otettava huomioon lisävarusteita valittaessa. Laitteen turvallisuus riippuu siitä, kuinka oikein laukku valitaan.

materiaali

Valokuvapussit on valmistettu korkealaatuisista synteettisistä kankaista. Suosituimmat materiaalit räätälöintiin ovat nailon, polyesteri, polyuretaani, jotka kestävät ennenaikaista kulumista. Tarve käyttää kestäviä, vedenpitäviä kankaita, koska useimmat kamerat eivät kestä kosteutta. Kannen ja valokuvapussin käytön ansiosta voit ottaa laitteita mukanasi huonoissa sääolosuhteissa ja nopeasti muuttuvissa ilmasto-olosuhteissa.

Lisävarusteet suojaavat laitetta myös suoralta auringonvalolta, koska materiaalit imevät ylimääräistä lämpöä. Sisäinen vuori on valmistettu pehmeästä materiaalista, joka lisäksi suojaa kameraa ravistelemasta. Lisäksi pussit ovat erityisiä osioita, joiden avulla voit säätää pääkotelon kokoa, ottaen huomioon laitteen koon.

Vetoketjut ja vetoketjupussit on valmistettu metallista, jossa on korroosionestopinnoite. Tekstiilihihnat eivät venytetä, säilyttävät koon pitkäaikaisen käytön jälkeen, ja fasteksy ja leikkeet ovat kestäviä ulkoisille vaikutuksille. Nämä osat on helppo kiinnittää ja irrottaa, jolloin voit nopeasti säätää hihnojen pituutta, avata pussin.

Niiden materiaalien etu, joista valokuvapussit valmistetaan, on se, että ne on helppo puhdistaa ja pestä.Tämä lisävarusteominaisuus on merkityksellinen, koska kuvaamisen aikana ne on usein asetettava maahan tai lattialle, minkä vuoksi esteettiset ominaisuudet kärsivät. Riittää, kun pyyhitään kannen ulkopinta, jotta se on kunnossa. Jos vuori on likainen, voit käyttää saippuaa tai jauhetta.

tyypit

Laitteiden koosta, tietyistä kameramalleista ja kuljetettavien lisävarusteiden määrästä riippuen on useita erilaisia ​​pusseja:

  • Ammattitaitoiset valokuvaajat suosivat suurempia malleja, koska niiden täytyy kuljettaa paitsi itse kameran lisäksi myös vaihdettavia linssejä, ulkoinen salama, paristot;
  • Tällaista laitteistoa ei tarvita amatööri, koska miniatyyri on yksi tärkeimmistä vaatimuksista, joita hän asettaa tuotteelle.

Kameroita kuljetettaessa on useita erilaisia ​​lisävarusteita.

Shoulder Photo Bag

Yleisin malli, joka on esitetty eri ulottuvuuksina ja sopii amatöörien ja ammattilaisten tarpeisiin. Pääosaston lisäksi lisävaruste on varustettu sivu- ja sisätaskuilla kaapeleiden, laturien, muistikorttien tai toisen linssin kuljettamiseen. Valmistajat luovat sekä pieniä valokuvasäkkejä että suuria, jotka on suunniteltu kuljettamaan suuria määriä laitteita.

Malleja täydentää pehmeä vuori, joka suojaa laitteita ravistelemasta. Valokuvapussit on varustettu pitkällä hihnalla, jonka ansiosta ne voidaan hioa olkapään yli. Myös malleissa on lyhyt kahva kameran kuljettamiseksi kädessä. Lisävarusteen muoto vaihtelee eri merkkien mukaan. On suorakulmaisia, trapetsikokoisia, neliömallisia malleja.

Vaatekaappi ja kotelo

Tällaisten lisävarusteiden erityispiirre on se, että ne toistavat yleensä kameran muodon. Vain kameraan, jossa on linssi, voi toisinaan sijoittaa pieniä taskuja pienten kohteiden säilyttämiseen. Rungot ja kannet on varustettu sisäisellä vahvalla kehyksellä, jolle on tunnusomaista iskunkestävyys ja kulutuskestävyys. Kiitos hänelle, laitteet eivät hengitä kuljetuksen aikana.

Vyölaukku

Tällaisia ​​lisävarusteita löytyy harvoin myymälöistä eikä se sovi suurten kameroiden kuljetukseen. Lisävaruste on varustettu hihnaan kiinnitettävällä säädettävällä hihnalla. Kun pussi kuljetetaan, se on kiinnitettävä turvallisesti, jotta kamera pysyy turvallisena ja äänenä. Mallin avulla voit vapauttaa kätesi, vähemmän kuormittaa selkärankaa.

Photo Backpack

Vaihtoehto ammattilaisille. Sisällä on erityisiä osastoja kameran, linssien, muistikorttien, kaapeleiden ja muiden asioiden säilyttämiseksi. Tarvittaessa myös sellaiset esineet, jotka eivät liity suoraan ammuntaan, asetetaan reppuun. Erityisesti voit sijoittaa lompakon, puhelimen, avaimet, jotka poistavat tarpeen ottaa toisen laukun mukaasi.

Suuret valokuvaus-selkäreput sisältävät täyden kehyksen kameran, useita kiinteitä objektiiveja (muotokuva, laajakulma, kokopäiväinen) ja teleobjektiivi (esimerkiksi polttoväli 70-200 mm). Lisävaruste soveltuu siihen, akku ja sen paristot, optiikan puhdistusaineet, ulkoinen valo. On olemassa reppujen malleja, jotka on kiinnitetty jalustoihin, sekä ne, joissa on heijastimia.

Sling Bag

Tällaiset mallit ovat ristiin selkärepun ja pussin välillä. Niissä on vain yksi hihna, pienemmät mitat ja niillä on suhteellisen pieni paino. Lisälaitteen etuna on, että se voidaan siirtää helposti selästä olkapäähän, kun tarvitset kameran. Sylinteripussin kompaktisuus tekee siitä sopivan matkalle.

Mallissa on kuitenkin useita haittoja. Kun valokuvaajan täytyy ottaa paljon laitteita hänen kanssaan, yhden vyön selkäreppu ei jaa painoa tasaisesti, mikä vaikuttaa negatiivisesti takaisin. Lisäksi hihna voi uppoutua rintaan, mikä estää valokuvaajan liikkumista.

valmistajat

Moniin tuotemerkkeihin sisältyvien kameroiden kehittäminen, kuten Case Logic, Lowepro, Golla, Kata, Dicom, Vanguard. Tuotemerkkitarvikkeet vaihtelevat hinnan, laadun ja muotoilun mukaan.

Eri kokoelmat ja kohdeyleisö. Golla keskittyy kompaktikameroiden omistajiin ja luo asianmukaiset suojakotelot ja -kotelot. Lowepro-valokuvapussit ovat ominaisia ​​monimuotoisuudelle, sillä brändi luo tarvikkeita sekä ammattilaisille että amatööreille.

Dicomin kokoelmissa on edullisia laadukkaita lisävarusteita. Tämä tuotemerkki luo pussit laajalle kuluttajalle. On kuitenkin pidettävä mielessä, että ne ovat pääasiassa tekstiilejä, koska ne ovat hieman vähemmän kestäviä.

Ne, jotka ovat tärkeitä innovatiivisten tekniikoiden käyttämiseen valokuvien pussien ompeluun, voivat kiinnittää huomiota Vanguard-yhtiöön, kehittää malleja käytettäväksi erityisen äärimmäisissä olosuhteissa.

Miten valita?

Kun ostat uuden kameran, aloittelijat ihmettelevät usein: ”Mikä pussi tarvitsee sitä?” Tulee viisaan valinnan, että omistaja voi pidentää kameran käyttöikää ja tehdä kuljetuksesta mahdollisimman mukavan. Tärkeä tekijä lisävarusteiden valinnassa on kunkin yksilön tottumukset. Joku on tärkeää vapauttaa kätensä, toiset mieluummin kävelevät valoa ja pysähtyvät pienimmille katoille.

Useita yleisiä vinkkejä oikean valokuvapussin löytämiseen:

  • Lisävarusteen tulee vastata kameran kokoa.. Älä ota tilavaa reppua, jos aiot kuljettaa vain kameran, jossa on yksi linssi. Sitä vastoin, kun henkilö haluaa myöhemmin ostaa lisää optiikkaa tai ulkoista salamaa, isompi pussi sopii hänelle;
  • Huomioi materiaali, josta lisävaruste on ommeltu. Alemman laatutason pussit voidaan valmistaa tekstiileistä, eikä niissä ole pehmeää sisäpuolista vuori;
  • Sisäisten osastojen ja väliseinien määrä riippuu siitä, kuinka paljon komponentti kuljettaa. Jos kameran omistaja aikoo jatkuvasti ottaa ylimääräistä akkua, kaapelia tietokoneeseen liittämistä varten, useita muistikortteja ja optiikan puhdistusvälineitä, sinun on lopetettava valinta malleissa, joissa on monia taskuja ja osastoja;
  • Kameran pussin tyyppi valitaan omistajan tarpeiden mukaan. Aloittelijalle mahtuu pieni kotelo, johon vain kamera sopii. Reppu on vaihtoehto kehittyneemmille ystäville;
  • Suunnittelulla on tärkeä rooli niille, jotka seuraavat heidän tyyliään. Kiinteät mustat laukut ovat vähemmän likaisia, ne ovat monipuolisia ja sopivat kaikkiin vaatteisiin. Erilaisten tuotemerkkien kokoelmista löytyy värikkäitä malleja, jotka on koristeltu kontrastisilla lisäyksillä. On pusseja ja heijastavia elementtejä.

Näiden vihjeiden jälkeen kameran omistajat voivat löytää haluamansa pussin. Ammattitaidon kasvaessa valokuvaajat pystyvät määrittämään, mitkä kansien ominaisuudet ovat heille ensinnäkin. Aluksi kannattaa lopettaa valinta niille malleille, jotka ovat mukavimpia kuljettamaan.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet