Mekot tyylit

Pukeutua sotilaalliseen tyyliin - himo naisellisuus ja maskuliinisuus

Pukeutua sotilaalliseen tyyliin - himo naisellisuus ja maskuliinisuus

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. piirteet
  2. Kuka sopii?
  3. Suositut värit ja värit
  4. Vinkkejä valintaan
  5. Mekotarvikkeet
  6. kengät

"Sotilaallinen" on yksi vaatetustyyleistä, jolle on ominaista yksinomaan sotilaalliseen alaan kuuluvien elementtien läsnäolo. Nämä elementit voivat olla armeijan kenkiä, vaatekappaleiden naamiointi- värejä, erilaisia ​​hattuja, rahakkeita, avaimenperiä ja muita sotilastarvikkeita muistuttavia tarvikkeita.

Kuvat tähän suuntaan haluavat kokeilla itseään päättäväisiä ja luottavaisia ​​ihmisiä. Sotilaallinen vaatetustyyli tuli ensimmäistä kertaa muodikkaaksi viime vuosisadan 50- ja 60-luvuilla, eikä siitä lähtien ole enää esiintynyt maailman muoti-katuilla. Tämän tyylin mekot ovat erilaisia. Niitä voidaan käyttää sekä päivittäin että erityisistä syistä.

piirteet

Tämän tyylin erottuva piirre on ennen kaikkea sotilaallisiin kohteisiin sisustettujen esineiden läsnäolo kuvassa.

Mekot ja muut tämäntyyppiset vaatteet voi olla koristeltu raidoilla, olkapäällysteillä, lantioilla, rautapainikkeilla, chevroneilla, nauhoilla, nauhoilla, erottuvilla merkeillä jne. Niissä voi olla sekä pieniä että suuria taskuja. Kirkkaita ja juhlallisia sotilaallisia kuvia luodaan kiiltävien, kulta- ja hopeaelementtien avulla, kuten mitalit, kullanvärjätyt chevrons jne.

Sotilaallinen tyyli on enimmäkseen denimiä, nahkaa ja samettia, mutta tämän tyylin mekot voidaan ommella monista eri materiaaleista, sekä paksuista että ohuista. Mekot sekä muut sotilaallisen tyylin vaatteet ovat hyvin tunnusomaisia ​​selkeitä, teräviä ja tiukkoja viivoja. Mekojen pituus on erilainen. Usein ne näkyvät hyllyssä odottavissa kauluksissa tai kauluksissa. Mekot voidaan koristaa erilaisilla epauleteilla, suurilla painikkeilla ja kauluksella ja hihansuilla. Ne ovat yleensä painikkeita metallipainikkeissa tai salamannoissa.

Kuka sopii?

"Armeijan" tyyliin kuuluvat kuvat mieluummin käyttävät urheilulajeja, nopeasti liikkuvia ja aktiivista elämäntapaa.

Suurinta tilaa tähän suuntaan käyttävät nuoret tytöt ja naiset. He ovat siinä, että sotilaallinen tyyli voi paljastaa kaiken sen radikalismin, kaiken sen epätasaisuuden ja voimakkuuden. He voivat varata erilaisia ​​sotilaallisen tyylin näyttöjä, jopa naamiointi vaatteita massiivisilla saappailla. Kaikki tämä koskee sotilaallisia mekkoja.

Ottaen huomioon, että niillä on pääasiassa tiukat ja suorat siluetit, on muistettava, että ne soveltuvat paremmin tiimalasin tai suorakulmion muotojen omistajille. Upeat muotomekotin omistajat, jotka korostavat vyötäröä ja lantiota, eivät vain koristele, vaan voivat sijoittaa epämukavaan asentoon. Naisten, joilla on leveät hartiat, tulisi myös valita huolellisesti tämän tyylin mekot, jotta heidän intensiteettinsä ei korostuisi.

Suositut värit ja värit

Sotilaallinen on ainutlaatuinen maailma, jossa vallitsevat vain tähän suuntaan erityiset värit ja värit.

Tämän tyylin suosikkisävyjä ovat ruskean, oliivin, suon, tummanvihreä ja erityisesti khakin värit. Joskus sallitaan mustan, harmaan ja sinisen sävyjä. Tämä suunta on myös ainutlaatuinen naamiointikuviossa.

Viime aikoina käytetään myös valkoisia ja tummia punaisia ​​sävyjä, kun väritään joitakin tyylin elementtejä. Kullan väri voi esiintyä varusteiden metalliosissa.

Vinkkejä valintaan

Huolimatta sotilaallisen tyylin pukeutumisen vakavuudesta ja lyhyydestä voit luoda erilaisia ​​kuvia kaikissa tilanteissa.

  • Liiketoiminnassa, mukaan lukien päivittäiset vierailut toimistoon ja tapaamiset kumppaneiden kanssa, khaki-mekko tai muu sotilaallinen väri ilman yksityiskohtia, sopii parhaiten.
  • Romanttista päivämäärää tai ystävällistä puoluetta varten voit poimia sotilaallisen vaatteen, jossa on löysempää leikkausta, ja niissä voi olla patch-taskuja, painikkeita ja muita koristeellisia yksityiskohtia. Ne voivat olla silkkiä, sifonkia ja jopa pitsiä. Kuva voidaan laimentaa kirkkailla lisävarusteilla.
  • Tyylikäs ilta-setti voidaan valmistaa istuvalla oliivi- tai suonvärillä, jossa on turkki ja koristeltu kytkimellä.

Mekotarvikkeet

Kun valitset "armeijan" asusteita, ne eivät välttämättä ole yhden tyylin mukaisia. Leikkauksesta ja syystä, miksi valitsit tämän mekon, voit valita erilaisia ​​tarvikkeita ja luoda kauniita alkuperäisiä kuvia.

Sotilaalliseen tyyliin sopivia asuja voidaan yhdistää takkeihin, nahka- ja denim-takkeihin tai kevyempiä tai tummempia pukuja. Kaikenlaiset metalliset lisävarusteet, kuten nastat, niititetyt nahkakorut, karkeat nahkavyöt, armeijan kellot jne. Ovat täydellisiä koruja. Tiukka kuva voidaan pehmentää irrallisten päähineiden avulla, esimerkiksi leveiden reunusten hattujen tai tavallisten hattujen avulla. Mekko, jossa on syvä pääntie ja avoin selkä, voidaan yhdistää turkisnurkkaan. Romanttista "sotilaallista" mekkoa voidaan täydentää alkuperäisillä koruilla, jotka voivat toimia suurena renkaana, rintakoruna tai rannekoruna.

Luodaksemme rohkean ja uskottavan sotilaallisen tyylin myös mustat tyylikkäät lasit. Ja tietenkin, älä unohda oikea laukku. Se voi olla suorakulmainen tai neliön muotoinen, ja on toivottavaa, että se on valmistettu nahasta.

kengät

Kuten aina, minkä tahansa kuvan viimeinen osa on kenkiä. Sotilastyyliin tarkoitettuja mekkoja varten on kiinnitettävä huomiota ennen kaikkea nilkkuriin, saappaat, saappaat ja sandaalit, joissa on sisustus ja ilman. Mekot sotilaallisella tyylillä ja hiomakoneet ja beretit näyttävät hyviltä. Pehmeitä mekkoja tulisi käyttää kulmakengillä, joissa on kiilakorko tai kantapää. Tällöin kengät voidaan valmistaa mistä tahansa materiaalista: nahasta, mokkanahasta tai tekstiilistä.

Voit luoda sekä tyylikkään että kirkkaan kuvan sotilaallisilla mekkoilla käyttämällä kiiltäviä lisävarusteita. Esimerkiksi alkuperäiseen pukeutumiseen vaaleanpunainen väri poimi kytkimen laukku ja sandaalit hopeanväristä. Win-win-vaihtoehto kengille, joissa on tämän tyylin kevyet mekot, ovat beige-sandaaleja, joissa on pitkät lukitushihnat tai mustat sandaalit, joissa on korkeat tyynyt ja nastat. On myös hyväksyttäviä vaihtoehtoja, kun käytät oliivisävyjen mekkoja, jotka kuluttavat kirkkaita punaisia ​​ja tummanpunaisia ​​tarvikkeita. Kengät ja lisävarusteet beige ja ruskeat sävyt, joissa on sotilaallisia sävyjä, luovat entistä hillitsevämmän ja ytimekkään ilmeen.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet