Mekot tyylit

Boho-tyyliset mekot - vapauden ja boheemisuuden symboli

Boho-tyyliset mekot - vapauden ja boheemisuuden symboli

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. pituus
 3. malli
 4. ohjeet
 5. Täydellinen
 6. kesä
 7. häät
 8. ilta
 9. jokapäiväinen
 10. materiaali
 11. väri

Boho-tyyli on hyvin nuori - vapauden, bohemianismin ja itsensä ilmentymisen symboli, vaikka sen alkuperän juuret ovat kaukana menneisyydestä.

Kuka imeytyi hieman muista muodista, hänellä on mustalaisia, etnisiä, vintage-tyylisiä elementtejä sekä siirtomaa-aikojen ja safarien stilistiaa.

Tyyli ei rajoitu kehyksiin, mikä tarkoittaa, että et ole vaikea valita haluamaasi kuvaa.

piirteet

Boho-tyyli on monimutkainen ja monipuolinen, mutta joitakin ominaisuuksia voidaan kuitenkin korostaa:

 1. Mekot ovat suurimmaksi osaksi tunnusomaisia ​​volumetrisistä silueteista, jotka muodostuvat materiaalien kerrostumasta ja hehkutetuista linjoista.
 2. Lisäelementtien käyttöä ovat tervetulleita suunnittelijat, jotka käyttävät aktiivisesti lukuisia taitoksia, mielenkiintoisia sulkapalloja ja odottamattomia verhoja.
 3. Painopiste vyötäröllä - tämä ei ole pakollinen osa, mutta usein se löytyy. Tätä varten käytetään erilaisia ​​hihnoja, nauhoja, nahkahihnoja.
 4. Luonnonmateriaalien käyttö on edellytys boho-tyylille. Sopiva pellava, silkki, sametti ja villa.
 5. Monotonia, kirkkaiden tulosteiden, etnisten kuvioiden ja kukkakuvioiden läsnäolo ovat tervetulleita.

pituus

Anna boho-tyyli tunnistaa pitkistä mekoista, mutta kukaan ei ole peruuttanut kokeita, mukaan lukien ne, joiden pituus on tällainen.

pitkä

Pitkä löysä mekko on boho-tyylisten vaatteiden tyypillisin elementti. Useimmiten se on monivärinen ja hieman samanlainen kuin mustalaiset naiset.

Suosittu ja pitkä vapaa sundress. Yksinkertaisen leikkauksen ohella on monikerroksinen rakenne.

Jos sää ei salli kevyttä mekkoa, ja boho-tyyli houkuttelee ja viettelee sinua, voidaan käyttää myös tiheämmän kankaan malleja.

lyhyt

Bohon lyhyet mekot eivät ole yhtä yleisiä kuin pitkät. Kevyt ja painoton, ne ovat kysyntää kesällä.

Mallit, joissa on epäsymmetrinen pituus, näyttävät vietteleviltä.

malli

Tällaisia ​​erilaisia ​​malleja ja tyylejä, jotka ovat läsnä Bohon tyylissä, ei voi ylpeillä millään muulla tyylillä.

Korkea vyötärö

Jos vaatekaappi ei riitä bohon tyyliin, katso pitkät mallit, joissa on korkea vyötärö.

Ei ole väliä, mistä syystä tämä asu on valittu - juhla tai jokaiselle päivälle, tässä materiaalissa, josta mekko on luotu, on suuri rooli.

Älä missaa mahdollisuutta korostaa rintakehää leikkauksen ominaisuuksien takia ja piilottaa lantion ja vatsan täyteyden vapaan tyylin takia.

Raskaana olevien naisten tulisi erityisesti katsoa samankaltaisia ​​mekkoja bohon tyyliin, koska ne eivät pidä liikkeitä, eivät painuta vatsaan ja ovat luonnonmateriaaleja.

T-paidat

Erittäin mielenkiintoinen vaihtoehto pukeutua Bohon tyyliin on mekko paita.

Se on helposti tunnistettavissa leikkaamattomalla korilla, jolla on välttämättä vapaa muotoilu, holkki koko varren pituudelle tai kolme neljäsosaa.

Edessä on rivi painikkeita tai niittejä, jotka voidaan avata tai piilottaa koristelistan alle.

Vaikka tässä asussa on yksinkertaisuus, se on hyvin suosittu nuorten tyttöjen keskuudessa.Se ei voi olla muuten, koska mukavuus, monipuolisuus ja käytännöllisyys on piilossa.

Tunika-mekot

Mekot, tunikat eivät ole valittuja kehon rakenteen mukaisesti, koska ne sopivat mihin tahansa muotoon. Jos kehon avulla voit valita vyötärön, on järkevää valita hihna tähän asuun.

monikerroksinen

Boho-kerrostus ja mekko ovat erottamattomia asioita, joita ei voi esiintyä ilman toisiaan. Siksi, kun suunnittelijat käyttävät mallejaan, ne käyttävät useita hameita ja käyttävät petticatsia.

Jokaisella uudella kerroksella voi olla eri pituus ja epätasaiset reunat. Tällaiset tekniikat tekevät mekkoista tyylikkäitä ja usein jopa epätavallisia.

Ruffleilla

Mikä tahansa mekko, joka on tyyliin boho, jossa on röyhelöitä ja kaikenlaisia ​​röyhelöitä, on mielenkiintoinen vaihtoehto kesän ulkoasun luomiseksi.

Tämä sisustus on erinomainen ratkaisu moniin ongelmiin kerralla: luodaan monikerroksinen rakenne, joka antaa äänen siluettiin ja hihat, pompaa pohjaan.

Täydellisissä luvuissa tämä asu näyttää naurettavalta ja lisää samalla käytettävissä olevaa määrää.

Pitsillä

Pitsi ei ole vain muodikas elementti nykyaikaisissa asuissa, vaan myös yleinen sisustus, joka löytyy mistä tahansa nykyisestä tyylistä, mukaan lukien boho. Hihat, helma, vyötärö ja pääntie sopivat parhaiten pitsi.

Olemme jo sanoneet, että luonnolliset kankaat valitaan boho-mekkoihin, mutta pitsi voi olla synteettistä, pehmeää tai tiheää ja vakaa.

Talttaiset hahmot näyttävät avoimilta ja harmonisilta. Pitsin väri voidaan sovittaa pukeutumaan tai luoda kontrastia.

Kirjonta

Boho-tyyli ei ole ristiriidassa kirjonnan käytön kanssa. Mekkoissa voi olla jopa sovelluksia.

Tällaisen sisustuksen sijoittamista koskevia sääntöjä ei ole.. Mutta kirjonnan ja applikaatioiden valmistusmateriaalit valitaan erityisiksi, joissa on huomaamaton kiilto, mielenkiintoisia kuvioita ja alkuperäistä muotoa.

fringed

Boho-tyyliin kuuluu monia muita alueita, myös kylä. Täällä on tarkoituksenmukaista reunustaa, joka usein rajaa mekkoa tai korottaa vain joitakin pukeutumisen osia (taskut, hihat, viiva).

Kuva on monipuolinen, se koostuu yksinkertaisuudesta, tiivisydestä, omaperäisyydestä, erityisestä tyylistä ja epätavallisesta muotoilusta. Fringin porrastettu järjestely on nyt erittäin suosittu.

Kivillä

Kivet, erityisesti arvokkaat, ja helmiä löytyvät usein hääpuvuista tai tyylikkäistä malleista. Tästä sisustuksesta syntyy etnisiä kuvioita ja hienoja kiharoita.

Tavanomaisesti dekolettia tai koko puvun yläosa on koristeltu samalla tavalla.

ohjeet

Boho-tyyli on jaettu suuntiin, jotka, vaikka niillä on monia yhteisiä piirteitä, ovat edelleen hyvin erilaisia.

Boho chic

Riippumatta siitä, kuinka monipuolinen tämä suunta on, mutta jotkin ominaispiirteistä voidaan silti tunnistaa:

 • kerrospukeutuminen. Se luodaan käyttämällä eri pituisia ja toisistaan ​​poikkeavia vaatteita. Nämä varusteet voidaan yhdistää leggingsiin ja muihin lyhyisiin housuihin;
 • väri. Tervetuloa kirkkaat värit ja ilmeikäs tulosteet. Pastellin sävyjen kustannuksella on mahdollista luoda helppo kuva herkälle tytölle, jota monet suunnittelijat menestyksekkäästi tekevät;
 • kangas. Boho-chicille pääosin samettia, nahkaa, mokkaa. Catwalks-malleissa usein esiintyy mekkoja, jotka on valmistettu organzasta, sametista ja turkista. Puuvilla-, silkki- ja liinavaatteet eivät ole huonommat.

Sisustus olisi kirkas - ilman tätä boho-chic ei voi olla olemassa. Mekot voidaan koristaa lohkareilla, kehystää nauhoilla ja täydentää röyhelöillä. Fringe voidaan myös pitää sisustuksena. Mutta kukkien, kansanmusiikin tulosteiden ja kirjonnan on oltava läsnä.

klassinen

Tämä on ainoa suunta, jolla on oltava selkeät linjat.Velvet, Jacquard, guipure toimii tyypillisenä materiaalina tällaisten mekkojen ompeluun.

Eco

Nimi itsessään paljastaa tämän suuntauksen - eläinmaailman säilymisen ja turkisten ja nahan käytön hyväksymättömyyden. Mallit ovat ominaisia ​​tyylin ja luonnollisten värien yksinkertaisuudelle.

Boho-glamuuri

Tämän suunnan avulla voit yhdistää upotetun yläosan monikerroksiseen sifonkihameeseen ja kevyeen pitsi. Kirkas painatus.

Boho maalaismainen

Etusija annetaan luonnollisille kankaille, kukka- ja kukka-aiheille.

Etninen boho

Täällä tietenkin etnisten motiivien tulisi olla etusijalla. Pukujen kuuluminen tähän suuntaan tunnistetaan sopivista kuvioista ja koristeista.

Täydellinen

Donitsit eivät missään tapauksessa tarvitse luopua bohon tyylistä. Monikerroksisten rakenteidensa ja vapaiden leikkauslinjojensa takia ylimääräinen täyteys on piilossa ja taitavasti peitossa, joten varmista, että täytät kesän vaatekaapin sundresseilla.

Kun valitset ne, kiinnitä huomiota väriin ja tyyliin, joka auttaa sinua pitämään sinut korkeammaksi ja ohuemmaksi.

Pienen rinnan läsnäolo vaatii kuvissa denim-boleron käyttöä, ja leveä vyö, mieluiten ihosta, korostuu heikosti korostuneesta vyötäröstä.

Koko lonkat - tämä on todellinen ongelma munkkeille. Tässä tapauksessa sinun täytyy valita kuvan yläosa, joka häiritsee silmän ongelman pohjalta.

kesä

Kun se on sietämättömän kuuma ulkopuolella, haluat pukeutua kevyisiin vaatteisiin, joiden avulla ilma virtaa hyvin. Boho-tyyli on tällöin paras.

Kiinnitä huomiota malleihin, jotka ovat täysin luonnonmateriaaleja. Erittäin mielenkiintoisia yhdistelmiä valmistetaan pellavasta. Älä pidä pellavaa? Niiden mallit, joissa on venäläisiä motiivielementtejä, tekevät.

Värien valinnassa kukaan ei rajoita sinua: kevyimmistä sävyistä vihreään, siniseen ja jopa ruskeaan - valitse mitä haluat ja kasvot.

häät

Yhä useammat morsiamet näkyvät mekkoissa, joissa boho-tyyli on selvästi näkyvissä. Valmistukseen valitaan kevyet materiaalit, joissa on virtaava rakenne, pitsi ja guipure.

Olkoon heidän leikkauksensa yksinkertainen ja vaatimaton, mutta tyttöjen kuvat ovat hienoja, hieman viehättäviä ja neitsyt kauneutta.

Tällaisten mekkojen verho ei sovi. Mutta pitsihihat, helmet ja helmet, kudotut hiuksiin ja tuoreet kukat voivat korvata klassisen häätelementin.

Mekon on oltava pitkä tai epäsymmetrinen, kun edessä oleva lyhyt pituus on suurin.

ilta

Boho-tyylillä on monia mekkoja, jotka voivat olla hyvä illanvaihto. Loppujen lopuksi jopa tyylikäs mekko voi olla vaatimaton, ilmainen ja tyylikäs.

jokapäiväinen

Rento boho-tyyliä ei ole vaikea luoda. Lyhyitä mekkoja yhdistetään korkeat saappaat, pitkät kengät - sandaaleilla, ja hattuja, korppuja, massiivisia rannerenkaita täydentävät parhaiten yhtye. Kyllä, ja päällysvaatteiden valinnassa sinulla ei ole ongelmia.

materiaali

Boho-tyyliin liittyy rajallinen määrä kankaita, mutta jopa tästä valikoimasta suunnittelijat pystyvät luomaan mestariteoksia, jotka ovat arvokkaimpien ja vaativimpien naisten arvoisia.

pellavansiemenet

Liinavaatteet boho-tyylillä on erityinen paikka, varsinkin jos siitä luodaan irtonaisia ​​mekkoja. Suunnittelijat haluavat hieman asennettuja siluetteja tai kolmiomaisia ​​tyylejä. Ei kovia viivoja ja yksityiskohtia, jotka tukahduttavat kuvan sen määrän ja pretensiivisyyden.

Useita hameiden tasoja on suosittu elementti suunnittelijoiden keskuudessa, joka auttaa luomaan liikkuvan ja ilmavan mekon. Mekon yläosassa voi olla pieniä hihat tai hihnoja.

Pellava-mekko voi koostua useista eri materiaaleista. Kesämalleille on ominaista korkea vyötärönauha ja vuorausmateriaali petticoat-muodossa.

Pukeutuminen on varmasti mukava ja vapaa, erottuva, ilman räikeää sisustusta, joka korvataan ilmaisevilla koristeilla.

kudottu

Boho-tyyli pystyy muuntamaan mitä tahansa materiaalia, josta suunnittelijan on tarkoitus luoda mekko. Jopa iltapäiväisiä neuleita voidaan käyttää gaalaillalle, kävelylle, juhlille ja ostoksille.

kudottu

Valkoinen mekko, joka oli yhdistetty neulojen tai koukun avulla - boho-tyylisten naispuolisten fanien heikkous. Värivaihtoehdot ovat myös suosittuja. Kaikki nämä vaihtoehdot ovat samanlaisia ​​vapaiden tyyleensä, luonnollisuutensa ja yksinkertaisuutensa vuoksi.

denimi

Vaikka denim ei ole tyypillinen boho-tyylille, tämä ei lopeta suunnittelijoita, ja ne luovat viehättäviä, rohkeita ja alkuperäisiä denim-mekkoja.

Useimmiten on pitkiä sundresseja ja lyhyitä malleja, joissa on löysät tyylit. Denim menee hyvin pellavaan.

pitsimäinen

Boho-tyyli ei ole järkevää ilman pitsiä. Se voi olla koko pitsi-mekko tai yhdistetty malli.

Tällaiset asusteet näyttävät hyviltä, ​​jos valitset ne iän perusteella. Nuoret neitsyet ovat hyviä valkoisissa, punaisissa ja purppurissa.

väri

valkoinen

Romanttinen ja jopa viaton näköinen valkoinen mekko, jossa on tyypillisiä bohon tyyliä. Kirjonnan tai pitsin käyttö antaa valkoisen mekon, joka on vaikea vastustaa.

ruskea

Luonnollinen väri on kauniisti luonnollisia kankaita. Ota ainakin ruskea paletti, joka ”tuntuu” hyvin boheemi-mekkoissa.

musta

Vaikea väri, joka ei ole liian tyypillinen Boholle, houkuttelee suunnittelijoita, luo niitä, luo uusia mestariteoksia, jotka uppoavat fashionistasin sydämiin.

Tätä tyyliä lahjoitti meitä Böömin metsissä asuneet mustalaiset. Moderni mies ei enää tarvitse tulla nomad, joka varaa pukeutua bohon tyyliin.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet