Mekot tyylit

Mekot 60-luvun tyyliin - tiivis ja tyylikäs

Mekot 60-luvun tyyliin - tiivis ja tyylikäs

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Tyyliominaisuudet
 2. Kuka sopii?
 3. Värit ja tulosteet
 4. trapetsi
 5. rehevä
 6. lantiohousut
 7. häät
 8. Mitä käyttää?

Mekko kuin naisen kuvan kuva kertoo aina paljon: hänen makunsa, asemansa, luonteensa. Viime vuosisadan 60-luvulla tämä sääntö tuli kiistanalaiseksi, koska muotimaailmassa tapahtui suuria muutoksia. Lontoosta tuli kaikkien tyylikkäiden ihmisten mekka, heidät tulivat uskomattoman lyhyiksi, ja melkein poikainen ohuus muuttui koskettavasti makeaan. Mekot korostivat seksuaalisuutta, joka yhdistettiin lakonisiin muotoihin ja väreihin. Uusia tulosteita ja piirroksia, uusia tyylejä ja nimiä.

Tyyliominaisuudet

60-luvulla kaikilla elämänaloilla etsittiin uusia muotoja ja innovatiivista ajattelua. Muotojen vakavuus ja linjojen geometrinen puhtaus vastustivat liian pehmeitä mekkoja ja lyhyitä hameita. Naiset osoittivat yksilöllisyytensä epätavallisissa yhdistelmissä. Klassikot vaativat uutta näkökulmaa, ja Twiggyin kaltaiset hauras mallit saivat laajan suosion.

Oli pukuja, safareita, kyulotteja. Ensimmäiset naisten ja tyylin kuvakkeet näyttivät uusia tyylejä ja eivät pelänneet minipituutta. Mekko oli kuvan keskipiste, joten kaikki muut yksityiskohdat täydensivät sitä, mikä antoi lopputuloksen. Monet tyylit olivat niin menestyksekkäitä, että niitä käytettiin menestyksekkäästi tänään, lähes muuttumattomina ja säilyttäen ominaisuuksiaan lisävarusteina ja koruina.

Kuka sopii?

Retrovaatteet on suunniteltu eri muotoihin ja tyypeihin, joten jokainen voi löytää täydellisen pukunsa:

 • Ohut ja hauras naiset ovat monia vaihtoehtoja - nämä ovat lähes kaikki suorat ja lyhyet mallit, vaihtoehdot, joissa on geometriset tulosteet ja tavalliset värit, joissa on kontrastivärinen kaulus ja hihansuut.
 • Trapets, A-siluetti auttaa tyttöjen suorakulmioita (tasapainoiset määrät rinnassa ja lantioissa, ei kovin voimakkaita vyötäröjä).
 • Naisille, joilla on muotoja, voit löytää kunnollisia vaihtoehtoja: paisutetut hameet, avoimet hartiat ja keskipitkät paljaat kädet korostavat naisellisuutta.
 • Leveät helmet auttavat ohjaamaan huomion suurilta hartioilta.
 • Korkeat tytöt pitävät erityisesti trapetsi-, culot- (mekko-haalarit), paitapuvut, safarit.
 • Hippi-tyyli korostaa ohutta.
 • Helppo täydellisyys ja pieni vatsa piilottavat löysät tyylit.
 • Hameen nukkeutuneet ja suuret taitokset korvaavat vauvan nuken tyylin helposti ja sopivat moderneihin kokonaisuuksiin, ja ne korostavat lonkat ja jalat.

Värit ja tulosteet

Tämän ajan erottuva piirre oli vaatteiden kirkkaat tyydyttyneet värit: vihreä, kalkki, keltainen, vaaleanpunainen, sininen ja sininen, kosminen ja loistava kangasvärisävy kultaa ja hopeaa varten.

Fluffy hameet pelattiin herneillä, raidoilla ja häkillä, romanttinen kukka. Lakoniset mallit kuvion valinnassa olivat tiukempia. Moniväriset kankaat valittiin "a la Twiggy" -vaatteelle, pehmentäen koristeen rikkaan värin tai luottavat geometriseen kuvioon. Suorat mekot auttoivat luomaan siluetin käyttämällä linjojen ja värien optisia vaikutuksia.

Uudet mallit - psykedeeliset - avantgardien muotisuunnittelijat. Mutta korkea muoti innokkaasti käyttää ja suosikki värejä - musta ja valkoinen. Feminiiniset mallit ompelivat edelleen luonnonkangoista - chintz, silkki, crepe de chine, villa ja neuleet. Modit pitivät edistyksellisistä tekokankaista (nailonista, viskoosista, tekonahasta jne.)

trapetsi

Erittäin yksinkertainen ja tarkasti naivistava tyyli, kun hame laajenee pohjaan. Mekon pituus vaihtelee mini-midi. Hän auttaa keskittymään jaloihin, häiritsee huomiota ylhäältä ja vyötäröltä. Mukava ja toimiva mekko täydellisesti yhdistettynä sukkiin, golfikiin, tyyliteltyihin sukkahousuihin ja sukkiin.

Kuvaa varten tarvitset kenkiä, joissa on keskikokoiset tai pienet korot, saappaat.Ristihihnat, soljet, nyöritys täydentävät kuvaa hyvin. Stylistit suosittelevat kiinnittämään huomiota yleiseen matalaan veneeseen.

rehevä

Pitkät ja lyhyet mekot, joissa on pehmeä hame, ovat tulleet trendiksi paitsi 60-luvulla.

Muotisuunnittelijat käyttävät tätä kuvaa aktiivisesti, ja tyyli näkyy säännöllisesti punaisella matolla ja arvostetuilla seremonioilla. Äänenvoimakkuus auttaa luomaan monikerroksisen kankaan. Lyhennetyissä versioissa se kompensoidaan onnistuneesti suurilla taitoksilla. Mekon ominaisuus on omistettu vyötärö, joka lisää feminiinisyyttä kuvaan. Ajankohtaisia ​​tyylejä olivat pitkät ja lyhyet hihat, ilman hihat tai pääntie. Vauva nukke tunnetaan erillisenä versiona.

lantiohousut

Tämä ilmiö tapahtui Neuvostoliitossa. Midi-pituisia reheviä mekkoja kirkkaina väreinä yksivärisenä versiona tai yksinkertaisella herne-tyyppisellä mallilla oli vaikea ommella. Väriä pidettiin provosoivana, tyyliin epäkäytännöllisenä ja länsimaisena.

Nykyaikaiset muoti-rakastavat naiset käyttävät tätä tyyliä pukujuhliin. Oikeasti ”tiedosto” pukeutuu tyylikkäästi muotoiltuun kampaukseen ja siistiin täydelliseen meikkiin, kopioimalla 60-luvun kauneuden kuvakkeet. Suorat mekot ja a-linja tulivat hieman myöhemmin, kuten flare ja hippi.

Iltapuvut erosivat naisellisuudesta ja seksuaalisuudesta. Mikä parasta, he välittävät pörröisiä pitkiä mekkoja.

Ne voivat erota moitteettomasta leikkauksesta ja tiivistä (Givenchyn tyyliin) tai yhdistää rikkaaseen leikkaukseen, pitsiin (muistuttaa Dioria). Kalleista tai luonnonkiveistä valmistetut mustavalkoiset mekot muodostavat eri värisiä tarvikkeita. Kallis- ja jalometallit jalokivillä täydentävät hienostunutta kuvaa. Erityinen viehätys luo helmiä.

häät

Tämän ajan seremonialliset mekot erottuvat vastakkain: Givenchyn lyhyt, suora pastellinvärinen mekko ja rehevät pitkät mekot, joissa on avoin olkapäät la barokki-pitsi. Tasainen kangas tai pitsi-leikkaus on maku.

60-luvun häätmallit ovat muuttuneet vähän. Tähän tapahtumaan kiinnitettiin paljon huomiota pienissä asioissa: siistit hatut, pehmeät hunnut, pienet käsilaukut, tyylikkäät käsineet, huomaamattomat korut.

Mitä käyttää?

Takit ja suorat takit voivat tehdä 60-luvulta. Nahkatakit tasapainottavat haurasta romanttista kuvaa ja julmuutta. Nykyään tämä tulkinta on edelleen merkityksellinen. Voit käyttää kirkkaan kontrastin sävyä tai pysäyttää valinnan yleisillä väreillä (sininen, musta, valkoinen, punainen).

lisälaitteet

Oikeassa kokoonpanossa on otettava huomioon mekon tyyli ja tyyli.

Lakoniset suorat ja trapetoidit mallit korostivat avantgardiaan suurilla, kirkkaista väreistä valmistetuilla lisävarusteilla. Romanttisia pörröisiä ja pitkiä mekkoja täydennettiin siisteillä koristeilla. Suuret rannerenkaat, renkaat eivät ole tyypillisiä niille. Hihnat - ohuet lyhyille malleille ja leveät pitkään - olivat olennainen ominaisuus 60-luvun mekkoista.

Fashionistas ja kotiäidit rakastivat nenäliinoja ja siteitä: ne pehmentivät tiukkoja linjoja ja "käytännön" malleja, mikä teki niistä herkän ja tyylikkään. Sieltä ilmestyi monia tapoja, miten huivit ja kaulahuivit, miten sitoa pää oikein.

kengät

Käytännön ja mukava kenkä oli naisten suurin toive. Siksi monissa malleissa oli pyöreät tai neliön nenät, pieni, mukava kantapää tai jopa tasainen pohja. Tyylikäs minihuone yhdistettynä korkeaan saappaaseen tai saappaaseen. Ilta-mekkoja käytettiin matalakorkoisilla pumpuilla.

Meikki ja kampaus - kuvan lopullinen ja tärkeä kosketus. Silmistä tuli ilmestys ja kiehtonut kirkkaita varjoja, paksua silmälinsää, leveät nuolet. Mascara korosti myös silmät, mikä teki niistä korostuksen. Kampaukset voivat olla tiukkoja ja tyylikkäitä tai tahallisesti huolimattomia. Tällainen kuvan viimeistely tekee sinusta tyylikkään ja houkuttelevan.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet