aurinkolasit

Valitsemalla aurinkolasit pitkänomaiselle kasvolle

Valitsemalla aurinkolasit pitkänomaiselle kasvolle

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Miten määrittää kasvojen muoto oikein?
  2. Miten poimia lasit pitkänomaisen ovaalin kasvot?
  3. Muotimallien analyysi
  4. Loud "ei" pitkänomaisen kasvot

Muoto ja kasvojen ominaisuudet tekevät henkilöstä ainutlaatuisen. Hänen ääriviivastaan ​​riippuu mitä meikki ja asusteet ovat menestyksekkäimpiä. Kaikkien yksityiskohtien, vaatekaapin elementtien on ensinnäkin korostettava ihmisarvoa ja täydennettävä kuvaa.

Tässä artikkelissa puhutaan lasien (sekä klassisen että auringon) valinnasta pitkänomaisen kasvojen omistajille. Kesä tulee aina hyvin voimakkaasti, sinun täytyy olla valmis. Jotta voisit tehdä oikean valinnan, sinun on ensin määritettävä oikein kasvosi muoto, jotta estetään rungon muodon valintavirheet.

Miten määrittää kasvojen muoto oikein?

Paljaalla silmällä on vaikea arvioida lomaketta itse, mutta jos päätät selvittää sen vakavasti, niin hyvin yksinkertainen tapa, jota jokainen voi toistaa ilman yrityksen apua.

Tarvitset pestävän merkin, lyijykynän tai saippuan (myös huulipuna toimii).

Siirry pois peilistä käsivarren pituudelta ja vedä kasvojen ääriviiva tästä etäisyydestä., joka peittää leukalinjan ja tuo hiusviivaan. On parempi tehdä tämä menettely ylhäältä alas. Ota askel taaksepäin ja katso hyvästä muodosta. Piirretty ääriviiva antaa vastauksia moniin tyylin, kysymysten ja lisävarusteiden valintaan liittyviin kysymyksiin.

Miten poimia lasit pitkänomaisen ovaalin kasvot?

Pitkänomainen muoto on myös lähellä klassista soikeaa, mutta otsa on yleensä kapeampi ja leuka päinvastoin on pitkänomainen. Väärin valittujen kehysten perusteella henkilö voi näyttää tasaiselta, ohuelta ja tyhjältä.

Jotta ei vahingoittaisi pisteitä valittaessa, sinun on tasapainotettava kasvojen piirteet oikein, tasapainottamalla ylä- ja alaosien välisiä suhteita.

Tässä tapauksessa täydelliset lasit, kehys, joka on yhtä suuri kuin kasvojen leveys tai jopa hieman yli sen.

Kehystä valittaessa on myös kiinnitettävä huomiota kulmakarvan mutkaan: lasien ääriviivat on kopioitava.

Pitkänomaisen tai soikean pitkänomaisen kasvon omistajat eivät ehkä pelkää kokeita. Tällaisella kasvot näyttävät hyvin valoisilta ja epätyypillisiltä suunnittelijoiden lisävarusteilta, joten valikoima markkinoilla luo helposti fancy-lennon.

Älä kiellä itseäsi ilosta, jos pidät kimallusta ja rhinestonesia, leveitä aseita - helposti.

Voit kokeilla vanteen materiaalia: sekä muovi että metalli näyttävät erittäin edullisilta. Jos pidät massiivisia koruja rungon ääriviivoissa, kiinnitä huomiota siihen, että ne sijaitsevat kehyksen ulkoreunoilla lähempänä temppeleitä.

Vanteen ohella kiinnitä huomiota jumppiin: on myös parempi antaa etusija leveille ja suurille osille. Nykyaikaisissa malleissa on kaksois- ja matalat hyppääjät. Jos ominaisuudet ovat melko hienovaraisia, suuret kehykset voivat pilata täydelliset mittasuhteet.

Muotimallien analyysi

Kuten aiemmin mainittiin, pitkänomainen kasvot käsittävät kuvia kokeilla ja näin ollen lasien muotoisiksi, joten älä unohda kokeilla ja arvioida muodikkaita uutuuksia luoda ainutlaatuinen ja unohtumaton kuva.

Esimerkiksi Harry Potterin tyylillä pyöreät lasit ovat hämmästyttäviä pitkälle kasvoille. Tämä valinta tekee kuvasta hillityn, tiukan ja sopivan virallisiin liiketapahtumiin, opiskeluun, konferenssin esitykseen sekä jokapäiväiseen elämään.

Catin silmä on hieno naisvalinta hienostuneisuuden ystäville.Tämä malli on yleensä valmistettu muovista ja tekee kasvot pehmeäksi ja hienostuneeksi. Terävät, kohotetut kulmat ääriviivojen läpi antavat kuvallesi hieman flirttailevuutta.

Aviatorit - samanlaiset lasit, joita usein löytyy kahdesta jumpperista, on erinomainen vaihtoehto ovaalille pitkänomaiselle kasvoille.

Toinen huomionarvoista mallia on browliners. Käännetty englanniksi "alleviivaa kulmakarvat". Tämä vaikutus syntyy kehyksen melko massiivisen yläosan takia, alempi on yleensä ohut viiva ja vain korottaa reunan muotoa.

Weifarera - valmistettu muovista ja siinä on kiinteä kehys. Tämä malli sopii erinomaisesti miehille, joilla on pitkä tai klassinen soikea muoto. Mutta monin tavoin se on myös stereotyyppi, koska malli on unisex, se sopii yhtä hyvin sekä miehille että naisille. Aurinkolasien muoto on varsin yleinen. Sitä voidaan rajoittaa sekä klassisen että minimalistisen ja selvästi urheilullisemman. Tämän mallin linja on hyvin erilainen materiaalin ja linssien itsensä värissä sekä itse lasien koossa.

Loud "ei" pitkänomaisen kasvot

Mikä tahansa, jopa ihanteellinen kasvojen muoto on edelleen tietty ”mutta” pätevässä valikoimassa lisävarusteita.

Katsotaanpa, mitä pitkänomaisen kasvon omistajien tulisi välttää.

  • Lasit, joissa on kapea reunus tai absoluuttinen poissaolo.
  • Hyvin sijoitettu jumpperi. Se tekee kasvot vielä pitkänomaisemmaksi.
  • Liian leveä vanne, joka ylittää voimakkaasti poskipään alueen, on väärä valinta soikion muotoisille omistajille.

Valitse haluamasi aurinkolasien kehys auttaa sinua neuvomaan alla olevasta video-tyylistä.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet