aurinkolasit

Miten valita pisteet "neliö" kasvot?

Miten valita lasit neliön kasvoille?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. Määritä tyyppi
 3. Tärkeimmät ominaisuudet
 4. Mikä muoto sopii?
 5. Aurinkolasit
 6. Valinta värin ja kauden mukaan
 7. Mikä kategorisesti ei voi tällaista tyyppiä?
 8. Vinkkejä asiantuntijoilta
 9. Mitä silmälääkärit sanovat?
 10. yksinomainen
 11. Yleiset suositukset

Silmälasit eivät ole pelkästään käytännöllisiä, vaan myös tyylikkäitä lisävarusteita, joita monet fashionistas rakastavat. Tärkein ongelma on valita lasien oikea muoto, tyyli ja väri. Myymälät tarjoavat valtavan valikoiman malleja, joita päivitetään jatkuvasti ja täydennetään joka kausi. Harkitse, miten valita oikeat naisten lasit neliön kasvoille. Kyse on sekä aurinkosuojasta että käytännön malleista näönkorjaukseen ja työhön.

piirteet

Monet tytöt valittaessa lisävarustetta ohjaavat vain nykyiset suuntaukset ja henkilökohtaiset mieltymykset. Tämän seurauksena valinta on joskus epäonnistunut. Ennen ostamista sinun pitäisi tuntea mallien valinnan säännöt kasvojen ja muiden ulkoisten ominaisuuksien mukaan.

Neliön tyypin kasvot muodostuvat usein oikeudenmukaisen sukupuolen suurimman osan häiriön syystä. Tällaisille ääriviivoille on tunnusomaista tietty jäykkyys, kulmaus ja massiivisuus.

Oikeasti valittu malli helpottaa ovaalin pehmeämpää ja feminiinisempää. Kehyksen ja koon tyyppi säätää tarkasti mittasuhteet parempiin, piilossa oleviin virheisiin ja korostaen etuja.

Moderni valikoima tarjoaa valtavan valikoiman malleja, joten voit valita täydellisen vaihtoehdon myös suhteettoman suurelle henkilölle, jolla on monimutkainen rakenne.

Määritä tyyppi

Jokaiselle lomakkeelle tarvitset oman kehystyypin. Aluksi on välttämätöntä määrittää tarkasti, minkä tyyppinen henkilö on, jotta valitsisimme virheitä

Yleisin ja helpoin tapa on. On tarpeen kerätä hiukset, poistaa ne soikeasta pinnasta ja arvioida huolellisesti sen muoto. Lomake tulee yleensä selväksi. Jos sinulla on edelleen vaikeaa antaa tarkkaa vastausta, ympyröi kasvojen ääriviivat huulipunalla ja harkitse, mikä muoto on.

Jos olet neliömäisen kasvon omistaja, älä häiritse aikaa ja huoli siitä, että mikään nykyaikaisista malleista ei sovi sinulle.

Tärkeimmät ominaisuudet

Kasvojen neliömuotoon on tunnusomaista tiettyjä visuaalisia piirteitä.

 • Tämäntyyppinen soikea on jäykkäkulmaus ja massiivisuus. Nämä ominaisuudet tulisi tasoittaa ja päällekkäin. Tietenkin kasvojen ja pään muoto pysyy muuttumattomana, mutta visuaalisten tekniikoiden avulla voit muuttaa merkittävästi ulkonäköäsi jopa ilman koristekosmetiikkaa.
 • Neliö leuka päällekkäisyyttä käyttämällä kontrastitekniikkaa. Tämä on välttämätön pyöreä tai suorakulmainen lisävaruste.
 • Leveä otsa ja leuka voidaan estää suurten mallien avulla, jotka ovat nyt suosittuja. Suuret lasit kuitenkin vain pahentavat tilannetta.
 • Suuri alempi pää, joka tulee eteenpäin, samoin tai hyvin likimääräisiä leveys- ja pituusparametreja, on toinen neliöpinnan ominaispiirre. Tässä tapauksessa sinun on myös etsittävä keskitasoa kirkkaan ja värittömän kehyksen väliin, jotta ei kiinnitetä huomiota ongelma-alueisiin ja estäisi ne.
7 valokuva

Mikä muoto sopii?

Tiettyjen ovaalien lasien pääasiallinen tarkoitus riippumatta niiden toiminnasta on karkeiden ominaisuuksien tasoitus. Ihanteellinen muoto "neliön päähän" - soikeat tai kyyneleet. Tällä hetkellä tällaiset mallit ovat monenlaisia ​​värejä ja tyylejä.Kehysten materiaali voi olla mikä tahansa. Valitse muovia tai metallia mieltymyksesi ja ulkoasun mukaan.

Hyvä uutinen glamourin ja sisustuksen faneille. Neliön muotoisella kasvolla on ihana ulkonäkö, jota täydentävät kiharat aseet ja ilmeikäs sivusuunnittelu.

Muista kultainen sääntö - lasien reunan ei missään tapauksessa saa olla leveämpi kuin kasvot tai niillä on oltava tarkat geometriset mittasuhteet. Tällaiset mallit keskittyvät pään, massiivisen neliöleuan ja leveän otsaan rakenteen puutteisiin.

Aurinkolasit

Huolimatta monista säännöistä, jotka auttavat naista valitsemaan täydelliset lasit, tämä kasvojen rakenne sopii moniin aurinkolasien muotoihin. Muotialan asiantuntijat antoivat useita suosituksia, jotka on tarkistettava ennen optiikkaliikkeeseen siirtymistä.

Kasvojen massiivisten muotojen omistajilla on dramaattisia ja sudenkorteisia malleja, mutta valitset malleja, joissa on kuperat lasit.

Jos tämä vaihtoehto ei sovi sinulle, kiinnitä huomiota muihin paikkoihin.

 • Soikeat lasit - Tämä on klassikko, joka ei mene pois muodista. Voit valita minkä tahansa sijainnin valmistusmateriaalista riippumatta.
 • Pyöreä kehä. Tämä vaihtoehto lisää tyttöjä, jotka haluavat miellyttäviä, alkuperäisiä ja tyylikkäitä kuvia.
  • Tällä hetkellä pisteitä reunattomat. Tällöin lasi on valmistettava kyynel- tä.
  • Lasit "perhonen" pidä muoti monta vuodenaikaa. Tänä vuonna ne ovat myös suosittuja ja kysyntää.
  • Ja kiinnitä huomiota myös "The Aviator"Erottuva ominaisuus on ohut metallirunko ja pitkänomainen muoto.
  • "Cat Eyes" klassisen ja retro-tyylin ihailijoita. Tämä malli on hienostuneille ja tyylikkäille naisille. Lisävaruste täydentää täydellisesti menestyvän liiketoiminnan naista.

  Valinta värin ja kauden mukaan

  Jos muotisuunnittelu on tärkeä tekijä, kun valitset lasit, niin tänä kaudella asiantuntijat suosittelevat, että kiinnität huomiota kissan silmiin. Tämä lisävaruste on ihanteellinen neliön kasvotyyppiin. Eri muodon ansiosta, joka on korotettu reunoista ja pitkänomaiset, kovat kasvojen piirteet tasoittuvat.

  Valittaessa lasit on otettava huomioon tuotteen muoto, mutta myös sen väri.

  Nyt suosion huippu on kirkkaat linssit, mutta klassiset aurinkolasit ovat edelleen kysynnässä. Asiantuntijat suosittelevat luonnollisten tietojen ohjaamista valittaessa lasit: hiusten väri, ihon sävy, silmien sävy. Sillä "neliö" kasvot olisi sopiva tummat lasit sekä gradienttilinssit. Tällaiset elementit auttavat vähentämään visuaalisesti neliöpinnan ominaisuuksia.

  Kun olet valinnut sopivan vaihtoehdon kerran, opit löytämään täydellisen lisävarusteen rikkaan valikoiman mukaan yksilölliseen ulkoasuun. Yleensä nykyaikaisilla tytöillä on useita pari lasia eri kuvien ja stilistioiden osalta. Mutta sinun pitäisi myös ottaa huomioon tapahtuman teema, jolle aiot mennä lasilla.

  Mikä kategorisesti ei voi tällaista tyyppiä?

  Olemme jo tunnistaneet, mitkä mallit sopivat tytöille, joilla on neliön muotoinen muoto. On aika määrittää, mitkä mallit tulisi hylätä lisävarusteen valinnassa. Muista nämä tabut ja varmista, että otat ne kiinni ostettaessa pisteitä.

  muoto

  Erilliset geometriset muodot (kolmio, neliö, suorakulmio) korostavat kovia viivoja ja tekevät kasvot karkeammiksi. Neliölasit houkuttelevat monia alkuperäisten korujen ystäviä, mutta ne ovat kontraindisoituja neliön kasvoille.

  Korut ja korostukset

  Myös liian voimakkaat ja mittavat lasit eivät sovi. Tämä ei tarkoita sitä, että sinun on luovuttava kokonaan näistä malleista, mutta ole varovainen valittaessa. Sarvilasit ja koristeellisilla kehyksillä koristetut tuotteet tekevät kasvot suhteettomammiksi.

  mitat

  Hävitä kapeat ja pienet mallit. Samalla myös massiiviset mallit, jotka peittävät noin puolet kasvoista, ja vaihtoehdot, joissa on liian laaja kehys, eivät myöskään toimi. On tarpeen löytää keskimmäinen kenttä.

  väri

  Riippumatta siitä, miten pidät kirkkaista, kylläisistä ja tarttuvista väreistä, jos sinulla on neliön kasvot, tällaiset mallit olisi hylättävä. Tällaiset sävyt kiinnittävät huomiota tämän päärakenteen puutteisiin. Paras valinta on vaaleat ja pehmeät värit. Kirkkaat, läpinäkyvästä muovista valmistetut kehykset eivät myöskään toimi. Ne sulautuvat ihoon ja riistävät ilmaisun kuvan.

  Ihanteellinen ratkaisu on tumma kehys. Klassiset värit sulautuvat harmonisesti millään tavalla. Jos silmälasien hyppääjä on kontrastia, on suositeltavaa laskea se standarditason alapuolelle, jolloin se pehmentää karkeita kasvojen piirteitä.

  Vinkkejä asiantuntijoilta

  1. Jos haluat, että lasit säilyttävät merkityksensä monille vuodenaikoille, valitse klassiset vaihtoehdot. Yleisissä malleissa seuraavat kehysvärit ovat tyypillisiä - kulta, hopea ja valkoinen. Kaksi ensimmäistä vaihtoehtoa tehdään ohuen metallikehyksen muodossa, toinen malli on muovikehys, joka sopii tyylikkäisiin laseihin kesäkaudella.
  2. Jotta pehmeät ja sileät muodot saataisiin visuaalisesti korjata kasvojen neliön muoto, suunnittelijat ja muotiasiantuntijat suosittelevat, että tytöt eivät käytä kirkasta huulipunaa. Kosmetiikka kiinnittää huomiota laajaan alaosaan. On parempi käyttää pyöreitä tai soikeat lasit yhdistettynä värittömään kiiltoon.
  3. Asianmukaisesti valitut lasit pystyvät säätämään pään ja kasvojen ominaisuuksia yhtä tehokkaasti kuin se voidaan tehdä koristeellisilla kosmetiikoilla. Monet ihmiset aliarvioivat tämän työkalun mahdollisuuksia.
  4. Kaikki kaupallisesti saatavilla olevat aurinkolasit voidaan jakaa eri luokkiin käytön tyypin mukaan. Toimiston mallien tulisi olla tiukempia ja ytimekkäitä. Kävelyvaihtoehdot vaihtelevat kirkkauden, ilmeikkyyden ja koristeellisten elementtien välillä.

  Mitä silmälääkärit sanovat?

  Asiantuntijat neuvovat sinua valitsemaan vakavasti lasien värin.

  Lisävarusteen ei pitäisi olla vain kaunis, vaan myös hyödyllinen. Silmiin on paljon mukavampaa katsoa ruskeat, harmaat ja vihreät linssit. Happoiset ja rikkaat sävyt (keltainen, punainen, kirkas vaaleanpunainen) aiheuttavat silmän rasitusta, mikä voi johtaa näön heikkenemiseen.

  Nämä suositukset eivät osoita, että on välttämätöntä luopua muodin suuntauksista kokonaan. Tässä tapauksessa sinun täytyy rajoittaa kirkkailla linsseillä varustettujen mallien käyttöä kolmeen tuntiin päivässä.

  7 valokuva

  yksinomainen

  Aikaisemmin kaikki lasit jaettiin kahteen ryhmään: aurinkosuojamallit ja korjaavat. Nyt myynnissä on usein välivaihtoehtoja, jotka yhdistävät edellä mainitut toiminnot. Se on mallit, jotka tulevat diopterien kanssa ja jotka ovat samanaikaisesti himmenneet. Tällaiset lasit eivät ainoastaan ​​täydentää tyyliä, vaan myös suojaavat silmiäsi aurinkoisina päivinä.

  Tämäntyyppiset lasit ovat ihanteellisia niille, joilla on vähäiset silmäongelmat ja jotka samalla haluavat katsoa muodikkaita. Tällaisten tuotteiden valmistuksessa valmistajat ottavat huomioon rakenteen ja ulkonäön ominaisuudet. Näin ollen jokainen asiakas löytää pään muodosta riippumatta sopivan vaihtoehdon.

  Yleiset suositukset

   Pisteitä valittaessa yritä unohtaa asiantuntijoiden suosituksia.

   • Jos haluat suojata silmät mahdollisimman kirkkaalta auringonvalolta, valitse lasit, joilla on korkea suojaus UV-säteilyltä.
   • Sopivaan käyttöön on tarpeen varmistaa optimaalinen etäisyys optisten keskusten välillä.
   • Kiinnitä erityistä huomiota mukavuuteen. Silmien tulisi istua mukavasti ja samalla vapaasti. Jos ostat Internetin kautta ja sinulla ei ole mahdollisuutta kokeilla niitä, tutki huolellisesti mallin kokoa, korvan koukun pituutta ja muita parametreja.
   • Lasi- tai muovilinssien valmistukseen.Jokaisella äidillä on sekä edut että minuutit. Jos aiot ostaa lasit muovilinsseillä, sinun täytyy olla varma, että niiden laatu on täysin korkeatasoinen.
   • Ennen ostamista on suositeltavaa kuulla silmälääkäriä, varsinkin jos sinulla on näköongelmia.

   Videovinkit antavat reilun sukupuolen edustajille mahdollisuuden poimia tarkemmin halutunlaiset lasit.

   Kirjoita kommentti
   Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

   muoti

   kauneus

   suhteet