Turkikset

TOTO-päällysteet

TOTO-päällysteet

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Miksi TOTO-takit ovat halvempia?
  2. TOTO-tuotearvostelu
  3. TOTO-päällysteet
  4. Arviot

TOTO-konserni on ryhmä venäläisiä valmistajia, jotka valmistavat päällysvaatteita luonnonmateriaaleista - turkista ja nahasta. Yhtiö on toiminut Venäjän markkinoilla neljännesvuosisadan ajan. Vähittäiskaupat ovat edustettuina Pietarissa ja muissa suurissa kaupungeissa.

Pohjoisessa pääkaupungissa TOTOGROUPin päätuotanto on Venäjällä. Siellä tuotetaan suurin osa yhtiön tuotteista. Muutama kuukausi ennen kauden alkua suunnittelijat suunnittelevat uusien mallien käsitettä. Yhtiö suosii pohjoismaista minkkiä. Muotisuunnittelijat käyttävät useimmiten tällaisia ​​sävyjä: pastelli, hopea, valkoinen minkki.

Miksi TOTO-takit ovat halvempia?

  1. TOTOGROUP Oyj luo uusia kokoelmia omille tuotantoalueilleen.
  2. Raaka-aineiden hankinta toimittajilta tapahtuu suurilla alennuksilla.
  3. Useimmat myymälät ovat yrityksen omaisuutta. Tämä säästää rahaa vuokralle.
  4. Tunnetun tuotemerkin edistäminen tapahtuu mahdollisimman vähän.

TOTO-tuotearvostelu

Sivusto tarjoaa turkiksia ja nahkatuotteita miehille ja naisille. Naisten kokoelma keväällä-kesällä 2016/2017 edustaa useita vaihtoehtoja tuulitakkeihin, takkeihin ja takkeihin. Lisäksi ylelliset koot omistajille ovat myös tarvittavat mallit.

Naisten nahkatakit on valmistettu pääosin pastellisista ja vaaleista väreistä. Luonnollisesti valikoimassa on klassisia musta takkeja.

Vapaamman ulkonäön vuoksi tyttöjen tulisi kiinnittää huomiota ylimitoitettuun nahkatakkeeseen, jossa on metalliosat ja Englanti kaulus. Tämä malli voidaan yhdistää tiukkaihin lyijykynän hameihin tai poikaystäviin. Täydennä kytkimen geometrisen muodon tai nahkaisen repun kuva. Tämän mallin kustannukset alkavat 18 tuhatta ruplaa.

Ohut mallit sopivat täydellisesti romanttisemman ulkoasun ystäville. Suunnittelijat koristivat heitä erilaisilla elementeillä röyhelöinä tai ruffleina.

Nuoriso-vaihtoehto on pommikone tai tuulitakki. Voit pysäyttää valintasi klassisena tuulitakina, pitkänomaisen tai lyhentyneen. Klassisia ja rajattuja malleja voidaan yhdistää mekkoihin, hameisiin, lenkkeihin, saappaisiin, joissa on kantapäät tai ilman.

Kirkkaita malleja eri tyylejä yllättää fashionistas paitsi laatua, myös hintoja. TOTO tarjoaa asiakkailleen lyhyitä tai pitkiä kirkkaita värejä. Jos haluat mieluummin klassisia sävyjä, löydät ne myös yrityksen valikoimasta.

TOTO-päällysteet

Tänä vuonna syksy-talvi-kokoelma on monenlaisia ​​turkisvaatteita, liivit, nahkatakit, lampaiden takit ja untuvatakit. Yhtiö tarjoaa minkki-, majava-, hopea- ja kani turkiksia. Valinta voidaan pysäyttää ylellisillä pitkillä malleilla tai tyylikkäillä kolmivaiheisilla hihoilla. Edullisempi vaihtoehto - kanin turkki.

Tällä kaudella suorat leikatut tai palavat mallit ovat muodissa. Suunnittelijat korostivat erityisesti nuorisomalleja - kaninliivit, viehättävät turkisnahat tai lyhyet vaaleat turkikset.

Suunnittelijat keskittyivät malliin raa'an pohjan tai epätavallisten kaulusten vaikutuksesta.

Kaikki muodit tulevat maistelemaan TOTOn turkisten turkisten ylellisyysmalleja: poikkileikkaus ja yksi leikkaus, klassinen, midi, Chanel-tyyli, lattia ja muut. Tytöt, joilla on muotoja, sopivat suuriin malleihin, jotka on esitetty myös TOTOn verkkosivuilla. Niistä löytyy myös klassisia tummia sävyjä ja modernia valoa.

Turkin takki maksaa 7 tuhatta ruplaa. Tytöille tarjotaan malleja 36-66 koosta, joten naiset, joilla on kaarevia muotoja, eivät välttämättä ole huolissaan, koska he eivät löydä heille oikeaa mallia.

Kuka muu ei ole valmis käyttämään talveksi turkiksia, joka sopii untuvatakkeille tai lampaiden takille. TOTOlla on valtava valikoima erilaisia ​​talvimakkareiden malleja, jotka testataan vakavissa venäläisissä talvissa. Valintoja ovat klassisen leikkauksen ja modernin mallit.

Arviot

Ilman liioittelua sanomme, että 99% asiakkaista on tyytyväisiä TOTO-tuotteisiin. Arvioimme tätä sosiaalisten verkostojen ja Internetin arvioinneilla. Niinpä naisten TOTO-takit sopivat tärkeimmässä lausunnossaan - tuotteiden laatu on erinomainen, samoin kuin hinta. Ehdottomasti kaikki tytöt takki miellyttävällä tavalla.

Naiset ja miehet valitsevat TOTO-päällysvaatteet, jotka perustuvat erinomaiseen laatuun, kohtuulliseen hintaan ja erilaisiin malleihin.

Asiakkaille on olemassa joustava alennusjärjestelmä ja kanta-asiakasjärjestelmä. Peruskortin mukaan asiakkaat saavat 2% alennuksen, ja toisesta ostosta alennus kasvaa.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet