Turkikset

Turkin, liivi

Turkin, liivi

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Kuka on menossa?
  2. Trendimallit
  3. Mitä yhdistää?

Mikään ei koristele tyttöä kylminä kuukausina kuin ylelliset turkikset. Ja vaikka jotkut tänään pitävät luonnollisen turkiksen tuotteiden ostamista indikaattorina ihmiskunnan puutteesta, turkisnahkoja esiintyy eri suunnittelijoiden muotinäytöksissä, joissa on kadehdittava pysyvyys.

Yksi nykypäivän trendimalleista voidaan kutsua turkisliiviksi. Päällysvaatteet poikkeavat turkista ilman hihat, mutta on lämmitettyjä versioita, joissa on nahkaiset hihat.

Kuka on menossa?

Turkistakit-liivit houkuttelevat kaikkien huomion ja niistä tulee monien fashionistasien suosikkivaatteita monipuolisuuden vuoksi. Turkin takkihousulla voit käyttää erilaisia ​​tyylejä, se ei näytä niin muodolliselta ja tyylikkäästi kuin turkki, joka edellyttää vaatekaapin valintaa. Lisäksi turkikset, liivit ovat edullisempia, koska niiden luomiseen käytetään vähemmän turkista.

Tyttöjä, joilla on mikä tahansa muoto, voivat käyttää tätä vaatetusta, mutta on syytä muistaa, että karvainen turkis lisää kokoa ja tekee visuaalisesti muodon täydellisemmäksi.

Ohuiden hahmojen omistajille ei ole rajoituksia turkis-liivin tyyliä valittaessa. Pituus voi myös vaihdella. Nykyisin tärkeimmät ja yleisimmät ovat lyhyet liivit ja reiden pituuden keskipitkät mallit. Lisäksi korostetaan vyötäröllä sidotun nahkahihnan eleganssia.

Lyhennettyjen liivityyppien ei pitäisi valita tyttöjä, jotka ovat kaarevia. Sopiva vaihtoehto tällaiselle hahmolle olisi turkki-liivi reiden viivaan asti, tällaisen liivin turkiksen pitäisi olla melko lyhyt. Korostaaksesi vyötärön, voit lisätä päällysvaatteita laajalla vyöllä.

Lyhytkasvuisten tyttöjen tulisi valita lyhennetyt liivit mallit, ja korkeat naiset soveltuvat hyvin pitkiin kaunottariin.

Trendimallit

Viime aikoina suosituimpia ovat turkista valmistetut liivit, joissa on nahkaiset hihat. Tällainen vaatetus on eräänlainen välivaihtoehto liivin ja turkiksen välillä. Turkisliivi, jossa on hihat, voidaan suunnitella sekä talvella, että siinä on ylimääräinen pehmuste polyesteriä tai turkista ja kauden ulkopuolella.

Muotikokoelmissa on sekä luonnollisista sävyistä että kirkkaista tai syvistä epätavallisista väreistä valmistettuja takkeja - sinistä, vihreää, burgundia. Turkin pituus voi vaihdella myös suunnittelijan mielikuvituksen mukaan.

Toinen mielenkiintoinen malli on liivit, joissa on turkista paitsi ulkopuolelta myös tuotteen sisäpuolelta. Tällaisen päätöksen takia turkis-liivi on melko lämmin ja sitä voidaan käyttää kylmiin kuukausiin. Toinen turkislaji voidaan käyttää sisustukseen, esimerkiksi mutoniin, joka on erottuva kulumiskestävyydestä.

Liivit sisältävät liivit eivät ole yhtä suosittuja. Tällaiset insertit voivat sijaita tuotteen sivuilla tai korsetin linjalla, joka simuloi hihnaa. Nahan lisäksi lisäaineisiin käytetään keinotekoisia materiaaleja ja neuleita.

Mitä yhdistää?

Mahtavampi yläosa, joka saadaan turkisliivistä, näyttää parhaalta tiukalla pohjalla. Täydellinen ratkaisu olisi aitoja tai eko-nahasta valmistettuja tiukkoja housuja tai lyijykynämallihame tai samasta materiaalista valmistettu tulppaani. Valitsemalla tämän vaihtoehdon voit turvallisesti mennä toimistoon tai yrityskokoukseen.

Mukava turkisliivi näyttää myös leggingsit ja jopa laiha farkut, joten valinta sopisi rento tyyliin.

Lämpiminä päivinä, puseroita tai turtlenecksia voidaan käyttää liivin alla, hoikka naisten muoti voi hyväksyä laajempia neulepuseroita ja neulepuseroita.

Joissakin viileissä päivissä yhdistyvät hihaton turkisliivi nahkatakilla, joka muistuttaa yhtä johtavista muotisuunnista ja lämpenee huonolla säällä.

Monet tytöt, jotka tuntevat paljon tyylistä, kokeilevat kuvia ja asettavat turkisliivin, jossa on eri tyylejä.

Neulosta, joka on tehty suorasta leikkauksesta, on tehty erinomaiseksi kokonaisuudeksi jokapäiväiseen ulkonäköön. Sosiaalisia tapahtumia varten voit valita cocktailpuvun, jossa on turkisliivi.

Täydentämällä tätä kuvaa pitkänomaisilla käsineillä ja stilettokengillä, tyttö näyttää vielä tyylikkäämältä ja ylellisemmältä. Todella kuninkaallinen, silkki-mekko näyttää lattialle ja turkisliivit vyöllä. Tänä iltana voi täydentää tyylikkäitä lisävarusteita.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet