Turkikset

Mink-turkki

Mink-turkki

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Mikä on minkin turkki?
 2. edut
 3. malli
 4. Turkin tyypit
 5. Miten hoitaa?
 6. Arviot

Mink-päällysteitä pidetään arvokkaasti yhtenä arvostetuimmista ja tyylikkäimmistä vaatetustyypeistä talvikaapissa. Minkimakkarin edut ovat ilmeisiä, mutta uuden puvun kustannukset voivat häiritä valmistamatonta fashionista.

Suoran hinnan lisäksi minkin turkki vaatii vakavia vaatimuksia varastointiolosuhteille, eikä myöskään sovi päivittäiseen käyttöön.

Mikä on minkin turkki?

Edullisempana ja vähemmän epämiellyttävänä vaihtoehtona minkin turkille on monia analogisia malleja, jotka on ommeltu luonnollisesta turkista, jalostettu ”minkin alle” tai keinotekoinen materiaali, niin sanottu eko-minkki.

edut

 1. Monille tytöille faux-turkiksen tärkein etu on, että sen saamiseksi sinun ei tarvitse vahingoittaa eläimiä. Ne, jotka eivät ole huolissaan inhimillisestä suhtautumisesta pienempiin veljellemme, eko-minkiin, varmasti miellyttävät sen hinnalla ja hienolla ulkonäöllä. Eko-minkki on luonnollisesta turkista valmistettu edullisempi turkki, jonka avulla voit laajentaa vaatekaappia ostamalla yhden, mutta useita eri tyylejä ja värejä. Jotkut naiset haluavat ostaa yhden tällaisen takin, mutta joka kausi.
 2. Faux-turkista ommeltu turkis ei pelkää koiria - hyönteiset eivät ole kiinnostuneita eko-minkistä. Myös tällaiset vaatteet ovat erittäin kevyitä, mikä tekee jopa pisimmistä malleista lähes painoton.
 3. Jos naaraspuolista turkista huolehtii nainen, joka ei pidä itseään luonnollisen turkiksen vaihdon kannattajina keinotekoisella vastineella, hänen olisi kiinnitettävä huomiota kaniinista tai marmotista valmistettuihin turkisvaatteisiin. Oikean pukeutumisen avulla ne ovat visuaalisesti lähes erottamattomia minkistä, mutta se on paljon pehmeämpi kosketukseen.

malli

Ei ole yllättävää, että turkista jäljitettäviä turkisvaatteita ommellaan samaan tyyliin kuin todellinen minkki. Tyttö voi valita vain mallin ja värit.

Se voi olla:

 • takki;
 • suora leikkaus "lattialle";
 • perhonen;
 • moottoriajoneuvot;
 • Classic;
 • Poperechka.

Enemmän kuin tarpeeksi vaihtoehtoja.

Tytöt, joilla oli tilaisuus verrata turkisnahkojen lämpöä luonnollisista ja keinotekoisista minkin turkista sekä marmot- ja kaninmalleista, kutsui tätä minkkiä lämpimimmäksi materiaaliksi, joka soveltui jopa kovaan talviin, kun taas turkiksen eko-minkistä ja turkista ”minkin alle” hieman viileämpi.

Nämä asiantuntijat lisäävät kuitenkin, että tarkastellessaan kaikkea omasta kokemuksestaan, tämä ero voidaan helposti tasoittaa valitsemalla hieman lämpimämpiä asioita, joita käytetään turkisnahkojen alla, ja tyylikäs suuri neulottu hattu hupun lisäksi.

Kuitenkin hupullinen turkki sopii paitsi naisille, jotka aikovat käyttää sitä kylmässä. Tämä tyyli näyttää edulliselta keväällä ja syksyllä - sitten naamioitu huppu muuttuu tyylikkääksi ja naiselliseksi kaulukseksi.

Turkin tyypit

Luonnollisia "korvikkeita" minkki - on woodchuck ja kani. Molemmat lajikkeet eroavat toisistaan, näyttävät minkin turkista.

Turkin takki-nuorten mallit on ommeltu puristetusta maastosta, ja alkuperäisestä - samanlainen kuin pitkä luu. Kani turkis on erottuva matta kiilto, joka näyttää erittäin vaikuttava sekä värillinen ja "natiivi" värejä.

Jos nainen harkitsee kanin turkista vaihtoehtona minkille, sinun pitäisi valita Rex-kanien turkista ommellut mallit. Siinä on noin 20 värivaihtoehtoa, kuten chinchilla, dalmatialainen, tulipalo, harmaa-sininen ja täplikäs.

Eco-minkillä on korkea ilmanläpäisevyys, mikä tekee tästä materiaalista erittäin kevyt, mutta ei tarpeeksi lämmin.Niille naisille, jotka aikovat pukeutua eko-turkista kylmässä, on suositeltavaa tarkastella malleja, joissa turkista ei liitä kangasta, vaan tekonahkaa.

Miten hoitaa?

Faux-turkikset faux-turkista "minkin alla" ovat paljon vähemmän hurjaa hoidossa, ne on varsin helppo säilyttää. Niinpä eko-minkki voidaan kuivata ilman ajattelua. Kukaan ei häiritse huolta turkista ja kotona - vain yksi märkä sienellä riittää.

On parempi unohtaa turkiksen kuivaus hiustenkuivaajalla tai akulla - turkki kuivuu itsestään täydellisesti, sinun tarvitsee vain ripustaa se ripustimeen ja miten suoristaa sen. Kevään saapuessa turkki ei ole välttämätöntä - ilmeisistä syistä - käsiteltäväksi erityisillä moth-proof-aineilla.

Maaperän turkis on riittävän pehmeä, tämä pätee myös sen ytimeen. Asiantuntijat neuvovat vahvistamaan turkisnahkojen sisäpuolta venytykseen ja pyyhkimiseen sopivissa paikoissa. Tämä koskee lähinnä kainaloiden aluetta ja kyynärpäitä.

Kanin nahat ovat pääsääntöisesti paljon pienempiä kuin minkin nahat. Siksi kanin ompelemiseen tarvitaan paljon enemmän yhdistäviä saumoja. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun pitäisi käyttää tällaista turkista erittäin huolellisesti, muuten sinun täytyy ottaa suosikki talvisiilikappale korjausta varten useammin kuin haluaisimme.

Arviot

Useimmat tytöt, jotka ovat hankkineet eko-minkin turkisnahkoja, huomioivat niiden kevyyden ja kauniin ulkonäön, mutta kiinnittävät huomiota siihen, että mallin valintaa tulisi lähestyä hyvin vastuullisesti.

On tarpeen ostaa keinotekoisen turkiksen turkki vain tarkastetuissa paikoissa, ollessaan ensin vakuuttunut turkisvalmistajan hyvästä maineesta. Muuten turkki alkaa pyyhkiä tarpeeksi nopeasti, ja taitospaikoilla olevilla hihoilla voi esiintyä raitoja, jotka muuttavat turkiksen rakennetta.

Luontaisen turkiksen turkisten päällysteiden omistajat totesivat, että he alkavat menettää alkuperäisen ulkonäköään useiden vuodenaikojen jälkeen. Niinpä kanin turkki tulee vähemmän houkuttelevaksi ulkopuolelta kolmanneksi vuodeksi, ja puupurista valmistettu analogi tulee neljänneksi.

Samalla päällysteen käyttöikää voidaan pidentää huolellisesti noudattaen tarvittavia säilytysolosuhteita ja huolellisesti huolehtimalla siitä, että ulkona tai ajettaessa ajoneuvoissa päällyste ei saa likaa, pölyä ja kosteutta.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet