Turkikset

Mouton-turkki, jossa on minkin leikkausta

Mouton-turkki, jossa on minkin leikkausta

liittyä keskusteluun

 

Mouton on yksi viidestä lämpimimmistä turkistyypeistäja yhdessä minkin leikkauksen kanssa tällaisesta turkista valmistettu turkki tulee myös arvokkaaksi elementiksi tyylikkään ja muodikkaan naisen vaatekaapista.

Edut ja ominaisuudet

Moutonin kiistaton etu on erinomainen lämmönsuojausominaisuudet. ja kulutuskestävyys kohtuulliseen hintaan. Asianmukaisella hoidolla tällaisen turkiksen turkki kestää noin kymmenen vuodenaikaa. Lisäksi hän, kuten minkki, on melko vedenpitävä.

Mutonin turkiksen ominaisuuksien joukosta voidaan erottaa esteettiset ominaisuudet, jonka avulla voit yhdistää sen eri turkisten kanssa. Koska sillä on yhtenäinen paalurakenne ja tasainen väri, lähes kaikki turkikset, myös minkki, ovat sopivia maaliin.

malli

Mouton on valmistettu melko muokattavasta turkista, jonka avulla voit ommella siitä monenlaisia ​​turkisvaatteita.

Mouton-takit voivat olla suoria, asennettuja tai trapetsiläisiä. Yleisin suoran keskipitkän malli nahkavyön alla. Lisäksi on olemassa varsin alkuperäisiä lepakon tai ilmapallon malleja. Kaikkien mallien hihat ovat pääsääntöisesti suoria tai hieman lieviä. Muotitapahtumien jälkeen ommeltu monia malleja kolmella neljänneksellä.

Mallit mouton turkikset, leikattu minkillä, silmiinpistävä monimuotoisuus. Mink-turkis koristaa kaulukset, huput, hihat, hyllyt ja helma. Sisustus suoritetaan monenlaisissa vaaka- ja pystysuuntaisten raitojen kuvioissa timanttien, suorakulmioiden tai siksakkien muodossa.

Hihat voidaan koristaa klassisella raidalla reunaa pitkin tai päinvastoin, kolme neljäsosaa koostuu minkin turkista. Kaksinkertaisen hihan jäljitelmä näyttää hyvin tyylikkältä: pitkä, jossa on lyhyt liekki kolme neljäsosaa, valmistettu eri turkista. Mink leikattu stand-up kaulus näyttää erittäin tyylikäsja kääntyvä kaulus tai huppu on ylellinen. Myös monta turkismakkaa, valmistettu muodikkaasta "rististä".

pituus

Keskipitkän klassisten mallien lisäksi on myös useita lyhennettyjä malleja ja melko pitkiä päällysteitä.

Turkin takin valinta, kuten muiden päällysvaatteiden valinnassa, riippuu ensisijaisesti kasvusta. Alhaisen ja keskikorkeuden omistajat valitsevat paremmin lyhennetyn mallin tai polven yläpuolella olevan kämmenen. Pitkä takki näyttää ylelliseltä korkealla oikeudenmukaisella sukupuolella.

väri

Koska lampaiden luonnollinen väri ei näytä melko esille, se on maalattu valmistuksen jälkeen. Tästä johtuen Mouton-päällysteiden värivalikoima on hyvin erilainen. Ne on maalattu valkoisella, kermanvärisellä, ruskealla, harmaalla ja mustalla. Turkisävytys on yleisesti leveä, kun sileät pystysuorat siirtymät ovat vaaleasta tummaan sävyyn, yleensä se on ruskea ja violetti. Löydät melko kirkkaita punaisia, sinisiä, violetteja ja muita värejä.

Mutonin turkisnahkojen yleisin väri on musta. Nahkapäällysteinen takki näyttää erityisen tyylikkäästi ja kalliiltaan, koska se on erityisen kiiltävä. Ei vähemmän ylellistä ulkoasua valkoinen ja kerma. Myös varsin mielenkiintoinen takki "risti" valon ja tummien raitojen vuorottelulla.

Miten valita?

Kun valitset mouton-takin, sinun on kiinnitettävä huomiota seuraaviin kohtiin:

 • kun tuote on puristettu, turkis on heti otettava sen alkuperäinen muoto ja muoto, ja ydin ei saa murtua;
 • laadukkaan turkiksen vuorausta ei ommella koskaan loppuun asti, ja päähän helmassa on mahdollisuus tarkastella ihon saumaista puolta - sen pitäisi olla valkoinen;
 • Saumat eivät saisi vaikuttaa kasauksen ulkonäköön, ja niiden tulisi myös olla kokonaisia ​​ja tasaisia;
 • Jos pidät turkista valkoista kangasta, sen ei pitäisi olla jälkiä maaleista.

Miten tallentaa?

Lisäksi turkista saatavan tuotteen lisäksi turkisnahka on varastoitava ilmastoidussa huoneessa ja on mahdotonta kiinnittää asioita kesken. Kapeita ja ohuita ripustimia sekä muovipusseja on ehdottomasti mahdotonta käyttää. On parasta ostaa erikoiskotelo turkisten tuotteiden varastoimiseksi tai turkiksen luovuttamiseksi erityiseen jääkaappiin.

Tyylikäs kuvat

 • Tämä hienovarainen kuva vetoaa vintage-tyylin ystäville. Yksinkertaisin trapezoidinen leikkaus ja lakoninen viimeistely ilman liioittelua ovat eleganssia. Klassiset kengät, joissa on korkokengät, kytkin ja tyylikkäät korut, ovat parhaita lisäyksiä tällaiselle turkisvaatteelle.

 • Keskipitkä turkki on erinomainen esimerkki siitä, miten muton voi korostaa naishahmon hyveitä. Mink-leikkaus, joka on valmistettu hihan reunasta ja lantiosta, sekä nahkainen vyö, jossa ei ole massiivista solkia, eivät ylikuormita kuvaa ja tekee siitä naisellisen ja tyylikkään. Kääntyvä kaulus vetää lisäksi kuvaa ja tekee siitä vielä hoikka.

 • Pearl-värinen turkki, jossa huppu ja hihansuut, jotka on leikattu minkillä, toinen esimerkki hyvästä makusta, joka perustuu tarpeettomien yksityiskohtien puuttumiseen. Hupun irrottamaton reunus, hihansuiden leikkaaminen suorakulmioineen ja hihna nahka- solmella eivät tartu silmään, vaan ne antavat tuotteelle erittäin korkeat kustannukset, joita minkin leikkaaminen antaa.

 • Lyhyiden mallien faneille tai auton omistajille tällainen lyhennetty malli, jossa on kolme neljäsosaa hihaa ja stand-up-kaulus, on todellinen. Muodikkaat leikatut turkisnahkatakit, alkuperäinen hyllypehmustuskuvio ja kaulus yhdessä tyylikkään painikkeen kanssa luovat ainutlaatuisen tyylikkään ilmeen.

 • Klassisen suoran leikkauksen turkisvyö, jossa on muodikas vaakasuora kokoonpano eri leveysnauhoja, näyttää paitsi merkityksellisiltä myös alkuperäisiltä. Nyrkkeilyllä varustetulla stand-up-kauluksella se näyttää ylellisemmältä.

 • Toinen esimerkki viime vuosisadan muodista ei voi jättää välinpitämättömiä hienostuneita ja romanttisia henkilöitä tyylin tunteella. Kermanvärinen tuote, jossa on stand-up-kaulus ja 3/4-hihat, jotka on leikattu minkillä, on paras osoitus hyvästä makusta.

 • Malli, jossa on hehkutettu helma ja sidottu vyö, näyttää hyvin naiselliselta ja romanttiselta. Keskimääräinen pituus ja suora holkki tekevät kuvasta nykyaikaisen ja nuorekkaan, ja kauluksen koristelu ja hyllyt, joissa on minkin turkista, ovat kalliita.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet