Turkikset

Turkikset 2019-2020: muodin trendit

Turkikset 2019-2020: muodin trendit

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Turkin takki
 2. malli
 3. pituus
 4. Väriliuokset
 5. Muotitrendit 2016 - 2017 ja uudet tuotteet
 6. Tähdet turkisvaatteissa
 7. Mistä ostaa?
 8. valmistajat
 9. Arviot
 10. Vinkkejä valintaan
 11. Miten hoitaa turkki?
 12. Mitä käyttää?
 13. kuvakieli

Kylmän sään alkamisen myötä lämpimien päällysvaatteiden suosio, jonka kirkkain edustaja on turkki, kasvaa monta kertaa.

Se sallii paitsi lämpimän vakavissa pakkasissa myös tehokkaan kuvan.

Valmistettu eläinten turkista, se kestää kauan ja on hienoa lämmittää jopa kaikkein pakkasina päivinä.

Turkin takki

Turkislakit erottuvat paitsi malleista myös turkisten tyypistä ja ompelun tavasta. Ulkoiset merkit vaikuttavat harvoin tuotteen toiminnallisiin ominaisuuksiin, mutta niillä on huomattava paino valittaessa.

Turkkarit ovat kolmea tyyppiä, joista jokaisella on omat edut. ”Risti” näyttää herkemmältä ja naisellisemmalta. Pitkittäinen turkki on enemmän kuin kiinteä, joka puolestaan ​​on tuote, joka on ommeltu kokonaisesta turkista.

Turkin takkierot eivät eroa vain räätälöityjen tapojen mukaan, vaan myös turkisten valikoimasta, joista jokaisella on ulkonäköominaisuuksia.

Wolf-takeilla on erittäin tiheä turkisrakenne, joka tekee tuotteesta uskomattoman lämpimän, ja tyypillinen väri herättää epäilemättä huomiota ja tulee kuvan kohokohta.

Vauvan iho on hyvin herkkä ja siinä on lyhyt lepo, joten se näyttää painottomalta ja kevyemmältä, mutta se ei ole huonompi muissa vaihtoehdoissa.

Karitsan, erityisesti leikattua, iholla ei ole kovin fleecy ihoa, mutta erittäin miellyttävä kosketukseen ja kaunis visuaalisesti, koska se näyttää ylelliseltä samettelta.

Karhun nahat ovat tiiviit, ovat hyviä pakkasille ja ovat erityisen suosittuja lasten turkisten valmistuksessa, koska on erittäin tärkeää pitää vauva lämpimänä kausiluonteisen vilustumisen välttämiseksi.

Honorik-turkissa on lyhyt kova kasa, joka tekee sen pinnasta tasaisen ja "kiiltävän". Se näyttää, vaikkakin yksinkertainen, mutta melko kaunis, ja useimmissa tapauksissa se on esitetty tummassa värimaailmassa.

Aivan mielenkiintoinen tapa tehdä turkki on liueta. Tällaisen turkisnahkojen valmistuksessa turkisnahka leikataan useiksi pieniksi paloiksi, jotka on ommeltu yhteen muodostamaan kiinteä kangas.

Tällaisen räätälöinnin tarve on, että joidenkin eläinten nahat ovat liian pieniä ja sekoittuneita täydellisen tuotteen luomiseksi, joten sinun täytyy valita sopivimmat palat.

Jotkut turkisvalmistajat harjoittavat koiran turkistuotteiden valmistusta, mikä auttaa säästämään hintaa. Ulkoisesti tällainen tuote näyttää susi ihon turkiselta.

Kangaroo-turkissa on hyvin lyhyt lepo, kirjaimellisesti yksi millimetri pitkä. Visuaalisesti tällainen tuote näyttää samettilta tai veluurilta. Tällainen takki näyttää ylelliseltä, mutta ilman erityistä vuoria vakavissa pakkasissa se on hyödytön.

Svakaran ihon takki, joka tunnetaan paremmin astrakhanina, ei sovellu koviin pakkasiin, koska sillä ei ole voimakasta eristävää vaikutusta. Tätä tuotetta voidaan käyttää enintään 15 astetta, alemmissa lämpötiloissa on jäätymisvaara.

Strutsihousut ovat melko koristeita, koska tällainen pörröinen kasa ei ole kovin käytännöllinen Venäjän ilmasto-olosuhteissa ja arjessa. Mutta iltapuvun täydennyksenä tämä takki näyttää hienolta.

Lampaiden turkikset on valmistettu myös turkisluun, vicunan, alpakan ja metsäpeuran turkista. Nämä tuotteet ovat luonteeltaan demi-kausi, mutta lyhyen, sileän kasan vuoksi ne eivät sovellu pakkasille.

Wolverine-iho on melko pörröinen ja sen turkki on lämmin. Turkissa on pitkä lepo ja tumma, musta-ruskea väri.

Turkislakit on valmistettu myös mäyrä- ja peuranahoista, jotka ovat myös melko suosittuja ja kohtuulliseen hintaan.

Kalliimpia ovat minkki, arktinen kettu, muton ja nutria turkki. Näiden turkisten takkien mallit katsotaan eliitiksi ja eivät ole kaikkien saatavilla.

Lisäksi turkisvaatteita voidaan ommella eri tavoin: turkis ulkona tai sisäpuolella. Ja jos kaikki on selvä ensimmäisellä vaihtoehdolla, toinen herättää monia kysymyksiä. Turkin takki, ommeltu turkis sisäpuolelta, näyttää takilta tai takilta, ja sisäpuolella on tiheä villakangas, jonka ansiosta se on uskomattoman lämmin.

Fancy Fur Coats

Melko epätavallinen ja alkuperäinen näköinen turkki, jossa yhdistyvät useat lajikkeet. Tuotteen yläosa on valmistettu astrakaanista tai karitsasta, ja strutsin turkista. Tämän epätavallisen yhdistelmän ansiosta tuote näyttää vaatteelta ja näyttää hyvin naisellinen.

Kirkkaiden värien mallit voidaan katsoa epätavallisiksi turkisvaatteiksi, koska kaikki eivät ole tottuneet värikkäisiin turkisten päällysvaatteisiin. Liian pehmeät turkikset ja turkisnahat useiden monipuolisten turkisten yhdistelmästä näyttävät hyvin epätavallisilta.

Alkuperäisiin tuotteisiin kuuluvat epäsymmetrisen leikkauksen mallit sekä turkistakki, jossa on pyöreä pääntie ja lyhyet hihat.

malli

Turkin takki rivittää sen monimuotoisuutta ja leveyttä. Jokainen pystyy valitsemaan tuotteen, joka sopii hänen tyylitarkoituksiinsa ja ulkoisiin tietoihinsa.

Naisten turkismallit ovat paljon enemmän kuin toiset. Ne ovat muodikkaampia ja tyylikkäitä, koska naisten muoti on aina muutaman askeleen edellä.

Turkin takki - pehmustettu turkki on yhdistelmä maailman tunnetuimmista bolonevogo-turkista, jossa on turkis yksityiskohtia. Tämä tuote näyttää melko epätavalliselta sekä käytännölliseltä ja kätevältä jokapäiväisessä käytössä.

Klassinen turkki, joka on ollut vuosikymmenien ajan muoti, on polvipituinen kappale, jossa on kiinnikkeitä erikoispainikkeilla, jossa on kaulus tai huppu.

Klassisella perinteisellä turkisvarustuksella voi olla sekä suora että trapetsiläinen tyyli sekä ohut vyö, joka on tehty samasta turkista.

Neulotut turkisnahat, jotka on tehty ohuiden turkisnauhojen avulla, jotka on kiinnitetty tuotteeseen pienellä etäisyydellä toisistaan ​​poikittais- tai diagonaalisuunnassa, näyttää melko mielenkiintoiselta ja epätavallisen.

Turkin takki voidaan koristaa erilaisilla toisistaan, toisinaan täysin vastakkaisista kankaista.

Esimerkiksi turkis, jossa on pitsiosat tai pitsi leikkaus, on uusi trendi muotimaailmassa. Nauhoja voidaan käyttää koristeena poikittaismallin päällysteelle sekä jäljittelemään lyhennetyn tuotteen baski. Lisäksi turkisvärin pitsikoriste voi olla hihojen ja kauluksen alueella.

Myös turkki voidaan varustaa nahkaverhoilla. Tästä materiaalista voidaan valmistaa esimerkiksi taskut, tuotteen pohja tai holkki. Tällaisesta tuotteesta tulee varmasti kuvan kohokohta.

Tytöille, jotka menevät naimisiin talvella, on laaja valikoima häätapukuja, jotka täydentävät täydellisesti kaikkia hääpukuja.

Tuotteet, joissa on lyhyt sileä kasa, ovat turkisten takki- malleja, jotka pysyvät tärkeinä äärimmäisen kylmän alkamiseen saakka.

Turkiseläinten talvimallit on valmistettu eläinten nahoista, joissa on paksu pörröinen kasa, joka suojaa täydellisesti kylmältä. Lisäksi tuotteessa on lämmöneristyskerros.

Kaksipuolinen turkki on turkispuolen lisäksi varustettu toisella, joka voidaan käyttää sekä ulkona että sisäpuolella. Usein nämä mallit on valmistettu turkista, paksusta puuvillasta, nahasta tai huopasta.

Mallit, joissa on älykäs äskettäin melko yleisiä, koska se on hyvin käytännöllinen ja kätevä. Vetoketju on käytännöllisin ja helppokäyttöisin.

Nahkaisten vetoketjujen merkittävä edustaja on turkiksen malli. Tämä tuote on kiinnikkeen lisäksi varustettu puristushihnoilla hihat, tuotteen huppu ja pohja. On syytä huomata, että takkia kutsutaan vain lyhyiksi turkislakkamalleiksi.

Englanninkielistä kaulusta kutsutaan taivutusportiksi, joka muodostaa V-muotoisen loven. Turkisvaatteissa voi olla myös tällainen kaulus, mutta koska tällaisessa tuotteessa kurkku on auki, on tarpeen lisätä huivi, lämmin huivi tai korkean kaulan villapaita.

Tietenkään mikään malli ei sisällä päällysvaatteita tyyliin raskaana oleville naisille. Turkin takki, kuten mikään muu, on täydellinen odottavalle äidille, joka pitää itsensä ja vatsaan lämpimänä. On parempi käyttää leveäleikkausmallia, jossa on vetävä elementti pohjassa ja polven pituus. Tuuli ei siis puhaltaa tuotteen alla ja suojaa tyttöä mielenkiintoisessa asemassa luonnoksista.

Perhosmallin turkki on leveä, soihdutettu, samat leveät hihat ja tilava huppu. Tuote sai tämän nimen, koska se jäljittelee perhosen siipien läppää.

Yleisesti ottaen turkisvaatteiden tyyliin on syytä huomata, että ne voivat olla melko erilaisia. Malli kookos on tuote, jossa on volumetrinen keski- ja kapeneva pohja. Klassinen suora leikkaus näyttää tyylikkäästä ja liikemiehellisestä.

Naisten mallien monipuolisuuden lisäksi lapsille on tarjolla myös monta turkista. Poikien turkislakit ovat pääsääntöisesti yksivärisiä ja suoria, kun taas tyttöjen takit ovat tyylikkäämpiä ja himmennettyjä.

Miehillä on melko laaja valikoima turkisvaatteita, mutta maassamme niiden käyttö ei ole niin laajaa, koska miehet haluavat alushousut ja takit - Alaska. Mutta Neuvostoliiton aikana farkun tai karhun ihosta valmistettu turkki oli miehille tavallista päällysvaatteiden arkipäivää.

Lisäksi turkisvaatteet voivat vaihdella pituudeltaan ja räätälöinniltään, kauluksen läsnäolosta tai poissaolosta sekä eristysasteesta - syksyllä kevyemmät takit ovat merkityksellisempiä.

Monet ovat kuulleet "lyhyen turkiksen" nimen, mutta kaikilla ei ole kokonaisvaltaista näkemystä siitä, mitä se on. Niinpä lyhyttä turkisnahkaa kutsutaan lyhennetyksi turkiksesta, jonka pituus on vyötärö ja joka ei sulje pakaraa.

Kuvion mukaan

Turkin takki on melko leveä, koska jokaiselle tytölle tarvitsee lämpimiä päällysvaatteita, riippumatta kuvionsa parametreista. Ohuiden tyttöjen vakiokokojen lisäksi, jotka vaihtelevat 40: stä ja päättyy 48: een, on melko laaja valikoima suurikokoisia päällysteitä.

Sillä ei ole väliä, onko sinulla 56-, 60- tai 66-kokoinen, voit valita minkä tahansa muodon turkiksen. Mutta on kuitenkin tarpeen valita vapaa malli, joka auttaa piilottamaan kuvion puutteet.

Pienen kasvun omistajille on myös melko mielenkiintoisia malleja, jotka istuvat täydellisesti ja eivät vääristä siluettia.

pituus

Turkisten päällysteiden pituuden erot voivat olla paitsi visuaalinen, ulkoinen ominaisuus myös toiminnallinen. Käyttämällä taulukkoa esimerkkinä tarkastelemme lähemmin sitä, kuinka kauan ja mistä syistä se on merkityksellinen ja merkityksellinen tietyssä tilanteessa.

ajankohtaisuus

edut

puutteet

lyhennetty

Sopii autoilijoille ja aktiivisen elämäntavan tukijoille. Se menee hyvin housuihin.

Ei häiritse nopeaa kävelyä, ei rypisty eikä taivuta, kun istut autossa. Helppo ja kätevä käyttää, vie vähän tilaa kaappiin.

Se ei sulje pakarat, joten se ei ole merkityksellinen suurille pakkasille. Se ei näytä hyvin sopivana hameilla (vain iltapuvuilla, koriste-elementteinä).

Reiteen keskellä

Näyttää hyvältä housujen tai tiukka hameen pohjassa. Siinä on laaja valikoima malleja.

Sen pituus on vakio, jota voidaan käyttää auton ajamisessa. Sulkee pakarat, mikä tekee siitä hieman lämpimämmän kuin lyhennetty versio.

Merkittäviä haittoja ei ole.

Polviin

Klassinen pituus, merkityksellinen lähes kaikissa tilanteissa.

Sopii sekä hameille että housuille. Se on äärimmäisen kylmä.

Ei sovi autoilijoille, koska ei ole kätevää istua autossa.

Voit keskellä vasikkaa

Pitkänomainen malli, joka näyttää kauniilta, laiha housut ja korkokengät.

Näyttää kauniilta ja naiselliselta, sopii yhteen pituisten mekkojen ja hameiden kanssa.

Helman pituus ei välttämättä ole kovin kätevä, kun kävelee portaita pitkin ja käydään julkisilla liikennevälineillä.

Pitkä lattialle

Sopii ehdottomasti kaikkeen ja vaatteiden alle, koska se piilottaa hänet kokonaan.

No suojaa koko kehoa kylmältä. Se yhdistetään vaatteisiin ja kenkiin.

Pitkä helma voi nopeasti likaa ja hajottaa. Ei välttämättä ole kovin kätevä pitkään nopealle kävelylle.

Väriliuokset

Turkislakit voivat olla paitsi luonnonvärisiä, mutta myös erikoisvärikäsittely, niillä on epätavallinen varjo.

Esimerkiksi punainen takki, vaikka se on harvinaista eikä tavallisten sävyjen tuote, on kaikki hyvin kirkas ja tyylikäs.

Tällaisten värien turkisvärit ovat sininen, violetti, keltainen, oranssi, smaragdi ja hopea näyttäviä, mutta eivät kovin luonnollisia.

Melko epätavallinen ja hyvin yleinen ratkaisu ovat grafiitin ja murskatun jään sävyjä. Nämä sävyt kuuluvat kylmiin väreihin, joten ne eivät aina ole kysynnän mukaisia ​​talvella, mutta kuvan lisäksi ne tulevat todelliseksi ylellisyydeksi.

Ruskeat, punaiset, mustat ja klassiset harmaat ovat luonnollisesti valmistettuja turkisten päällysvaatteita, jotka eivät ole värjättyjä eläinten nahkoja.

Onnistunut ja kirkas turkki, valkoinen, maito, beige ja jauhe. Tällaisten sävyjen malli näyttää uskomattoman naiselliselta ja lempeältä.

Muotitrendit 2016 - 2017 ja uudet tuotteet

Muoti on melko ohimenevä, joten ajan mittaan sen trendit muuttuvat ja jotkut tuotteet ovat erittäin suosittuja, kun taas toiset haalistuvat taustaan.

Sama pätee turkisvaatteisiin, mutta on yksi poikkeus - klassinen, suoraviivainen turkis takki pysyy muodikkaana ja asianmukaisena riippumatta nykyisestä muotilakista.

Tällä kaudella poikittaiset turkisnahkat, Chanelin tyyliin, lyhyellä hihalla ovat ennennäkemättömiä suosio. Tämä tuote yhdessä pitkänomaisen sametti- tai nahkakäsineiden kanssa näyttää uskomattoman naiselliselta.

Nuoret tytöt suosivat kirkkaita värejä, kun taas aikuiset naiset kiinnittävät huomionsa yllättävän kauniiseen grafiitin sävyyn, joka sai suosion muutama vuosi sitten ja jolla on edelleen johtava asema.

Tähdet turkisvaatteissa

Kun ostat turkiksen, monet tytöt ovat yhtä suuria kuin kotimaiset tai ulkomaiset näyttelytapahtumat. Esimerkiksi Ksenia Borodina ja Carrie Bradshaw ovat todellisia turkiksia, joten älä unohda mahdollisuutta hemmotella itseäsi uusilla vaatteilla.

Minkälaisia ​​turkisvaatteita tähdet mieluummin ja mitä he kiinnittävät huomiota valittaessa, katsotaanpa lähemmin videota.

Mistä ostaa?

Monet ihmettelevät, mistä ostaa laadukkaita turkiksia? Jotkut jopa menevät ulkomaille, jotta he voivat ostaa niin kauniita tuotteita.

Tietenkin, kun olet lomalla Turkissa tai Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, sinun ei pidä unohtaa tilaisuutta ostaa tyylikäs turkki, koska nämä maat ovat kuuluisia laadukkaiden ja edullisten turkisten tuottamisesta.

Mutta turkis turkista ei tarvitse ajaa ulkomaisille maille, koska kotimaiset tuotteet tai naapurimaiden tuotanto eivät ole huonompia kuin ulkomainen ylellisyys. Niin rohkeasti voit ostaa venäläisiä, valkovenäläisiä tai Kazakstanin turkiksia.

Jos et pelkää Internet-huijauksia tai virheitä postissa, voit tilata turkiksen postin kanssa. Esimerkiksi Milanosta tai Skandinavian tuotannosta, jolla on myös parasta laatua, mutta myös sille vastaava hinta.

valmistajat

Monet tehtaat, myös kotimaiset, harjoittavat turkisten takit, kuten Winter Tale, Mir Shub, Diamant, Fours, Diana, Russian Fur, Bars ja Metelitsa. Näissä turkistotehtaissa valmistetut tuotteet ovat melko laadukkaita ja erittäin houkuttelevia.

Ulkomaisilla valmistajilla Ego, Saga Mink, Fendi, Nafa Mink on myös melko suuri suosio ja ne ovat tunnettuja hyvästä laadusta edulliseen hintaan.

Eurooppalaisten valmistajien, kuten De la Manien, Flaumfederin, Max Maran, malleilla on enemmän hinnoittelupolitiikkaa, mutta ne ovat tunnettuja monenlaisista mallivalikoimista.

Arviot

 1. Äskettäin ostin kotimaisen valmistajan naaraskerroksen World of Fur -myymälästä. Tuote on erittäin kaunis ja laadukas. Olin tyytyväinen laajaan ja kohtuulliseen hintaan - vain 62 tuhatta ruplaa. Myyjät ovat varoittaneet, että voin ajatella kuukauden ajan, ja jos en yhtäkkiä pidä ostoksestani, voin palata tai vaihtaa sen uuteen, jos turkki on kunnossa.
 2. Mieheni ja minä lepäimme Turkissa ja vierailimme turkistotehtaalla opastetulla kierroksella. Nähdään minkin takin mallia koko lattialla, ja sen jälkeen kun olin lukenut 2300 dollarin hinnan, olin iloisesti yllättynyt ja en voinut ostaa tuotetta. Jo kolmas talvi lähti siihen, turkis on erittäin lämmin! En määrittänyt palautusta, mutta en aio palauttaa sitä, koska se on täydellinen minulle!

Vinkkejä valintaan

Valitseminen turkis, ensinnäkin, on kiinnitettävä huomiota sen laatuun ja erityisesti turkislujan laatuun.

Turkissa ei saa olla naarmuja ja kaljuja, puhutaan eläimen kivuliasta tilasta tai siitä, että tuote on jo kulunut sinulle, ja myymällä sinulle yksinkertaisesti annetaan uusi.

Turkin laatu tarkistetaan melko yksinkertaisella tavalla: sinun on pidettävä kättä tai kampaa hiusten kasvun vastakkaiseen suuntaan. Luonnolliset turkikset tulevat nopeasti alkuperäiseen tilaansa, ja synteettiset kuidut jäävät ja pysyvät siinä asennossa, jossa se tuotiin.

Koska turkisnahat on ommeltu tehtaita käyttäen erikoiskoneita ja -laitteita, saumat voivat helposti ohittaa tarttuvat langat. On syytä kiinnittää huomiota niihin, koska jotkut voidaan yksinkertaisesti leikata, kun taas toiset aiheuttavat koko sauman ristiriitaisuuden.

Jos et ymmärrä tuotteiden turkista, on parempi hakea apua asiantuntijalta, koska epärehelliset myyjät antavat halvempia väärennöksiä kalliille tuotteille.

Lisäksi laadukkailla turkisvaatteilla on todistus GOST: n mukaisesti, ja se on pyytänyt, että saat kaikki tarvittavat tiedot tuotteesta.

Miten hoitaa turkki?

Turkin takki, vaikka se on massiivinen volumetrinen tuote, on edelleen hyvin hellävarainen ja hauras, joten se tarvitsee erityistä huolellisuutta.

 • Ensinnäkin on parempi pitää se erityisessä vaatekotelossa, joka suojaa tuotetta lialta ja pölyhiukkasilta, jotka voivat tarttua kuitujen väliin.
 • Koteloon tulisi laittaa useita naftaleenipalloja, jotka auttavat suojaamaan turkista tuholaisia, kuten koiria.
 • Jos turkki on hyvin likaantunut sukkien prosessissa, voit tietysti aina kääntyä kuivapesuun, mutta joskus se vaatii vakavaa rahaa.
 • Jos haluat säästää budjetin suurista kustannuksista, voit puhdistaa turkiksen lialta kotona.

Miten tehdä se oikein, jotta se ei vahingoita tuotetta, ja jotta puhdistus olisi tehokasta, tutustu tarkemmin tässä videossa esitettyyn esimerkkiin.

Mitä käyttää?

Monet ihmiset saattavat ihmetellä, kuinka yhdistää tällainen upea ylellisyystuote turkikseksi, mutta sinun ei pitäisi olla liian älykäs kuvan suhteen, koska kaikki nerokas on itse asiassa hyvin yksinkertainen.

Jos menet juhliin, ja sinun tarvitsee vain mennä huoneesta autoon ja takaisin, voit yhdistää turkiksen ja tyylikkäät kengät, joissa on korkokengät tai yksinkertaiset lenkkarit.

Kannat voidaan todeta, että talvella saappaat ja nilkkurit, joissa on kantapäät, on parempi ostaa viikonlopun kengiksi, koska jäisen kantapään aikana voit luistaa ja pudota.

Siksi korkeiden korkokenkien ja korkeiden saappaiden valitseminen ei saisi olla tärkein tehtävä.

Jokapäiväiseen käyttöön on parempi ostaa saappaat, joissa on tasainen pohja tai pieni tasainen kantapää, lämmin turkis saappaat tai talvikengät.

Uggit ovat myös erinomainen vaihtoehto, jos ne on valmistettu luonnonmateriaaleista - mokka, luonnon turkis ja korkealaatuinen kuumuutta kestävä kumipohja. Tällainen pari on arvoltaan arvokkaampi kuin väärennökset, mutta se kestää paljon kauemmin ja ei altista jalkoja kylmälle.

Pyöristetyillä ja v-pääntieillä varustetuissa turkisvaatteissa tarvitaan tyylikkäitä vaatteita, huiveja ja lämpimiä villahuippuja.

Päähineenä voit käyttää erilaisia ​​neulottuja tai turkis-hattuja sekä tyylikkäitä hattuja.

Muiden vaatteiden osalta on syytä huomata, että hänen valintansa pitäisi tehdä itse turkiksen mallin perusteella. Mutta yleensä eri mallien istuvuus ja housut sekä monihameet.

kuvakieli

 • Poikittaiseen tekniikkaan tehty Chanel-tyylinen turkki näyttää hyvin lempeältä ja kauniilta. Maidon väri korostaa terveellistä ihonväriä ja korostaa kultaisten hiusten väriä ja tuotteen pituus kattaa pakarat. Pyöristetty kurkun pääntie edellyttää, että huivi tai villapaita on korkealla kaulalla. Tällainen tuote on mahdollista yhdistää mustalla löysällä minihameellä, tiukkailla sukkahousuilla, nilkkakengillä tai epätavallisen värisillä saappailla sekä pussilla sävyisinä kengillä.
 • Pehmeä "cross" näyttää myös tyylikkäästi, ja siinä on huopalevyt kaksirivinen kiinnike - kaksi riviä koriste-painikkeita, jotka kiinnittyvät tuotteen etuosaan koko pituudeltaan. Rajattu holkki ja pyöreä pääntie tekevät tarpeesta käyttää pitkänomaisen käsineen mallia sekä tyylikästä huivi tai huivi kaulan ympärillä. Tuote näyttää hyvältä valkoisilla painavilla housuilla sekä sitruunanvärisellä pitsi-puserolla.
 • Epätavallinen takki-manto näyttää todella ylelliseltä, jos se on valmistettu punaviinin väristä. Itse tuote on valmistettu nahasta, jossa on lyhyt nokanen, ja turkiksen reunat on reunustettu pehmeällä raitalla, mikä tekee tuotteesta sopivan pakkaseksi. Tällainen kuninkaallinen asia on täydellinen tyylikäs, tiukka mini-mekko, ja kuvan lisääminen arvokkailla lisävarusteilla antaa sille juhlallisen ilmeen.
 • Toinen ei-tavanomainen malli on O-muotoinen turkki, joka on valmistettu mustista "curly" -hiuksista, jota täydentävät epätavalliset vihreät 3/4 hihat. Jotta tuote ei näyttäisi liian suurelta, kannattaa lisätä se leveällä vyöllä vyötäröllä. Koska turkki on epätavallinen sisustus kuin rento vaihtoehto, voit käyttää sitä menemään juhliin, jossa yhdistyvät tyylikäs lakattu korkokengät.
 • Vanhusten naisten ja vanhoja perinteisiä perinteitä suosivien naisten kohdalla on hyvin alkuperäinen grafiittivärinen turkki. Suuret koristepainikkeet, pehmeä kaulus - seistä ja tiukka suora leikkaus tekevät tuotteesta harmonisen ja yhdistelmä nuolilla varustettujen housujen kanssa auttaa luomaan kuvan parhaista klassisista perinteistä.
Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet