Turkikset

Turkistakit "Melita"

Turkis takit Melita

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Tietoja tehdasta
  2. Arviot

Tietoja tehdasta

Tunnettu turkis tehdas Melita on peräisin 20-luvulta. Sitten sitä kutsuttiin "tatarilaiseksi Leninin järjestykseksi. Husain Yamashevin niminen turkisliitto."

Melita Factory on aina erottunut siitä, että tuotteet läpäisivät kaikki teknologiset syklit yhdessä yrityksessä. Alkaen nahkojen valmistuksesta ja valmiiden turkistuotteiden myynnistä.

Kaikki Melita-takit ovat korkealaatuisia tuotteen luokasta riippumatta. Neuvostoliitossa tämä tehdas tarjosi haalareita BAM: n rakentamisen, sotilaiden vaatteiden ja myös maajoukkueen olympiaurheilijoiden aikana. 90-luvun lopulla Kazanissa avattiin ensimmäinen turkisalongi. Tänään se on maan suurin turkis-keskus.

Melitan tehdas ei koskaan luovuttanut johtavia tehtäviä maamme turkisteteollisuudessa. Tämän yrityksen tuotteita myydään paitsi Venäjällä myös ulkomailla. Tehtaan suunnitteluhenkilöstöön kuuluu lukuisia voittajia ja kansainvälisten kilpailujen osallistujia. Niistä Irina Krutikova, joka aloitti yhteistyön Melitan kanssa noin 20 vuotta sitten.

Uusimmista innovaatioista voidaan huomata kevyet turkisnahat, joita voidaan käyttää lämpömittarin plus-merkillä.

Vuonna 2007 Milanon kansainvälisessä näyttelyssä Melita-luksusmallisto Venäjän Melitasta sai tunnustusta ja arvostusta eurooppalaisista kriitikoista ja asiantuntijoista. Erityisesti huomattiin pukeutumishien teknologia. Ja kotona vuonna 2005 sama tekniikka voitti hallituksen palkinnon tieteen ja teknologian alalla.

Nykyään tehtaan arsenaalissa on urheilun lyhytmallisia turkis- ja turkis-takkeja sekä tyylikkäitä pitkiä malleja lattialla. Melita suunnittelee ja ompelee naisten turkikset kaikenikäisille ja makuasetuksille. Tämän tehtaan turkistuotteen keskihinta on 100-200 tuhatta ruplaa.

Branded Melity -myymälät sijaitsevat Kazanissa, Moskovassa, Novosibirskissa, Barnaulissa, Tomskissa ja Naberezhnye Chelnyssä.

Arviot

Tehtaan kehityksen ja sen palkintojen historian osalta kaikki muuttuu hyvin selväksi. Mutta haluan huomata, että tietyn tuotteen todellinen idea voidaan saada vain tutkimalla sen arviointeja. Loppujen lopuksi ei ole mitään totuudellisempaa kuin kuluttajien näkemykset.

Jos siirryt Internetiin, voit löytää hyvin suuren määrän arvioita tästä tehtaasta. Ja minun on sanottava, että useampi niistä on myönteisiä. Ostajilla on tuoteryhmästä riippumatta aina laatu ja valinta. Useimmat ostajat arvostavat näitä kriteerejä myönteisesti.

Monet naiset pitävät korkeaa laatua siinä, että kasan tiheys on yhtenäinen, ja pituus on sama. Ja tämä ei ole vain ensimmäinen tunne ostettaessa. Vaikka turkki onkin pitkään kulunut, turkisten laatu ei muutu.

Mainonnan puute ei muuta asennetta tehtaaseen. Päinvastoin, monet asiakkaat huomaavat tämän.

Mallien osalta on paljon arvioita siitä, että jopa Moutonin huomaamattomat takit ovat erittäin laadukkaita, kauniita ja nuoria. Tämä on tärkeää. Tämä mutoni on yksi halvimmista materiaaleista ja on siten edullinen. Nämä turkisnahat Melita on kehittänyt nuoret suunnittelijat, joten tyttö voi helposti ostaa tällaisen asian ja näyttää hyvältä.

Laadun ja melko miellyttävien hintojen lisäksi on syytä mainita salongit itse ja heidän työntekijänsä. Silti turkisliikkeissä tämä on yksi tärkeimmistä indikaattoreista. Hyvä valaistus, suuri tila ja tavaroiden kätevä sijainti ovat Melitan yleisimpiä kuvauksia.

Muuten, lisävarusteista. Melita tuottaa paitsi turkiksia, myös pieniä turkistuotteita, kuten korkkeja.

Yksi ja kaikki asiakkaat huomaavat henkilökunnan ystävällisyydestä ja ystävällisyydestä sekä asiantuntevasta avusta tuotteen valinnassa ja lisävarusteiden valinnassa.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet