Turkikset

Jak-turkki

Jak-turkki

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Ominaisuudet ja edut
 2. Miten valita?
 3. Mitä käyttää?

Ominaisuudet ja edut

Jopa kaukaiset esivanhempamme, jotka elivät ankarissa kylmissä olosuhteissa, arvostivat kaikki jakin turkiksen edut. Tämän eläimen ihoa ja turkkia käytettiin laajalti kodin lämmittämiseen tarkoitettujen vaatteiden ja materiaalien valmistuksessa.

Jakin turkiksen tärkein piirre on pitkä kasa villaa. Tämän vuoksi se näyttää niin edulliselta ja epätavallisen lopputuotteissa.

Mutta on olemassa monia muita syitä, miksi voit tehdä valinnan tämän turkiksen turkista:

 1. Jakin turkki suojaa täydellisesti jäätymiseltä ja tasoittaa lämpötilan ja ilman eroa, joka on luonnollinen materiaali.
 2. Samasta syystä tämä takki ei kastu.
 3. Turkki on pehmeä ja kevyt.
 4. Tämä turkki on täysin hypoallergeeninen ja sopii naisille, ja siinä esiintyy kaikenlaisia ​​allergisia reaktioita, myös turkistuotteita.
 5. Jakukarva on kulutusta kestävä materiaali, koska se kuuluu suurelle eläimelle.
 6. Uskon turkista uskotaan, että sillä on parantavia ominaisuuksia, ja siitä valmistettujen tuotteiden on osoitettu kuluvan niille, jotka kärsivät nivel- ja päänsärkystä.
 7. Pitkä kasa turkislakkeja antaa kuvan äärimmäisyydelle ja tilaa suunnittelijoiden mielikuvitukselle.
 8. Kaikki yak-turkista valmistetut tuotteet eivät murene ja venyvät.

Nykyään myymälöissä löytyy valtava valikoima eksoottisia jakkimakkaroita. Lyhyt turkismalli sopii erinomaisesti illan kulumiseen. Ja malli, jossa ei ole hihat, on tullut tämän kauden trendiksi ja painottaa hoikkajen tyttöjen muotoa.

Värien osalta esimerkiksi luonnonvärit, esimerkiksi harmaan ja ruskean sävyt, ovat erityisen suosittuja. Erikoistilaisuuksissa stylistit suosittelevat valkoisen turkiksen valintaa. Ja jokapäiväiseen käyttöön - käytännöllinen musta klassikko.

Mutta erityisesti muodikas ja erittäin tyylikäs, jokainen nainen etsii jauhemaista turkista. Tämä vaihtoehto on yleinen sekä päivittäisissä kuvissa että loma-aikoina.

Miten valita?

Turkin takki on asia, jota ei ole hankittu yhdellä kaudella, joten sen on täytettävä kolme perusvaatimusta:

 1. Turkin on oltava hyvälaatuista.
 2. Tarjota mukavuutta ja mukavuutta.
 3. Ja tietysti olkaa asiallisia ja sovi muotiin.

Tätä varten sinun on ostettava turkis takki todistetuissa ja merkkituotteissa olevissa myymälöissä, vain tässä tapauksessa laatu on takuu.

Kauppojen ja putiikien ostamisen toinen etu on kokeneiden myyjien neuvoja. Haluttaessa ne pystyvät osoittamaan, miten nahat on ommeltu, edellyttäen että tekniikkaa noudatetaan ompelemalla tuotetta.

Se saumat voivat sanoa turkiksen huonosta laadusta. Häikäisevät valmistajat ompelevat saumojen sivut, jotta niitä ei voi tarkistaa. Mutta huonosti ommellut nahat johtavat turkisten päällysteen leviämiseen.

Kiinnitä huomiota väriin. Tietenkin on parempi valita tuote, jonka väri on luonnollisin, niin todennäköisyys, että turkki on värillinen, on hyvin pieni. Huonolaatuisia värjättyjen tuotteiden kirkkaat värit voivat nopeasti häivyttää.

Turkin takana on oltava etiketti, jossa on tiedot hoidosta ja toiminnasta. Heitä pitkin turkis voi kestää hyvin kauan.

Mitä käyttää?

 • Jos käytät mekkoa yhdessä turkiksen kanssa, sen pituus ei saa ylittää turkiksen pituutta.
 • Lyhyet jakkimakkarat sopivat erinomaisesti leikattuihin housuihin, esimerkiksi 7/8 tai erittäin tiukkoihin.
 • Monien stylistien mukaan kenkien ja turkiksen yhdistelmän tulee olla naisellinen ja kantapää. Mutta kun kyseessä on jakkis turkista tehty turkki, muut mallit soveltuvat myös esimerkiksi pienelle alustalle.
 • Siluetin pitäisi olla harmoninen ja mieluiten ei sisällä tarvikkeita ja vaatteita, jotka erottuvat yleisestä tyylistä.
 • Oikean lisävarusteiden valinnan ohjaamiseksi on otettava huomioon se, että kalliilla pusseilla oli aina edullinen luonnollinen turkis. Jakin turkiksen tapauksessa laukku voi olla myös ylivertainen.
 • Päähineiden pitää pitää tasapaino karvan tilavuuden ja pään koon välillä
 • Korujen tulisi olla pieniä ja vähimmäismäärä.
Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet