Turkikset

Mool Fur Coat

Mool Fur Coat

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. malli
 3. Väriliuokset
 4. Miten valita?
 5. Kuinka paljon se on?

Tähän mennessä turkistuotteiden markkinoiden monimuotoisuus on hämmästyttävää. Mutta monet muodikkaat naiset ovat tottuneet suosimaan klassisempia versioita - sable, minkki tai chinchilla. Samalla turkistuotteiden tuotannossa käytetään myös mielenkiintoisempia materiaaleja - esimerkiksi moolitahkaa.

piirteet

Moolinahat erottuvat sileästä, kiiltävästä ja kauniista turkista. Hänellä on myös kaunis ja luonnollinen musta väri. Mutta tällaisia ​​nahkoja ei ole helppo löytää, koska molt on melkein ympäri vuoden. Siksi on suositeltavaa käyttää pyydettyjen eläinten nahkoja lokakuusta marraskuuhun.

Tämän eläimen turkista on käytetty tuotannossa viime vuosisadan jälkeen. Tärkein syy siihen, että tämän eläimen iho on erittäin kestävä. Usein moolin turkis on sävytetty, koska ihon luonnollisella värillä on harvoin kaunis ulkonäkö.

Jos puhumme lämpöominaisuuksista, turkisolulle viitataan kylmänä. Lisäksi, jos verratat turkista karvaa moolin turkista karvapeitosta, niin toisesta versiosta tuleva tuote kuljettaa useita kertoja pidempään. Moolin turkis on hyvin likainen ja ei ole helppo puhdistaa. Jokainen kuivapesu ei tarjoa palvelua turkisnahkojen puhdistamisesta moolista.

Tällainen tuote on kuitenkin suosittu. Moolin turkki on kiinteä ja kallis. Osta nämä tuotteet ihmisistä, jotka tietävät turkista, voit kutsua heitä "turkismiehiksi."

Moolikerros on kallis ilo, lähinnä siksi, että lähdemateriaalin kanssa on erittäin vaikea työskennellä. Samaan aikaan sen kysyntä ei putoa, koska ihmiset etsivät usein jotain epätavallista ja yksinoikeutta.

malli

Huolimatta siitä, että moolin takki on erittäin vaikeata ommella, niiden monimuotoisuus markkinoilla on valtava.

Täällä voit tavata:

 • klassinen risti leikattu turkki;
 • lyhyt avtoledi;
 • malli hupulla;
 • 3/4 hihat.

Tietenkin, koska pituus hinta vaihtelee suuresti. Ja ostaa pitkä turkki turkista moolista ei ole edullinen jokaiselle fashionista.

Usein voit löytää turkki päällysteen moolista, ja tämä on ymmärrettävää. koska Tämän eläimen iho on hyvin pieni, niin on hyvin ongelmallista ommella kokonainen pala siitä.

Mutta poikittainen turkki on ommeltu ei yhdestä verkosta vaan erillisistä nahoista. Näin ollen tuote osoittautuu tasaisiksi vaakasuoriksi.

Myös moolien nahoista ne ommelevat paitsi turkisvaatteita, mutta myös takkeja, liivejä ja hattuja. koska Eläimen turkis on tarpeeksi kylmä, mutta hyvin samettinen ja pehmeä, sitä käytetään usein kaulusten valmistukseen.

Väriliuokset

Useimmiten moolin turkista saadulla tuotteella on hiili-musta väri. Ja tämä on ymmärrettävää, se vastaa ihon luonnollista väriä, mutta todennäköisesti se on maali. Kuten jo mainittiin, molt-nahat ovat moltin vuoksi harvoin edustavia.

Voit löytää turkiksen tummanruskean ja harmaan moolin turkista. Turkis takki kirkkaina väreinä - harvinaisuus. Pikemminkin, koska tällainen lyhyt ja kiiltävä kasa näyttää hyvältä klassisissa väreissä.

Miten valita?

 1. Kuten mikä tahansa kallis tuote, salonki tulisi ostaa moolikerroksesta.
 2. Ensinnäkin tavaroiden laadun määrittämiseksi on otettava huomioon kaljujen esiintyminen. Jos mahdollista, voit jättää tämän salongin turvallisesti.
 3. Lisäksi kannattaa harkita tuotteen turkisvärin tasaisuutta. Jos pisteitä ei ole suunniteltu erityisesti turkisnahkana, tuote todennäköisesti sävytettiin väärin.
 4. On tärkeää tarkastaa ja vuoda. Sen pitäisi olla turkiksen väri, eikä siinä saa olla vieraita hajuja.
 5. Laadukkaasta tuotteesta mökin on oltava merkitty.On kirjoitettu: tuotteen ja valmistajan nimi, josta turkis valmistetaan, perusominaisuudet (väri, käsittelytyyppi jne.)

Kuinka paljon se on?

Jos haluat ostaa turkista turkisnahkaa, sinun pitäisi olla valmis suuria jätteitä varten. Tällaisen tuotteen korkeat kustannukset selittyvät sillä, että sen kanssa on hyvin vaikeaa työskennellä. Vähintään yhden kerroksen valmistuksessa voi olla noin 500 eläimen nahkaa.

Moolin turkistuotteiden hinnat alkavat noin 250 000 ruplaan. Mutta tällaiseen hintaan voit ostaa vain lyhimmän takin, jolla ei ole parasta laatua. Ihmisarvoinen tuote voidaan ostaa noin 400 000 ruplaan.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet