Turkikset

Turkista valmistetut turkistakit

Turkista valmistetut turkistakit

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Kiinalaiset turkisnahkojen ominaisuudet ja edut
 2. Turkis tehdas
 3. Miten valita laatu?
 4. Miten ostaa?
 5. Kuinka paljon se on?
 6. Arviot

Yhteinen aikaisemmin stereotypia Se, että kiinalaiset tavarat ovat vähäisiä, "kuluttajien kysyntä" -laatu on yhä vähemmän merkityksellinen ja totta joka vuosi. Valtaosa maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä on pitkään ollut omilla tehtaillaan ja tehtaillaan Kiinassa, mikä johtuu pitkälti halpasta työvoimasta ja sen seurauksena koko tuotantokierrosta kokonaisuudessaan. Tämän kanssa laatu kuljettimesta tulevat tuotteet tarkistetaan ja valvotaan perusteellisesti.

Muotiteollisuus ei ollut poikkeus. Keski-kuningaskunnasta peräisin olevia turkislakkeja myydään kotimaassa - suurin osa malleista viedään, myös Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan. Näin hankkimalla turkiksen Italiassa, Turkissa tai Saksassa, voit helposti saada Kiinassa tehdyn asian. Eminent-tuotemerkit luottavat Kiinassa valmistettuun tuotteeseen, mikä takaa kunnon laadun.

Kiinalaiset turkisnahkojen ominaisuudet ja edut

Kiinalaisten turkisvaatteiden houkuttelevin piirre on tietenkin niiden hinta. Samalla valmistautumaton ostaja voi epäillä tuotteen laatua, mutta sinun on ymmärrettävä, että noin 80 prosenttia kreikkalaisten tai italialaisten tuotemerkkien tarjoamista turkistakoista on ommeltu kiinalaisissa tehtaissa.

Tehtaan tuotanto aiheuttaa tämän luokan tavaroiden kunnon tason. Asiantuntijat määrittelevät useita tärkeimpiä tekijöitä, joiden perusteella kiinalaisten valmistettujen turkisnahkojen osto ei ole enää "kissa pussin" osto:

 • turkistotehtaat kehittyvät aktiivisesti Kiinassa;
 • tehtaiden turkisnahkojen valmistuksessa käytetään korkealaatuista turkista;
 • kunkin teknologisen vivahteiston perusteellinen noudattaminen;
 • jatkuva laadunvalvonta kansainvälisten standardien mukaisesti;
 • laatujärjestelmien järjestelmä ja todistusten vahvistaminen.

Turkis tehdas

Nykyaikaisen infrastruktuurin kehittyessä ja suurten turkistotehtaiden syntymisen myötä uudet kiinalaiset toimijat luopuivat käytännössä karjankasvatus- ja kasvatuseläinten kasvattamisesta maassa, siirtymällä käytäntöön osallistua maailmanlaajuisiin huutokauppoihin ja tilata raaka-aineita todistetuilta Kanadan toimittajilta. Tämä ei tietenkään voinut vaikuttaa pelkästään päällysteiden loppukustannuksiin, mutta tähän päivään mennessä tehdasvalmisteiset kiinalaiset turkistuotteet ovat paljon edullisempia kuin Turkista, Kreikasta tai Italiasta vastaavat tuotteet.

Kieltäytyi itse asiassa omien luonnon raaka-aineiden tuotannostaan ​​Kiinassa keskittymällä synteettisiin turkisiin.

Faux-turkisten edut ovat ilmeisiä:

 • monta kertaa alhaisempi (verrattuna luonnonmateriaaliin);
 • "synteettisten" tuotannossa ei tapeta eläimiä;
 • kyky jäljitellä minkä tahansa eläimen turkista;
 • pitkä käyttöikä;
 • vaatimaton säilytys;
 • luonnollinen turkis on paljon painavampaa kuin faux.

Tämä materiaali on rakenteensa vuoksi erityinen kuitu, joka on saatu kivihiilestä ja hiilivedyn raaka-aineista sekä kalkkikivestä ja joka on käsitelty erityisellä käsittelyllä ja kuivaamalla. Myöhemmin se asetetaan villa- tai puuvillapohjaan, lyhennetään halutulle pituudelle ja värjätään tarvittaessa.

Miten valita laatu?

Kiinalaisia ​​tavaroita varten on neljä vaihtoehtoa niiden hankkimiseksi: Internetin välityksellä, Venäjän jälleenmyyjiltä, ​​välittäjien kautta ja suoraan Kiinassa.Jos tarkastelet turkiksen järjestystä verkoston kautta, on tärkeää muistaa, että kaikki kiinalaisilla verkkosivuilla esitetyt tuotekuvat eivät ole 100% totta. Jälleen ei ole mahdollisuutta tarkastaa ja kokeilla turkiksia ennen ostamista.

Toinen vaihtoehto on ostaa kiinalainen turkki turkistuotteissa. Hintaeroa on helppo ymmärtää, kun verrataan hintalappuja valmistajan verkkosivuilla ja suoraan myymälässä. Tässä tapauksessa säästöt ovat hieman pienemmät kuin tilauksen yhteydessä, mutta asiakas voi itse tarkistaa tuotteen laadun ja ulkonäön. Jotkut muodin miehet turvautuvat välittäjien palveluihin, jotka ovat henkilökohtaisesti mukana valinnassa, hankkimassa ja toimittamassa turkiselkkejä Lähi-Britanniasta. Tässä tapauksessa ylikorvaus on pääsääntöisesti paljon pienempi kuin myymälän korotus, mutta tällaisen "ostajan" kokemus ja kunnioitus ovat erittäin tärkeitä.

Suurimmat säästöt voidaan saavuttaa menemällä itse "turkikselle" Kiinassa. Kun otetaan huomioon kuljetuskustannukset ja muut väistämättömät kustannukset, tällainen äärimmäisyys olisi perustellumpi, jos tällaisen matkan tarkoitus olisi ostaa useita turkisvaatteita kerralla. Tämä voi olla sekä eräänlainen kollektiivinen hankinta että turkisten osto jälleenmyyntiin.

Miten ostaa?

Kun tilaat turkisnahkaa paikan päällä, kokeneet käyttäjät suosittelevat tarkasti tuotteen kuvausta, sen kokoa ja materiaalia, josta se on valmistettu, sekä kommentteja ja asiakasarvosteluja. Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä negatiivisiin kommentteihin ja myyjän luokitukseen (jos sellainen on paikalla). Ja tietenkin sinun on käytettävä vain suosittuja ja todistettuja online-sivustoja.

Jos menet Kiinaan turkikselle, muista - on tärkeää, ettei valittu tuote jää näkyviin maksamisen ja pakkaamisen aikana, etenkin pienissä myyntipisteissä. Valitettavasti sattuu, että myyjät korvaavat turkisnahkansa salaa halvemmalla tai huonommalla laadulla, joka on ommeltu epäilyttävien raaka-aineiden maanalaisiin työpajoihin. Oli myös tapauksia, joissa minkin turkista oli merkitty turkiksen etiketissä, joka osoittautui kani tai kettu. Osaavat ihmiset eivät halua olla häpeällisiä neuvottelemaan turkismarkkinoilla - yleensä 40 tai jopa 50 prosenttia on jo sisällytetty ilmoitettuun hintalappuun turkikselle, jonka myyjä on valmis siirtymään.

Kuinka paljon se on?

Riippuen siitä, miten Kiinan turkki pääsee ostajalle, sen hintalappu muuttuu. Eniten budjettivaihtoehtoa - tilaus kiinalaisilla sivustoilla. Ottaen huomioon jatkuvat alennukset, myynninedistämistoimet ja kausivaihtoehdot, hintaerot Euroopan karvapeitteillä ovat 50 tai jopa 80 prosenttia.

Luonnollisesta minkin turkista valmistettu turkki jopa ilman alennuksia voi maksaa jopa 600 dollaria ja 1000 dollaria, mutta hieno "lattia" mallia pesukarhun ja majava on saatavilla 400 dollaria. Nutrian mallit ovat jopa halvempia. Jos lisäät tähän kaikenlaisia ​​alennuksia - ja jopa tämän valuutan "puremista" korkoineen, hyöty on ilmeinen.

Arviot

Kuten muissakin tapauksissa, verkosto on täynnä sekä positiivisia että kielteisiä arvioita kiinalaisista turkisvaatteista. Suurin osa tyytymättömistä sanoo, että heidän ostamansa tuote ei vastannut "mainoskuvaa" ja menetti melko nopeasti houkuttelevan ulkoasunsa. Tällaiset ihmiset myöntävät, että he ostivat turkiksen "sokeasti", koska he olivat houkutelleet tietyn tyylin ja turkiksen halpuus ja suosio.

Esimerkkinä vastakkaisista mielialan katsauksista ovat turkisvaatteiden omistajien kommentit, jotka vastasivat vastuullisemmin tavaroiden valintaan ja järjestykseen, olivat vakuuttuneita sekä myyjän että valmistajan asianmukaisista todistuksista ja luotettavuudesta. Henkilöt, jotka matkustivat Kiinaan ja ostivat turkisnahkoja "paikalla", kiinnittävät huomiota siihen, että on tärkeää valita asiantuntija, joka on hyvin kokenut turkista ja puhuu kieltä.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet