Turkikset

Turkista valmistettu turkki, jossa on huppu

Turkista valmistettu turkki, jossa on huppu

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. malli
 2. Suositut värit
 3. kuvakieli

Kysy jokaiselta naiselta, mitä turkista hänen mielestään on kaikkein tyylikäs, ja ne kaikki kutsuvat viivytyksettä hopeaksi. Tämä turkki näyttää kuninkaalta ja erottuu muista turkista.

Tänään huomiomme houkuttelivat turkisnahkoja, joissa on huppu, joka näyttää hyvältä ja täysin lämpimältä pakkasesta huolimatta.

malli

Hopeakoksesta luodaan valtava määrä malleja, jotka, vaikkakin radikaalisti eroavat toisistaan, ovat aina kauniita.

 • Hupullisen hopeanvärisen kettuun leikattu turkki on elävä esimerkki siitä, minkä mallin pitäisi valita naisille, jotka matkustavat ympäri kaupunkia omassa autossaan. Jos kadulla joudut viettämään paljon aikaa, sinun täytyy varmasti valita pidempi ja lämpimämpi takki. Hupun läsnäolo sallii koko päivän pitää hiukset ja jäätyä.
 • Lonkatasolla päättyvä turkki ei sovi kaikille, vaikka se antaa vaikutelman käytännöllisestä ja yleismaailmallisesta mallista. Kuvion omistajia, joilla on implisiittinen vyötärö tai leveät lantiot, tätä turkismallia ei pitäisi valita, koska kaikki puutteet korostuvat ja korostuvat entistä enemmän.
 • Edellisessä kappaleessa kuvattujen kuvion piirteiden mukaan on parempi valita malleja, joiden pituus on keskimääräinen. Turvavyön merkitys hupussa on hopeaa. On parempi valita malleja, joissa on yhdistelmä erilaisia ​​turkisävyjä. Esimerkiksi harmaa ja musta.
 • Fur takit lattialla, vaikka ne ovat kalliita, mutta ne näyttävät upeilta. Tällaisia ​​vaatteita voidaan käyttää erityistapauksissa, mutta ei varmasti jokapäiväiseen käyttöön. Tällaisesta ylellisestä turkista valmistettu turkki, jossa on huppari, jossa huppu on jo läsnä, ei tarvitse mitään ylimääräistä sisustusta. Älä tukkeudu turkisten patch-taskujen kauneuteen, hienostuneeseen pukeutumiseen ja hihnaan.
 • Risti hopea kettu näyttää erityisen upea. Tällaiset mallit ovat nyt suosituimpia, lisäksi ne ovat tyylikkäitä, mutta samanaikaisesti puuttuvia. Samanlaisia ​​malleja luodaan myös hopea-kettu-turkista, ja kyllä, vaikka niissä on myös huput. Kun näet tällaisen turkiksen, et edes halua katsoa muita vaihtoehtoja.
 • Suunnittelijat luovat aktiivisesti yhdistettyjä malleja. Hopea kettu näyttää hyvältä neulottujen elementtien kanssa, joilla on pitsi. Hopeakoiskun kettu-karvan pitkä turkki sopii hyvin lyhyemmille karvamateriaaleille, jotka on leikattu. Tällaisissa malleissa on pelissä volyymi, jota voidaan täydentää eri värien yhdistelmällä. Moutonia käytetään useimmiten tällaisissa yhdistetyissä malleissa. Tasaisen leikatun mutonin taustalla hopea kettu-turkis näyttää vielä vaikuttavammalta. Vaihtoehdot voivat olla hyvin paljon.

Suositut värit

Luonnollisessa muodossaan hopean kettu turkista löytyy eri väreistä: erittäin tumma, musta-harmaa tai vaalea harmaa sävy.

Suunnittelijat eivät kiirehdi yhdistämään tällaista turkista, mutta sävyt valitaan erityisen huolellisesti, minkä seurauksena saadaan ylellinen värillinen turkismateriaali.

Fashionistasilla on suositeltavaa valita hopeanvärinen turkis turkki, jossa on täsmälleen luonnollisen värinen huppu, jossa on gradientin hallitsija. Tämä turkisominaisuus on sen tärkein etu. Suunnittelijat kiinnittävät huomiota segmentoituihin malleihin, joissa on poikkileikkaus. Tässä tapauksessa gradienttivärin siirtyminen ei ole vain paalussa, vaan myös pinnalla.

Hameen, jossa on huppu, jonka väri yhdistää useita värejä, ei pitäisi olla sisustusta.Lisäksi rintakäsittely ylimääräisten turkisten kanssa on täysin tarpeeton.

Usein hopean kettu turkisvärin väri valitaan värityypin mukaan ja tämä on oikea päätös:

 1. Jos iholla ja hiuksilla on vaalea varjo, on suositeltavaa valita harmaahousu harmaasta paletista.
 2. Mustat mallit näyttävät hyvältä kesällä tai keväällä.

Jos noudatat näitä sääntöjä, kuva on mahdollisimman harmoninen.

kuvakieli

Loistava vaihtoehto avtoledille, joka johtaa aktiiviseen elämäntapaan ja joutuu usein liikkumaan henkilökohtaisella ajoneuvolla. Huppu ei lisää lainkaan tämän päällysteen tilavuutta, ja se tulee havaittavaksi vain pukeutuneessa asennossa. Karvaväri tässä mallissa on erittäin mielenkiintoinen ja monipuolinen. Tässä on valkoinen väri ja harmaa ja jopa musta.

Mutta malli on lämpimämpi, jossa voit liikkua ympäri kaupunkia eikä pelkää pakkaselta. Huppu näyttää hyvin orgaaniselta. Haluaisin kiinnittää erityistä huomiota tähän malliin valituille lisävarusteille. Turkista valmistettu käsilaukku, joka toistaa täsmällisesti turkismateriaalin, näyttää yllättävän hyvältä, mikä on harvinaista. Kevyt huivi tiivis muotoilu kahdessa versiossa on paikka olla. Sen yksinkertaisuus korostaa vain turkiksen tyylikästä koostumusta.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet