Turkikset

Nahan turkki

Nahan turkki

liittyä keskusteluun

 

Naisten päällysvaatteiden suosikkivaihtoehto on turkki, koska se personoi ylellisyyttä ja korostaa ladyn hienostunutta makua. Mutta valitettavasti kaikki eivät ole varaa sellaiseen vaatekomeroon, joka on valmistettu luonnon turkista, minkä vuoksi monet ihmiset korvaavat sen keinotekoisilla tuotteilla. Lisäksi viime vuosina suunnittelijat ovat aktiivisesti tukeneet eläinten oikeuksia suojelevia organisaatioita ja luoneet ei-luonnollisia turkiksia.

Ominaisuudet ja edut

Faux-turkista valmistetut turkistakit ovat melko suosittuja, koska toisin kuin luonnolliset tuotteet, ne ovat paljon halvempia, ja samalla ne eivät näytä olevan yhtä houkuttelevia.

Myös budjettituotteiden laatu on korkea koska villaa jäljittelevän materiaalin kemiallisesta koostumuksesta huolimatta ne perustuvat luonnonkuiduihin, joiden ansiosta turkki hankkii sellaisia ​​ominaisuuksia kuin lujuus, elastisuus, kiilto ja hengittävyys. Synteettistä turkista löytyy muun muassa useita muita etuja:

 • ei vaadi erityisten säilytysolosuhteiden noudattamista;
 • helppo puhdistaa ja pestä;
 • ei ole vahingoittanut koi;
 • lämmittää hyvin jopa -30 ° C: ssanoinC;
 • kohtuuhintaisia;
 • erilaisia ​​malleja;
 • kasvihuoneilmiötä.

Jotkut kuluttajat uskovat, että keinotekoinen turkis voi aiheuttaa ärsytystä ja allergisia reaktioita, mutta se ei ole. Luo materiaali, joka käyttää vain laatukomponentteja.näin käsitellään perusteellisesti tällaisten vaatteiden kulumisen vuoksi negatiivisia reaktioita ei havaita iholla tai kehossa.

malli

Keinotekoisten turkisvaatteiden mallisarja on uskomattoman valtava.jonka avulla voit valita sopivat mallit naishahmon ja henkilökohtaisen mieltymyksen erityispiirteiden mukaan. Uudella kaudella sekä pitkät että lyhyet päällysvaatteet ovat yhtä tärkeitä. mutta Näyttääksesi todella tyylikkään, sinun täytyy tietää, mitkä mallit ovat suosituimpia..

Lyhyistä turkisvaatteista on suositeltavaa valita seuraavat:

 • Tuote on suora räätälöinti, jossa on tiukat viivat, kauluksen kestävä pituus reiteen puolivälissä.
 • Lyhennetty malli, jossa on hieman laajennettu helma, pyöristetyt hyllyt ja pieni huppu.
 • Turkis takki suora siluetti, joka koostuu suurista karva-neliön muotoisista laastareista ja pienestä hupusta.
 • Tuote on keskipitkällä vyötäröllä ja hihat, joissa on pieni pyöristetty kaulus.
 • Lyhyt turkiksen takki, jossa on ¾ pitkät hihat.

Pitkistä malleista tyylikkäin on seuraava:

 • Tuote on lattiapituus, ommeltu kapeista turkisnauhoista, vapaasti leikattu. Kaulus on puolipyöreä, kääntöpuoli ja hihat pienillä hihansuilla.
 • Suora malli, jossa huppu ja pituus hieman polven alapuolella.
 • Trapezoidinen turkki, joka koostuu kolmesta tasosta, puoliympyrän kauluksesta, hihoista on hieman laajennettu.
 • Tuotteessa on A-muotoinen siluetti, sileät leveät hihat ja huppu.

Värien osalta tällä kaudella tulisi mieluummin käyttää valkoisia, ruskeita, mustia ja harmaita sävyjä. Keinotekoinen turkki voi olla monofoninen, siirtymällä vaaleesta pimeään tai terävään kontrastiin.

Fur takki suuri

Naiset, joilla on upeita muotoja, jotka haluavat näyttää tyylikkäiltä, ​​on suositeltavaa valita turkisvaatteita suurten kokojen turkista. Jos valitset oikean tyylin ja vaatetusmallin, voit piilottaa kuvion puutteet ja korostaa ansioita, antamalla naisellisuuden ja eleganssin siluetin. Esimerkiksi naiset eivät saa ostaa tuotteita, joissa on suuret taskutaskut, tilava huppu ja laaja englanninkielinen kaulus.

Suurikokoiset turkistakit voivat olla sekä pitkiä että lyhyitä. Naisille, joiden tyyppi on "päärynä", on parasta valita tuotteen pituus reiteen keskelle ja siluetti. ”Omena” -kuvan osalta pitkät mallit soveltuvat parhaiten joko lattiaan tai polviin, vyötäröllä korostamalla vyötä.

Miten valita?

Saadaksesi todella hyvää, joka palvelee pitkään, samalla kun säilytetään esteettinen ulkonäkö, sinun täytyy tietää, miten valita faux-turkista ja mitä sinun pitäisi kiinnittää.

 • Laadukas turkis on yhtenäinen, pehmeä ja tiheä, luonnollisen värin ja kiillon yli. Kun se on pakattu, se laajenee nopeasti ja ei riko.
 • Turkin pohjan on oltava kudottu ja joustava, muuten tuote muuttuu nopeasti käyttökelvottomaksi.
 • Hyvän materiaalin väritys on yhtenäistä eikä haalistu. Tarkastaaksesi tuotteen, kostuta pieni pisara villiä ja purista se valkoisella kankaalla, kuten nenäliinalla. Jos väri ei ole korkealaatuinen, värilliset tahrat jäävät kankaaseen.
 • Turkissa ei saa olla kemiallista hajua.
 • On tärkeää tarkastaa tuote avioliittoon, ja useissa paikoissa vedä kasa hieman - jäljellä olevat karvat sormien välillä osoittavat turkisten huonon laadun.
 • Kiinnittimet on ommeltava ja ei liimattu, muuten materiaali tulee ajan myötä kiihkeäksi kiinnityskohdissa.

Mallin valinnan suhteen on ensin otettava huomioon kuvion ja korkeuden ominaisuudet. Ohuille tytöille sopii lähes kaikki vaihtoehdot, mutta on tärkeää muistaa, että pienellä korkeudella on parempi luopua turkista lattialle. Suurin vaikeus on naisten päällysvaatteiden valinta. Niiden suositellaan antavan etusijalle ei liian leveät mallit, minkä seurauksena kuvio näyttää muodottomalta, lisäksi ne lisäävät muutaman ylimääräisen kilon.

hoito

Toisin kuin luonnon turkista, keinotekoinen ei ole niin vaativa, siksi ei ole vaikeaa hoitaa häntä. Synteettisestä materiaalista valmistettu turkki voidaan puhdistaa turvallisesti tai huolehtia siitä kotona. Mutta sitä ei kuitenkaan voi pestä pesukoneessa, eikä sitä myöskään ole suositeltavaa upottaa veteen. Turkishoito suoritetaan kostean sienen avulla, jota käytetään koko tuotteen käsittelyyn. Tuotteen kuivaus akulla tai hiustenkuivaajalla on ehdottomasti kielletty. - se on ripustettava ripustimiin, esimerkiksi parvekkeelle, suorista ja varmista, että se kuivuu.

Myös synteettisestä turkista valmistetun turkiksen pitäminen ei ole vaikeaa. On vain tarpeen taittaa se siististi, sijoittaa se erityiseen pussiin vaatteisiin ja laittaa se kaappiin. Keinotekoiset tuotteet eivät vaadi lisäkäsittelyä koirien kanssa, koska he eivät pelkää niitä. Kun seuraava kausi tulee, sinun täytyy ottaa turkis takki kaapista, ripustaa se ripustimeen 1-2 vuorokautta, jotta se loppuu, ja voit käyttää sitä uudelleen.

Kuinka paljon se on?

Synteettisten turkisvaatteiden tärkein etu on kohtuullinen hinta.. Niiden hinta on useita kertoja vähemmän kuin luonnollinen iho, ja oikean valinnan mukaan niiden ulkonäkö on lähes sama. Nykyään luonnon turkiksen vähimmäiskustannukset ovat vähintään 70 000 p., Kun taas keinotekoiset mallit voivat maksaa 10 000 p. Jotkut kuluttajat väittävät, että luonnon turkikset kestävät paljon kauemmin ja näyttävät paremmilta, mutta tämä ei ole totta. Jos tiedät, miten valita turkisvaatteet ja määritellä niiden laatu, voit löytää hienoa asiaa myös budjettivaihtoehtojen joukossa. Lisäksi ei tarvitse huolehtia siitä, että mooli vahingoittaa sitä.

Tyylikäs kuvat

Klassinen, suoraviivainen turkki, jossa on Englanti kaulus, tilava huppu ja vyötärö, joka korostaa vyötäröä. Tämä malli sopii erinomaisesti korkea- ja keskikorkeisiin naisiin.

Trapezoidinen malli, jossa on hieman flared-hihat ja pieni huppu. Reiteen keskipitkän pituuden vuoksi tämä takki näyttää hyvältä paitsi ohuella, myös täydellä naisella.

Tänään suora leikattu turkis takki on yksi suosituimmista malleista, jotka soveltuvat sekä nuorille tytöille että aikuisille naisille.

Kiristysnauha-mallin avulla voit korostaa vyötäröä, jotta se antaa naisellisuuden siluetin. Ja hihnat ja helma kiristysnauhan ansiosta näyttävät laajemmilta.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet