Turkikset

"Catherine" -tuotemerkin takki

Ekaterina-turkikset

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Brändituotteiden edut
 2. Turkis "Catherine"
 3. Arviot

Venäläinen tuotemerkki "Catherine" miellyttää muodikkaita naisia, joilla on hämmästyttäviä huippuluokan turkistuotteita. Tyylikäs ja tyylikäs muotoilu sekä moderni ja hienostunut tyyli ovat tulleet merkkituotteiden käyntikortiksi. Tuotemerkki tuottaa erilaisia ​​turkistuotteita, jotka ovat tyylin ja pituuden mukaisia.

Brändituotteiden edut

 • Venäjän valmistaja valmistaa moderneja ja muodikkaita tuotteita, ottaen huomioon hyvät vanhat perinteet;
 • Ekaterinan tavaramerkki on miellyttävä kaikenikäisille naisille, joilla on kauniit takit ja turkikset yli sadan vuoden ajan;
 • brändillä on suurin merkkituotteiden verkosto;
 • Brändi tarjoaa palveluja turkisten vaatteiden räätälöintiin, turkisten tuotteiden varastointiin ja kemialliseen puhdistukseen.

Turkis "Catherine"

Tuotemerkki tuottaa korkealaatuisia tuotteita minkin, sabelin, arktisen kettu, kettu, chinchillan, ilveksen, kani ja monien muiden eläinten turkista. Kaikki fashionista pystyvät valitsemaan itselleen epätyypillisen tai klassisen tyylin. Venäläisen tuotemerkin kauniit takit ovat yksinkertaisesti upeita!

Väriliuokset

Tyylikäs turkis-takit, liivit, puistot ja klassiset takit brändistä voivat ylpeillä luonnollisilla väreillä, mutta myös rikkailla ja silmiinpistävillä sävyillä. Värikkäät tuotteet houkuttelevat luovia ja rohkeita fashionistasia, jotka eivät pelkää houkutella muita.

Suositut mallit

Venäjän valmistaja keskittyy klassisiin turkisiin ja tuotteisiin. Suosituimpia ovat hupullinen takki, erilaiset lämpimät kaulukset, mukavat taskut ja turkisvyö. Tarkastellaan lähemmin kirkkaimpia ja mielenkiintoisia malleja.

Mink ja Yak Jacket

Haluatko näyttää valoisalta ja alkuperäiseltä? Sitten kannattaa kiinnittää huomiota minkin ja jakin kauniiseen takkiin. Lyhyt malli yhdistää sinisen, valkoisen, ruskean ja mustan. Taskuja täydentää tyylikäs kevyt karvapeite.

Mink-takki

Tyylikäs turkisvärinen beige minkki, jonka polvipituudella on erinomaiset lämpöominaisuudet. Naisellinen malli, jossa on leveät hihat ja stand-up-kaulus, antaa naiselle mahdollisuuden näyttää upealta!

Raidallinen Mink Pattern

Raidallinen pitkänomainen minkin turkki näyttää upealta. Tämä asu houkuttelee varmasti muita enemmän huomiota. Musta takki täydentää ohuita valkoisia raitoja koko pituudelta. Kontrastin yhdistelmä tekee asuesta erittäin kirkkaan ja alkuperäisen.

leopardi

Lihavoitu kuva on helppo luoda merkkituotteella varustetulla minkkilakalla, jossa on jäljitelmä leopardista. Suora turkki on pyöreä kaula ja lyhennetty hiha. Tällainen malli sopii paremmin lämpimille talvipäiville. Vaikeassa pakkasessa tällainen tuote ei suojaa kylmältä.

From sable

Kaunis ruskea sable-takki näyttää kalliilta ja upealta. Laajennettu malli, jossa on rehevä huppu, on täydellinen valinta rikkaalle ja tyylikkäälle miehelle kaikenikäisille. Tämä tuote pystyy suojaamaan jopa vakavimmat pakkaset.

Arktinen kettu

Merkki tarjoaa muodikkaita naisia, joilla on alkuperäinen kettu turkis. Mallissa on pyöreä avoin kaula ja lyhyet hihat. Tuote näyttää erittäin vaikuttavalta ja kirkkaalta. Tällainen turkki antaa sinulle mahdollisuuden luoda ainutlaatuinen nuorten ulkoasu.

Fox-liivi

Ketun kultaisen turkiksen pitkä liivi rakastuu ensi silmäyksellä. Tämä tyylikäs pukeutuminen antaa naiselle mahdollisuuden näyttää hyvin elegantilta ja rikkaalta.

Upealla liivillä voit käyttää rentoa asua tai seksikäs cocktail-mekko.

Lynx-takki

Järkevän ilveksen turkista valmistettu pehmeä kevyt takki on ihanteellinen vaihtoehto nuorelle ja tyylikkäälle tytölle. Tuotteessa on lämmin seisovassa kauluksessa ja lyhennetyssä hihassa.

Tämä asu voidaan käyttää seksikkäillä tekstiili- tai nahkakuvilla.

Swacarasta

Svakara-turkista valmistettu loistava suora takki voi korostaa liiketoiminnan naiselle tiukkaa kuvaa. Tällaisen mielenkiintoisen tuotteen alla voit käyttää kiinteää yritysvaatetta tai yksiväristä toimisto-mekkoa.

Karitsasta

Kevyt kevyt karitsan turkki on trendikäs englantilainen kaulus ja alkuperäinen rakenne. Tämä malli vetoaa tytöihin, jotka haluavat luoda alkuperäisen ja tuoreen ulkoasun sekä korostaa ohut hahmo.

Hopea kettu

Fairy hopea kettu turkis näyttää kalliilta ja ylelliseltä. Pehmeällä ja upealla turkisnahalla on tilava kaulus, joka suojaa täydellisesti kylmiltä talven tuulilta. Tyylikäs ja naisellinen malli on yhdistää korkeat saappaat tai saappaat luonnon mattamateriaalista ja lakasta.

Arviot

Useiden asiakasarvostelujen perusteella voit tiivistää seuraavat tulokset:

 • tuotemerkin tuotevalikoima on hyvin rikas ja monipuolinen;
 • merkkitakit ovat erittäin kestäviä (on ostajia, joiden tuotteet ovat palvelleet niitä yli 10, 15 vuotta);
 • kauniita luonnonmateriaaleista valmistettuja turkistuotteita, joilla on korkea laatu;
 • Jotkut ostajat havaitsivat korkeat hinnat laadukkaille tuotteille verrattuna muihin merkkeihin.
Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet