Turkikset

Pitkät turkikset

Pitkät turkikset

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Mitkä mallit ovat?
  2. Miten valita ja mitä käyttää?
  3. Ominaisuudet hoitavat pitkää turkkia

Pitkiä päällysteitä on aina pidetty yhtenäisyyden merkkinä - ne näyttävät ylellisiltä. Mutta visuaalisen komponentin lisäksi se on edelleen lämpimin vaatetus. Siksi kovassa talvella ilman turkista päällysteen pituus ei voi tehdä. Ja myös se on hyödyllinen juhlallisille uloskäynneille, heittää illalla ja cocktail-mekkoilla.

Mitkä mallit ovat?

Turkin takki voidaan ommella faux-turkista tai luonnosta. Jos elämäsi arvot eivät salli eläimen turkista, sen synteettiset korvikkeet tulevat kelvolliseksi vaihtoehdoksi vaatekaappissasi.

Raaka-ainetyypeittäin turkki voidaan jakaa seuraaviin ryhmiin:

  • pitkät turkikset: susi, sable, pesukarhu, arktinen kettu, vuohi ja kettu turkis;
  • väliaineella: minkki, chinchilla, marten;
  • lyhyt: astrakhan, lampaannahka, kani ja erilaiset leikkausvaihtoehdot.

Viime aikoina mallit, joissa yhdistyvät useita turkislajeja, jotka eroavat sekä tekstuurista että väristä, ovat tulleet muodikkaiksi. On myös mahdollista käyttää värillisiä vaihtoehtoja - kirkkaimmista ja herkistä väreistä.

Pitkien päällysteiden tyylit rajoittuvat useimmiten kahteen päävaihtoehtoon: suora ja laaja malli.

Tuotteessa voi olla huppu tai kaulus, kapeat tai leveät hihat. Käytännöllisempää, kun leveä holkki on koottu ranteeseen ja sopii tiiviisti siihen, on parempi pitää lämpimänä.

Turkkituotteen sisustus on yleensä lakoninen, koska turkis on itse naisen koristelu. Tuotteessa voi olla painikkeita, koristeellisia kiinnikkeitä, kauniita rintakoruja ja hihnoja.

Miten valita ja mitä käyttää?

Kun ostat, kiinnitä erityistä huomiota turkisten laatuun, sen kiiltoon, yhtenäisyyteen ja ompelutuotteisiin. Ei paras ratkaisu olisi pitkä takki, koska se näyttää kiusalliselta.

Jos olet jo päättänyt ostaa kalleimman päällysvaatteen tyypin, valintasi on kaikilta osin vastattava sekä ulkoisesti että laadultaan.

Jos haluat valita sopivan vaihtoehdon, sinun on otettava huomioon värisi tyyppi ulkonäkö ja kuvion ominaisuudet. Tällaiset klassiset värit, kuten harmaa ja beige, sopivat kaikkiin värityyppeihin.

Mitä tulee kuvaan, me muistamme, että lattialla oleva karvapeite pitkällä nokalla näyttää kaikkein hankalimmalta. Hän voi varaa vain naiselle, joka on riittävän pitkä. Pienet naiset koristavat enemmän malleja, joissa on lyhyet turkikset.

Pituus on parempi valita sellainen, joka avaa nilkan. Kengän tyylikäs malli, jonka keskikorkeus on tasainen, lisää kuvan. Hatuna on parasta valita varastettu tai hattu. Ne näyttävät tyylikkäiltä ja aina merkityksellisiltä kuin turkis hatut.

Tee kaunis kuva pitkällä turkismallien mallilla ei ole vaikeaa - vain poimia tarvikkeet. Mitä päällysvaatteiden alla käytetään, ei ole niin tärkeää, koska se ei ole näkyvissä. Siksi keskitymme käsilaukkuun, käsineisiin, vyöhön, hattuihin ja kenkiin.

Jos tämä on juhlava pistorasia, on tarkoituksenmukaista koristaa turkki kauniilla rintakorulla.

Ominaisuudet hoitavat pitkää turkkia

Tuotteen pituus merkitsee sitä, että pohja altistuu suurimmalle vaikutukselle. Siksi jokaisen ulostulon jälkeen turkiksen helma on puhdistettava. Tätä varten on suositeltavaa, että arsenaalissasi on erityinen kampa, jossa on kahdenlaisia ​​hampaita.

Ei ole toivottavaa käyttää pitkää turkis- karvaa autossa - turkista voidaan ottaa usein istuma ja menettää yhtenäisyytensä ja esillepanonsa. On myös välttämätöntä suojata kultaasi lialta ja lialta.

On tarpeen säilyttää turkki erityisessä erillisessä kannessa, jossa on aukot ilmalle. Ne tarjoavat tuotteen ilmanvaihtoa.Huoneessa pitäisi olla tarpeeksi tilaa, jotta naapurimaat eivät turmele turkista. On myös epätoivottavaa valoa päällysteen päälle. Tämä on erityisen haitallista kevyille muunnoksille, jotka saattavat muuttua kellertäviksi valolta.

Muista huolehtia säilytystilasta tai moth-tuotteista. Useimmiten tarpeeksi paljon saippua voidaan laittaa laventelin tuoksuun.

Paras ratkaisu kallisarvoisen turkispalvelun hoitoon ja varastointiin on erityinen varastotila, joka maksaa lisämaksusta kesällä aarteesi.

Ei ole mitään lämpimämpää ja ylellisempää kuin pitkä turkki. Osaava tuote ja huolellinen hoito mahdollistavat tämäntyyppisten päällysvaatteiden käytön vähintään kymmenen vuotta.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet