Turkikset

Hihaton turkki

Hihaton turkki

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Ominaisuudet ja edut
 2. Muotitrendit
 3. Miten valita?
 4. Mitä käyttää?

Naisten vaatekaapissa erikoispaikka oli turkisliivit. Nykyään heitä voidaan pitää oikeutetusti täysimittaisina hihaton turkiselkoina. Huolimatta siitä, että tällaiset mallit eivät ole kovin käytännöllisiä talvella, monet muodikkaat naiset uskovat, että kylmässä niitä voidaan käyttää pitkillä käsineillä.

On huomattava, että tilava ja pörröinen turkki yhdessä paljain asein luo uskomattoman upean kuvan.

Ominaisuudet ja edut

Hihaton turkiksen kiistaton etu on ylellinen ulkonäkö ja kauneus. Tämä päällysvaatteet sopivat syksyyn, kevään ja lämpimän talven aikaan. Erityisen vaikuttavia ovat luonnollisen turkiksen mallit.

Toinen etu on, että hihaton turkki voidaan käyttää minkä tahansa vaatteen kanssa. Se näyttää harmonisesti tyylikkäässä toimisto-mekossa ja suosikki farkuissasi. Tässä tapauksessa halutun kuvan luominen ei ole vaikeaa.

On mahdotonta ottaa huomioon se seikka, että turkisveneen kustannukset ovat paljon matalampia kuin turkisvaatteet. Nämä vaatteet ovat edullisempia, niin monet kaunottaret voivat varaa niihin.

Sekä nuoret naiset että ikäiset naiset voivat käyttää hihaton turkista. Tärkeintä on valita iän ja kehon muoto.

Muotitrendit

Jotta ei osteta turkiksia yhden kauden aikana, valitse malli, joka on merkityksellinen vuosia.

 • Hihaton malli, jossa kaikki saumat ovat täysin piilossa. Ulkopuolella tuote näyttää yhdeltä leikkaukselta, siinä olevat liitännät eivät näy. Erityisen tärkeitä vaihtoehtoja, joissa on pitkä päivä.
 • Tyyli, joka on luotu yksittäisistä kokonaisista eläinten nahoista, kuten arktisista kettuista tai minkistä. Tällainen liivi näyttää myös tyylikäs ja muodikas. Valitse väri maun ja mielialan mukaan.
 • Pitkä malli on täydellinen ratkaisu niille, jotka haluavat piilottaa kuvion puutteet. Tämä tyyli auttaa myös lisäämään visuaalisesti kasvua.
 • Lyhyt turkki sopii tytöille epätavallisella hahmolla. Se antaa siluettille selkeämmän ja hoikkaan ääriviivan.
 • Kuuluiset couturi-tuotteet tarjoavat kaikki uudet ja alkuperäiset mallit. Esimerkiksi turkis ja turkis ja tiivistetty kangas yhdistyvät. Erityisen silmiinpistävä esimerkki on hopea-kettu-malli yhdistettynä leopardiin.

Miten valita?

Muistakaa, että turkistuotteen ostaminen kestää yli vuoden. Jos haluat valita laadukkaan kestävän tuotteen, käytä joitakin asiantuntija-ohjeita:

 1. Turkin tulee kiiltää ja virtaa.
 2. Paalun tulisi olla joustava ja joustava.
 3. Saumojen tulee olla sileitä ja laadukkaita.
 4. Valitse liivi koko. Hänen ei pitäisi pudota hartioistaan.

Mitä käyttää?

Turkis turkki ilman hihoja, jota kutsutaan myös hihaton, sopii hyvin tiukkaihin housuihin ja farkkuihin. Ylimpänä sovitettu löysä villapaita tai henkseli. Kengistä valitse nilkkurit tai lyhyt saappaat.

Turkisliivi näyttää hyvältä toimisto-mekolla. Iltaisin voit valita tavallisen mekon ja liivin.

Voit luoda tyylikkään ulkonäön, jossa on liivi ja lyijykynä.

Jotta et näytä sopimatonta, valitse oikea malli. Ylellisen iltatilan luomiseksi valitse arktisista kettuista tai karvasta valmistetut turkikset. Jos tarvitset käytännöllisempää mallia, katso lampaita, pesukarhuja tai kaneja.

Liivi istuu hyvin kuvassa. Niinpä korkeiden tyttöjen pitäisi valita malli, jossa on pitkä päivä. Ne, jotka erottuvat matalasta korkeudestaan, ovat suositeltuja lyhennettyjä versioita, joiden pituus on enintään puoli metriä.

Turkisliivi on tyylikäs ja moderni vaatekappale. Hän pystyy koristamaan ja monipuolistamaan asuja. Lisävarusteina voit käyttää pusseja, saappaita, saappaita, neulottuja turkis- hattuja hattuja sekä hattuja.Ottaen huomioon kaikki vinkit ja temput, voit luoda ihastuttavan ja ainutlaatuisen kuvan.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet