shortsit

Keltaiset shortsit

Keltaiset shortsit

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Suositut mallit
  2. aurinkolasit
  3. Miten valita?
  4. Mitä käyttää?
  5. Mitä kenkiä käyttää?
  6. Upeat kuvat

Kesän alkamisen myötä useimmat tytöt pyrkivät poistamaan tummat ja synkät vaatteensa täyttämällä vaatekaapinsa kirkkailla tyydyttyneillä väreillä. Juicy keltainen shortsit auttavat sinua selviytymään tästä tehtävästä täydellisesti.

Suositut mallit

lyhyt

Mini-shortsit, jotka tuskin peittävät pakarat, ovat suosituimpia kesällä. Tietenkin ne soveltuvat vain hoikkaille tytöille, jotka voivat ylpeillä kauniilla jaloilla.

Lyhyiden shortsien tyylit ovat monipuolisia, on myös erilainen viimeistely. Yleisimmät mallit liinavaatteet, puuvilla, silkki ja satiini. Ne näyttävät hyvältä ruskettuneelta iholta kesällä.

Bermuda

Löysät shortsit, jotka ovat hieman yli polven viime kaudella, ovat jälleen muodissa. Ne voivat olla osa työpukua, ja he voivat myös pelastaa tyttöjä, joilla on täydellinen lantio. Demokraattinen pituus piilottaa helposti kaikki puutteet.

Bermuda näyttää hyviltä ja ohuilta tytöiltä, ​​ne sopivat täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön ja auttavat tilanteessa, jossa et tiedä mitä pukeutua.

Korkea vyötärö

Korkea vyötärö palasi muotiin muutaman vuoden ajan ja ei edelleenkään jätä muodikasta Olympusa. Nämä shortsit korostavat vyötäröä ja pidentävät jalat, ja mitä tyttö ei unelmoi siitä? Malli kiinnittää varmasti huomiota hoikkaihin jaloihin, jotka on valmistettu erityisesti niin mehevällä värillä.

Shortsien pituus voi olla mikä tahansa, suosittu lyhyinä malleina, ja pitkänomainen, reiden keskelle.

Pitsillä

Pitsillä varustetut shortsit eivät myöskään mene pois tyylistä. Täysin hiottu ja mallit täydentävät yksinkertaisesti pitsiosia. Romanttiset tytöt, kuten shortsit, koostuvat sarjasta hurjaa, jotka antavat kuvalle erityisen hellyyden ja naisellisuuden. Ne antavat äänenvoimakkuuden lanteille, joten ne sopivat vain ohuille.

urheilu

Kesä on ihanteellinen vuodenaika urheilua varten ulkona, lisäksi urheilutyyli on nyt erittäin suosittu.

Urheilulliseen tyyliin keltaiset shortsit sopivat harjoitteluun ja lenkkeilyyn, ja niistä tulee erinomainen perusta jokaiselle arkielämälle. Lisäksi ne soveltuvat näyttävämpiin kuviin, tällä kaudella ne voidaan käyttää sandaaleilla, joissa on korkokengät, leikatut yläosat ja upeat pommikoneet.

aurinkolasit

sitruuna

Puhdas mehukas sävy, joka on ihanteellinen tytöille, joilla on lämmin ulkonäkö. Se yhdistetään samoihin kirkkaisiin ja kirkkaisiin sävyihin ilman epäpuhtauksia. Kaikkein parasta näyttää kylmän ja lämpimän kontrastin pohjalta rakennetut kuvat, joten täydellinen sovitus hänelle on laventeli, sininen, sininen. Huomaa myös kirkkaan vihreät sävyt, se voi olla tuoreen ruohon tai mehukkaan kalkin väri.

sinappi

Tumma sävy, keltainen, rikas, syvä sävy. Tämän värin shortsit sopivat erinomaisesti jokapäiväiseen käyttöön, ne sopivat jopa toimistoon, koska sinappipuku voi olla hyvin rauhallinen ja hillitty.

Yhdistä se ruskean, harmaan, tummansinisen ja ruusukukka-sinisen kanssa aina näyttämään täydelliseltä.

Vaaleankeltainen

Vaaleankeltainen on vaalea, mykistetty keltainen sävy, joka soveltuu myös jokapäiväiseen käyttöön. Se näyttää hyvältä rentoina kesäjousina yhdessä oranssin, oliivin, vihreän, valkoisen kanssa.

Romanttiset tytöt voivat yhdistää vaaleankeltaisen vaaleanpunaisen.Se on erinomainen tapa tähän mennessä, varsinkin jos haluat shortsit, joissa on pitsiä.

Miten valita?

  • Shortsit koristavat sinua, sinun pitäisi valita ne ottaen huomioon kuvasi ominaisuudet. Jos pidät pakarat ja reidet ongelmallasi, on parempi luopua liian lyhyistä malleista sekä lastin shortsit, joissa on patch-taskut, jotka painavat visuaalisesti kuvaa.
  • Valitse shortsit tiheästä materiaalista, mieluummin keltaisesta sinapista ja sahramista.
  • Jos ongelma-alueesi on vatsa ja sivut, valitse shortsit, joilla on korkea vyötärö. Ne auttavat piilottamaan tämän virheen antamalla tyylikkäät käyrät kuvallesi. Materiaalin tulisi olla myös tiheä, eikä tuotteen pitäisi olla kunnolla kuvassa, se on parempi, jos se on kooltaan suurempi lattialla.
  • Ohut tytöt, joilla on ohuet jalat, voivat valita lähes minkä tahansa tyylin shortsit. Voit valita teille sopivan valon tai kirkkaan sävyjen mallin, joka kiinnittää huomiota ihanteelliseen kuvioon.

Mitä käyttää?

Keltaiset shortsit kuluvat useimmiten kesällä tai keväällä, joten emme pidä syksy-talvi-yhdistelmiä.

Valkoinen t-paita tai t-paita

Valkoinen toppi on aina win-win-vaihtoehto, joka toimii hyvin keltaisilla shortseilla. Jos tämä yhdistelmä näyttää tylsältä, laimenna se taivaansinisellä. Voit esimerkiksi heittää denim-paidan tai liivin päälle.

Paidalla tai puserolla

Voit kokeilla eri värien yhdistelmiä, mutta onnistunein, tietenkin, on keltainen ja sininen, sininen tai vihreä. Valkoinen pusero auttaa tietysti myös vaikeissa tilanteissa.

Voit täydentää kuvaa pienellä hatulla, etenkin olkea, joka näyttää veneilijältä.

Liivillä

Keltaiset shortsit ja raidallinen liivi ovat erittäin hyvä vaihtoehto. Tämä tandem näyttää hyvältä sekä kantapään sandaaleilla että balettilakioilla tai lenkkarilla. Tarvittaessa voit heittää liivin päälle vaipan tai takin, jolloin saat uuden tyylikkään ilmeen.

Takki tai takki

Takin avulla voit luoda tyylikkään yrityskuvan, mutta sen ei tarvitse vastata shortseja. Tämä voi olla tiukka, valkoinen, tummansininen, harmaa tai musta väri, jota voidaan käyttää ylhäällä tai puserolla.

Jos teet vapaa-ajan ulkoasun, takki voi olla kirkas, esimerkiksi punainen tai vihreä.

Mitä kenkiä käyttää?

Jos shortsit ovat lyhyitä, on parasta käyttää niitä kengillä tasaisella pohjalla. Jos valitset kiilan tai kantapään, sen ei pitäisi olla kovin korkea, jotta kuva ei näyttäisi mautonta.

Shortsit voivat täydentää espadrillia, balettilaattoja tai sandaaleja. Sandaalit näyttävät hyvältä pienellä vakaalla alustalla. Jos shortsit ovat urheilullisia, win-win on tennarit tai lenkkarit.

Upeat kuvat

Käytä keltaisia ​​irtonaisia ​​reiteen shortseja työhön. Yhdistä ne valkoisella paidalla, jossa on mustat polkupisteet ja valkoiset sandaalit. Musta upea kaulakoru täydentää ulkoasua, älä unohda myös mahtavaa pussia.

Rento rento ulkoasu - keltaiset shortsit, joissa on valkoiset pisteet, sininen paita ja musta neuletakki. Täydennä tämä ulkonäkö ruskean sandaalin avulla tasaisella pohjalla ja ruskealla tilavalla käsilaukulla.

Puolueelle sopivat lyhyet vaaleankeltaiset shortsit, joissa on valkoiset vaakasuorat raidat, joita voidaan käyttää sinisen hihaton toppi ja massiivinen kaulakoru. Kultaiset korkokorkoiset sandaalit ja ruskea käsilaukku, jossa on pitkä hihna, täydentävät ulkoasua

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet