shortsit

Lace-shortsit

Lace-shortsit

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Muotitrendit
  2. Mitä käyttää?
  3. kengät
  4. lisälaitteet

Muotitrendit

malli

Kesäkauden saapuessa myymälöissä esiintyy paljon pitsillä koristeltuja vaatteita. Ei poikkeuksia ja shortseja. Asiakkaiden valikoima erilaisia ​​malleja.

Romanttisten henkilöiden suunnittelijat suunnittelevat joka kauden malleja täysin pitsistä. Nämä shortsit näyttävät hyvin naisellisilta. Vuori on yleensä ommeltu pitsi- tai pitsiruohon alle. Se voi olla sama väri kuin nauhojen väri tai se voi olla kontrastia.

Täysin hiottujen mallien lisäksi on shortsit, jotka on koristeltu vain osittain pitsillä. Yksi suosituimmista on denim-shortsit. Valkoinen tai kevyt pitsi näyttää hyvin kauniilta denim-taustaa vasten.

Tällaiset insertit ovat yleensä taskussa, sivuilla tai alareunassa. Muuten, Internetissä löydät monia työpajoja tällaisten shortsien itsenäisestä luomisesta.

väri

Suosituimmat ja tärkeimmät värit ovat klassinen - musta, beige ja valkoinen. Ja tämä on huolimatta siitä, että jokaisen kauden suunnittelijat etsivät ja tarjoavat uusia mielenkiintoisia väriratkaisuja.

Siksi pitsistä valmistettujen shortsien värin valinta perustuu vain henkilökohtaisiin mieltymyksiin ja koko mekon tyyliin.

Esimerkiksi mustat shortsit sopivat iltaisin, valkoisen, vaaleanpunaisen, keltaisen tai helmi - luomiseksi päivittäin.

Ne, jotka rakastavat farkkua, eivät valitse malleja, joissa on musta pitsi. Nämä shortsit näyttävät töykeiltä, ​​vulgaarilta ja mauttomilta.

Mitä käyttää?

Lace-shortsit ovat vaatteita, jotka eivät sovi kaikille. Kauniita ja tarkoituksenmukaisia, he katsovat pieniä tai ohuita tyttöjä. Mutta naiset plus koko on hylättävä tämä osa vaatekaappi.

Jotta kuvassa olisi pitsi shortsit näyttävät harmonisilta, noudata muutamia sääntöjä:

  1. Muiden avoimien vaatteiden, shortsien kohdalla on pääsääntö: jos avaat jalat, sulje rinta ja päinvastoin. Valitse siis suljetut asiat alkuun. Paidat, puserot, t-paidat tai polo ovat hyvä valinta.
  2. Jos sinulla on denim-shortsit arsenaalissasi, toppi voi olla tyyliltään hyvin vaihteleva. Denim-shortsit sopivat sekä urheiluun että rentoon naiselliseen.
  3. Illalla stylistit suosittelevat mustat pitsi shortsit, jotka täydentävät sifonki puseroa ja neuletakkia.

kengät

Oikeasti valitut kengät ovat avain koko kuvan onnistumiseen. Ehdottomasti kengät sopivat, luonnollisesti kesäkengät. Näitä voivat olla sandaalit, kiila tai kantapää sandaalit, balettilattiat. Valitse sinulle sopiva.

Tyylikkäät sandaalit ovat sopivia illalla kulumista, mokkasiinia, tukkia tai nilkkasaappaita varten.

Kaikki matalan profiilin mukaiset kengät auttavat luomaan romanttisen ilmeen, ja hoikka jalat korostavat kantapäät tai kiilat ja tekevät kuvasta seksikkäisemmän.

lisälaitteet

Jos puhumme lisävarusteista, on tärkeää muistaa, että pitsi shortsit ovat itsenäinen osa kuvaa, ja ne voivat tehdä hyvin ilman lisäyksiä. Hyvin valittujen lisävarusteiden ansiosta kuva on entistä kirkkaampi.

Pitsihousut, valitse pienet pussit ilman kirkasta muotoilua, on parempi, jos se on kytkinlaukku tai pieni pussi ketjussa. Suuret ja suuret pussit on lykättävä.

Mitä tulee koruihin, on aivan asianmukaista katsella, suuria rannerenkaita, jotka pysyvät uusimmissa trendeissä tai korvakoruissa, sekä massiivisia helmiä.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet