kengät

Naisten tikattu partio

Naisten tikattu partio

liittyä keskusteluun

 

Monien modernien talvijalkineiden joukossa Patrol dutiki on erityinen paikka, joka saa yhä enemmän suosiota ihmiskunnan kauniissa puolessa. Miksi he ovat niin arvostettuja? Pitäisikö minun ostaa ne pakkaselle talvelle? Vastauksia näihin ja muihin kysymyksiin tulisi etsiä itse tuotemerkin historiasta ja sen asenteesta sen työhön.

Dutiki Patrol: venäläisen valmistajan kauneus ja luotettavuus

Ruotsin 60-luvulla perustettu kenkämerkki Patrol ostettiin venäläisiltä valmistajilta useita vuosia sitten. Omistusmuutoksesta huolimatta tämä tuotemerkki kengissä on edelleen tunnistettavissa ja kysynnässä.

Tämä edistää valmistajien huolellista asennetta tuotteen laatuun.

Tämän yrityksen mallien etuja kutsutaan useimmiten:

  • kyky säilyttää lämpöä myös äärimmäisessä kylmässä;
  • liukumaton pohja;
  • mukavuutta;
  • hoidon puute;
  • edullisuus.

Pääsääntöisesti naisvaippilla ei ole kantapäätä, mutta samalla niillä ei ole vähemmän armoa kuin korkeatasoinen saappaat. Tällaisissa jalkineissa on kätevää kävellä lasten kanssa, vaellusta varten. Hänen jaloissaan on niin mukava, että he eivät väsy edes pitkillä siirtymillä.

Lisäksi jalkineiden valmistuksessa yhtiö käyttää yksinomaan moderneja teknologioita ja laadukkaita materiaaleja, jotka on vahvistettu erikoismembraanien avulla. Nämä kalvot lisäävät niiden kestävyyttä sääolosuhteita vahingoittamatta mallien laatua ja kauneutta.

Samalla materiaalit voivat olla sekä keinotekoisia että luonnollisia. Useimmiten käytettiin useita materiaaleja, jotka täydentävät toisiaan. Huippuluokkaan käytetään esimerkiksi luonnon- ja tekonahkaa, halkeamia, veluuria, nubukkia, tekstiilejä. Koristetta käytetään usein luonnon tai keinotekoisen turkiksen avulla.

Dutikin sisäosa on valmistettu useimmiten villasta ja napista, mutta turkista (sekä keinotekoista että luonnollista) voidaan käyttää.

Ajattomat mallit

Joka vuosi Patrol-suunnittelijat kehittävät kaikki uudet vaihtoehdot, jotka noudattavat muodin trendejä ja asiakkaiden tarpeita. On kuitenkin talvi dutik, jotka eivät menetä merkitystään vuosittain. Niiden joukossa ovat klassiset mustat saappaat, jotka on valmistettu tekstiileistä ja tekonahasta ja joissa on lumihiutaleiden kuvio. Malli on varustettu nauhalla, jolla on koristeellinen ja käytännöllinen arvo.

Vähemmän merkityksellistä on valkoisen vedenpitävä pari tiivistettyä tekstiiliä ja keinotekoinen nubukki tarranauhalla.

Mutta alkuperäisten korujen ystävät suosivat mallia, jossa on harmaa, musta ja vaaleanpunainen elementti, joka on tehty tekonahasta. Tällaiset saappaat, epäilemättä, piristävät ja auttavat erottumaan.

Muuten mielenkiintoisten mallien joukossa on pari, jossa on koristeita:

  • Bulkkikukat;
  • Kuvioitu rei'itys;
  • Nauhat ja kohokuviot;
  • Strassit.

Miten asiakkaat reagoivat?

Patrolin dutikin talvimalleista on mahdollista puhua hyvin pitkään, joten heidän arvostelunsa ovat hyvin ilmeisiä. Suurin osa kengästä ostaneista on tyytyväisiä ostoksiin ja tullut todellisiksi brändin faneiksi.

Monet sanovat, että he eivät ole tavanneet tällaisia ​​kenkiä pitkään, mikä yhdistää niin monia myönteisiä ominaisuuksia. Erityisen tyytyväinen mukavuuteen, esteettiseen ulkonäköön ja laatuun, mikä sallii peittojen kulumisen yhdelle, mutta useita vuodenaikoja.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet