kengät

Suede saappaat ilman kantapää: miten valita ja mitä käyttää?

Suede saappaat ilman kantapää: miten valita ja mitä käyttää?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Miten valita
  2. Mitä ommellaan
  3. Mitä käyttää

Saappaiden alkuperä juurtuu Espanjan ja Ranskan historiaan. Aluksi ratsuväki käytti heitä jalkojen kuormituksen vähentämiseksi: ne olivat jäykkiä, peittivät jalat, eivät taivuneet polvilla. Venäjällä saappaat saapuivat Pietarin Suureen. Vuonna XX-luvulla saappaat tulivat muodikkaiksi, ja kahdessa tuhannessa luvussa heistä tuli suosittu.

Tämän kengän alla on harkittava huolellisesti ja huolellisesti kuvaa.

Miten valita

Kengät, joiden akseli on polven yläpuolella ja jotka ovat hieman leveämpiä tai joiden leikkaukset ovat tajunnut, katsotaan klassisiksi. Talvella tai syksyllä, joka on eristetty luonnon tai keinotekoisen turkiksen avulla, voidaan käyttää kylmänä vuodenaikana.

Tänään saappaat löytyvät usein muodin naisten vaatekaapista. Suunnittelukengillä on erilaisia ​​tyylejä: leveät matalat korkokengät, nastat, alustat, valmistettu eri materiaaleista. Suosituimmat ovat mokkanahat, joissa ei ole kantapäät, mukava, kestävä, tyylikäs ja käytännöllinen.

Mitä ommellaan

Demi-season-saappaat on valmistettu luonnon- tai keinotekoisesta mokkanahasta, nahasta, tekstiilistä, fleecestä tai neulosta. Värimaailmassa johtavat roolit jäävät mustien tai harmaiden saappaiden taakse, mutta suunnittelijat helpottavat sellaisten kenkien valikoimaa, jotka tarjoavat runsaasti, kirkkaita ja rohkeita värejä.

Podiumit osoittavat modernia saappaiden mallia - saappaat, sukat, tiukka kiinnitysjalka koko akselin korkeudelle.

Kesämalleja tarjotaan tekstiileistä, rei'itetystä nahasta, veluurista, neuleista ja muista kevyistä materiaaleista.

Mitä käyttää

Kuvan luomisen on ymmärrettävä, mikä malli kengistä ilman kantapääjä sopii hahmosi, missä ja mihin niitä käytetään. Lyhytkasvuisten haltijoiden on parempi valita lyhennetty versio saappaista. Hoikka, pitkäjalkainen muoti ystäville käyttää korkeita saappaita, ne korostavat jalkojen muotoa ja kauneutta. Tyttöjä, joilla on ylimääräistä painoa, on toivottavaa luopua tiukasta mallista.

No mokka saappaat sopivat kaupunkielämään, koska teillä on riski saada likaisia ​​tai pilata kenkiä.

On edullista käyttää niitä mekkoilla, hameilla, takeilla, sadetakkeilla, turkisvaatteilla, jotka pitävät jonkin verran etäisyyttä vaatteiden ja saappaiden yläosan välillä.

Suede yli saappaat, lyhyt, openwork, hienostunut mekot näyttävät juhlallisesti ja juhlallisesti. Ne sopivat erinomaisesti takille, lammasnahkojen takille tai untuvatakun pituudelle polven keskelle tai hieman korkeammalle. Asennetun siluetin lyhennetyt talvivaatteet korostavat naisellisuuttasi.

Tieless-sukat näyttävät hyvältä keskikokoisten ja korkeiden tyttöjen tytöillä, joilla on hyvä hahmo ja suorat jalat. Voit käyttää niitä kevyillä hameilla, nahalla tai muilla mekkoilla ja päällysvaatteilla.

Saappaiden mukana ei ole jätetty pois monikerroksista. Esimerkiksi kevyt mekko, jossa on samanpituinen neuletakki tai sadetakki, jossa on neulottu mekko.

Lyhyiden hameiden käyttö kuvien poimimisessa eliminoi avoimen yläosan ja merkitsee vähintään sisustusta ja puku koruja. Tätä varten neulepuserot, turtlenecks, stoles, eri huput.

Tiukasti sopivat saappaat ovat sallittuja toimistossa, työssä, liiketapaamisissa. On syytä kiinnittää huomiota niiden suksien väriin ja tiheyteen. Niiden pitäisi olla tiukkoja, ei niissä, ilman tulosta, saappaiden värissä. Yrityskuva ei siedä kutsuvaa yläosaa, avosylkiä, hartioita tai selkänojaa, muuten rohkea kuva muuttuu mauttomaksi.

Villapaita, pitkä karkea neulepusero ja korkeat saappaat näyttävät lyhyen hameen ja pukeutuneena. Lämpimämpi kevätkausi suosii jousi, jossa on silkkihame paita tai farkut.

Koostumuksessa, jossa on alhaiset saappaat, housut eivät ole poissuljettuja. Niiden tulee sopia hyvin jaloihin, olla himmeitä värejä. Mutta ei lihaa. Viimeaikaiset näyttelyt tarjoavat yhä enemmän mahdollisuuden yhdistää saappaiden culottes.

Jos vaatekaapissa on leggingsit, ne ovat toivottavia saappaiden tai "ihon alla". Tällöin ylhäällä on parempi käyttää, ei hirveä, vaatimaton, ytimekäs. Muodikkaita ja tyylikkäästi havaittuja saappaita, joissa on leveät shortsit, shortsit-haalarit, ei sovi, keskipitkät. Farkut (laiha, ohut) yksinkertaistavat aina yleistä ulkoasua ja saappaat. Vaikka kengät olisivat mukana pakkauksessa, niiden on pysyttävä valokeilassa.

Korkea saappaat mahdollistavat kokeilun, yhdistävät ne eri tyyleihin vaihtoehtojen valinnassa. Tämä antaa tuloksia käytännöllisinä, mukavina ja muodikkaina jousina.

Katso seuraavista videoista vinkkejä ja kuvia, joissa on saappaat.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet