kengät

Suede saappaat: tyypit, valinta ja yhdistelmä asioita

Suede saappaat: tyypit, valinta ja yhdistelmä asioita

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Tyypit ja ominaisuudet
 2. Värivalikoima
 3. Miten valita saappaat?
 4. Mitä käyttää?
 5. Esimerkkejä tyylikkäistä kuvista

Naisten talven ulkonäön pääelementti on saappaat. Samalla mitä korkeammat ne ovat, sitä tehokkaammin ne korostavat jalkojen kauneutta ja tekevät siitä tyylikkään. Viime aikoina monet oikeudenmukaisesta sukupuolesta mieluummin suede jackboots. Huolimatta siitä, että useimmat kriitikot antavat heille kenkien uskomattoman ulkoasun, ne suojaavat täydellisesti kylmältä. Jotta tällaiset saappaat voidaan yhdistää täydellisesti kuvaan, on välttämätöntä tietää, miten ne sopivat oikein kuvion tyyliin ja pukeutumiseen.

Tyypit ja ominaisuudet

Suede yli polven saappaat edustavat muodikas versio kenkä, joka, toisin kuin muut tyypit saappaat, on korkealla. Juuri tämä yksityiskohta tekee niistä tyylikkäitä ja näyttävimpiä. Tällaista mallia suosivat yleensä rohkeat naiset, jotka haluavat edelleen korostaa heidän kauneuttaan. Näiden saappaiden tärkein piirre on se, että ne ovat yleisiä - niitä voidaan käyttää milloin tahansa vuoden aikana. Kausista riippuen naisten saappaat on jaettu talveksi (valmistettu luonnollisesta mokkanahasta ja lämmitetty turkista tai synteettisestä vuorauksesta) ja demi-kausi (ilman eristystä).

Tähän mennessä myyntiin löytyy mokkanahka klassisena muotoiluna ja alkuperäisessä suunnittelussa, jota täydentävät erilaiset mallit. Jotkut naiset valitsevat korkokengät, kun taas toiset suosivat malleja kiiloihin, alustoihin tai tasaisiin kenkiin. Tässä tapauksessa lopettamaan valinta uusimmista vaihtoehdoista on suositeltavaa vain ohuille tytöille. Kengät, joissa on paksu kantapäät ja kiilat, sopivat myös talvella - putoamisriski pienenee, vakauden taso kasvaa. Kengillä varustetut saappaat tekevät visuaalisesti jalat pitkiksi ja hoikkaiksi, joten voit piilottaa kuvahäiriöt.

Kaikki saappaat on varustettu vetoketjulla - näin on helppo laittaa päälle ja pois. Mielenkiintoisia ovat myös niitit ja nauhat. Klassisia kenkämalleja edustavat korkeat topit, jotka voivat ulottua reiteen tai polven keskelle. Jokaisessa mokkakenkien suunnittelussa on kelloja (ylälaipat), ne vaihtelevat koosta ja leveydestä.

Jokaisen kauden suunnittelijat luovat uusia saappaiden kokoelmiaSiksi tytöille ei ole vaikea valita sopivaa mallia. Suede-saappaat, joissa on nahkaverhot tai värilliset koristeet, näyttävät kaunilta. Valtava suosikki nuorten kaunottarien joukossa on saappaat, sukat, jotka yhdistyvät täydellisesti lyhyisiin mekkoihin ja hameisiin.

Värivalikoima

Suede-saappaat ovat eri värejä, ja klassisia versioita pidetään ruskeana ja mustana. Tämä väripaletti antaa kengälle erityistä tyyliä ja tiivistystä. Ruskeat ja mustat saappaat näyttävät hyviltä housuilla ja takeilla, nämä värit valitaan yleensä talvella ja syksyllä. Keväällä punainen, punainen tai vihreä saappaat näyttävät olevan ihanteellinen valinta - ne näyttävät kirkkailta. Tämän kauden aikana on suositeltavaa antaa etusijalle kengät, joissa on pienet kokoonpanot jalat, korkokengät ja neutraali sisustus.

Musta saappaat voidaan myös korvata beige tai harmaa. Kevyet sävyt on parasta valita kuivaan säähän. Jos kuva on tiukka, sininen kengät ovat erinomainen ratkaisu. Tummat sävyt ovat käytännöllisempiä ja helpompia hoitaa. Valitusta väristä riippumatta saappaat täydentävät harmonisesti asuja ja asusteita.Tyttöjä, jotka eivät pelkää kokeilla kuvaa ja jotka ovat tottuneet erottumaan joukosta, käsitellään vastakkaisten kenkien sävyillä. Mutta tällaisilla malleilla on välttämätöntä olla varovainen - muuten kirkas vaikutus voi muuttua huonoksi ja maukkaaksi.

Miten valita saappaat?

Jotta mokkanahat eivät tule pelkästään kuvan pääosiksi, vaan myös pitkään, ne olisi valittava oikein. Laadukkailla saappailla on yhtenäinen väri ilman raitoja. Jos materiaali menettää kasan mekaanisessa toiminnassa, on parempi hylätä ostos, koska tällaiset kengät eivät kestä kauan. Suede-malleille on ominaista joustavuus, pehmeys ja tiukat muodot, joten ne on valittava keskikokoiseen tai pienikokoiseen käsilaukkuun samasta materiaalista.

Tärkeä seikka, kun valitset kenkiä, on myös koko, saappaissa se on yhdistetty säären tilavuuteen. 35-kokoinen, sääriluun ympärysmitta on 34,5 cm, koko 36 on vasikan ympärysmitta 35 cm, koko 37 on sääriluun tilavuus 36 cm, koko 38 on 37 cm: n ympärysmitta, ennen kuin ostat saappaat, on tärkeää mitata alempi jalka joustavalla nauhalla ). On suositeltavaa lisätä vapaata 1-1,5 cm vastaanotettuun arvoon. Lisäksi kengät tulisi kokeilla myös sääriluun korkeudella - jos se on suuri, saappaat puristavat jalan polven alle, ja istuma-asennossa venyttää materiaalia, luo myös paljon haittaa kävelyaika ajon aikana.

Korkokengät ovat myynnissä tällä hetkellä eri malleissa, joissa on lattiajalat: nastat. Talvella korkokengät olisi hylättävä, koska se on traumaattinen. Jos tyttö on tottunut kenkiin, on suositeltavaa lopettaa valinta korkeintaan 8 cm: n korkeudessa, tässä tapauksessa kantapään tulee olla vakaa ja leveä. Vaihtoehto kantapeleille voi toimia alustana kenginä - se on nyt merkityksellinen.

Kylmänä vuodenaikana ei pidä ostaa jalkineita, joissa on tiheä turkisvuoraus, koska tällaiset kengät renkaavat nopeasti jalat, antavat vasikoillesi visuaalisesti täyteläisyyden eikä anna sinun pysyä lämpimässä huoneessa pitkään. Hyvä valinta talvella on mukavat mokkanahat, jotka ovat tavaramerkkejä Loriblu, Tamaris. Ne on valmistettu sileäksi, jossa on korkeus reiteen keskelle ja sopivat erinomaisesti kaikkiin vaatteisiin.

Alhaiset naiset, jotka ostavat saappaita, on tärkeää harkita joitakin sääntöjä.

 • Saappaiden tulee sopia tiukasti ja sopivat tarkasti. Pienikokoiset kengät vetävät voimakkaasti säären päälle, ja isot saappaat luovat "puss in boots" -vaikutuksen.
 • Pieniä tyttöjä kannustetaan luopumaan kengistä turkisilla - se tekee visuaalisesti elegantit jalat lyhyiksi ja paksuiksi.
 • Oikea vaihtoehto matalille muodoille katsotaan tavallisiksi saappaiksi. Tulostus ja suuret kuviot lisäävät vasikan äänenvoimakkuutta ja vähentävät sen pituutta.
 • Laajentamalla jalkoja sinun täytyy ostaa malleja korkokengissä. Jos kiilaan tai tasaiselle pohjalle saapuvat saappaat on yhdistettävä leggingsiin, sukkahousuihin ja farkkuihin, tummat värit. Siinä tapauksessa, että käytät lyhyttä mekkoa tai hameen, tulee saappaiden reunan ja vaatteiden helman välinen etäisyys maksimoida.

Mitä käyttää?

Suede-saappaat yhdistetään yleensä hyvin lyhyisiin shortseihin, hameisiin ja mekkoihin. Syksyllä ja talvella käytettyjen päällysvaatteiden osalta se voi olla mitä tahansa tyyliä, mutta ei pitkä. Tyylikäs takki, lyhyt takki tai turkki on suuri lisä tällaisille kengille.

Jos päällysvaatteet ovat pitkänomaisia, niin ne on käytettävä vastakkain, paljastaen saappaat. Korkeatasoisilla malleilla tulisi olla tiukat sukkahousut, tiukat farkut tai leggingsit. Tämän kuvan lopullinen kosketus toimii neulottua villapaita, neulottua mekkoa tai tunicia.

Tällä kaudella yhdistelmä mokkanahkaa ja monikerroksisia koostumuksia, joissa korot korostavat kuvan hienostuneisuutta ja naisellisuutta.Muodikas yhdistelmä on farkut, joissa on tyylikäs korkokengät. Koska nämä kengät näyttävät rehellisesti, päällysvaatteet on valittava irtotavarana, ilman kirkasta sisustusta ja syvää halkaisua. Löysät villaiset villapaidat, paidat ja puserot ovat hyvä vaihtoehto satunnaiselle ulkoasulle. Lisäksi ne on helppo yhdistää lyhyisiin shortseihin ja hameisiin.

Yleensä hamejalkineiden vaatteiden valinta riippuu niiden mallista.

 • Saappaat, joissa korot. Tällaiset kengät sopivat hyvin muodolliseen ja juhlaan. Tässä tapauksessa sopivat villat ja neulotut mekot, hameet, kuten tulppaani, aurinko ja A-siluetti. Voit myös pukeutua hameisiin, joissa on paita. Kuvan ihoa ei suositella.

Täydellisesti näyttävät ja sopivat housut, joissa on neuletakki, villapaita ja takki.

 • Saappaat tasaisella pohjalla. Tämä on yleismaailmallinen jalkineiden tyyppi, joka ei houkuttele liikaa huomiota ja antaa siluetin neutraalisuuden. Jalkoja, joissa ei ole kantapäät, on suositeltavaa käyttää farkuilla, lyhyillä mekkoilla, joissa on suora leikkaus, pitkät neulepuserot, joissa on suuret neulotut, ja sopivat housut.
 • Sukkahousut. Heille täydellinen täydennys on löysä ja lyhyt mekko. Kylmällä säällä pyöreä unelma tai pehmeä huivi auttaa korostamaan yksilöllistä tyyliäsi. Näyttää hyvältä saappaat, sukat ja maalatut hameet, mutta klassisen tyylikkäät tyypit eivät tässä tapauksessa ole sallittuja. Tämän mallin avulla voit käyttää myös laihaja farkkuja tai tiukkoja joustavia housuja.

Saappaiden, sukkien tärkein sääntö on, että vaatteiden pituuden tulisi kattaa ne hieman.

Lisäksi saappaiden vaatteet valitaan niiden värin mukaan. Musta mokka saappaat ovat perinteisin ja monipuolisin vaihtoehto. Ne ovat yleensä kuluneet lyhyillä hameilla ja mekkoilla, jotka peittävät kevyesti kengän reunan. Jos vaatteiden ja kenkien väliin jää pieni nauha, sen pitäisi myös olla musta. Tätä varten on suositeltavaa käyttää mustia sukkahousuja.

Täydellisesti näyttävät tumma saappaat ja mekot, joilla on suora leikkaus - siten luodaan liike-elämän tyyli. Suunnittelijat suosittelevat jalkineiden yhdistämistä tavallisilla paidoilla, puseroilla, tulppaanisilla mekkoilla tai lyijykynällä. Jos aiot vain kävellä puistossa, voit vain käyttää farkkuja, jotka täydentävät niitä ruudullisella paidalla tai villapaidalla.

Harmaat saappaat eivät näytä kuvassa vähemmän mielenkiintoisina - niitä voidaan käyttää sekä arkipäivään että erikoisjuhliin. Yhden tyylin saamiseksi nämä kengät on yhdistettävä kevyisiin housuihin, farkkuihin tai klassisiin puvuihin, joissa on tilava yläosa. Yhdistää harmaan ja kevyet villapuserot ja puserot täydellisesti. Kuvan kirkkauden lisäämiseksi sallitaan harmaa, tummanvihreä, sininen ja violetti.

Esimerkkejä tyylikkäistä kuvista

Viime aikoina monet tytöt, jotka valitsevat kenkiä, suosivat saappaita, koska ne sulautuvat harmonisesti rentoihin ja klassisiin vaatteisiin. Yleinen ratkaisu tähän katsotaan tavallisiksi saappaiksi, joita voidaan käyttää takin ja takin kanssa. Kirkkaita persoonallisuuksia voidaan suosia mielenkiintoisempiin malleihin, joissa on alkuperäinen sisustus ja insertit.

 • Korkeat mokkanahkaiset saappaat, joissa on löysä leikkaus, näyttävät mausteisilta. Valitsemalla vaatetustyypin sinun tulee välttää kehon avoimia alueita ja tarpeettomia lisävarusteita. Voit täydentää kuvaa leveällä reunalla varustetulla hatulla - tämä tekee tytöstä mielenkiintoisen ja korostamaan häntä väkijoukossa.
 • Ruskea tai laivasto sininen saappaat ovat täydellinen valinta syksyllä, ne sopivat tiukkaihin housuihin tai farkkuihin. Tässä suunnittelussa on kiinnitettävä huomiota päällysvaatteisiin ja täytettävä sitä kontrastisemmilla sävyillä. Naisuutta voidaan korostaa kevyen huivin ja pienen käsilaukun avulla.

Tässä tapauksessa lyhyiden mekkojen ja hameiden ystävien täytyy poimia kauniita tummanvärisiä sukkahousuja.

 • Epätavallinen ratkaisu olisi jalkineiden yhdistäminen tilaviin asioihin.Tällä kaudella tällaiset vaatteet ovat lämmin pancho, leveä hupullinen takki ja tyylikkäät neuletakit. Tällainen kuva sopii menemään ravintolaan, kahvilaan ja supermarketiin. Vaatteiden ja kenkien värisuunnittelu voi olla mikä tahansa, tärkein asia ei ole pelätä kokeista ja rohkeasti sekoittaa maaleja.
Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet