kengät

Miten valita mokka saappaat kantapäät ja mitä käyttää niitä?

Miten valita mokka saappaat kantapäät ja mitä käyttää niitä?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Hieman historiaa
  2. Mitä käyttää?
  3. Miten valita väri?
  4. Tulevan kauden trendit

Kulmat ovat saappaita, joille on ominaista korkeat yläosat. Ne voivat olla nahkaa tai mokkaa. Suunnittelijat esittelivät paljon tämän kengän malleja, joissa oli sekä matalat korkokengät että stilettot. Tässä artikkelissa tarkastellaan mitä saappaat ovat ja miten niitä käytetään oikein.

Hieman historiaa

Tämän kengän ulkonäön historiasta tiedetään, että miehet käyttivät pitkään leveitä saappaita. Ainoastaan ​​20. vuosisadan puoliväliin mennessä tällaiset kengät siirtyivät sujuvasti urospuolisesta vaatekaapista naaraan. Ja kiitos upealle suunnittelijalle Yves Saint Laurentille, hän opetti naisia ​​kävelemään näissä saappaissa. Mutta sitten muodikasta trendiä ei hyväksynyt kaikki seksi.

Tosiasia on, että kun tällaiset saappaat olivat juuri alkaneet näkyä katuvarrella, ne olivat yksinomaan nahkamalleja, joissa oli korkokengät. Upeasti näytti melko vulgaarilta, ja vain kaikkein rohkeimmat muodikkaat naiset voisivat uskaltaa ostaa.

Ajan myötä naisten saappaat uudistettiin, niiden muotoilu muuttui ja materiaali, josta ne valmistettiin. Tällä hetkellä mokkanahat ovat niiden suosion huipussa. Jalometallien lisäksi tällaiset kengät voivat olla täysin ilman kantapäätä, mikä on kätevää tytöille, jotka ovat koko päivän jalkansa, mutta ovat jo kyllästyneet tavanomaisista nahkakengistä. Suede saappaat näyttävät kauniilta ja ehdottomasti ei mautonta.

Mitä käyttää?

Ennen ostamista sinun pitäisi selvittää, mitkä saappaat sopivat sinulle parhaiten: korkokengät, leveät kantapäät tai ei ollenkaan. Jos olet luottavainen korkokengille, valitse sopivat saappaat. Mutta jos et ole tottunut jalkineisiin ja mieluummin saappaat pienellä nopeudella, niin voit turvallisesti ostaa saappaita ilman kantapäätä, ne eivät ole huonompia, ja joillakin naisilla ne näyttävät vieläkin mielenkiintoisemmilta kuin kengät ohuella, kohtalokkaalla hiusneulalla.

On erittäin tärkeää valita oikeat vaatteet kengille. Jos valitset mokka-saappaat, joissa on korkokengät, ne yhdistetään hyvin keskipitkät hameet ja neulotut lämminhousut. Kiinnitä huomiota päähineiden valintaan - suuri neulottu hattu tai leveä huopamalli sopii täydellisesti tällaisiin kenkiin. Jälkimmäinen lisää myös kuvan mysteeristä.

Jotta ulkoasu olisi tyylikäs, sinun on yhdistettävä kengät huolellisesti tällaisiin vaatteisiin:

  • lyhyt hame, erityisesti nahasta;
  • sukkahousut silmässä tai rei'itetty;
  • epäsymmetriset hameet;
  • turkista tai eläinten väreistä valmistetut tuotteet.

Tällaiset yhdistelmät näyttävät uskomattoman halpilta, ja saattavat sinut kääntyä joko mauttomasti pukeutuneeksi tytöksi kylästä tai helpon hyveellisen naisen.

Kuljetukset ilman kantapäät näyttävät edullisilta ja korostavat seksuaalisuutta. Nyt saappaiden suosion huipulla sukat ilman kantapäätä. Tätä mallia varten ei tarvita lukkoa, pidä saalista, kuten sileää, vain vetämällä jalkaa, siis nimi. Saappaiden sukat sopivat ohuisiin pitkähihaisiin tytöihin. Ne ovat melko ongelmallisia täyttää farkut, joten on suositeltavaa käyttää näitä saappaita neulotulla mekolla tai hameella.

Toinen plus saappaat ilman kantapää on, että ne ovat tervetulleita talvella. Suede ei siedä syksyn likaa ja kosteutta, joten tällaisesta materiaalista valmistetut talvikengät ovat paras valinta. Malli, joka ei ole painotettu kantapää, antaa enemmän liikkumisvapautta liukkailla kaduilla. Matala kierros täydentää kuvia turkis- ja lampaiden takilla.

Tämä on hyvin vapaa-ajan kenkiä, se yhdistyy hyvin tiukkaihin farkkuihin ja housuihin, lyijykynän hameeseen ja pukeutumiseen polvipituudella tai matalammalla. Jos rakennat kuvan niin, että puvun tai hameen pituus on päällekkäin tavaratilan reunan kanssa, tässä tapauksessa jalat näyttävät loputtomilta.

Miten valita väri?

Tulevalla kaudella tulee olemaan suosittu kengän konservatiivisina mustina sävyinä ja leikkisempänä harmaana. Aloittaaksesi on päättää, mitä haluat yhdistää saappaat. Jos kaappissasi on paljon eri värejä, on parempi antaa etusijalle mustat saappaat, tämä väri on monipuolisempi ja sopii kaikkeen. Mustien saappaiden perusteella voit luoda sekä tiukka yrityskuva että rento vaihtoehto.

Business-jousille voit yhdistää klassisia sävyjä: Lisää mustat saappaat mustavalkoisia sävyjä ja valkoisia paitoja, lisää värikkäitä vaippa tai kirkkaita värejä. Nyt olet koonnut työhön tai opiskeluun, kuva osoittautui tiukaksi ja samalla seksikäs, mutta ei mautonta ollenkaan.

Kävelylle voit yhdistää samat saappaat kapeilla vaaleanvärisillä farkuilla, täydentää huiput kurkkuun ja turkisliiviin. Nyt trendi fake turkista. Hän näyttää myös edulliselta saappaiden kanssa. Kengän putoamisen tandemissa olisi mukavaa valita kevyt villapaita, vain tässä versiossa sinun pitäisi valita saappaat ilman kantapäätä tai kiilaa. Uskotaan, että harmaat saappaat soveltuvat paremmin jokapäiväiseen käyttöön, joten ne sopivat erinomaisesti yhteen tiukkojen housujen ja tilavan hyppääjän kanssa. Jopa tällaiset saappaat yhdistyvät täydellisesti vaaleisiin leggingseihin ja pitkiin villapuseroihin.

Tästä voidaan päätellä, että mustat saappaat ovat monipuolisempia. Valitse hyvä laatu, ne ovat tulleet klassikoiksi ja pystyvät palvelemaan yli vuoden. Mutta kokeiluna voit ostaa harmaita saappaita, muista vain, että värisarja muuttuu jokaisena vuodenaikana, ja ensi talvena ei välttämättä ole tämän värimallin muodin korkeudella. Tämän värin saappaat eivät kuitenkaan koskaan näe mautonta. Ne sopivat romanttisen luonteen vaatekaappiin, jota hallitsevat vaaleat sävyt ja kevyt kankaat.

Tulevan kauden trendit

Suede jackboots sopii tiiviisti vaatekaappiin. Ei tule olemaan poikkeus tulevasta kaudesta. Tulevan vuoden talvella saappaat, joissa on paksut pohjat, ovat suosittuja, ja niiden tulee olla samankokoisia ja koko jalka - niin sanottu traktorin ulkopohja. Erittäin mielenkiintoisia vaihtoehtoja esiteltiin suunnittelijoille, jotka tekivät saappaat nauhalla. Kiinnitys voidaan sijoittaa sekä ylä- että etuosan taakse.

Muotisuunnittelijat kokeilevat valmistusmateriaalia. Nyt suosittuja saappaita, jotka yhdistävät mokkan ja nahan "liiton". Tällaiset yhdistelmät ovat käytännöllisiä: jos tavaratilan alempi osa on valmistettu nahasta, ne voidaan kuljettaa turvallisesti mutassa ja likassa, herkkä mokka ei kärsi lainkaan. Toinen mielenkiintoinen elementti on irrotettava jalka. Tällaiset saappaat yhdistävät kengän eleganssia ja nilkan saappaiden mukavuutta, eikä rahaa tarvitse kuluttaa kahdelle kenkäparille.

Yhteenvetona voidaan todeta, että saappaat ovat melko kapriisikenkiä. Yksi väärä yhdistelmä, ja voit helposti kääntyä helposti saavutettavaksi tyttöksi. Nosta varovasti mokka saappaat, erityisesti kantapäät. On parempi käyttää niitä talvella, joten et pilaa mokkaa, mutta jos et halua odottaa talviaikaan, osta malleja yhdessä nahan kanssa, joten et pilaa saappaita likaa ja vettä. Kuljeta kantapäät ja ilman, että ne näyttävät yhtä hyviltä, ​​keskittyä vain niiden mukavuuteen. Mustat mallit ovat tietenkin monipuolisempia, mutta se voi tuntua tylsältä, mutta harmaa on ollut pitkään suosikki kaikkien mallimallien joukossa, joten tämä vaihtoehto on ehdottomasti voitollinen tulevan kauden aikana.

Kengät, katso seuraava video.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet