kengät

Riekerin saappaat

Riekerin saappaat

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Kengät, joiden laatu on saksa
 2. Saappaat - kaikissa tilanteissa
 3. Kengät missä tahansa säässä
 4. Mitä käyttää?
 5. Asiakkaiden arvostelut

Rieker on kuuluisa saksalainen tuotemerkki. Yhtiö sai mainetta vain laadukkaan valmistuksen aitoa nahkaa käyttäen, ja myös pohjallisen erityistuotannon ansiosta, joka muodostaa jalka ja tekee siitä mahdollisimman miellyttävän. Laatu, mukavuus ja tyyli - tämä määrittää tämän merkin kengät.

Kengät, joiden laatu on saksa

Kaikki Riekerin kengät ovat urheilun ortopedisiä kenkiä.. Tämä tarkoittaa, että tällaiset kengät soveltuvat jokapäiväiseen käyttöön ja niissä on erityisiä harkittuja elementtejä, jotka lisäävät mukavuutta. Lisäksi tämän tuotemerkin kengät eivät hankaa jalkasi, eivät aiheuta epämukavuutta käytettäessä, se sopii myös vanhuksille.

Tämä erikoisjalkine ihmisille, joilla on jalkahäiriö. Nämä kengät sopivat täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön. Se ei aiheuta haittaa jalalle, koska se on ortopedinen. Tällaisissa kengissä voit kävellä koko päivän ja samalla jalat eivät väsy.

Saappaat - kaikissa tilanteissa

Jatkuvasti jalkojesi kohdalla haluat varmasti löytää kengät "mukavammiksi", sitten Riekerin saappaat tulevat pelastamaan. Ne sallivat jalkojen hengittämisen ja käytännöllisesti katsoen, etteivät he tunne niitä kävelemässä, peittämällä jalat kuten toinen iho. Tällaiset kengät ovat kevyitä, ja niissä on vähimmäismäärä saumoja, ja sen ainoa taipuu kaikkiin suuntiin.

Kunkin saappaatyypin tuotannossa käytetyn erityisen stressiä ehkäisevän järjestelmän ansiosta on paljon mukavampaa käyttää tällaisia ​​kenkiä kuin tavalliset kengät. Rieker Antistress-saappaat sisältävät erikoisalustan, joka on suunniteltu muuttamaan jalkojen kokoa päivän aikana. Tämä on erittäin hyödyllistä, koska illalla henkilön jalkojen pituus ja leveys kasvavat noin puolitoista senttimetriä. Rieker Antistress -jalkineiden avulla voit tuntea hämmästyttävän keveyden ja mukavuuden kävellessä sekä ainutlaatuisen joustavuuden.

Riekerin kengät ylittävät muiden merkkien analogit 5 ​​parametria:

 • joustavuus;
 • tyyli;
 • mukavuutta;
 • vahvuus;
 • tavaraa.

Viimeisen parametrin osalta voimme varmasti sanoa, että Riekerin saappaat valmistetaan vain luonnonmateriaaleista.

Kaikki voivat löytää mallin itselleen. Se sopii sekä aktiivista elämäntapaa johtaville ihmisille että vanhemmille. Ei ohittanut tätä kiinteää kysymystä ja lasten kenkiä. Lasten saappaiden valinta on suhteellisen pieni, mutta jos haluat, löydät juuri tarvitsemasi mallin.

Loistava valinta on mokkanahat, joissa on tekstiilien vedenpitävät lisäosat syksyn säähän tai talvimallissa villapehmusteella. Tällaisissa saappaissa esimerkiksi on kätevää ajaa lumikoneen läpi, koska ne ovat erittäin kevyitä ja mukavia. Lisäksi korkealaatuinen ulkopohja tekee näistä kengistä kestäviä, ja voit olla varma, että ostat lasten kengät Riekeriltä, ​​unohdat kengän ongelman pitkään.

Yhtiö ei ole unohtanut tärkeimpiä asiakkaita - naisia. Rieker tarjoaa erinomaiset naisten saappaat, jokainen tyttö löytää itselleen sopivimman mallin. Kussakin mallissa on kohtuulliset tasaiset kantapäät. Pohja, vaikka se näyttää massiiviselta, on todella kevyt.

Laaja valikoima antaa sinulle mahdollisuuden valita kengät melkein mihin tahansa jalkaan, ja se voi myös täyttää kaikki naisten feminiinit. Riekerin naisten saappaiden suuri etu on epäilemättä hyväksyttävä hinta.

Miesten Riekerin saappaat ovat myös saaneet paljon suosiota jo kauan sitten, ja salaisuus on yksinkertainen: miesten kenkien kenkää ei ole kavennettu varvasosassa. Joten se on kätevää kaikille sormille taivuttaa ja irrota.Tällöin malleissa, joissa peukalon yläpuolella oleva huppu on hieman kohonnut, olet vielä mukavampi. Lisäksi miesten saappaiden valmistuksessa käytetään kevyttä pohjaa, joten kenkiä ei melkein tunne kävellessään. Miesten kenkien talvimallien pääeristys on luonnollinen lammasvilla.

Kengät missä tahansa säässä

Kenkien ostaminen näyttää olevan hyvin yksinkertainen asia, mutta on syytä pohtia monia parametreja, varsinkin kun kyseessä on syksy- tai talvikengät. Rieker on valmis tarjoamaan sekä syksyn että talven saappaat:

 • Syksyllä. Tällaisia ​​kenkiä koskevia vaatimuksia on monia. Parin kylmän ja sateisen ajan pitäisi olla vain kaunis, mutta lämmin ja vedenpitävä. Kosteuden kestävyys on ehkä tärkein syksyn kenkien tehtävä. Kumikenkiä ei kuitenkaan tarvitse ostaa pelastaaksesi jalkasi kosteudelta. Kengänvalmistajat ovat keksineet toisen tavan pitää jalat kuivina ja antaa heille hengittää.
 • Sateisena aikana on suositeltavaa ostaa kenkiä kalvolla "tex". Rieker on valmis tarjoamaan sinulle tällaiset kengät, jotta jalat pysyvät kuivina jopa sateisimmalla säällä, jolloin he voivat hengittää ja ylläpitää herkkyyttä.

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta ostaa kenkiä luonnonmateriaaleista, voit ostaa keinotekoisista materiaaleista valmistettuja saappaita nahka- tai mokkanahalla. Riekerin syksyn saappaiden pohja on paksu, joten kenkä voi pitää lämpimänä, mutta tällaiset kengät eivät ole lainkaan raskaita.

 • Talvi. Erittäin kylmällä säällä on kenkiä, joissa on villaa tai turkisvuoretta, vakaampaa kantapäätä tai alustaa. Polyuretaanikiilakengät pitävät lämpötilansa -50 ° C: een ja myös tuntevat itsesi luottavaisemmiksi liukkailla talviteillä. Jopa tällaisissa sääolosuhteissa on oma kengät.

Rieker valmistaa ainutlaatuisia saappaita, joissa on "jäätymistä estävät pohjat". Tällaiset kengät kulkevat jäällä kuin asfaltilla. Kenkien erityispiirteitä, joissa on ainoa jäätä vastaan, on piikkien läsnäolo. Ajatuksena on, että piikit "istutetaan" ei pohjaan vaan erityiseen telineeseen, joka sijaitsee pohjapinnalla. Kannattimen sijainti muuttuu, eli tarvittaessa voit kääntää sen päälle ja piikit piilotetaan pohjaan.

Polymeerien erikoismekanismi ja ominaisuudet mahdollistavat kannattimen vastustamisen pakkaselta. Itse piikit on valmistettu erityisestä karkaistusta teräksestä. Jalkineissa "antigololed" voit turvallisesti kävellä tavallisissa lattiapäällysteissä ilman, että ne vahingoittavat niitä.

Riekerin saappaat ovat saaneet suosion paitsi kauneudestaan, myös laajasta valikoimasta malleja. Esimerkiksi naisten saappaat ovat erilaisia ​​rusinoita: hihnat, hihansuut, harmonikka, puskurit, vetoketjut, nauhat. Voit valita korkeat saappaat - saappaat tai saappaat.

Toinen korkean saappaiden ominaisuus on leveä bootleg, tällaisissa saappaissa jalka näyttää ohuemmalta. Riekerin kenkien muotoilu on luotu ottaen huomioon kaikki uusimmat muodin trendit, ja se näyttää hyvin tyylikkäästä ja modernista. Riekerin kenkämallit vaihtelevat, joten jokainen asiakas voi pysyä samanaikaisesti muodissa, tyylikkäässä ja modernissa.

Mitä käyttää?

Laaja valikoima hyvin erilaisia ​​värejä antaa sinulle mahdollisuuden valita kenkiä tietylle kuvalle. Esimerkiksi valkoiset saappaat symboloivat ylellisyyttä ja armon, heille sopivin on valkoinen, musta tai punainen asu. Musta saappaat - tämä on klassinen, tässä vaatteiden valinta on uskomattoman leveä, luonnollisesti ihanteellinen yhdistelmä mustiin saappaisiin pidetään vaatteiden liiketoimintatavana. Mekko on yhdistetty täydellisesti kenkiin. On olemassa tyylejä, joissa ei ole lainkaan mekkoa ilman saappaita.

Asiakkaiden arvostelut

Useimmat ostajat ovat tyytyväisiä Riekerin kenkiin.

Suuri plussa on saappaiden kestävyys. Ostajat sanovat, että he käyttävät kenkiä useita vuodenaikoja. Mukavuussyistä monet vertaavat tossut ja tossut, koska totuus on, kengät on suunniteltu pitkille sukille ja melkein tuntematta kävellessä. Yleensä arvioinnit ovat myönteisiä, mutta miten se voisi olla muuten? Riekerin saappaat ovat loppujen lopuksi tyyliä, mukavuutta ja kestävyyttä!

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet